Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Pelicans tiedotusvälineissä

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Shejbal, 08.09.2008 klo 18.20.

 1. Vrael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kiitoksia. Täytyy lähteä paita hakemaan pois kuleksimasta
   
 2. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
 3. miree Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Maalin hylännyt otteluvalvoja puhui itsensä pussiin? - Uusi Lahti

  Tämä vähän yllätti ettei otteluvalvoja ollutkaan Kallijärvi, joka hyvin virallisen näköisenä seurasi ottelua pääosin yksin puku päällä klubipenkeillä ja välillä seisten kulmauksessa, josta tuomarit tulevat jäälle. Ainakun tuli videotarkastus, Kallijärvi ryntäsi juoksujalkaa käytävälle missä on tuomareiden pukukoppi. Missähän ne videot muuten tarkastetaan? Eihän vaan siinä nelosen lähetysautossa, joka on juurikin tuon tuomareiden kopin läpi käveltyä, heti siinä ulkona?
   
 4. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
 5. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Juurikin sieltä Nelosen lähetysautosta.
   
 6. miree Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Just, just...no miksiköhän se Kallijärvi sinne niin kovasti kiiruhti...
   
 7. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Täähän on aivan jäätävää säätämistä ja samalla isoilla panoksilla leikkimistä. Pitäisi olla yksi pääpaikka, missä muutaman hengen tiimi tekee päätöksen videolta jokaiselle pelipaikkakunnalle. Ei ole eka eikä varmaankaan viimeinen kerta, kun liiga on lähtenyt perse edellä puuhun.
   
 8. Jari66 Jäsen

  Onkohan minun selainasetuksissa jotain vikaa vai onko oikeasti niin, että organisaatio ei saa/halua kotisivuilleen mitään tuoreempia videoita syrjäyttämään viimekautisia kalakukkovideoita. Maalikoosteita harkkamatseista, uusien pelaajien haastatteluja, valmentajahaastatteluja tai vaikkapa ihan mitä tahansa.

  "KalPa on noussut kevään mittaan mestariehdokkaiden joukkoon". Tässä vaiheessa kautta tämä on erittäin hyvä tietää.
   
 9. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Siis tuohan on Lahtelaisen kannattajan omatoiminen kesätreeni. Ettei vain aleta liian positiivisiksi ja epä-Lahtelaisiksi kesän aikana niin voi käydä katsomassa noita KalPa videoita niin johan ollaan taas perus pessimistisiä lahtelaisia negailevia Pelsu-kannattajia.
   
 10. Jari66 Jäsen

  Kotisivut on organisaation näyteikkuna. En ymmärrä miksei niihin kannattaisi panostaa, ei liene kustannuksiltaan mikään erikoinen sijoitus. Minä nyt seuraan Pelicansin tekemisiä laajemminkin mutta satunnainen muu kiinnostunut välttämättä ei.

  En ole käynyt KalPan -kotisivuilla, mutta epäilen pääseekö sielläkään heti etusivulla näitä homehtuneita videoita ihastelemaan.

  Jossain vaiheessa Pelicans panosti kotisivuihinsa. Mutta enpä nyt tämän enempää asiasta seinille hyppele.
   
  Viimeksi muokattu: 20.08.2017 klo 11.33
 11. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  On kyllä pakko sanoa, että on ehkä ollut hiljaisin harkkakausi miesmuistiin. Ei tule videota eikä mitään. Vois sitä nyt jotain materiaalia suoltaa pihalle, että saataisi nuo KalPa videot ainakin pois. ESS:n it's hockey time-osiokin on jämähtänyt elokuun alkuun.

  Tein pienen yleiskatselmuksen kaikkien liigaseurojen nettisivuista ja todettakoon, että Pelsulla on ehdottomasti paskimmat näistä sisällöltään. Some härpäke on ihan mukava tuolla pelsun sivujen alalaidassa, se kun on ainoa paikka minne tulee mitään uutta sisältöä.
   
 12. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Vuodesta toiseenhan tämä on ollut samanlaista. Joskus on jopa taidettu päiviäkin laskea kahen Pelsu-aiheisen jutun välillä ja kymmenten määrä ei tainnut yhteen käteen mahtua. Joskin tämä syksy on ollut vieläkin hiljaisempaa. Eikö siellä sitten ole ketään suoraan ohjattuna tähän tehtävään vai mikä on syy? Ei tästä kovin hyvä maku kyllä jää. Mainostaminenkin on jätetty tuon uuden leditaulun varaan.
   
 13. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Listoilla on kuitenkin mediatuottaja ja tiedottaja, joten luulisi tältä osastolta jotain syntyvän. Tietenkin, jos nämä on jotain osa-aikaisia pestejä tyyliin "pyydetään palvelukseen tarvittaessa", niin ymmärtäähän tuon, että hiljaista on.

  PelicansTV oli hyvä konsepti ja alkuun uusi osa ilmestyi kuukausittain, kunnes hiipui kokonaan ja olisko nyt sitten kuopattu lopullisesti. Ilmeisesti vähän turhan pompöösi konsepti? YouTube on aika iso juttu nyt ja luulisi tuota kanavaa hyödynnettävän kunnolla. Ei tarvittaisi tuollaisia puolesta tunnista tuntiin kestäviä PelicansTV-jaksoja, vaan muutamasta minuutista varttiin kestäviä lyhyempiä pätkiä joukkueen arjesta.

  Miksi esimerkiksi tämä ilmestyi vain kerran? Pelicans TV osa 10 vlog - YouTube

  Tuollaista voisi tuottaa jopa päivittäin tai ainakin muutaman kerran viikossa. Tai edes kerran viikossa? Tai kuussa? Kamera vaan jollekin kouraan ja joku "mediatuottaja" editoi matskusta pätkän Pelicansin kanavalle. Varmasti nuoresta joukkueesta löytyisi halukkaita esiintyjiä ja välillä voisi syntyä hauskojakin pätkiä.
   
 14. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ennakkojutut ja videot vaihtuneet Nupen aktivoitumiseen twitterissä, mikä haiskahtaa siltä että nyörejä vedetty tiukemmalle mediaosastolla. Etlari sentään sai tänään ulos jotain juttua ja videon tynkää Rendulicista.
   
 15. Kenth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee
  Lainaus:
  Kieltämättä todella erikoista jos PelicansTV on kuopattu? Sehän oli liigan mittapuulla ihan omaa luokkaansa ja lyhyitäkin klippejä muistaakseni oli. Maailma menee tubettamisen suuntaan ja muut seurat yrittävät kehittää mediatoimintaansa niin Lahdessa mentäisiin taaksepäin?
   
 16. Hmm... Keskiviikkona tiedotustilaisuus, jossa kerrotaan ennennäkemättömästä ja historiallisesta tapahtumasta. Mitähän luvassa? Mäkimontun ottelu?
   
 17. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Ei, mutta kenties jotain vastaavaa. Enempää ei voi avata.
   
 18. Caston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ihan vaan mutua, kun jotain vastaavaa : Miksi änkeä mäkimonttuun, kun vieressä on loistavasti kiekolle sopiva stadion. Lisäksi jopa jokainen maksanut katsoja todennäköisesti näkee ottelun kunnolla. Mentäiskö sillä?
   
 19. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Jos puhutaan ennennäkemättömästä tapahtumasta kotimaisessa kiekkoilussa, niin millä tapaa ulkoilmaottelu olisi sellainen?
   
 20. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Allstars-ottelu...itä vastaan länsi?
   
 21. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Lahtelainen kiekkomestaruus? Se olis ainakin ennennäkemätön ja historiallinen tapahtuma.

  Ulkoilmaotteluita on nyt nähty jo aika monta eli siinä ei enää ole mitään ennennäkemätöntä, mikäli sitä ei pelata Vesijärven jäällä.
   
 22. Pekko Pelikaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Joo tuota järven jäällä pelattavaa ottelua itse meinasin. Toimittajan retaleen ne on kertaalleen päästäneet pelaamaan sarjapeleiin kun lehti juttua tekivät
   
 23. Eetska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Liittyyköhän tähän jotenkin tuo Pelsun facebooksivun kansikuva joka on lisätty 29.8? Ihmettelin tuota jo aiemmin ja ei auennut meikäläiselle tuo kuva..
   
 24. Larhii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jäähonka
  Oma veikkaus, että seura lunastaa hallin itselleen. Espoossa ja Hartwallilla ollut sama omistaja molemmilla, mutta ei seura.
   
 25. Spike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ei kai sitä tapahtumaa/ottelua tarvitse Lahessa järjestää...