surfa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joku UlmilaisTamperelaisLahtelaisBerliiniläinen
On muuten aivan raivostuttavan huono tämä kotipelien selostaja Voimalla. Ei tästä saa edes sen vertaa selvää, että tekikö se naapuri nyt 3-4 maalin vai ei.

Puhumattakaan siitä että sääntötuntemus taitaa painottua enemmän appelsiinin pomputteluun jorinoinnin perusteella.

Kovasti eläytyy, mutta muuten aivan hirveää.
 
Suosikkijoukkue
Se turkoosi lahtelainen & Dallas Stars
♫ Hei rakas kerro mulle mikä on tää tunne, kun ei riitä Linnunratakaan
Voisin tehdä kodin kauniin, tai laulustani valmiin, mut ilman sua ne ois sointuja vaan ♫

Lht03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Hattu siitä että Pregamet ja lehdistötilaisuudet näyttäisi tulevan Youtubeen, voi katella myöhemminkin helposti yhdestä paikasta.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Saisikohan sitä Jarnaa takaisin tuonne Voimalle kommentaattoriksi. Todella raskas tämä nykyinen kaksikko. Välillä vahingossa joutuu kuuntelemaan valmentajahaastatteluja odotellessa.
 
“If you want to be safe, then don’t play". - Shane Doan

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Bongasin Liigan sivuilta mielenkiintoisen juttusarjan. Vähän syvällisempi haastis Nupesta: Runoudesta lajiin: Pasi Nurmisen pöytälaatikko | Uutiset | Liiga
Todella hyvä haastis.

Onhan Nupe hieno mies ja tosiaan Lahtelaisen kiekkoilun messias, mutta pitäisi Pasin muistaa välillä heittää jäitä hattuun ja laskea kymmeneen. Ehkä jopa ottaa askel taaksepäin kaukalon laidalta. Toisaalta kuka siellä aitiossa sitten niitä uimaliikkeitä tekisi? Viihdyttävää seurattavaa Nupen tekeminen penkin takana.

Itseasiassa nyt kun miettii niin en usko, että kukaan pelaaja lähtee sen takia jos valmennus/omistaja hänelle vittuilee, enemmänkin ongelma on ollut mielestäni tiettyjen pelaajatyyppien tyytymättömyys peluutukseen tämän 3 vuoden projektin aikana minkä kyllä ymmärrän hyvin.

Pahoittelen meni vähän ohi ketjun aiheen.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nämä on näitä siirtoja joiden tärkeyden tajuaa ne esportsia halveksivatkin viimeistään vuosien päästä kun esports on kasvanut entistä enemmän ja seuralla on valmiiksi vuosien kokemus lajista.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, San Jose Sharks
Toivottavasti Pelicansin tuleva vuodet näyttävät valoisemmilta kuin tämä väkisin kasaan raavittu lehdistötilaisuus. Jäipähän jännitettävää lähitulevaisuuteenkin.

Mutta tosiaan Nieminen, Nurminen, Pärmä ja Lipsanen valmennus. Olkinuora 1v ja Ylönen 2v sopparit.
 
Viimeksi muokattu:

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niin Pelicans piti lehdistötilaisuuden jossa julkistettiin päävalmentaja ja pari pelaajavahvistusta. Ihan hyvin olisi mielestäni voinut edes nimeltä mainita valmennustiimin muut jäsenet.
 

Jaska T

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL & Kärpät (Jokinen boikotissa)
Ihan ok massiivinen, mutta kameraa olisi voinut pitää jalustalla.

Nyt tärisi todella häiritsevästi.
 
Me pyöritetään täällä monen sadantuhannen viestin juttua.

R & L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mediatiimin kanssa voisi Pelicans miettiä mitä voisi tehdä paremmin jatkossa? Ei mennyt ihan putkeen tämä tilaisuus tuosta näkökulmasta.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pahoittelut vieraaseen pöytään huutelu, mutta luulin vain Hämeenlinnassa tehtävän asiat vasemmalla kädellä. Satuin katsomaan Facebookista tiedotustilaisuuden ja leuka putosi myötähäpeästä. Fööni puhui hetken jonninjoutavia, heitti pallon Lelulle, joka sekosi papereissaan... kutsui JUHA "Juho/Jussi" Olkinuoran ja Ylösen pojan (joka on ihan isänsä näköinen!) lavalle. Ja hetken hiljaisuus... Se siitä.

Ilmeisesti ei ollut faneilla kovia odotuksia, sillä tuolla tavalla ne olisi räjäytetty atomeiksi. Olkinuora nyt on mitä on, mutta Ylöstä pidän kovana hankintana!
 
"Kuka jätkä tää on, kuka vitun jätkä täällä heiluu" -Ville Viitaluoma

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Oli kyllä vahvan puuhastelun makua pressissä. Pena avasi hieman tuohtuneena median valmennuskuvion spekulaatioista. Lelu räpläili papereita hermostuneena, valitteli scouttauksen olevan raskasta duunia ja muut valmennustiimin jäsenet jäi esittelemättä kuten myös Nemon sopparin pituus/muoto. Nemo vaikutti olevan eniten hommasta kartalla. Olkinuorasta en tiedä, joten vuoden pahvi kuulostaa viisaalta molemmin puolin. Ylösestä iso peukku. Missä Ganahl vai vieläkö pelit kesken?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy