Peliesitykset ja suoritukset 2023–2024

  • 793 934
  • 17 174

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Pelaa niin helvetin kypsästi, on kookas ja liikkuu hyvin. Lisäksi kommunikoi hienosti ja pelaa mailalla loistavasti.
Todellakin, en ole eri mieltä tästä.
Haluan vaan lisää näyttöjä kovia jengejä vastaan. Tuo mailapelaaminen on muuten hienoa, tai etenkin se innokkuus siihen. Sitä arvostetaan vielä ihan eri tavalla tuolla NHL:ssa ja oot oikeassa siinä että tulee tekemään uran siellä.
 

FastEnd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
9
Pelaa niin helvetin kypsästi, on kookas ja liikkuu hyvin. Lisäksi kommunikoi hienosti ja pelaa mailalla loistavasti.
Tämän päivän vireellä olisi ollut nuorten kisoissakin eri veskari..vaikuttaa olevan kova potentiaali ja uskallan kanssa väittää yhdessä, että on tuleva NHL-veskari,ainakin lähellä jopa ykkösveskarin tasoa siellä.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Tämä.
Rasittavaa toistoa: "Halpa kaali, halpa kaali ..." ja jotain muuta älämölöä =p .
Yhdellä miehellä chanttaaminen 500 vastaan on melko vaativa homma johon ei ihan jokainen ryhtyisi. Ja on se kumma että ne chantit yleensä kuuluu ihan selvästi radionkin ja töllön kautta tänne kotiin asti ja useimmat muut saa niistä selvää. Jussi ei ole enää 20 vuoteen huutanut pelkkää KalPaa kuten nuorena aloittelijana vaan huutaa useita eri huutoja jvaihtaen niitä läpi matsin ja joskus laulaa lurauttaakin päälle. Mies muuten arvostaa Lahtelaisia ja tänäänkin jäi taputtamaan Turkooseille pelin jälkeen, johon Turkoosit näyttivät vastaavan takaisin. Sitä vanhan kansan vihulaisten välistä rispektiä ja niinsanottua katsomokulttuuria : D
 

JaromirLager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kunnon antikliimaksi saatiin tähän peliin. Nimittäin Saukkonen.
Melkosta huumoria että kaveri saa selostella vuodesta toiseen. Asiavirheitä jatkuvasti ja selostuksesta puuttuu kokonaan rytmi. Kirsikkana kakun päälle vielä nuo tietyt saatanan kuluneet maneerit kuten "raastepöydästä voipi aloitella" jne. Mitä vittua tuo edes tarkoittaa? Ei vaan pysty perkeleen kallista kuukausihintaa maksavana asiakkaana ymmärtämään että sama seniili fakiiri saa edelleen heilua luureissa vaikka valtakunnassa on pilvin pimein loistavia selostajia. Paljon saa Mertsikin rapaa, mutta miehet erottaa kuitenkin se, että toisin kuin Saukkonen niin Antero sentään osaa ihan oikeasti selostaakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös