Peliesitykset kaudella 2008–2009

  • 215 231
  • 747

Velli_Ketola

Jäsen
Suosikkijoukkue
---
Itse en tiedä savustamisesta, enkä ole sellaista väittänytkään. Mainitsin vain että "joukkuetta lähellä olevat tahot" ovat kertoneet Suhosen ja Peltonen-Kivenmäki -akselin väleissä olevan kränää.

Joo en tarkoittanutkaan että kukaan niin olisi väittänyt, mietin vain mistä keskustelu oli saanut alkunsa. Kränää varmaankin on varsinkin kun joukkue kulkee nyt tappiosta tappioon. Se kun ei ole mukavaa aikaa valmentajalle saati pelaajille joten tunteet varmaankin kuumenevat puolin ja toisin. Se että Suhonen monesti pelin jälkeen on ripittänyt nimillä esimerkiksi Peltosta johtunee myös osin siitä että mies on tarpeeksi vahva sen kestämään kun taas joillain nuoremmilla/kokemattomammilla pelaajilla saattaisi selkä katketa samalla hetkellä.

Kivenmäki on pelaaja joka osaa varmasti kiukutella heti kun asiat eivät mene kuten hän haluaa, Peltosesta en tätä samaa ihan heti uskoisi. Toki miehellä on niin suuri auktoriteetti joukkueen sisällä että muut pelaajat varmaankin tulevat kertomaan hänelle mielipiteitään ja mies koittaa sitten toimia siinä välissä, sekään ei aina ole kauhean mukavaa ;)
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kivenmäki on pelaaja joka osaa varmasti kiukutella heti kun asiat eivät mene kuten hän haluaa, Peltosesta en tätä samaa ihan heti uskoisi. Toki miehellä on niin suuri auktoriteetti joukkueen sisällä että muut pelaajat varmaankin tulevat kertomaan hänelle mielipiteitään ja mies koittaa sitten toimia siinä välissä, sekään ei aina ole kauhean mukavaa ;)

Eikös Peltonen juuri ole joukkueen suurin vikisijä. Nyt jo kolmas päävalmentaja putkeen, jonka kanssa tällä ex-kapteenilla on ongelmia. Ensin Pajuoja, sitten Härkälä ja nyt Suhonen. Ei ole vaikea myöskään uskoa, että myös Kivenmäki kuuluu tähän samaan klaaniin, jolle ei kelpaa kukaan valmentaja. Harmi vaan, että omat otteet kentällä eivät oikeuta kritisoimaan juuri ketään tällä hetkellä. Kukahan näille mätäpaiseille sitten kelpaisi valmentajaksi? Ilmeisesti kauden 05-06 Mika Toivola.
 

Velli_Ketola

Jäsen
Suosikkijoukkue
---
Eikös Peltonen juuri ole joukkueen suurin vikisijä. Nyt jo kolmas päävalmentaja putkeen, jonka kanssa tällä ex-kapteenilla on ongelmia. Ensin Pajuoja, sitten Härkälä ja nyt Suhonen.

Onkos näille jutuille esittää mitään kongreettista näyttöä vai onko ne kaikki luettu täältä? Itse olen käsittänyt osittain myös niin että aiemmin joukkueen kapteenina ja myöhemminkin ns. luottohenkilönä Peltonen on joutunut tuomaan valmentajien tietoon pelaajistolta tulevaa kommenttia eikä se aina ole ollut valmentajan mieleen. Tosin itseltäni on voinut jäädä paljonkin tärkeää faktaa huomaamatta mutta jollekulle muulle se varmaan tulee mieleen ja asian voi korjata täällä. Peltosen ja Suhosen väleistä itselläni ei ole mitään tietoa mutta en ole täällä kenenkään muunkaan nähnyt esittävän asian suhteen mitään faktoja, tosin tappioiden hetkellä on aina mukavaa kaivaa syylliset esiin.

Niin ja itselläni ei ole mitään syytä puolustaa Peltosta saati Kivenmäkeä, kunhan asiat pysyvät oikeasti faktoina eikä juttuun tartu mukaan lapinlisää :)
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei jaksaisi joka kaudella jauhaa tästä samasta ja niin yksinkertaisesta asiasta. Mikäli joku vastarintaliike on taas noussut/nousemassa "starojen" tai "perusduunarien" toimesta, niin vaihtoehtoja ei ole kuin yksi. Kaikki tällaiset paskiaiset heti ulos ja mahdollisimman kauas. Joukkue ei voi menestyä millään mittarilla, mikäli tämänkaltaisia pelaajia pyörii ringissä.

100% tuki Apella ja muulle valmennustiimille, mikäli tällainen paskarinki on jälleen muodostunut.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihme ja kumma, että taas samat nimet pelaajistosta esillä, kun menee huonosti. Peltoselta vietiin aikanaan vastaavissa myllerryksissä kapteenin virka (mitä en ymmärrä vieläkään) ja Mavea joku oli jo ennen tämän kauden alkua laittamassa kapteeniksi (sitäkään en ymmärrä). Ässät tiesi riskit, jotka ovat mahdollisia Maven tapauksessa, kun sen pitkän sopimuksen saa ja lopulta saikin. Mavea vaan ei kiinnosta ja tältä se näyttää. Valmentajat johtaa ja pelaajat pelaa eikä päinvastoin. Alpo ei ihan kokematon koutsi ole ja varmaan osaa hommansa, samoin Pieniniemikin. Jottain tarttis tehrä! Mave ja Pele ulos?? Vaiko, lähteekö taas valmentaja?? Veikkaan kuitenkin kaikkien jatkavan, ihan koko kauden. Tähän porukkaan kun saataisiin omia poikia maailmalta takaisin, niin johan olisi varmaan erilaista. Omilla pojilla tarkoitan Marjamäkeä, Kiilholmaa, Nickersonia, Levokaria, Komarovia ja jos nämä padassa joskus pelaisivat, olisi Ässien näköistä pelaajistoa.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onkos näille jutuille esittää mitään kongreettista näyttöä vai onko ne kaikki luettu täältä?

Ei minulla mitään sisäpiiritietoa asiasta ole, mutta mielestäni on aika selvä merkki, jos joka kerta huhuissa pyörii samojen pelaajien nimet huonon ilmapiirin luojina. Ei voi olla enää sattumaakaan. Lisäksi konkreettisia näyttöjä Peltosen ja valmennuksen huonoista väleistä ovat mm. Pajuojan toivomus saada Peltonen ulos joukkueesta ennen kauden 06-07 alkua (vai jäikö tuokin vain huhuasteelle, en enää muista) ja Härkälän antama hyllytys (väitettynä syynä huono kunto ja ylipaino) ja kapteeniuden pois ottaminen kaudella 07-08. Miksi näin, jos mitään vikaa ei Peltosessa olisi ja miksei vastaavia juttuja ole tullut esille esim. Korpin tai Kuparisen suhteen?

Tuossa ihan hyvä Hiitelän kolumni aiheesta, vaikka sillekin suurin osa ässäfaneista Jatkiksessa aikoinaan naureskeli. Näin jälkikäteen ajateltuna tuossa saattoi sittenkin olla hyvin paljon totuutta mukana, vaikka mitään faktatietoa ei välttämättä Hiitelälläkään tukenaan ollut.
 

johnlee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ääh ei tästä mitään tule :( Ottaa pataan niin vitusti tämä ikuinen paska, jotain iloa ollut ku ei enään porissa asu ja tullut muutamia vieras pelei käytyä katsomassa mm. kärpät peli ja niitähän olikin ilo katsella hymyssä suin, mutta nyt rupeaa taas näyttämään totutulta, eikait auta muutako lähtä taas ruotsiin töihin ja olla seuraamatta sm-liiga :) Hienoa kyllä et kupru pelaa loistavasti mut ei ihmekkään, sen sille suokin, hienoa!

Pakkaan lätkä kamat ja heitän roskikseen laittaen estettyjen listalle kaikki jääkiekko sivustot ja seuraamaan nappula liigaa hmm...
 

Karl Benz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tottenham, vuorikauriit ja kiritykit
Tammisen mielestä Peltonen on helvetin hyvä jätkä. Samoin Kivenmäkeä Tami pitää suurena kaappauksena. Tästähän Starkin pihamaalla ynnätään hetimiten optimaalinen vaihtoehto: Tamminen Ässien valmentaksi.

Ei yllättäisi.
 

Velli_Ketola

Jäsen
Suosikkijoukkue
---
Ei minulla mitään sisäpiiritietoa asiasta ole, mutta mielestäni on aika selvä merkki, jos joka kerta huhuissa pyörii samojen pelaajien nimet huonon ilmapiirin luojina.

Olet kyllä oikeassa että aina tähän samaan vuodenaikaan kun jutut alkavat liikkua nousevat samat nimet esiin. Sinällään onkin selvä että juuri kyseiset vahvat nimet nostetaan jalustalle, koska jos kuulisimme vaikkapa Luomalan vaativat Suhosen eroa miten reagoisimme? tai vaikkapa Virkkusen?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Sinällään onkin selvä että juuri kyseiset vahvat nimet nostetaan jalustalle, koska jos kuulisimme vaikkapa Luomalan vaativat Suhosen eroa miten reagoisimme? tai vaikkapa Virkkusen?

On helppoa heitellä ilmaan "kitisijöinä" tiettyjä tunnettuja pelaajia. Jos joku huhuilisi vaikka että Korkeavuori on tyytymätön Apeen niin ketä kiinnostaisi? Mutta kun otetaan Peltonen/Kivenmäki niin heti on porukka "joo taas ne samat kitisijät ovat tyytymättömiä valmentajaan yms" vaikka ei mitään olisi oikeasti edes tapahtunut?

Mitä Peltonen voittaisi sillä, että vuodesta toiseen tahallaan sabotoisi joukkuehenkeä? Onko kopissa mukavempaa olla myrkyttyneessä ilmapiirissä?

Pelaako Mave tahallaan vuodesta toiseen huonosti? Eikö jääkiekko ole kuitenkin hänen leipätyönsä, eli mitä paremmin pelaa, sen enemmän juustoa/makkaraa riittää leivänpäälle... ristiriitaista.

Kiteytettynä: en usko mitään paskapuheita, ennenkuin joku kolmikosta Suhonen/Kivenmäki/Peltonen tulee julkisuuteen avoimesti kertomaan mahdollisista ristiriidoista tiettyjen pelaajien ja valmennusjohdon välillä. Tottakait näkymyseroja varmasti on, niitä on joka työyhteisössä mutta että taas savustellaan...
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Miten tilanne ratkaistaisiin? Ei ainakaan valmentajaa vaihtamalla; tuossa on nyt käynyt jo monenlaista vaihtoehtoa, ja siltikään ei olla tyytyväisiä. Toisaalta sekin on mielenkiintoinen kysymys, miten aikoinaan Toivola ja Kivi mahtoivat saada Maveen otetta. Verolta olisi mielenkiintoista kuulla tähän aiheeseen näkemys.

Tätä tilannetta on jo varmasti mietittykin kesällä kun jouduttiin toteamaan, ettei poriin saada täksi kaudeksi liigatason pelaajia. Erottamalla Alpon Ässät menisi takaisin siihen lähtökuoppaan missä se oli Härtsyn loppuvaiheessa. Ässien ongelma ei ole missään nimessä valmennus. Ei niin hyviä valmentajia löydy maailmalta joka tekee välittömästi lähes olemattomista palasista toimivan liigajoukkueen.
Ässien ongelma on mm. ykkösketju. Sitä ei ole koko kaudella vielä edes ollut. Tämä nykyinen tilanne ei ole mikään katastrofi, vaan realistinen tilanne. Ässien pelaajisto on liigan heikoin. Ei selvästi, mutta sen verran että muut menevät ohi. Penan hankinnoilla joukkue ei valitettavasti vahvistunut.
Puolustus on täynnä ainoastaan muiden joukkueiden jämäpelaajia, hyökkäyksessä Huhtalat ja Kupariset ylisuorittaa jatkuvasti. Se että noin säälittävän näköisellä miehistöllä ollaan vielä parin voiton päässä pleijaripaikasta on tyydyttävä suoritus. Lääkkeet parempaan ovat pitkäjänteinen työ, tuntuvasti lisärahaa pelaajabudjettiin.

Ei Toivola ja Kivi sitä Mavea pistänyt pelaamaan, vaan Uusikartano ja Kuusela.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tätä tilannetta on jo varmasti mietittykin kesällä kun jouduttiin toteamaan, ettei poriin saada täksi kaudeksi liigatason pelaajia. Erottamalla Alpon Ässät menisi takaisin siihen lähtökuoppaan missä se oli Härtsyn loppuvaiheessa. Ässien ongelma ei ole missään nimessä valmennus. Ei niin hyviä valmentajia löydy maailmalta joka tekee välittömästi lähes olemattomista palasista toimivan liigajoukkueen.
Ässien ongelma on mm. ykkösketju. Sitä ei ole koko kaudella vielä edes ollut. Tämä nykyinen tilanne ei ole mikään katastrofi, vaan realistinen tilanne. Ässien pelaajisto on liigan heikoin. Ei selvästi, mutta sen verran että muut menevät ohi. Penan hankinnoilla joukkue ei valitettavasti vahvistunut.
Puolustus on täynnä ainoastaan muiden joukkueiden jämäpelaajia, hyökkäyksessä Huhtalat ja Kupariset ylisuorittaa jatkuvasti. Se että noin säälittävän näköisellä miehistöllä ollaan vielä parin voiton päässä pleijaripaikasta on tyydyttävä suoritus. Lääkkeet parempaan ovat pitkäjänteinen työ, tuntuvasti lisärahaa pelaajabudjettiin.

Ei Toivola ja Kivi sitä Mavea pistänyt pelaamaan, vaan Uusikartano ja Kuusela.

Paljon on asiaa, mutta tuohon väittämääsi että valmentajan vaihto ei auta mitään, on pakko puuttua. Katsoppa Tepsiä, sehän on totaalisesti eri jengi, kuin Virran Hantan aikana, ja kaikki kävi todella nopeasti!
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Kivenmäki on pelaaja joka osaa varmasti kiukutella heti kun asiat eivät mene kuten hän haluaa, Peltosesta en tätä samaa ihan heti uskoisi. Toki miehellä on niin suuri auktoriteetti joukkueen sisällä että muut pelaajat varmaankin tulevat kertomaan hänelle mielipiteitään ja mies koittaa sitten toimia siinä välissä, sekään ei aina ole kauhean mukavaa ;)

No joku tuossa aiemmin ihmetteli miksi Pele häipyi kesken ottelun rotaatiosta eikä häntä näkynyt loppupuolella ottelua penkilläkään. Koska kukaan ei mitään loukkaantumiseen johtanutta tilannetta havainnut, on looginen johtopäätös, että hänen ja valmennusportaan välillä olisi vaihdettu ottelun aikana "kuulumisia" jolloin Ape olisi määrännyt hänet poistumaan vaihtoaitiosta pukukoppien puolelle. Ei tarvitse olla sen kummempaa kiukuttelua kuin heitto siihen suuntaan että Ape vois joskus katsoa peiliin eikä aina syyttää muita joukkueen huonosta peli-ilmeestä.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Ässissä alkaa olemaan sitä ihan perinteistä ongelmaa, että organisaatiosta alkaa löytymään liikaa porukkaa, jotka kuvittelevat olevansa suurempia kuin seura: säkkituoli, Pele ja Mave. Perse-Karista voi olla pelaajahankkijana montaa mieltä, mutta ainakin sen verran enemmän aitoa ässäläisyyttä kuin noista kolmesta yhteensä ikinä, että lähti pois eikä jäänyt iskemään kapuloita Föönin rattaisiin.

Mitä ensi kaudella: syksyllä Mave on taas "kovimmalla asenteella koskaan" kaukalossa, Pele vikisee duunarikiekostaan marraskuulle päästäessä ja kulisseissa sekoillaan Aholan johdolla koko ajan. Samaa paskaa kesät talvet.
 

Bemo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Jokipojat
Paljon on asiaa, mutta tuohon väittämääsi että valmentajan vaihto ei auta mitään, on pakko puuttua. Katsoppa Tepsiä, sehän on totaalisesti eri jengi, kuin Virran Hantan aikana, ja kaikki kävi todella nopeasti!


On Tepsillä pelaajamateriaalikin eri tasolla kuin Ässillä. Mutta on se valmentajanvaihto siellä toki auttanut.

Suhosella (+muilla) on luottoa allekirjoittaneella, valmennukseen Ässät ei ole kaatumassa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässissä alkaa olemaan sitä ihan perinteistä ongelmaa, että organisaatiosta alkaa löytymään liikaa porukkaa, jotka kuvittelevat olevansa suurempia kuin seura: säkkituoli, Pele ja Mave.

Faktatietoa vai MuTua? Haiskahtaa pahasti jälkimmäiseltä...
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Faktatietoa vai MuTua? Haiskahtaa pahasti jälkimmäiseltä...
Taitaa olla vain puolimutua, sillä säkkituoli on kyllä tehnyt varsin monia sellaisia liikkeitä että voisi olettaa hänen kuvittelevan tietävänsä jotain jääkiekosta. Mutta, kaverien ja kaverinkaverien palkkaaminen organisaatioon on hemmetin lyhytnäköistä. Ja onhan Kivenmäkikin varmasti osittain syyllinen, ainakin sen perusteella mitä julkisesti näkee. Mutta Peltosen vetäminen näihin keskusteluihin taitaa olla taas sitä periporilaista "kun se on niin paska pelaajakin" -juttua. Vaikka Härkälän kanssa ei asiat toimineetkaan niin eikös meillä jokaisella ole ihmisiä joiden kanssa emme tule toimeen.
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
No joku tuossa aiemmin ihmetteli miksi Pele häipyi kesken ottelun rotaatiosta eikä häntä näkynyt loppupuolella ottelua penkilläkään. Koska kukaan ei mitään loukkaantumiseen johtanutta tilannetta havainnut, on looginen johtopäätös, että hänen ja valmennusportaan välillä olisi vaihdettu ottelun aikana "kuulumisia" jolloin Ape olisi määrännyt hänet poistumaan vaihtoaitiosta pukukoppien puolelle. Ei tarvitse olla sen kummempaa kiukuttelua kuin heitto siihen suuntaan että Ape vois joskus katsoa peiliin eikä aina syyttää muita joukkueen huonosta peli-ilmeestä.

Toinen looginen johtopäätös on, että jos pelaaminen ei maistu, niin pukusuojan puolella on lämpimämpää (olettaisin että näin Hakametsässäkin on). Muut pelaavat, jos itseä ei kiinnosta.
Jos tuonkaltainen avautuminen olisi tullut pelin tuoksinassa, niin se se vasta olisi 800 liigapelin mieheltä tosi "ammattimaista" (tai keneltä tahansa muultakin).
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Faktatietoa vai MuTua? Haiskahtaa pahasti jälkimmäiseltä...

Ahola tekee ihan omat ratkaisunsa kuuntelematta muita, Mavesta nyt ei tarvitsene edes käydä sen syvempiä keskusteluja. Mutta Pelen osalta nuo jatkuvat avautumiset mediassa (duunarikiakkoo, ei me osat hianoi juttui, emmää mitää loukkaantu ollu ym ...) ja valmentajasta toiseen jatkuvat yhteenotot ja kurinpidollisen penkitykset tuon ikäiseltä äijältä ei kyllä ole ihan business as usual. Kuvitellaan omasta osaamisesta ja asemasta ihan liikoja. Nöyryys puuttuu. Koskee koko tätä kolmikkoa.
 

Velli_Ketola

Jäsen
Suosikkijoukkue
---
Zeta03 kirjoitti:
Kiteytettynä: en usko mitään paskapuheita, ennenkuin joku kolmikosta Suhonen/Kivenmäki/Peltonen tulee julkisuuteen avoimesti kertomaan mahdollisista ristiriidoista tiettyjen pelaajien ja valmennusjohdon välillä. Tottakait näkymyseroja varmasti on, niitä on joka työyhteisössä mutta että taas savustellaan...

Nimenomaan näin. Thumbs up!

No joku tuossa aiemmin ihmetteli miksi Pele häipyi kesken ottelun rotaatiosta eikä häntä näkynyt loppupuolella ottelua penkilläkään. Koska kukaan ei mitään loukkaantumiseen johtanutta tilannetta havainnut, on looginen johtopäätös, että hänen ja valmennusportaan välillä olisi vaihdettu ottelun aikana "kuulumisia" jolloin Ape olisi määrännyt hänet poistumaan vaihtoaitiosta pukukoppien puolelle.

Eli jos pelaaja poistuu pukusuojaan ottelun aikana eikä kukaan huomaa loukkaantumista (katsomosta) niin tällöin on loogisin johtopäätös se että kuulumiset on vaihdettu ja välit tulehtuneet. Kuulostaa kieltämättä loogiselta :=)
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Paljon on asiaa, mutta tuohon väittämääsi että valmentajan vaihto ei auta mitään, on pakko puuttua. Katsoppa Tepsiä, sehän on totaalisesti eri jengi, kuin Virran Hantan aikana, ja kaikki kävi todella nopeasti!

Tuo onkin niitä harvoja tapauksia jossa valmentajan vaihto kesken kauden on tuonut selkeän parannuksen. Minulle ei ainakaan äkkiseltään tule lähivuosilta mieleen kovinkaan montaa vastaavaa tapausta.
Uskooko joku oikeasti että ulostamalla Alpo joukkue saataisiin paremmalle tasolle?
TPS alisuoritti todella pahasti alkukauden Hantan johdolla. Alisuorittaako Ässät tällä hetkellä? Onko tavoite (10 parhaan joukossa) liian kova, kun materiaalissa joudutaan antamaan paljolti etua muihin.
Ensi kausi onkin sitten jo toinen juttu.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Eli jos pelaaja poistuu pukusuojaan ottelun aikana eikä kukaan huomaa loukkaantumista (katsomosta) niin tällöin on loogisin johtopäätös se että kuulumiset on vaihdettu ja välit tulehtuneet. Kuulostaa kieltämättä loogiselta :=)

Eli kyseessä oli kuitenkin loukkaantuminen alkuverryttelyssä ja sitten alkoi pelin aikana heikottaa. Lievä aivotäräys?

http://www2.satakunnankansa.fi/blogit/kiekkokansa/2008/12/peltosen_pelaaminen_epaevarmaa.html#more

Taas kerran paljon melua tyhjästä ja kaikenmaailman salaliittoteorioita (Ape penkitti Pelen, Pele haukkui Apen ja joutui pukusuojaan yms) levitellään tyhjän päiten...
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Toinen looginen johtopäätös on, että jos pelaaminen ei maistu, niin pukusuojan puolella on lämpimämpää (olettaisin että näin Hakametsässäkin on). Muut pelaavat, jos itseä ei kiinnosta.
Jos tuonkaltainen avautuminen olisi tullut pelin tuoksinassa, niin se se vasta olisi 800 liigapelin mieheltä tosi "ammattimaista" (tai keneltä tahansa muultakin).

Hyvin looginen johtopäätös on, että jos lyö kuupan jäähän niin siitä seuraa ainakin lievä aivotäräys -> ei ihme ettei peli maistu siinä olotilassa.

Ensin tutkitaan, sitten hutkitaan.
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
Hyvin looginen johtopäätös on, että jos lyö kuupan jäähän niin siitä seuraa ainakin lievä aivotäräys -> ei ihme ettei peli maistu siinä olotilassa.

Ensin tutkitaan, sitten hutkitaan.

Ok tuon tapauksen osalta, en huomannut koko uutista. Alkuperäiseen aiheeseen liittyen on kuitenkin ihan "autenttinen tapaus" olemassa, joten se ei ole mitään hutkimista.

Eihän nyt niin ennenkään ole näissä yhteyksissä käynyt että joukkueen sisäistä maailmaa oltais revitelty julkisuudessa. Joku on lähtenyt, ja sitten ollaan oltu erinäisten enempi ja vähempi autenttisten juttujen varassa. Toivon mukaan tämä nyt ratkeaisi jotenkin muuten.
 

sob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Jazz, ..... Oulu Ermines
Ässissä alkaa olemaan sitä ihan perinteistä ongelmaa, että organisaatiosta alkaa löytymään liikaa porukkaa, jotka kuvittelevat olevansa suurempia kuin seura: säkkituoli, Pele ja Mave. Perse-Karista voi olla pelaajahankkijana montaa mieltä, mutta ainakin sen verran enemmän aitoa ässäläisyyttä kuin noista kolmesta yhteensä ikinä, että lähti pois eikä jäänyt iskemään kapuloita Föönin rattaisiin.

Täältä Oulusta olisi saatavilla Mave II - ts Aaltonen on ollut lähtökuopissa jonkun aikaa - jos joku tajuaa pyytää.

en sitten tiedä auttaisiko tämä mammanpoika...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös