Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 190 978
  • 1 643

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit & KalPa
Tietenkin Anssi tekee meitä vastaan maalin. Hieman ehkä huvittavaa, että Löfman on Jukureista ainoa, joka on pelannut kaikissa tämän kauden otteluissa. Mihin se Lappeenrannassa totuttu lasisuus on yhtäkkiä kadonnut? Olisi täälläkin ollut vahvistus, jos olisi pelannut enemmän kuin puolet kauden peleistä...

Ja tosiaan, eiköhän se kausi viimeistään ollut tässä. Ainakaan ketään vahvistuksia ei kannata missään nimessä hankkia, kun tuonne tarvitsisi vähintään kentällisen verran käsiä, jos peliä haluaisi edistää.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
5-5 pelihän on tasaista ja kavennuksen jälkeen on päästy hienokseltaan niskan päälle. Tasaiset pelit vaan tuppaa ratkeamaan ylivoimalla.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
On tää hienoa että Zaborskyn aika SaiPassa tuhlataan joukkueena tällaiseen paskaan, ei taideta ihan hetkeen saada vastaavan tasoista pelaajaa eikä varmasti nappaa enää ensi kautta täällä pelailla.

Jep. Menee kyllä pelimies hukkaan. Joutuu pelaamaan olemattomalla pelikirjalla betonikäsien kanssa. Varmasti helvetin motivoivaa. Siihen nähden on kyllä asenne säilynyt yllättävän hyvin.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Harmi, että herääminen vaati kaksi pikamaalia Jukureille, mutta sen jälkeen oli hyvän näköstä tekemistä kyllä,
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Pikkuhiljaa alkaa näyttämään siltä, ettei mitalia tulekaan tällä kaudella Lappeenrantaan. Harmi juttu.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Mitä tähän nyt voi enää sanoa? Liigan surkein jengi. Pleijarit voi jo unohtaa ja peli aiheuttaa lähinnä vitutusta ja häpeää. Kauden voisi lopettaa koronan takia, eipähän tarttis tätä paskaa katella ja ihmetellä...
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ahal

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
No posin kautta, ei jääty nollille, eikä se tasotuskaan nyt niin kaukana ollut. Tuo on vaan SaiPan taso tällä hetkellä, tällä kaudella. Ei tuossa pelissä muuten oltu takana, paitsi liikaa otettii jäähyjä ja liian huonoa meidän erikoistilannepelaaminen.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Voi voi. Tänään taas yksi neljästätoista aina vaikeasta ja kuokkaan luonnollisesti omilta koirilta. Westerholm ja miksei vastustajakin antoi kyllä mahdollisuuden voittaa, ei vain kiinnosta riittävästi. Kaksi salamamaalia omiin alivoimalla (?) kumpikin. Toinen lähti ainakin ala-arvoisesta purusta 3v5 tilanteessa.

Erikoismaininnan saa tänään ylivoima. Miten on mahdollista, että tuo näyttääkin jo noin tyhmälle? Peliä tehdään noppavitosella, jossa ulkolaidat pelaavat laidoissa ja keskellä yksi ukko pönöttää aivan liian kaukana maalista. Vastustajan neliö saa pelata tämän ansiosta aivan miten haluaa ja pelata syöttölinjat pois, kun syötöt pitää olla maksimimittaisia. Miten tällaiseen sontaan voidaan päätyä? Kaikki pelaajat on pelanneet joskus onnistuneessa ylivoimassa, samoin valmentajat. Tekeekö Markkanen nämä kuviot?

Sedof pelasi tänäänkin aivan jämäkästi ja Grman jakoi muutaman hyvän taklauksen. Maali oli tehty jne, mutta muuta onnistunutta tästäkään ei jäänyt käteen.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Ei ois kyllä uskonut että Jarno Koskiranta on takaisin tullessaan tuollainen täysin turha pönöttäjä joka vie vain yv aikaa kiveenhakatulla yv-roolilla.
Kun en ole pelejä nyt toviin nähnyt niin kysynkin, onko Jarnon yv-pelaaminen edelleen sitä, että se pönöttää keskellä kuviota väistellen syöttölinjoja hakematta laukaisupaikkaa ja tekemättä maskia?
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Kun en ole pelejä nyt toviin nähnyt niin kysynkin, onko Jarnon yv-pelaaminen edelleen sitä, että se pönöttää keskellä kuviota väistellen syöttölinjoja hakematta laukaisupaikkaa ja tekemättä maskia?

Tuosta ylhäältä kun luet kuvauksen tuosta ja sijoitat miehen nopan keskelle, niin saat vastauksen.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tasainen peli ja niinhän ne tahtoo mennä että ne ratkeaa aina erikoistilanteisiin eli siihen kumman YV on parempaa. Kaksi maalia piti omiin ottaa että SaiPa heräsi taistelemaan pisteistä. Sen Jukureiden kahden maalin jälkeen oli jonkin aikaa ihan miehekästä tekemistä SaiPalta ja se palkittiin myös. Westerholm antoi jälleen mahdollisuuden voittaa. YV oli aika väkisin puskemista. Vastustajan lienee helppo scoutata tuo SaiPan YV kun se on noin huonoa tällä hetkellä, kyllä se vaatisi sen peliä tekevän hyökkääjän ja viivapelotteen sinne tai jotain muuta lääkettä? Vastustajan purkukiekot onnistuu myös helposti. Jotakin SaiPan pitäisi keksiä tuohon ylivoimaan kun niitä pelejä kyllä usein niillä ratkotaan. Mutta kuudella viittä vastaan SaiPan pakkopeli oli jo parempaa, eihän se maalikaan nyt kaukana ollut. Harmittaa vaan kun SaiPa hävisi tärkeän pelin.

Sedoff pelasi taas hyvän pelin ja nousi rohkeasti kiekolla ja ei ollut maalikaan kaukana. Todella ennakkoluulottomasti kaveri pelaa aikuisten tasolla liigaa. Toivottavasti Markkanen on hänen kanssaan jo sopinut jatkosta.
 
Santasen kauden Tero > Tämän kauden Jarno?
Niin hullulta kuin se tuntuukin, niin itse alan jo kallistua tälle kannalle.
Santasesta sen verran, että hän valmensi SaiPaa runkosarjan ensimmäiset 40 ottelua 1,18 pisteen keskiarvolla ottelua kohti. Loppukausi sitten pelailtiin junnuilla ottaen kunnolla turpiin ja lopullinen keskiarvo jäi tasan yhteen pisteeseen. Vilin SaiPa on pelannut nyt 20 ottelua keskiarvolla 1,15 pistettä/ottelu. Tuo 1,18 pistettä/ottelu Villen 40 ensimmäiseen otteluun voisi olla ihan hyvä tavoite loppukaudeksi niin voisi sitten muistella, että meni paremmin kuin Santasella. Siihen riittäisi pieni parannus seuraavaan 20 otteluun eli 1,2 pistettä ottelua kohden. Sen jälkeen ollaankin jo maaliskuun lopussa eli pimpelipom ;-)
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
1 maali tänään Jukureita vastaan. Yllättyneet käsi ylös.

Ei tässä muuta jos tonne uusia faneja tai seuraajia pitäs hankkia en keksi mitää syytä miks tohon lafkaa laittas euroakaan. Toivottavasti miettivät myös tätäkin puolta johdossa.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Näin radiokuuntelun perusteella saa taas veisata samaa virttä, se ei riitä pisteisiin, jos pelaa yhden erän hyvin. Ja maalinteon vaikeudesta on SaiPa tehnyt jo korkeamman luokan taidetta. On varmasti vastustajalla helppo lähteä SaiPaa vastaan pelaamaan, kun tietää, että jos itse tekee kaksi maalia, niin on ainakin yksi piste varma ja kolmella tehdyllä maalilla kolme pistettä käytännössä varmaa.

Ei tätä vaan pysty ymmärtämään. Perjantaina onkin hyvin helppo valita joku muu peli katsottavaksi kuin Kaakon Derby, kun olen taaspelien aikaan television ääressä. Jos tuon parempaan ei hyökkäyspäässä pystytä, niin olisi ihan sama vaikka kausi loppuisi tähän. 1 tai 2 tehdyllä maalilla ei pistetä juurikaan saada, eikä sillä ole tosin kohta enää väliäkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös