Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 742 714
  • 12 310

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Ja tuomarit hereillä, ettei mene repimiseksi ja painiksi.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Ei tosin pidä liikaa haukkua noita pelaajia, sillä 12 + optiona 2 heistä pelaa ainakin vielä ensi kaudella. Kenties muutama muukin, jos sopimuksia on tehty lisää.
Säkämaalitkin lasketaan, mutta ansaittu se ei ollut. Aikaisemmissa peleissä olisi ansaittu paljon enemmän.
 

Walrus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oliko se niin, että tämä oli nyt se helppo 9 pisteen viikko, jolloin kaikkien selästä karkoitetaan apinat ja felix purkit räjähtelevät auki? Taitaapi nyt käydä toisin päin ja joka jätkälle kunnon kokovartalo kipsit.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Tänäkin iltana olisi edes yksikin onnistunut yv helpottanut tilannetta. Kova saavutus valmennukseltakin johtaa tuolla miehistöllä nollatehoylivoimat.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Tuppurainen, Jormakka, Piitulainen ja Palmu voivat tarjota pelikavereilleen tuopit Mikkelissä. IFK:n pelaajat voivat haistella lampaanpersettä loppuillan. Vitun hävettävää paskaa. Vitun hävettävää. Hyi vittu. Hyi.
 

Sipilpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vastaava peli hävittiin Jukureita vastaan myös viime kaudella. Silloin olin heittämässä Pikeä bussin alle. Villeä en vielä, mutta voi vittu sentään..
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Ansaittu lopputulos, aivoissa varmaan täysi tukos.
Ei tuolla asenteella. Ei mennä sota-alueelle kun voi tulla lisää pipiä.
Lapasia koko porukka.
Seuraavaan matsiin pakkopaidat ettei voi mennä napit auki.
HIFK tackar!
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK on tullut täysin paskalla asenteella tähän peliin.
Mahdotonta, koska asenteestahan ei homma ainakaan kiinni tällä kaudella ole.

IFK:n pitää kohta liittyä sellaiseen sarjaa, jossa mestaruudet jaetaan vain tuon (oljen)corsitilaston voittajalle.

Alkaa jo hitaasti mutta varmasti ottamaan pataan tämä touhu. Vähän alkaa myös käymään sääliksi noita (jokohta entisiä sellaisia) liigahuippuja, jotka nyt ovta hitaasti mutta varmasti vaipumassa kohti IFK:n tavaramerkkiä -keskinkertaisuutta- omassa tekemisessään. Ei varmaan ihan kauhesti innosta ajatella sitä, jos on vielä tehnyt pitkän sopparin.

Ei helvetti saa kuuppaan menemään, että mikä hitto tässä kaudesta kauteen on ongelma. No paitsi eläintarhat, apinat, yhteen hitsautuminen, teräväinen, maalivahdit, puolustus ja herra ties mitä muuta.

Myönnän että alkaa hiipimään mieleen taas se ajatus siitä, että tuliko Peltosen aika liian nopeasti sitten kuitenkin. Ja ihan vaikka corsi taas kertookin meidän olevan mestareita jo vähintäänkin kolmatta kautta putkeen.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vitun hieno flowtila päällä; 32 laukausta 0 maalia, vastustajalla 6 laukausta, 3 maalia. Voisi seuraavaan matsiin tai pariksi viikoksi laittaa Innalan poppareille ja Palolan samoin. Sandwik, Ruusunen, Holopainen ja rotaation pelaajat kokeilemaan. Teissala Palolan tilalle jne.

Näillä esityksillä aika hankala saada porukkaa hallille kun isoin osa otteluista hävitään ja kotona otetaan Jukureilta avauserässä 0-3 takkiin.
No kyllä noi Palolan pisteet kuitenkin kelpaa, että en ehkä laittaisi, mutta Innalan kyllä laitaisin sinne halin kulmalle piohalle skodimaan, kun ei kyllä näytä tulevan mitään tästä armoitetuan maalintekijän touhusta. EN edes tajua että miksi tuota kuviota vieläkin YV:llä hinkataan, jossa Innalla vetelee logoja tai ohi.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Kattelin tuota kolmatta erää teidän Jukuri konttauksesta, mutta oliko se rehellisesti niin huonoa lopulta mitä annetaan ymmärtää. Toki se pistää vituttamaan, kun ei saada paikoista maalia jne. Mutta esim. oma joukkue Ässät ei ole tuon tasoista peliä paljon esittänyt. Normaalisti 9/10 pelistä pisteet olisi Stadiin jäänyt. 70 laukausta, josta peräti 26 ohi. Ja siihen päälle Salmiselta aika unelma ilta.


Ihan näin huonolta toi peli ei mielestäni vaikuttanut. Perjantaina vierailette Porissa, silloin on mahdollisuus ottaa tämän iltainen vahinko takaisin, koska saman tasoinen vastus on kotijoukkue mitä Jukurit.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eipä tässä voi kuin nauraa.
Ja niin tekee koko muukin Liiga, kun "mestarisuosikki IFK" taas kyntää jotain "vitun" Jukureita vastaan tiistai-iltana kotonaan.

IFK:ssa kunnioitetaan perinteitä ja niin tehtiin tänäänkin.

Montakohan kautta putkeen voi olla mestarisuosikki (ennakoissa aina sijat 1-2) voittamatta mestaruutta? Noh, 15-17 vuotta siihen menee, joten Peltosen kolmas kausi saattaisi olla se kausi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös