Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Valo yössä, 05.08.2016 klo 11.25.

 1. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Puit ajatukseni sanoiksi! Odotin jo että siihen liikaa pelaajia kentällä -jäähyyn ratkeaa, se olis kans ollut minusta sellainen kautta kuvaava ratkaisu. Mutta ehkä tämä sopi vielä paremmin!

  Harmittaa, mutta jopa vähemmän kuin runkkaritappioiden jälkeen. Ehkä juuri siksi koska matsi oli poikkeuksellisen viihdyttävä!

  Ei ratkennut maalinteko-ongelmiin, vaan siihen puolustukseen. Eikä maalivahtipelikään lopulta ihan priimaa ollut. Se siitä.
   
 2. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  Niin, meikäläinen oli jo alkukaudella sitä mieltä ettei IFK:n pelitapa/pelitavattomuus tue yhtä Liigan parhainta suoraan syötöstä laukojaa. Jos miettii tätä kautta ja sitä, ketlkä EIVÄT sotkeneet peliä alkukaudesta, voi ehkä oivaltaa, missä vika oli.

  Juuson kannalta on tietysti hyvä, että päässee pelitapaa harjoittelevaan ja noudattavaan jengiin, kyllähän hänen potentiaalinsa on huikea.

  Nyt kun kelaa mennyttä kautta, ja sitä ketkä pelaajat kehittyivät jengissä, niin ei tule mieleen kuin kaksi pelaajaa: Kaski ja Jääskä. Kaikki muut pelasivat enemmän tai vähemmän alle tasonsa. Helvetin hienoa, että kausi on vihdoin ohi. Odotukset ensi kauden suhteen ovat pienemmät kuin tälle kaudelle, mutta kaipa tuota paskaa tulee seurattua ensi kaudellakin.
   
 3. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mun mielestä tämä matsi taas osoitti, miksi se pitää palata. Loistavaa viihdettä ja turha väittää ettei tunnetta olisi ollut.
   
 4. Mercyrock IFK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bayern, Liverpool
  Peli oli juurikin loistavaa viihdettä, koska lopputulos on pelaajille lähes yhdentekevä.
   
 5. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  En usko tätä ja vaikka olisikin, niin mitä sitten. Faneille selvästi ei ollut.
   
 6. timotl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Puustinen oliko 3+2 ja mitään ei jäänyt käteen.

  Kuka muistaa runkosarjassa, kun JMA teki 3+0 Jyväskylässä ja sekin peli hävittiin 4-3.

  VMP. Kuinka voi kahdesti hävitä tuollaisten tehojen jälkeen? Ei osata näemmä puolustaa JyPiä ja Lankinen imi tänään kunnolla.
   
 7. Mercyrock IFK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bayern, Liverpool
  Toki faneille ja joukkueellekin on merkitystä, suurimmalle osalle pelaajista ja valmentajistakin ei ole. Juurikin ramu radiossa höpötti samaa.
   
 8. Harald73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1897
  Lainaus:
  Kun katselee noita mun 8v. pojan touhuja, tämä lause on vielä huonompi.

  Tämä kausi, kiitos ja näkemiin! Toivottavasti sitten ensi kaudella...