Peliesitykset kaudella 2018–2019

  • 576 261
  • 4 000

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Siis ei herranjumala tätä Lyytistä!

E: Aina sama kaveri koomailee.
 
Viimeksi muokattu:

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Kyllähän tässä kaikessa näkyy tuo itseluottamuksen vähäisyys vs Pelsujen korkea itseluottamus. Heidän pelinsä pysyy kasassa, koska luottavat systeemiinsä, vaikka eivät ne nimet sen kummempia noilla ole kuin meilläkään. Nyt on ehdottomasti kairattava voitto tästä, jotta saadaan itseluottamusta edes vähän. Tosin ei se sitä muuta, että meidän veskari on paskempi kuin Pelsujen.
 

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Munakas esitys. Taistelua ja hyvää vääntöä. Kerrankin kävi Engrenillä pulla! :D
 
Suosikkijoukkue
HIFK
YEAH!

Onhan nämä playoffit hienoa aikaa. Älyttömän hieno matsi tänään, josta ei tunnetta ja tapahtumia puuttunut ja lopulta vielä IFK nappasi voiton suhteellisen hyvän esityksen jälkeen.
Fyysistä peliä, jota johti kapteeni Petrell. Ai, että tätä onkin odotettu.

Kyllähän tästä ihan hyvä vääntö saadaan vielä jatkoonmenijän suhteen.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
No nyt oli hieno taistelu. Lahden pelin kiinnostavuus nousi potenssilla kymmeneen. Peikko on selätetty. Ja kana kynitty.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Tärkeä voitto. Nyt oli sen näköistä meininkiä, että oman jengin vahvuudetkin tulivat esiin. Kokeneita jyriä on kokoonpano täynnä, nyt pitää löytyä halua pelata logolle ja antaa kaikkensa voiton eteen. Erityismaininta tänään Petrellille, Ikoselle, Tallbergille ja Keräselle. Hyvin painoivat.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi asia on varmaa. HIFK on sitoutuneempi, liikkuvampi ja uhrautuvampi joukkue ilman Santalaa. Se yllätti itseni, että IFK:n peli kesti täydet minuutit. Katselin kellosta siinä 10 minuutin kohdalla, että loppuuko usko tai virta, mutta tänään joukkue jaksoi toteuttaa pelaamistaan loppuun asti.

Engrenillä kaksijakoinen peli, eli lurahti helppo, mutta sitten vastaavasti otti tärkeitä torjuntoja.

Pelicans alkoi pelaamaan selkeää tuomaripeliä. Aina kun on paikka, niin vedetään loukkaantumiset tappiin. Kaksi vitosta ihan ansaittu ja, mutta Pelicans uittaa rapalaa aina, kun on paikka.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Taisteluvoitto, asenne oli tänään todella tapissa ja hienoa nähdä tuommoista pelaamista logolle. Miinuspuolena sitten Engrenin imaisu, mutta nyt sieltä tuli vastapainoksi torjuntojakin ja sitten tuo Lyytinen, herranen aika mikä määrä virheitä ja löysää pelaamista! Puukäsiä nuo lähes kaikki ovat, mutta tänään sentään pistivät kaiken likoon.

Hyvä matsi ja voitto oli enemmän kuin ansaittu.
 

Stigu

Jäsen
Paras peli IFK:lta tällä kaudella! Prässäys kannatti, ja perkele jengi jaksoi pelata tuota peliä täydet 60 minuuttia. Koko joukkueen voitto!

Pelsut on voitettavissa, sen verran huonompi materiaali heillä on. IFK:n tahto voi kompensoida pelikirjan puuttellisuuden, se nähtiin tänään.

Tätä lisää!!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ylivoimalle semmoinen huomio, että mielestäni tuon pitäisi pyöriä enemmän Salmisen kautta, sieltä tuntuu tulevan parempia ratkaisuja kuin Thorellilta, varmaan johtuu ihan siitä kun Pelsu paineistaa Thorellin puolen voimakkaammin. Thorell on kyllä huikea, 0+2 molemmat ykkössyöttöjä ja hienoja semmoisia!
 

PlayMacher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Rovaniemen Kiekko, HIFK, Rangers.
Sen verran tullut tätä kakkossuosikkiani seurattua, että oikeastaan olin varma että IFK pelaa tänään ihan erilaista ja hyvää lätkää sen nöyryytyksen jälkeen. Tuota Ruusua ei varmaan uskalleta peluuttaa ellei Engren loukkaannu? Ei se Pelicansin Nieminen mikään pelianalyyttinen nero kuitenkaan ole, joten vaikka Pelicansilla onkin ollut kova meno tällä kaudella ja karvanopat heiluu Lahdessa niin se on ihan mahdollista kaataa ihan perusasioilla, joihin IFK:n rosteri kyllä riittää.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Hyvä meno oli, sattui ja tapahtui ja olihan se toka maali ihan käsittämätön propelli!
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Toihan jo näytti peliltä. Ma kotietu, eikös niin?
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hyvä meno oli, sattui ja tapahtui ja olihan se toka maali ihan käsittämätön propelli!

Siinä oli onni onnettomuudessa, aivan käsittämätöntä, että Salmisen ohjaus tuosta kimposi ylärimaan, mutta onneksi se kiekko löysi lopulta maaliin. Thorellilta aivan mielettömän hieno head up peli tuossa, haki täysin tarkoituksella kovalla kudilla Salmisen lavan maalinedustalta.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No niin, arvansinhan mää että näinhän siinä käy kun mää "haukun" kaikki. Kiitos jätkät huikeasta taistelusta. En enää spekuloi mitään, koska se voi oll avaarallista! :-)
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä osoitus siitä, kuinka iso merkitys jääkiekko-ottelussa on tunteella ja taistelutahdolla, kun pelaajat kuitenkin ovat kaikki liigatasoisia. Kangasniemen, Santalan ja Lundellin poissaolot eivät estäneet voittamasta kovaa nippua. Duunaripainotteisellakin jengillä voi voittaa. Tänään HIFK:ssa tehtiin kovaa duunia ja siitä täplä. ,
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös