Pelicans tiedotusvälineissä

  • 713 896
  • 2 548

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Hienosti naamioitu alkoholinhakuretki Viroon, se on kyllä ennennäkemätöntä. Jos bussimatkasta Lappeenrantaan saa iltapulu hienot otsikot, tästä tulee spektaakkeli.

Mites muuten kausarilaisille hyvitetään tuo yksi matsi?
 
Viimeksi muokattu:

Detski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Miten jotenkin tuntuis, että jos Liiga kerta haluaa ottelutapahtumia Tallinnaan, niin voisiko se viitata siihen että sinne ollaan tulevaisuudessa laittamassa pystyyn paikallinen Liiga-joukkue?!? Samalla tavallahan esimerkiksi NFL on jo vuosia järjestänyt Lontoossa jenkkifutispelejä, taka-ajatuksenaan laajentaa taikka siirtää joku nykyisistä joukkueista sinne (vahvimmin lienee ehdolla Jacksonville Jaguars). En nyt todellakaan tarkoita, että Pelicansia kukaan olisi siirtämässä minnekään, lähinnä mieleen pilkahti ajatus laajennusjoukkueesta jollain kabinettipäätöksellä.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ihan ok liigalle, mutta mitä Pelicans hyötyy tästä? Menettää yhden pelin lipputulot ainakin, mutta kai tuo jotenkin kompensoidaan.

Lähtökohtaisesti vähän vaisu uutinen, mutta odotetaan huomiseen.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Jaahas. Että kahjustabine meetsetabine tervist tai jotain. Yhä enemmänhän jääkiekko Suomessakin on mennyt mainoskatkoineen ja muine pelleilyineen enemmän shown ja bisneksen suuntaan, kuin kilpaurheilun. Tällainenkin pitää sitten nähdä. Pistä Nupe helikopteriliput Tallinnaan ja osta saman tien muutama hotelliyö kausikortin maksaneille, jotka eivät tällaisesta olleet korttia ostaessaan tietoisia.

Eipä tässä kuitenkaan kannata ranteita alkaa viiltämään auki, mutta ehkä olisi jo parempi että Pelicans tällä kaudella voittaisi mestaruuden, jotta kiekkoliigan seuraamisen voisi vihdoin lopettaa. Mitähän nämä Liigajoukkueet tämän jälkeen tempaisevat? Jallis ja Sami Hedberg meet Liiga -pelit Taipeissä 40 asteen kuumuudessa? Liiga Bachelor Finland by Maajussille morsian from haluatko miljonääriksi in BB talo?
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Pakko kysyä että mistä vastaisuus tällaiselle ulkomailla pelattavalle ottelulle? Se tässä on ikävää että vastassa on nimenomaan Kerho, eikä joku vähemmän väkeä Lahteen vetävä jengi. Jos syksyllä halliin eksyy 2500-3000 ihmistä, on melkein sama jos pelin pelaa markkinointimielessä Tallinnassa. Kyllä mä ainakin mietin lähteväni reissuun jos sinne joku bussimatka järjestetään Hämeenlinnasta jossa asun! Olisihan se aika siistiä lähteä Pelsupaita päällä pitkälle matkalle sinne "etelä-Helsinkiin".
Mielestäni tässä on mahdollisuus saada näkyvyyttä ja mainosta ja samalla tehdä historiaa samalla.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Ei ole mitään Pelicansin toimintaa vastaan. Hienoa että kaikkea yritetään. Olen sen verran vanhoillinen, etten pidä yleisesti show-meininki suunnasta jääkiekon osalta. Rasittavat mainoskatkot kiss cameineen ja muut hölynpölyt ottelun ympärillä ovat itselle liikaa. Mutta pakollista tuubaa toki, jotta seura saa rahaa ja pysyy nykyihmisen mielessä kiinnostavana. Ai että oli nautinto seurata harjoituspelejä, kun pelit pelattiin, eikä mainoskatkot tylsistyttäneet.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Pakko kysyä että mistä vastaisuus tällaiselle ulkomailla pelattavalle ottelulle? Se tässä on ikävää että vastassa on nimenomaan Kerho, eikä joku vähemmän väkeä Lahteen vetävä jengi. Jos syksyllä halliin eksyy 2500-3000 ihmistä, on melkein sama jos pelin pelaa markkinointimielessä Tallinnassa.

Virossa on tahoja, jotka ovat sinne monin keinoin yrittäneet saada tuotua huippukiekkoa. Arvelisin, että kyseiset henkilöt / tahot hoitavat tapahtuman markkinoinnin ja ovat hankkineet tapahtumalle paikallisia yhteistyökumppaneita, joiden kautta on varmistettu, ettei Pelicans tässä jää tappiolle. Varmaan myös Liiga on mukana jakamassa riskiä jollakin lailla, koska ehkä haluaa vahvistaa tunnettuuttaan Virossa.

Muutenhan yhtälö olisi kyllä aivan pirun vaikea. Virossa jääkiekko on aivan marginaalissa ja massoja se ei kiinnosta ollenkaan.

No Pelsun tiedotustilaisuudessa tänään tämän tapahtuman businesslogiikka selvinnee jollakin lailla.

Mielenkiintoista kuitenkin ehdottomasti.
 

Ralph

Jäsen
Itseänikin kummastuttaa, että miten Pelicans on tähän valikoitunut. Vaikea uskoa, että olisi Pelicansin oma idea, kun varsinaista hyötyä on vaikea keksiä. Liiga tällaista voi varmasti pohtiakin, mutta miten päädyttiin juuri Pelicans-HPK-pelin. Olisi luullut jonkun KooKoo-HIFK-pelin olevan parempi. KooKoo Siim Liivikin johdolla Viroon ja HIFK-fanit laivalla perässä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Hiton siistii! Harkitsen tosissani lätkäreissua Tallinnaa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan ok liigalle, mutta mitä Pelicans hyötyy tästä? Menettää yhden pelin lipputulot ainakin, mutta kai tuo jotenkin kompensoidaan.

Lähtökohtaisesti vähän vaisu uutinen, mutta odotetaan huomiseen.

Veikkaisin että lipputulot korvaa aika hyvin matkatoimistoilta saatavat privikat myynistä ja yhteistyöstä muutenkin. Tuossahan voi olla kaiken osuessa hyvin jopa reilusti isommat tulot kun normaalissa liigamatsissa jos niissä jäädään 3000 paikkeille. Tietenkin tuossa on riski että paikalle eksyy lopulta 1000 katsojaa ja edes irtomyynissä ei mene liput kaupaksi, mutta jos halliin saa sen +3000 katsojaa niin tuossa on saumaa tehdä ihan rahaakin.
 

surfa

Jäsen
On muuten aivan raivostuttavan huono tämä kotipelien selostaja Voimalla. Ei tästä saa edes sen vertaa selvää, että tekikö se naapuri nyt 3-4 maalin vai ei.

Puhumattakaan siitä että sääntötuntemus taitaa painottua enemmän appelsiinin pomputteluun jorinoinnin perusteella.

Kovasti eläytyy, mutta muuten aivan hirveää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös