Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 564 030
  • 3 676

Maigeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK❤️ The Habs, Everton FC, Joe Finley
Hieno ottelu oli kyllä HIFK:lta. Taimi on kyllä aina vaarallinen kiekollisena hyökkäyspäässä.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Voitto Mansessa maistuu aina, vaikka kolmannen erän peruuttelu ja surkeat purkukiekot hatuttivatkin huolella. Alivoimaryöpytys kahdella maalilla ratkaisi koko pelin - hieno temppu aavee-raatajilta.

Elkins on nykyään joukkueen hitain hyökkääjä ja on taantumassa tutkaparinsa Puden tasolle. Onneksi sentään vielä kairaa aloituksia hyvällä prossalla. Molemmilta kaivataan alkukauden tasoa. Nykopp-Leino hyvä, toisiaan täydentävä kaksikko ja molemmat pääsi maalinkin makuun. Leino todennäköisesti viihtyisi mieluummin sentterinä ja voihan tuossa em. kaverit vaihtaa tontteja. Heikkiseltä muuten melkoisen ehjä peli.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Väärässä olin kutkuni kanssa tänään. Hienot kolme pistettä kyllä kairasivat kundit tänään. Lopun yv:llä olisi kyllä toivonut ykkösketjulta vähän enemmän malttia. Toki tiettyjen pelaajien maali- ja pistenälkää on pakko ihailla.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Hieno matsi loppujen lopuksi eikä kyllä Heikkisestäkään löydy mitään pahaa sanottavaa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kova taistelu se oli. Se 3-4 kavennus tuli kyllä sellaiseen paikkaan, että eipä siinä kiroilusta meinannut loppua tulla, mutta eivät onneksi päässeet tasoihin sentään. 3 maalin johdon hukkaaminen olis ollu vähän liikaa...

Pelin ekat 15min oli heikkoa IFK:lta, mutta sen jälkeen huomattavasti parempaa vieraspelaamista.

Hieno voitto!
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Hyvä esitys vaikean alun jälkeen, ja toisessa erässä jopa dominoitiin peliä. Tuomarit vetivät Tapparan mukaan köykäisillä jäähyillään. Leino lähtee huitomisesta, kun saa ensin selvääkin selvempää poikkaria tuomarin katsellessa aitiopaikalta? Juu, jäähyn arvoinen rike, mutta silti ihan paskaa tuomarointia tuollainen. Taipaluksen koukkukin oli vähän niin ja näin, kun maila oikeasti takertui siihen paitaan. Hyväksyn tuon kuitenkin, kun ei sillä mailalla pitäisi olla sinne paitaan asiaa. Kivi nosti tämän ylävartaloon kohdistuvan mailahäirinnän hyvin esiin erätauolla, toivottavasti liiga on kuulolla.

Kolmannen erän peruuttelusta myös pienet miinukset, meinasi kostautua taas kerran.
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno matsi loppujen lopuksi eikä kyllä Heikkisestäkään löydy mitään pahaa sanottavaa.

Tätä olin itsekin tulossa sanomaan. Nyt täytti ruutunsa. Toki edelleen tuppaa kaatumaan helposti. Mutta nyt ei sekoillut kertaakaan pahasti ja mikä tärkeintä ei menettänyt sitä kiekkoa omissa ainakaan en itse moista huomannut.
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Tappara kyllä painosti lopussa, mikä tapahtuu lähes aina takaa-ajavan joukkueen toimesta, mutta mitenkään hirvittävää rumbaa ei nyt tullut ja vastustaja pidettiin poissa parhaalta sektorilta. Syynä tähän on se että nyt tultiin kolmanteen erään tekemään duunia eikä vaan peruuttelemaan. Liekö tullut liikaa iskuja päähän mutta mielestäni kohtuu rauhallisen oloista oli puolustuspeli, päin vastoin kuin monessa kauden aikaisemmassa pelissä jossa on puolustettu johtoa paniikissa. Myös Heikkinen täytti paikkansa mainiosti. Av oli paskaa, muuten hyvä vieraspeliksi.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Heikkis-Eemeli oli oikeinkin hyvä. Taipalus sen sijaan sekasin kun seinäkello. Eka vaihto, kaks avausta, molemmat vastustajalle. Sen jälkeen petras hiukan. Mutta kun Grilli ja JJ on sivussa, niin Taimille ja Auvitulle tulee liian paljon kuormaa jalalla kiekon ylöstuonnissa. Yks tai kaks matsii menee, mutta sitte alkaa jalka painaa. Varsinkin back-to-back peleissä. Yks pakki sisään ja Lauri ulos, ei millään pahalla mutta Mestaruutta ei tule, jos Lauri on pelaavassa kuusikossa. Virheitä tulee älyttömästi koko ajan.
 

Sakari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lämmittää Jasse Ikosen pelaamisen katsominen. Mielestäni Kuopion poika on yksi Liigan aliarvostetuimpia pelaajia tällä hetkellä. Tuntuu, etteivät edes IFK:n kannattajat, ainakaan kaikki, osaa arvostaa tarpeeksi sitä duunia, mitä Jasse vaihdosta toiseen esittää. Siinä sivussa tulee myös tärkeitä maaleja, kuten eilen alivoimalla joukkueen sytyttänyt häkki, ja millä tavalla? Mahtavasti loppuun asti pelaamalla niin kuin Jasse tekee. Monipuolinen joukkuepelaaja, joka on varmasti myös valmentajan mieleen.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Lämmittää Jasse Ikosen pelaamisen katsominen. Mielestäni Kuopion poika on yksi Liigan aliarvostetuimpia pelaajia tällä hetkellä. Tuntuu, etteivät edes IFK:n kannattajat, ainakaan kaikki, osaa arvostaa tarpeeksi sitä duunia, mitä Jasse vaihdosta toiseen esittää. Siinä sivussa tulee myös tärkeitä maaleja, kuten eilen alivoimalla joukkueen sytyttänyt häkki, ja millä tavalla? Mahtavasti loppuun asti pelaamalla niin kuin Jasse tekee. Monipuolinen joukkuepelaaja, joka on varmasti myös valmentajan mieleen.
Helvetin hieno pelaaja. Varsinkin vääntövoimaa tuntuu tässä kaverissa olevan helvetisti. Pystyy irtoamaan helpostikin monessa väännössä sekä polkemaan ohi. Jassen rannari on myös todella hyvä. Täytyy toivoa, että ei karkaisi muualle. Jassen parhaat otteet tuntuu tulevan aina alemmissa kentissä. Välillä kun vastuuta annetaan, tulos ei ole samaa luokkaa. Helvetin hieno nouto kyllä kalpasta Ramin kAudella. Pelkona on, että joku jengi tarjoaa isompaa roolia j lähtee sen perässä. Tätä en todellakaan toivo. Vastaavia tapauksia tulee mieleen Simon osalta sekä aikoinaan Häppölän siirto Ässiin. Onhan näitä. Luigin ura lähtikin ton jälkeen sitten alaspäin ja päättyi aikaisin.
 

tiimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ikonen muistuttaa pelitavaltaan hyvin paljon J. Raskia; molemmat haastavat hyvin ja ajavat vahvasti maalille. Luovat maalinsa ja maalipaikkansa yleensä itse. Pleijareissa todella kullan arvoisia pelaajia.

Kuten jo yllä mainittiin, niin parhaimmillaan juuri alemmissa ketjuissa pelatessaan. Vaikka nyt hyökkääjien ollessa terveinä turha noita ketjuja laittaa mihinkään järjestykseen, kun pelaavat melko samoja minuutteja.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Toivottavasti Järvinen ja Grillfors (arvio 4 viikkoa toki) eivät ole liikaa poissa kevään aikana, koska alakerrasta puuttuu pelottavan paljon voimaa ja kokoa ilman heitä. Kyllä olis Melartin mentävä aukko siellä nyt.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Helvetin hieno nouto kyllä kalpasta Ramin kAudella.
Jokseenkin huvittavaa on, että Ikonen hankittiin tänne nimenomaan sentteriksi, mutta ne pelit jotka on pelannut HIFK:ssa sentterinä voi laskea yhden käden sormilla. Soppari päättyy tähän kevääseen, jatkoa toivoisin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vähän myöhässä, mutta olipa viihdyttävä ja hyvä matsi Tapparaa vastaan. Muutenkin tuo joukkue on helvetin viihdyttävä, on taitoa ja sitten mukavasti fyysisyyttä. Ihan A-luokan bottom-six kavereita löytyy Ikosen, Liivikin, Nykoppin jne. johdolla hyvin. Puolustus on tosiaan terveenä enemmän kuin hyvä, mutta kyllähän tuo Järvisen ja Grillforsin poissaolo syövät sitä heti, toivottavasti saadaan nopeasti takaisin askiin ja pidetään kädet ristissä, että puolustus pysyisi kasassa. Hyvältä näyttää. Toisaalta pakko sanoa, että Elkins ei ole viime aikoina ollut oma itsensä. Ja Puustinen myös vaeltaa tällä hetkellä jossain. Taipalus kun pelaa ilman sen suurempia riskejä niin menee.

Loppuun kysymys, miksei Partanen saanut syöttöpistettä Elkinsin maaliin Sportia vastaan pelatussa matsissa? Parru laittoi roikon keskialueelle, Elkins pelas roikon Grillille joka laittoi takaisin Elkinsille ja pum 2-1.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitää taas aloittaa kommentointi, että saadaan parannusta toiseen erään ;)

Miten HIFK voi taas tulla näin heikolla pelaamisella kotipeliin. Kaksi edellistä kotipeliähän ollaan hävitty Saipalle ja Lukolle väsyneiden esitysten jälkeen. Nyt mennään vähän samaa rataa. Sport ei vain edes niin laadukas joukkue, kuin kaksi edellistä. Silti roiskitaan ihmeellisiä neppikiekkoja keskialueelle, vaikka ei ole edes kunnon painetta ja tämän lisäksi ihan karmea määrä harhasyöttöjä perustilanteissakin. Nuorten kisojen jälkeen todellinen paluu "HIFK-kiekkoon".

HIFK:n pelaamisessa kyllä näkyy tällä hetkellä se, että Grillfors ja Järvinen ovat poissa. Ihan liian puukätinen pakisto etenkin laadukkaaseen ja nopeaan avauspeliin. Kyllä siellä moni hoitaa hyvin peruspuolustamisen ja perussyötöt, mutta laadukas avauspelaaminen on oikeastaan Taimen varassa. Taipalus antaa joka puolella kenttää vähänkin vaikeammat syötöt ihan minne sattuu, Auvitu ei ole pystynyt myöskään kiekollisessa pelissä ottamaan roolia, joka olisi tarjolla, Muut pakit, kun ovat sitten Teppo, Generous, Heikkinen ja erittäin vähän peliaikaa saanut Aulie, niin ei sieltä omista lentämällä juuri lähdetä.

Hyökkäyksestä selkeää tasonnostoa odottaisi Raskilta, joka alkukaudesta oli vaarallisimpia pelaajiamme, mutta nyt vaeltelee täysin pelin ulkopuolella. Olin alkukaudesta ihan varma, että nousee EHT:n vakiomieheksi. Puustisesta on paljon puhuttu, mutta Partanenkin on pelillisessä taantumassa juuri nyt. Tosin silloin kun koko joukkueen pelaaminen on noin puuroa, niin vaikea sieltä on nousta. Zaborsky on aika hämmästyttävästikin noussut pistepörssin seitsemänneksi, vaikka edelleenkin on joukkueen suurin tuhlaajapoika. Paljonkohan tämä mies tekisi maaleja, jos viimeistely ei olisi Joonas Vihkon tasolla. Koska esim. tehnyt viimeksi läpiajosta maalin?

Yrittänyt tutkailla HIFK huhu Bertrandin pelaamista. Luulisi kaverin jotenkin erottuvan sieltä massasta, mutta ei kaveria meinaa edes kentältä huomata. Kyllä pikkuseurasta HIFK:hon tulevan pelaajan pitäisi olla oman joukkueensa ehdoton liideri. Varsinkin jos puhutaan pistemiehestä, eikä mistään Matt Generouksesta.

Kumpaakin Sport maalia on edeltänyt HIFK pelaajan luokaton purkukiekko. HIFK näennöisesti lähti toisessa erässä viemään peliä, mutta vastustaja tuntuu tällä hetkellä haluavan enemmän ja se tekee pienet asiat paremmin. Tomekin jengille häviäminen etenkin kotipelissä olisi kyllä anteeksi antamatonta. Melkein Stögolle kenkää ketjun arvoinen.
 
Viimeksi muokattu:

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt jo toista kuukautta putkeen joukkueen esitykset täysin luokattomia. Peliesitykset menee vaan koko ajan huonompaan suuntaan.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Nyt jo toista kuukautta putkeen joukkueen esitykset täysin luokattomia. Peliesitykset menee vaan koko ajan huonompaan suuntaan.

Nooo, olihan tossa ihan hyviäkin esityksiä, mutta jostain syystä kotipeleissä ollu vähän vaikeempaa kun vieraissa.

Ja tänään varsinkin....,,,
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Nyt jo toista kuukautta putkeen joukkueen esitykset täysin luokattomia. Peliesitykset menee vaan koko ajan huonompaan suuntaan.
Osut naulan kantaan! Ja huolestuttavinta on mielestäni se "flown" tai miksi sitä nyt kutsutaan puuttuminen. Kun vertaa tätä peli-ilmettä siihen, joka niisti Kärpät 5-1 niin ei uskoisi että on sama jengi jäällä. Hengetöntä ja halutonta.
 

Smeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tota flowta varmaan syö myös se, että IFK pelaa tällä hetkellä erittäin epäsäännöllisesti ja hirveillä tauoilla. Nyt on hyvä kolmen putki, mutta sen jälkeen onkin taas lähes viikon tauko..
 

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jumalattoman huonotasoinen peli taas vaihteeksi. Kaamea miekkailua eikä ihme että katsomossakin haukotellaan. Sportilla on edes yritystä mutta kotijoukkueella ei toimi mikään, ei edes ole todellista yritystä.
Viihdyttävien junnupelien jälkeen ei kiinnosta kattoa tällaista yhtään. Ruuhkan alta pois ja kotona sitten teksti tv:stä tulos.
Tulipa taas maksettua tästäkin viihteestä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hitto miten huono peli tänään, aivan kauhea esitys lähes koko joukkueelta.

E: Kärkiäijät tänään aivan luokattomia, Elkins ja Puustinen ovat vaeltaneet jo pidemmän aikaa jossakin ja tänään sitten Ramun ketjukin oli luokaton.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Näin käy kun kiinnostaa pelata 10min. koko pelistä.

Turha ihmetellä miksei IFK ole ikinä voittanut runkosarjaa.
Nämä kotipelit "vain" Sportteja sun muita vastaan pitää yksinkertaisesti hoitaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös