Peliesitykset kaudella 2018–2019

  • 575 427
  • 4 000

Vpiiroi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs,
Käsittämätön muutos tosiaan tapahtunut runkosarjasta, IFK hallitsi ottelua miten tahtoi, kunnes lopussa oli päästää Pelsut tasoihin. Siitä tolppa sisään ja nyt olisi eri fiilis.
On hieno kevät menossa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Käsittämätön muutos tosiaan tapahtunut runkosarjasta, IFK hallitsi ottelua miten tahtoi, kunnes lopussa oli päästää Pelsut tasoihin. Siitä tolppa sisään ja nyt olisi eri fiilis.
On hieno kevät menossa.
Olkinuora antaa tuohon mahdollisuuden, että roikkuvat mukana joka pelissä. Tosin on siinä heikkoa viimeistelyä mukana ja sitten se, että melko paljon meillä tulee nyt suoria vetoja, jotka Olkinuora napsii modessaan aika jäätävästi.
 

FortyTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peli-ilo oli eilen käsin kosketeltava. Tivoli pyöri hyökkäysalueella ja vanha herra Quincey heitti spin-o-ramaa omissa. Tätä on mahtavaa katsoa!
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se on juuri noin kuten yllä sanottiin, että jos IFK vie peliä niin olisi tärkeä saada siitä se avausosuma. Olisi ollut sarjan kannalta turmiollista, jos kotipeli olisi hävitty, vaikka pelillisesti oltiin selvästi edellä. Tasaisten joukkueiden sarjoissa on monesti käänteentekeviä ne pelit, mitkä voitetaan paskalla pelillä. Niistä saa ikäänkuin ilmaisen voiton ja samalla se syö vastustajaa rotan lailla.

Pelicans on ottanut linjakseen filmata paljon ja korostaa kaikkia mahdollisia rikkeitä. Se toisaalta vie heidän fokustaan pois ihan pelaamisen ytimestä ja kertoo, ettei siellä kunnolla luoteta siihen, että oma tekeminen riittää vaan pyritään vaikuttamaan tuomareihin.


Engrenin päästämä ensimmäinen maali oli huono, toisessa taisi jäädä maila jumiin. Otti kuitenkin niitä voittavia torjuntoja, joten tyytyväinen hänen peliinsä. Toivottavasti saisi yhden kunnon haamupelin alle seuraavan parin matsin aikana että ei mene helppoja ollenkaan ja omiin menee vaikkapa vain se yksi maali. Voisi poikia hyvää sarjan jatkoa ajatellen.

Tämän kotipelin jälkeen on otettu nyt kaksi voittoa ja homma on mennyt hyvin pitkälle miten toivoikin. IFK on pääosin keskittynyt olennaiseen, eikä ole provosoitunut Pelicansin tekemisistä. Pelillinen dominointi on paljon enemmän mihin olisi koskaan osannut uskoa, kaikki voitetut pelit olisi voitettu 3-4 maalin marginaalilla jos viimeistely olisi hieman parempaa. Silti, tärkeintä että ne on kuitenkin voitettu. Jälkeenpäin se on aivan sama voittaako maalilla vai kuudella, siitä lienee kokemusta Lahden leirissäkin.

Engren onnistui myös tuossa mitä toivoin, mikä on elintärkää tämän sarjan kannalta. Atte on toki päässyt paljon vähemmällä kuin vastustajan maalivahti, mutta maanantaina oli oleellista ettei helppoja mennyt ja teki laatutorjuntoja. Avuton viimeistelykin riitti tämän myötä voittoon ja saatiin se yhden päästetyn maalin voittopeli.

Tämäkään maali ei ollut millään tavoin maalivahdin maali, joten itseluottamusta varmasti lisää ja se on poikinut ja tulee poikimaan selkeästi varmempia otteita jatkossa. Elinen lopun venytys oli juuri sellainen mitä välillä voittava joukkue tarvitsee. Hyvä Atte!
 

Carlos

Jäsen
Syvälle sattuu, niinkuin tommiläntisen biisissä, sanoa että oma ooltaim feivoritti on Caloun - Davidsson - Ruutu.

Kyllä se ensimmäinen on aina se legendaarisin, itsellä Järvi-Boyko-Kortelainen. Kolmikon nimet alleviivaa kivasti vielä viivamiehet, Saarinen-Lehtonen. Ei sillä, hyvin nää nykyisetkin vetää, on vaan useimmiten valitettavan vähän aikaa kerrallaan meillä.
 

KwutsNI

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä se ensimmäinen on aina se legendaarisin, itsellä Järvi-Boyko-Kortelainen. Kolmikon nimet alleviivaa kivasti vielä viivamiehet, Saarinen-Lehtonen. Ei sillä, hyvin nää nykyisetkin vetää, on vaan useimmiten valitettavan vähän aikaa kerrallaan meillä.

Mulla oli joskus pöytälätkä, jossa oli sininen ja punainen joukkue. Mukana tuli tarrat, joilla sai laittaa haluamansa numerot. Punaisen joukkueen numeroiksi valikoitui jostain syystä

31-10-22
7-23
35
 

doppelgänger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Itselle myös yksi parhaista ketjuista on Zaborsky-Ramstedt-Rask. Dominoi tuota 2016 kevättä täysin, harmi vain että ei riittänyt mestaruuteen.
Eilen hieno ottelu lopun paniikkia lukuunottamatta ja erityisesti Salminen ja Quincey kenttäpelaajista nousi esille. Engren palannut tasolleen ja häntä voi kyllä kiittää suorasta voitosta. Nyt vain jengin pitää muistaa, että vielä se yksi ja vaikein voitto on otettava ja mielellään mahdollisimman nopeasti.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aivan mahtavaa pelaamista suurella sydämellä jengille, logolle ja faneille. Ensimmäisen pelin turpasauna taisi olla juuri sitä, mitä joukkue tarvitsikin pitääkseen fokuksen oikeissa asioissa.

Jos nyt hakemalla hakee jotain negatiivista, sitä ovat ylivoiman tehottomuus ja huolimattomuus ja onneton viimeistelyteho. En kuitenkaan jaksa niitäkään murehtia, kun on kuitenkin naarattu kolme voittoa putkeen ja hallittu pelitapahtumia.

Voin sanoa viihtyneeni matseissa, siitä iso kiitos myös yleisölle, erityisesti fanikatsomolle, joka on pitänyt hyvää mökää. Se tarttuu ja Nordis on aivan ainutlaatuinen paikka liigakartalla tunnelmansa suhteen, kun joukkue antaa kaikkensa. Sarja on kesken, mutta so far so very good.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Mulle kaikkien aikojen ykköskenttä top-3 on Pärssinen - Harkins - Kuhta. Sitten tämä nykyinen ja kolmantena Salmelainen - Hauhtonen - Luttinen.

Ketjun aiheeseen liittyen, niin hyvä peli kaikessa yksinkertaisuudessaan. Hyvä me!
Kyllä tuo hyvä ketju on, mutta on niitä ollut parempia. Esim.
Peltonen-Hagman-Tamminen
Thusberg-Isaksson-Jylhä
Sinisalo-Hagman-Peltonen
noiden aikaisemmin mainittujen lisäksi.
 

Axo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sinisalo-Hagman-Peltonen

Tällainen ei kyllä ollut kovin monessa matsissa kasassa. Varmaan tässä kautta 79-80 haetaan ja sanoisin että ykkönen oli lähes koko kauden Peltonen-Hagman-Salmelainen. Sinisalo pelasi läpimurtokauttaan kolmosessa Forssin ja Lähteenmäen kanssa.

Itsekin monen ikäiseni tavoin mielelläni liputan erilaisten Hakki-pitoisten ketjujen puolesta mutta ei kai meillä mikään muu ketju ole koskaan ottanut pistepörssissä kolmoisvoittoa tuon Kuhta-Harkins-Pärssisen lisäksi.

Tämän kauden esityksiin tämän voi liittää vaikka siten etten muista minkään muun ketjun olleen tuollainen kiekonriistokone kuin tämän hetken ykkösemme. Upeaa katsottavaa!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siirretään toiseen ketjuun.

Uskon kyllä, että Santalalle on vielä käyttöä ihan aloitustaidon ja laukauksen vuoksi. Sentteriosasto muutenkin todella kapea ja Lundell ehkä pykälän liian isossa roolissa.

Lundell on ehdottomasti liian isossa roolissa. Eikä tässä ole piiruakaan ainakaan kriittistä arvostelua. Pudotuspeleissä on aikaa vähemmän ja peli muuttuu muutenkin fyysisemmäksi, jolloin ne iän tuoman realiteetit vain tulevat vastaan. Lundell 4 peliä 0+0, Kupari 4 peliä 0+0, Heponiemi 4 peliä 0+0. Kaapo Kakko on onnistunut piste/peli tahdilla. Kyllä se pelin luonne vain jonkun verran muuttuu. En sulkisi pois mahdollisuutta Santalan paluun jälkeen Lundellin peluuttamista laidassakaan ihan täysin. HIFK:n pitäisi noilla pelimiehillä Salminen, Kangasniemi, Lundell, Santala, Jääskä, Keränen saada toinen dominoiva 5 vs 5 kentällinen aikaiseksi.

Muutama asia minkä takia HIFK on onnistunut Pelicansia horjuttamaan näin pahasti on mielestäni se, että siellä on aika paljon sellaisia flow pelaajia, joihin kuuluu avainpelaat Aaltonen ja Saarinen sekä myös Kousa ja Kaski esimerkkeinä. HIFK on pystynyt iskemään siihen Pelicansin flown tappamiseen. Sen vähän näkee nyt, että nämä pelaajat eivät pääse pelaamaan mukavuusalueellaa, eivätkä saa kiekkoja sellaisiin tilanteisiin, kun haluaisivat. Moni sanonut, että Pelicans näyttää vähän väsyneeltä. En usko siihen. Luulen lennon puuttumisen johtuvan turhautumisesta. Ei voi tällä pelitahdilla olla tässä vaiheessa sarjaa väsynyt. Runkosarjassakin pelattiin välillä tiiviimmin. Katsotaan sitten, kun mennään perättäisiin pelipäiviin, jos sellaisia edes tulee.

HIFK:lla on enemmän sellaisia kokeneita playoffseissa kauden parhaat pelinsä pelanneita luotettavia sotaratsuja, jotka ovat nyt nostaneet tasoaan riittävästi. Itsekin tämän aliarvioin pahasti ennen sarjaa, vaikka sen ainoan uskoni siihen laitoinkin. Engren on myös parantanut pelistä toiseen ja otti eilen ratkaisuhetkillä voittavan maalivahdin torjunnan. Suurin muutos on tapahtunut siinä, että HIFK:n pelaaminen kestää 10 minuutin sijaan pieniä normaaleja suhdannejaksoja lukuunottamatta 60 min. Se on tullut itselleni yllätyksenä, koska runkosarjassa tätä ei nähty juurikaan. HIFK olisi vienyt nämä kolme viimeisintä peliä oikeastaan vielä selvemmin mikäli ratkaisuvoimaa löytyisi laajemmalta sektorilta. Kokeneet pelaajat ovat nostaneet tasoaan, jolla saatu Pelicansin peliä horjutettua, mutta aika moni runkosarjassa tehojensa kanssa tuskaillut pelaaja tuskailee tehojen kanssa nytkin, eli pisteitä tekee runkosarjasta tutut pelaajat + Keränen. Esimerkiksi Salminen tehnyt 2 pistettä ja Kangasnemi 2 pistettä, mutta Jääskä ja Lundell kiikareilla. Tämä sarja saatetaan hoitaa näillä, mutta Kärppiä vs tarvitaan onnistumisia laajemmin.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Kyllä tuolla pelitaktiikalla vaan on helvetin iso merkitys. IFK oli ensimmäisessä matsissa vastaantulija kun antoi Pelsujen rakentaa peliään. Arvelin ensimmäisen matsin jälkeen että IFK:n ainoa mahdollisuus on karvata ylhäältä. Nyt kun IFK karvaa ylhäältä, niin IFK ei ole ainoastaan tasavertainen, vaan Pelsut näyttää täysin aseettomalta. Kun lahtelaisten taktinen peli on nollattu, niin materiaaliero tulee näkyviin. Varsinkin IFK:n ykkönen on tulessa.

Jos IFK jaksaa tuota karvausta loput ottelut, niin jatkoon mennään satavarmasti. Nieminen ei millään voi keksiä jotain uutta suvereenimpaa taktiikkaa tuolle materiaalille, jossa on käytännössä 3-4 huipputason pelaajaa. Eri asia on, riiittääkö tuo sama pelityyli materiaaltaan kovempaa vastustajaa vastaan, mutta sitä mietitään myöhemmin. Hienon näköistä peliä!
Lainaan tässä kahta Stigun viestiä, vaikka tähän olisi voinut liittää muutaman muun hänen "aktiivikarvauksesta" kertovista viesteistä. Oikeassa olet Stigu.
Jääkiekko on lopulta aika yksinkertainen peli.
Jo 60-/70-luvulla puhuttiin perusasioista - back ja fore checking, paikkapuolustus, miesvartiointi jne. Jos tänä päivänä jollakin joukkueella ei ole mitään varsinaista taktiikkaa, on paras tapa pelata peliä tekevää joukkuetta vastaan sinänsä uuvuttavalla vastakarvalla.
Sitä HIFK on nyt toteuttanut 3 ottelun verran.
Se on yksinkertaista eikä siihen tarvita hirveästi mailatekniikkaa. Sillä voi onnistua, jos kaikilla on luja tahto toteuttaa sitä.
En olisi uskonut pelaajiemme jaksavan pelata sitä 60 minuuttia, runkosarjan löysäilyjen jälkeen. 100 %:lla karvauksella saadaan aina jossain vaiheessa vaaratilanne vastustajan puolustukseen, josta voidaan tehdä maali ja jos sen lisäksi hoidetaan oma siniviiva ja puolustusalue samalla periaatteella on hyväkin vastustaja mahdollista lyödä.
Meillä toki on yksi suuri heikkous. Se on maalinteko. Lukemattomista laukauksista suuri osa menee ohi tai ovat helposti maalivahdin torjuttavissa. Siksi voitot ovat olleet vähämaalisia.
Siksi oli myös runkosarjapelaamisemme niin puuduttavaa katsottavaa, etten toivo enää näkeväni sellaista ja haluaisin nähdä enemmän taitoa ja nopeutta tulevaisuudessa joukkueeltamme.
Mutta tällä materiaalilla ei voi odottaa maalikarkeloita poffseissa ellei vastustaja täysin turhaudu jostain syystä.
En uskonut sanovani tätä, mutta eipä ole moni mukaan tainnut sanoa, että HIFK voi olla tämän kauden mestari, jos ja vain jos, jatkamme samalla karvauksella ja pelaajat jaksavat loppuun asti.
Täytyy huomioida, että Kärpät on ollut vaikeuksissa Ilveksen kanssa - vain yksi 4-0 voitto ja loput yhdellä maalilla ja peräti kaksi jatkoaikavoittoa. TPS ja HPK nahistelevat aika tasaväkisesti. Tappara on voittanut kaikki pelinsä vain yhdellä maalilla.
Kukaties finaalissa kohtaisivat peräti kaksi H:lla alkavaa joukkuetta. Se vasta olisikin erikoista!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyy huomioida, että Kärpät on ollut vaikeuksissa Ilveksen kanssa - vain yksi 4-0 voitto ja loput yhdellä maalilla ja peräti kaksi jatkoaikavoittoa. TPS ja HPK nahistelevat aika tasaväkisesti. Tappara on voittanut kaikki pelinsä vain yhdellä maalilla.
Kukaties finaalissa kohtaisivat peräti kaksi H:lla alkavaa joukkuetta. Se vasta olisikin erikoista!

Miten tuollainen aktiiviprässi puretaan? Pitää olla siihen sopiva materiaali JA rakenne pelissä, että sieltä päästään ulos. Kolmas vaihtoehto on se, että sinulla on joukkueessasi kolme miroheiskasta, Nyt tuntuu, että Pelicansilla kyllä ainakin osittain on pakistossa ukot sitä varten, mutta pelitavasta ei nyt tule apuja. Kerholla on kovan tason pelikirjavalmentaja, mutta riittääkö materiaali? Kärpät on tässä erittäin vahvoilla, koska on pelitapa ja on materiaali. Tapparaa vastaan on myös erittäin puuduttavaa prässätä. Heilläkin yleensä löytynyt keinot päästä ulos. Mutta eihän välttämättä seuraava(t) sarja(t) mene tällä kaavalla, vaan niissä voi sitten olla ihan uudet kaavat. Siinähän sitä valmentajaa mitataan. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Pelicansia vastaan Pikkarainen on lääkkeet löytänyt.
 

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Veikkasin, että Pelikaanit menee suoraan jatkoon. Mitä helvettiä on tapahtunut?! Runkosarjassa turpaan joka matsista, nyt ollaan menossa jatkoon vakuuttavalla pelillä. Olen erittäin yllättynyt ja iloinen.

Hyvä edarit!

Täsmällään sama, ja erittäin nasta olla väärässä! Upea seurata jengin nousua sen ekan matsin jäljiltä. Engren, Lyytinen, Quincey, Salminen - siinä näitä joiden peli on alkanut kulkea hienosti. Ja sitten Petrell-Keränen osasto on herännyt myös oikeaan aikaan ja etenkin Keränen ollut todellinen kevään pelien mies. Nyt vaan pää kylmänä Lahdessa ja sitten kohti uusia haasteita...
 

Stigu

Jäsen
En uskonut sanovani tätä, mutta eipä ole moni mukaan tainnut sanoa, että HIFK voi olla tämän kauden mestari, jos ja vain jos, jatkamme samalla karvauksella ja pelaajat jaksavat loppuun asti.
Tuo on kieltämättä käväissyt itsellänikin mielessä- tosin vain hetken. Nimittäin, vaikka IFK nyt viekin Plelicansia kuin litran mittaa, niin täytyy muistaa että

1) Nieminen on saatu kiinni housut jaloissa, eli IFK on ensimmäinen joukkue, joka on pystynyt tuota prässiä soveltamaan noin kauan Pelsun peliin.Pelicansilla joko a) ei ole plan B:tä tuota prässiä varten ja/tai b) tarpeeksi hyviä pelaajia toteittamaan sitä, kuten Apassi yllä toteaa

2) Pelicans oin materiaaliltaan varsin ohut. HIFK:hon tuosta jengistä omissa rooleissaan mahtusivat Kousa, Kaski ja Olkinuora (siis paperilla, itse ottaisin tuolta 5-6 pelaajaa ilomielin). Meidän budjettimme on melkein tuplasti heidän budjettinsa, olkoonkin että about 800 keuroa on tuhlattu "hieman" avokätisesti.

3) Pelicansin jengi on erittäin kokematon. Sehän vaikuttaa flegmaattiselta ja jopa pelokkaalta. Diggan tuosta jengistä sen verran, että olen onnellinen, että he pääsevät ansaitulle lomalle seuraavan matsin jälkeen.

Kun miettii Kärppiä, ja noita pelsujen ongelmakohtia, niin voi todeta että Kärpillä nuo eivät ole ongelmakohtia. En sano, etteikö Kärppien lyöminen olisi mahdollista, tsekkasin eilen ensimmäisen erän jälkeen Ilves-Kärpät-matsin, eikä Kärpät vakuuttanut. Silti, varsinkin tuo heidän koko kentän kiekollinen peli on tasavallan parasta, joten IFK ja Pikkarainen ovat täysin uuden haasteen edessä. Jos Pelicansia vastaan riitti että tapetttiin heidän oman pään avauspelinsä, niin nyt tuota tappamista täytyy soveltaa oikeastaan koko kentän alueella.

Mutta mielenkiintoinen sarja on tulossa.

P.S: Täysin samaa mieltä noista sun kaikkien aikojen IFK-ketjuista!
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
En viitsi lainata Stigun viestiä tilan säästämiseksi. Mutta, yritin etsiä sopivaa paikkaa johon laitan tämän niin heitän nyt tähän. Tuolla kun ollaan Santalaa sovittelemassa johonkin kun palaa, niin mielestäni rikkoo kyllä tämän kovan karvauspelin. En väitä että on paska, mutta ei sillä kyllä vauhti riitä tohon systeemiin. Rikkoo sen ketjun mihin sitten ikinä laitetaankaan.

Itse tätä mieltä, saa antaa korjaavia kommentteja.

Okei, tämä tyyli ei välttämättä riitä Kärppiä vastaan. Joku toinen minkä IFK ja Pikkarainen kehittää ja Santala on siihen täydellinen.

Ja toinen okei, pitäähän se yksi voitto pussileuoista vielä ottaa.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelicans oin materiaaliltaan varsin ohut. HIFK:hon tuosta jengistä omissa rooleissaan mahtusivat Kousa, Kaski ja Olkinuora (siis paperilla, itse ottaisin tuolta 5-6 pelaajaa ilomielin). Meidän budjettimme on melkein tuplasti heidän budjettinsa, olkoonkin että about 800 keuroa on tuhlattu "hieman" avokätisesti.

Miten lasketaan rooli joukkueessa? Toki heidän pelaajiensa pistemääriin vaikuttaa positiivisesti se, että pelasivat joukkueena paremman kauden, kuin HIFK runkosarjassa. Esimerkiksi Pelicansin nelosketjussa viipotti ensimmäisessä pelissä nyt loukkaantuneena oleva Jesse Ylönen, joka teki 27 pinnaa runkosarjassa sekä 19 Pisteen Taavi Vartiainen. Toki HIFK:n terveen rosterin neloskenttäläiset ovat kokeneempia pelaajia, mutta noihin tehopistemääreihin eivät yllä Åstenit, Petrellit ja kumppanit. Etenkin tuon Ylösen ottaisin huutaen HIFK:n neloseen. Lisäksi Tshekin maajoukkumies Zohorna on laatupelaaja. Björnisen ottaisin myös Santalan tilalle.

Toisaalta Pelicansissa on pelaajia, jotka onnistuivat siellä, mutta tuskin olisivat onnistuneet HIFK:ssa. Pelicans on jotenkin otollinen ympäristö tuollaisille taiteilijasielupelaajille, kuten Aaltonen ja Saarinen, joka teki täsmälleen saman pistemäärän, kuin Thorell. Pelicansilla on ennestäänkin historiaa tuollaisista pelaajista ihan Jantusesta lähtien. Pelicans on tuohon euromäärään kyllä mielestäni hyvin kasattu nippu. Mutta ottaisinko joukkueeseeni JMA:n vai Raskin. En viitsi edes vaivautua vastaamaan.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko mainita yksi ykkösketju, jota ei vielä taidettu mainita:

Peltonen-Granlund-Haataja

Rakkain taitaa kuitenkin olla sama kuin Carlosillakin eli Igor-Darren-Kölli ihan nostalgiasyistä, se kun pelasi monta vuotta ykkösenä, kun aloin seurata lätkää ja IFK:ta. Kaikki kolme olivat vieläpä omia kasvatteja toisin kuin monet sen jälkeen tulleet ykkösketjut :)
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä se ensimmäinen on aina se legendaarisin, itsellä Järvi-Boyko-Kortelainen. Kolmikon nimet alleviivaa kivasti vielä viivamiehet, Saarinen-Lehtonen. Ei sillä, hyvin nää nykyisetkin vetää, on vaan useimmiten valitettavan vähän aikaa kerrallaan meillä.

Samaa mieltä. Toisena sitten Pärssinen-Harkins-Kuhta. Ja kyllähän HIFK:ssa aina pitää kerrallaan olla yksi varttuneempi herrasmies, joka hiihtelee arrogantisti selkä suorana ja jakelee lättyä vikkelämpien nuorikoiden lapaan. Järvi oli tällainen ainakin myöhempinä vuosinaan, samoin Seppo ja nuori Joonas Vihko sopii siihen viereen täydellisesti juoksemaan, Harkins oli tässä roolissa täydellinen.

Nykyisestä jengistä Santalalla olisi kaikki mahdollisuudet olla tällainen, mutta en sitten tiedä, onko kiekko muuttunut siihen suuntaan, että näillä jannuilla ei enää ole samalla tavalla sijaa, vai puuttuuko Santalalta joku muu tarvittava ominaisuus. Ajoittain homma on toiminut ihan kohtuullisesti, mutta sellaiseen Harkins-tyyliseen selkä suorana dominointiin on kyllä aika helvetisti matkaa. Harmi.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nyt ei syötöt napsu kohdilleen. Ei näytä hyvältä. Ei laukaustakaan Olkinuoraa kohti.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Löperöä pelaamista ja hieman heikompaa liikkumista HIFK:lta nyt alkuun ja lahtelaisilla on johto-osuman lisäksi kontrolli. KQ, Lundell, Kankaanperä erottuivat virheillään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös