Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 735 387
  • 12 310

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Mutta näkikö kukaan AB:ta jäällä enää tuon maalin jälkeen?
Pelkään pahoin, että sattui.
Ei siinä käynyt enää ABn ketju jäällä ennen Cowboyn maalia. Nyt pelataan piikin voimalla, ellei sitten ole jotain luita poikki.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tulkaa juntit nyt huutelemaan Karjalaisesta? Hahahaha! :D

Mä en oikein ymmärrä näitä. Aika yksimielisesti todettiin tuossa yhdessä vaiheessa kautta, että parantanut pelaamistaan ihan älyttömästi: 1. Jätti ne typerät jäähyt pois. 2. Paransi kiekollista pelaamistaan. Itse pitäisin niillä esityksillä hänet ehdottomasti jatkossakin joukkueessa. Alkukaudella oli ihan karmeaa se touhu. Nyt pudotuspeleissä Jardine-Karjalainen pakkipari on aiheuttanut harmaita hiuksia. Syy lähinnä se, että Jardinen ei pitäisi pelata lainkaan ja Karjalaisen 7. pakin rooliaan ja kun pääsee kentälle, niin kädellisemmän pakin kanssa poislukien alivoima.

Tää on vähän sama, kun jos miettisi Halosen kohdalla tämän illan peliä, että tuli voitto, mutta fakta on silti se, että ei se putkeen mennyt. Näin voi käydä kenelle tahansa, että todetaan jonkun pelanneen huonosti, mutta silti sieltä saattaa se yksi pelin ratkaiseva koppi, maali tai syöttö tulla. Kyllä itse toivon onnistumisia jokaiselle IFK-pelaajalle.

Pitää muuten sanoa, että kyllä Roni Hirvonen on aika lähellä IFK:n paras hyökkääjä juuri nyt...No Innala tietysti. Hirvosen hyvyys tulee esiin kyllä siinä, että tekee todella usein itsensä pelattavaksi ja sen jälkeen syöttö menee todella kovalla prosentilla omille. Ei mitään maagista, mutta perustekeminen todella kovalla tasolla. Tulee mielen vähän MG:n ensimmäinen kausi siinä mielessä, että luistelu/fysiikka ei vielä ihan riitä, mutta paikkaa sitä tekemällä oikeita asioita.
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Mä en oikein ymmärrä näitä.
Joo olin ihan väärässä ketjussa. Luulin kokoajan olevani otteluketjussa. Ei pitänyt olla meikäläisille, vaan ainoastaan tepsukoille kuittailua. Paskaa sellaista, mutta ensimmäistä kertaa iski kunnon tunnepiikki tällä kaudella. Varmaan purkautui jotain muutakin, kun on ollut sen verran paska alkuviikko.

Mutta ei mitään. 1-1 ja ylihuomenna jatkuu Turussa.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuossa muuten, kun on arvosteltu maalimäärien vähyyttä, niin itseäni riepoo se, että koko ajan tuijotetaan sitä nimilistaa hyökkäyksessä ja ajatellaan puolustajien homman olevan puolustaminen ja hyökkääjien hyökkääminen. Nyt on mielenkiintoista dataa kahden pelin perusteella edistyneissä tilastoissa pakkien osalta, nimittäin laukaustasapaino:

Schmaltz +18
Auvitu +18
Jardine +4
Winberg +1
Karjalainen -1
Kotkansalo +4

Kyllä tuo aika selkeästi osoittaa sen, että mikäli kiekollista taitoa alemmissa pareissa olisi enemmän, niin helpompaa olisi.

Schmaltz ja Auvitu ottaneet vielä joukkueesta eniten puolustuspään aloituksia ja vähiten hyökkäyspään. Voidaan siis sanoa, että meidän kiekolliseen pariin valmennus luottaa eniten myös omassa päässä. Kysymys kuuluu kärjistäen, että miksi niitä kädettömiä pakkeja sitten pitää edes olla?
 
Viimeksi muokattu:

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tää oli sen näköistä menoa kentällä mitä se tällä nimilistalla kuuluukin olla. HIFK oli muutamia lyhyitä hetkiä lukuunottamatta täysin suvereeni. Tällaista peliesitystä tässä on odotettukin etenkin kotona eikä sitä helvetin trappi-peruuttelua. Miksi vasta nyt?
Tällä pelillä voisi jotain tullakin, jos Halosella alkaisi koppi taas tarttumaan. Pelasi kuitenkin hyvin ennen pitkää poissaoloaan. Onko edelleen puolikuntoinen vai mikä on?
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
No niin, sarja on korkattu ja venäläinen ohitettu neljä kertaa. Seuraavaan peliin Halosen tasonnosto ja mahdollisuudet ryöstöön on pedattu. Noin huonolla pelillä voitto, lupaa hyvää. Kaikki on itsestä kiinni. Kunhan vaan pohjaton luotto tarttuisi faneista pelaajiin :).
 

Vepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu, mutta ihmetyttää ettei Roope Taposta ole kutsuttu kokoonpanoon. Mielestäni aika riskaabelia, että kakkosvahtina on 16-vuotias B-juniori. Mikähän tähän mahtaa olla syynä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös