Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana MSU, 11.08.2018 klo 18.17.

 1. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  No minä annan sulle ja kaikille ihmiselle saman arvon. Kaikkien tekoja en arvosta samalla tavalla mutta ihmisarvo on sama. Taidat olla niitä Antti Rautiaisen miehiä jotka ovat sitä mieltä että kaikki jotka eivät ole antifan kannattajia ovat natseja?
   
  Ilmestyskirjanpitaja tykkää tästä.