Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 595 261
  • 4 204

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
@Orava , lue @Ishmael in viesti, koska siinäpä on kiteytetty omatkin ajatukseni varsin hyvin.

Maaleja saisi tietenkin olla enemmän, tosin koskee koko joukkuetta. Aaltonen on pelaaja, joka pystyy ratkomaan pelejä henkilökohtaisella osaamisellaan, mutta sen verran realisti olen, etten odota sellaista joka pelissä. En kyllä ole miettinyt, että kuinka monta peliä hänen pitäisi yksin ratkaista, jotta hän olisi em. tittelin ansaitseva pelaaja. Tyytyväisyyden kunkin pelaajan otteisiin pystyn sanomaan vasta kauden jälkeen.

Paska on paskaa ja tappiot kyrsii, mutta joku yltiöoptimisti sisälläni ei suostu vielä häviämään tätä kautta. Pleijareissa sarjasijoitusta ratkaisevampaa mielestäni on se, ketä vastaan pelataan. Toki kotietu olisi toivottava, mutta kun katsoo tässä vaiheessa, miten himamatsit ovat menneet, kotietua voisi jopa yrittää välttää. Lisäksi jotkut joukkueet sopivat meille huonosti, jolloin sarjasijoituksen pitäisi olla sellainen, että ekalla rundilla olisi vähän niinku pakko ne välttää. Ja koska vielä on liian aikaista sanoa muiden sijoituksista mitään, en murehdi kevättä.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Maaleja saisi tietenkin olla enemmän, tosin koskee koko joukkuetta. Aaltonen on pelaaja, joka pystyy ratkomaan pelejä henkilökohtaisella osaamisellaan, mutta sen verran realisti olen, etten odota sellaista joka pelissä. En kyllä ole miettinyt, että kuinka monta peliä hänen pitäisi yksin ratkaista, jotta hän olisi em. tittelin ansaitseva pelaaja. Tyytyväisyyden kunkin pelaajan otteisiin pystyn sanomaan vasta kauden jälkeen.
Niin kuin sanoin, niin olen nähnyt Aaltoselta pääasiassa kotiottelut ja niissä Aaltonen on erityisesti viimeaikoina erottunut lähinnä huonoilla ratkaisuilla, oman ketjun kenttätasapainon rikkomisella ja selän suoristamisella. Hyökkäyssuuntaan Aaltonen on erittäin taitava, mutta ei ole toistaiseksi osannut ollenkaan pelata osana ketjuaan. En edes Aaltosen kohdalla niinkään kritisoi sitä selän suoristamista, vaan todella huonoja kiekollisia ratkaisuja, kuten pysymistä kiekossa omalla alueella, vaikka koko muu kentällinen nousee hyökkäämään, heikkoja syöttöjä ja niin edelleen. Missä on ne helvetin ärsyttävät liu'ut hyökkäysalueella, joita se harrasti aina Kärpissä?

Mitä toivon menettämiseen tulee, niin siitä ei kohdallani ole kyse. Loukkaantumissuma oli niin paha, että se vaikutti kaikkeen tekemiseen. Nyt pitäisi vain pikkuhiljaa ja rauhassa alkaa taas rakentaa sitä omaa pelitapaa, joka meni loukkaantumisten myötä sekaisin. Ihan alkukaudesta eaimerkiksi IFK:n karvauspelaaminen oli oikeasti todella hyvää. Nyt siinä on vaivuttu taas vähän virheellisille urille, eikä viisikon ajoitukset ole olleet enää tikissä. Niin paljon energiaa on loukkaantumisten myötä mennyt kaikkeen turhaan, ettei tällaisiin ongelmiin ole ehditty keskittyä. Pikkuhiljaa vaan pelin rakenteet taas kuntoon, niin hyvä tästä tulee. Laitan tähän vielä kokoonpanon muistutuksena siitä, mitä se pahimmillaan oli hyökkäyksen osalta.
Tappara-IFK 29.10.2016
Partanen-Hintz-Ikonen
Åsten-Elkins-Petrell
Levänen-Leino-Hämäläinen
Saarelainen-Tamminen-Tamminen
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivohan on se jätkä, joka delaa viimeisenä. Sitä ei todellakaan ole menetetty. Mutta tilanne on hämmentävä ja apuun tarvitaan kaikki hindujumalattarien kädet, että voimme nauraa tällä epäuskon hetkelle tammikuussa.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvin kyllä näitä HIFKin kotisivuja päivitetään, kun menee joukkueen sivulle niin sieltä hyppää silmille aktiivinen kokoonpano, jossa puolustajien joukossa komeilee Tommi Taimi ja Miro Karjalainen. Varsin aktiivista sanoisin. Eronen, Grillfors, Heiskanen, Finley, Generous, Kaski, Salmela, Teppo, Salmi, Heikkinen. Pakisto ei riitä? Ollaanko tehty sopimukset väärien pelaajien kanssa vai onko valmentajassa vika, kun suurin osa alisuorittaa. Materiaalista homma ei kuitenkaan ole kiinni. Jos Liigaan pitää hankkia pärjätäkseen maajoukkuetason pakisto, että voi pärjätä, niin on jossain vikaa, kun tähän pakistoon huudellaan vielä yhtä-kahta pakkia, muuten ei tule mitään mistään. Oikeastiko?
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Toivohan on se jätkä, joka delaa viimeisenä. Sitä ei todellakaan ole menetetty. Mutta tilanne on hämmentävä ja apuun tarvitaan kaikki hindujumalattarien kädet, että voimme nauraa tällä epäuskon hetkelle tammikuussa.

Eniten ihmetyttää ja vituttaa noi kotipelit. IFK:sta on tullut aikas heikko kotijoukkue, ja pisteitä heitellään milloin mihinkin, vastustajasta riippumatta.

Ei tätä kautta vielä mihinkään hävitty ole, mutta vaikeaa on ja tulee olemaankin. Stögön IFK on ottanut pelillisesti aika paljon takapakkia viimekaudesta.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lienenkö ainoa joka näki pelissä (ja edellisessä) paljon positiivistakin, mutta kyllähän me peliä noin pääsääntöisesti vietiin. Aiemmassa Koo-Koo - matsissa oli toive että päästäisiin peliin mukaan edes tsägällä, nyt oli vastustajan selviytymiskamppailu. Ok ne suorittivat hyvin, maalivahtinsa jumalpelin avustuksella, mutta tekemisen taso on silti meillä noussut pari pykälää.

Kyllä tuo KooKoo peli oli asenteelta pitkälti samaa kuin Jukurit ottelu eli jo selkeästi aiempaa parempaa, eikä kumpikaan noista otteluista ollut pelillisestikkään mitään umpisurkeita. Itseasiassa nuo molemmat pelit oli hyvin samanlaisia kuin IFK:n pelit viime syksynä, erona vaan että viime syksynä tehtiin tarvittavat tai tarvittava maali voiton eteen. Ja näiden toteamiseen ei tarvita mitään yltiöpositiivisa laseja, enemmänkin nuo pelin jälkeiset kommentit IFK:n totaalisesta haluttomuudesta ovat niitä yltiönegatiivisia näkemyksiä. Epäilen että jokainen todellisuudessa tiedostaa, että nuo KooKoo ja Jukurit matsit olivat jo aivan erinäköistä kiekkoa kuin sitä ennen oli nähty, eikä pelkästään siksi että sairastupa tyhjeni jo merkittävästi.

Niin tai näin, tappio tuli perjantaina kotona, 0 tehtyä maalia ja se kuuluukin ärsyttää. IFK loi aivan täysin riittävästi maalipaikkoja siihen yhteen maaliin ja paikkoja oli useista eri sektoreista, ja myös maalinedustalta mm. Pudella parikin perättäistä vetopaikkaa ripareihin. Vastustajan veskasta tehtiin aivan turhan hyvä, erittäin harva veto meni sinne yläpesään, tai vaikka kilven ja patjan väliin, jotka ovat mm. niitä paikkoja johon normaali veskoille tehdään maaleja. Stögön aiempien kausien IFK on ollut tunnettu poikkeuksellisesta maalintekotehokkuudesta, eli paikkoja on käytetty erityisen kovalla prosentilla hyväksi, ja pelejä voitettiin esim. viime syksynä usein vaikka maalipaikat olisi menneet selvemminkin vastustajalle. Tänä vuonna tilanne on ollut osittain toisenlainen, ihan alkukaudesta toki voitettiin joitain sellaisia pelejä, mutta tuon loukkaantumis rumban aikaan meni putket vielä pahemmin tukkoon.

Silti kun ottaa huomioon KooKoo matsin varsinkin toisen erän, jossa päästiin keskialueen träpin yli jatkuvalla syötöllä ja kiekon hallinta siirtyi totaalisesti meille, niin olisi niitä 1.sektorin maalipaikkoja pitänyt luoda selkeästi enemmän. Hyökkäyspään peli meni liikaa kulmissa pyörimiseksi kuten täälläkin aiemmin todettiin. Siihen pitää Stögön puuttua, pelaajilla on varmasti kivaa kun ei tarvi puolustaa ja saa toteuttaa itseään siellä hyökkäyspäässä, mutta ei tuo kulmissa pyöriminen ole varsinkaan pidemmän päälle voittavaa jääkiekkoa. Kun siellä hyökkäyspäässä on aikansa vastustajaa väsytetty, niin pitää hakea syöttöpaikkoja ja omia nousuja kohti keskustaa, joka pakottaa vastustajan reagoimaan ja mahdollisesti rikkomaan.

Ei IFK:n hyökkäyspeli perustunut viime vuonnakaan mihinkään jatkuvaan maskipelaamiseen ja ripareiden hakkaamiseen, vaan esim. Ramun johtama ykkönenkin pyöritti peliä paljolti kulmien kautta, mutta sieltä sitten haettiin syöttöjä keskelle tai noustiin itse kohti maalia, ja haettiin lopulta se 1.korin maalipaikka. JMA - Johansson kaksikon ongelma on paljolti se, että molemmat ovat liian saman tyyppisiä pelaajia, eivät tippaakaan suoraviivaisia kuten esim. Zaborsky oli, eikä kumpikaan muodosta mitään merkittävää laukaisu-uhkaa, vaan JMA:kin on tehnyt maalin pitkälti kuljetusten jälkeen läheltä maalia. Tuota 1.ketjun kokeilua voi vielä jatkaa aikansa, mutta jos tuloksia ei tule, niin kasaisin Elkins - JMA kaksikon takaisin, tuo kaksikko toimi pisteiden suhteen hyvin (JMA liki piste per/peli) ennenkuin JMA loukkaantui. Tuohon kolmanneksi lenkiksi joku edes jonkinlaisen laukaisu-uhan tarjoava pelaaja, esim. Puustinen, Partanen tai Luttinen.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
HIFK on Liigan 13. huonoin kotijoukkue. Saavutus sinänsä ja aikamoinen pyllistys faneille.

Joo aika mykistävää faktaa kyllä. Kärkibudjetilla ollaan noin alhaalla himatilastossa... HIFK saa oikeasti kiittää isolla kauhalla faneja, kun katsojamäärät ovat kuitenkin olleet ihan ok noilla esityksillä. Nyt alkaa saikkutupa olla tyhjempi, ja pitää nyt hemmetti alkaa saamaan niitä 3p voittoja kotona, koska ei se fanien kärsivällisyys nyt loputonta ole. Perjantaina jengi lähti pelin jälkeen fanikatsomosta aikamoisten ärräpäiden saattelemana taas kerran.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
No niin, tällä viikolla vaatimattomasti 4 peliä 5:een päivään. Uhka vai mahdollisuus meille,.. en tiedä, ehkä molempia! Mutta kyllä siellä on peliohjelman laatijoilla ollut jokseenkin ajatus kateissa taas. Mixei vaikka eilen olisi voinut olla peliä, niin olisi jakaantunut paremmin. Toisaalta seurojenhan pitää hyväksyä se ohjelma ennen sinetöintiä. Noh, ehkäpä IFK:lla ei kuitenkaan mene huonosti peliohjelman takia, vaan mahdollisesti muiden syiden :)
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
No niin, tällä viikolla vaatimattomasti 4 peliä 5:een päivään. Uhka vai mahdollisuus meille,.. en tiedä, ehkä molempia! Mutta kyllä siellä on peliohjelman laatijoilla ollut jokseenkin ajatus kateissa taas. Mixei vaikka eilen olisi voinut olla peliä, niin olisi jakaantunut paremmin. Toisaalta seurojenhan pitää hyväksyä se ohjelma ennen sinetöintiä. Noh, ehkäpä IFK:lla ei kuitenkaan mene huonosti peliohjelman takia, vaan mahdollisesti muiden syiden :)

Varmaan taas näitä CHL-pelien aiheuttamia peliruuhkia muualla otteluohjelmassa. Vastaavasti sitten tulee sitten näitä viikkoja kuten viime viikolla kun viikon eka peli on vasta to/pe. Vaikka HIFK-putosikin jo noista kekkereistä niin mahdollisille CHL-peleille on kuitenkin pitänyt raivata tilaa otteluohjelmasta etukäteen. Tällaisilla peliruuhkilla on vaan paha tapa aiheuttaa loukkaantumisia, pisteiden ohella täytyy toivoa ettei liian moni pelaaja löydy sairastuvalta tämän viikon jälkeen.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Kaski vaikuttaa Taimen reinkarnaatiolta eikä missään hyvässä mielessä. Molempia yhdistää muukin kuin Pori sekä lyhyt sukunimi, äärimmäinen hasardialttius nimittäin. Högström vaikutti sen sijaan ihan tekijämieheltä 1. erän perusteella vaikka toki otanta äärimmäisen lyhyt onkin. Toivottavasti se kiekollinen pakki hankitaan viimeistään siinä vaiheessa kun hän siirtyy SHL:ään.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Surullista katsoa etenkin tuota HIFK:n ykköskentän pelaamista. Ei mitään tukea toisilleen anneta suurimmassa osissa hyökkäyksiä ja sitten välillä pyöritellään kiekkoa pikkunäppärästi sota-alueen ulkopuolella. Omassa pään pelaaminen halutonta. En ymmärrä tämän ketjun kasaamista lainkaan. Leinon rooli tässä on itselleni täysin epäselvä, kun ei ole mikään viimeistelijä tai maalille ajaja ja silti pelaa kahden pikkunäppärän kikkailijan kanssa. Ymmärrän sen, että on tunnollinen sentteri, mutta kyllä tämän pitäisi olla tulosyksikkö.

Muuten HIFK:n pelaaminen on sellaista kriisijoukkueen pakottamista. Pieniä virheitä tulee karmeat määrät ja viisikko levällään hyökätään edelleen. HIFK:n onni on se, että Saipa haluaa kotona ottaa aktiivista roolia ja karvaa ainakin yhdellä pelaajalla HIFK:ta jopa maalin takaa ja tämän kautta HIFK saa edes noita huonosti rytmitettyjä hyökkäyksiä, joista yksilötaidolla rakennellaan paikkoja. Etenkin Hintz käyttää tätä tilaa hyväkseen. Kuuma joukkue olisi 1-2 maalia HIFK:n paikoista ehkä voinut tehdä, mutta ei mene nyt mistään. Saipalla etenkin erän alussa tukku paikkoja, joista olisi myös ehkä jopa pitänyt tehdä.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kohta puolet pelattu Lappeenrannassa. Ei vieläkään näy valoa tunnelin päässä. Toki IFK hallitsee peliä, mutta kuten Apassi tuossa ylempänä toteaa, niin isoja ongelmia on edelleen.
 

F#21

Jäsen
On tämä ollu taas raskas ottelu seurata. Jätkät ei saa parin metrin syöttöjä lapaan ja varsinkin Johansson sekä Aaltonen ovat näissä eniten vaikeuksissa.

Vaikkei Eronen ole hirveästi alkukaudella loistanut niin jännä nähdä muuttuuko peli nyt parempaan vai huonompaan kun ovat tiputtaneet hänet ylivoimalta pois.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pieniä virheitä tulee karmeat määrät ja viisikko levällään hyökätään edelleen. HIFK:n onni on se, että Saipa haluaa kotona ottaa aktiivista roolia ja karvaa ainakin yhdellä pelaajalla HIFK:ta jopa maalin takaa ja tämän kautta HIFK saa edes noita huonosti rytmitettyjä hyökkäyksiä, joista yksilötaidolla rakennellaan paikkoja.

Taidettiin katsoa osin eri peliä tuon ekan erän osalta. Mun televisiossa keltaiset eivät todellakaan pelanneet aktiivisesti kiekottomana, karvaus annettiin ainoastaan jos syvällä menetyksen jälkeen oli paikka, muuten vetäytyivät heti tilanteen tullen keskialueen träppiin. IFK lähti rauhassa viisikkona tuota träppiä vastaan eli siellä ei ollut enää edes sitä haukea roikkumassa, silti ongelmat alkoivat siinä kun se päätykiekko olisi pitänyt voittaa. Toisessakaan erässä IFK ei kyllä saanut pelistä juurikaan kiinni, SaiPan omista virheistä tuli parhaat paikat. No heti erän alkuun vajaa 5 minuuttia YV:tä josta alkuun hetki 5vs3, tuolla YV:llä on pakko naulata tämä peli.
 

Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
Päästiin juuri eroon Tommi Taimista ja jo nyt alkaa uusia Tommeja putkahtaa esille.
Aaltonen toista peliä putkeen aivan umpisurkea, selkä suorassa, ei saa kiekkoja haltun, syötöt aina vastustajalle, ei vois v***u vähempää kiinnostaa.

Huolestuttavaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Eipä tuo peli hirveitä hurraata herätä, mutta hei 3p ja voitto. Kelpaa.

Lankinen on todella, siis todella hyvä! Onnea nollapelistä.
Finleylle myös avausmaali, kyllä kelpaa.

Onko liikaa jos unelmoin jo 12 pisteen viikosta ja noususta sinne noin viiden sakkiin?
Pelihän oli taas mitä oli, mutta jos se siitä lähtisi...
Näitä lauseita on jo aika monen tuloksellisesti hyvän pelin jäljiltä jo sanottu, mutta pakkohan se on uskoa.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Surullista katsoa etenkin tuota HIFK:n ykköskentän pelaamista. Ei mitään tukea toisilleen anneta suurimmassa osissa hyökkäyksiä ja sitten välillä pyöritellään kiekkoa pikkunäppärästi sota-alueen ulkopuolella. Omassa pään pelaaminen halutonta. En ymmärrä tämän ketjun kasaamista lainkaan. Leinon rooli tässä on itselleni täysin epäselvä, kun ei ole mikään viimeistelijä tai maalille ajaja ja silti pelaa kahden pikkunäppärän kikkailijan kanssa. Ymmärrän sen, että on tunnollinen sentteri, mutta kyllä tämän pitäisi olla tulosyksikkö.

Muuten HIFK:n pelaaminen on sellaista kriisijoukkueen pakottamista. Pieniä virheitä tulee karmeat määrät ja viisikko levällään hyökätään edelleen. HIFK:n onni on se, että Saipa haluaa kotona ottaa aktiivista roolia ja karvaa ainakin yhdellä pelaajalla HIFK:ta jopa maalin takaa ja tämän kautta HIFK saa edes noita huonosti rytmitettyjä hyökkäyksiä, joista yksilötaidolla rakennellaan paikkoja. Etenkin Hintz käyttää tätä tilaa hyväkseen. Kuuma joukkue olisi 1-2 maalia HIFK:n paikoista ehkä voinut tehdä, mutta ei mene nyt mistään. Saipalla etenkin erän alussa tukku paikkoja, joista olisi myös ehkä jopa pitänyt tehdä.
Taas ihan asiaa. Ei näy mitään systeemiä pelissämme. "Ykkönen" on aivan käsittämätön kokoonpano, mutta sopii Törmäsen sekoiluihin.
Kyllä on pitkälle menty, kun melkein toivoo (huom. vain melkein) vastustajan voittavan.
Tänään plussaa: Lankinen, Finley, Salmi ja Heiskanen. Salmi varsinkin viimeisessä vaihdossa aivan huikea. Muut voivat ihailla itseään ja kampaustaan peilistä!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taidettiin katsoa osin eri peliä tuon ekan erän osalta. Mun televisiossa keltaiset eivät todellakaan pelanneet aktiivisesti kiekottomana, karvaus annettiin ainoastaan jos syvällä menetyksen jälkeen oli paikka, muuten vetäytyivät heti tilanteen tullen keskialueen träppiin.

Tarkoitin niitä tilanteita, joissa yksi pelaaja antoi painetta HIFK:n pakille muutamia kertoja aika typerissä tilanteissa ja tämä helpotti heti IFK:n avauspelaamista. Eivät varmaan sitä hirveän järjestelmällisesti tehneet, mutta neljän pelaajan trap on huomattavasti helpompi ohittaa, kuin viiden. Veikaan, että Saipa olisi Nordiksella pelannut nuo tilanteet passiivisemmin ja tämä yksikin pelaaja olisi palannut trapiin.

Muuten vaisu peli, mutta arvokkaat pisteet. Ei todellakaan voi sanoa miksikään vakuuttavaksi vierasryöstöksi. Liian paljon oli pelaamisessa sellaisia tilanteita, että peli olisi voinut taas heilahtaa sinne tänne. Saipalta todella kädettömiä viimeistely-yrityksiä. Toisaalta myös HIFK:lta. Lankinen oli todella hyvä. Muut ottelun tähdet jakaisin Finleylle ja...perkele Juuso Salmelle. Tämä ihan pelkästään siitä, että ihmettelin mitä salmejuuso painaa kentälle, kun Saipa otti aikalisän ja MV:n pois. Olisin itse ehkä jonkun muun pakin kentälle laittanut, mutta Salmi kiitti ja raastoi pitkin omaa päätä ja lopulta palkittiin, kun hyvällä haastolla toimitti kiekon Ikosen lapaan. Oli arvokas suoritus ottelun lopputuloksen kannalta siinä mielessä, että IFK on sulanut noissa lopuissa. Muutenhan se oli Salmelta ns. normipeli.

Peukku alas meidän "liideripelaajille" Aaltonen, Johansson. En voi sietää puoluvaloilla pellailua ja naureskelua varsinkaan näissä tilanteissa. Jotenkin tuntuu, että meidän nämä johtavat pelaajat ovat liian mukavuudenhaluisia yksilöitä kauttaaltaan. Joku Aaltonenkin menisi, jos olisi Peltosen tapainen vaativa kaveri samassa kentässä. Nyt ovat Johanssonin kanssa, kuin veljekset. Nyt on näitä taitelijoita vähän liikaa.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Asetin näiden Jukurit-Kookoo-Saipa matsien pistetavoitteeksi minimum 5, mieluummin 6. Tuli 7 pinnaa.

-Lankinen kasvaa korkoa koko ajan. Todella hieno juttu!
-Salmi oli mies paikallaan! Hienoa nähdä kaveri kiittämässä hyvillä peliesityksillä sopparista.
-Uusi Ruotsin ihme paikkaa Grillin loukkaantumisen mainiosti.
-Erosella oli ajoittain positiivinen ilme vaikka selkeästi hakee vielä rytmiä.

Positiivista tämänpäiväisessä oli, että näin pitkäaikaisloukkaantuneiden Ikosen ja Luttisen parantavan otteitaan. Se on kuitenkin vaikea tulla pitkien loukkien jälkeen. Ikosella periaatteessa keväästä astu ollut erilaista kremppaa ja Luttisella koko syksy. Samalla Nypsi ja Lennu pelaa kyllä yhdessä tosi hyvin. Siinä on kokoa ja ollaan pelin sisällä. Tärkeitä "sielupelaajia". Sellaisia, jotka omalla tekemisellään luo sitä tahtoa jengiin. Juurikin tärkeimpiä pelaajia, kun yritetään kääntää venettä oikeaan suuntaan.

Kyllä noi Juhiksen ja Johanssonin kaltaiset konkarit löytää sen vireen, jos muu jengi taistelee ja sitten kun kokonaisuus ei ole paniikissa. Enemmän olisin huolissani jostain Hinestä, Leinosta ja Parrusta, että tuleeko ohikausi kavereille. Nuoria kavereita, joilla ei ole rutiinia päästä pelirytmiin, jos se ei löydy ja loukkaantumiset vielä sotkee.

Nyt ollaan vielä vähän sellaisessa paniikkitilanteessa. Menee yliyrittämiseksi ja joku tuollainen Kookoo-tappio painaa hartioissa. Viime vuonna joukkue olisi ottanut tuollaisen Kookoo-tappion tilastotappiona ja voittanut kolme seuraavaa. Nyt noi yksittäiset pelit nousee liian suureen psykologiseen asemaan ja se vaikuttaa koko tekemiseen.

Seuraavasta 9 kolmesta pelistä kun saisi sen 6-7 pinnaa, niin olisi hyvä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös