Pelicans tiedotusvälineissä

  • 713 915
  • 2 548

Lht03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nupen Pelicans
Hattu siitä että Pregamet ja lehdistötilaisuudet näyttäisi tulevan Youtubeen, voi katella myöhemminkin helposti yhdestä paikasta.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Saisikohan sitä Jarnaa takaisin tuonne Voimalle kommentaattoriksi. Todella raskas tämä nykyinen kaksikko. Välillä vahingossa joutuu kuuntelemaan valmentajahaastatteluja odotellessa.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Bongasin Liigan sivuilta mielenkiintoisen juttusarjan. Vähän syvällisempi haastis Nupesta: Runoudesta lajiin: Pasi Nurmisen pöytälaatikko | Uutiset | Liiga
Todella hyvä haastis.

Onhan Nupe hieno mies ja tosiaan Lahtelaisen kiekkoilun messias, mutta pitäisi Pasin muistaa välillä heittää jäitä hattuun ja laskea kymmeneen. Ehkä jopa ottaa askel taaksepäin kaukalon laidalta. Toisaalta kuka siellä aitiossa sitten niitä uimaliikkeitä tekisi? Viihdyttävää seurattavaa Nupen tekeminen penkin takana.

Itseasiassa nyt kun miettii niin en usko, että kukaan pelaaja lähtee sen takia jos valmennus/omistaja hänelle vittuilee, enemmänkin ongelma on ollut mielestäni tiettyjen pelaajatyyppien tyytymättömyys peluutukseen tämän 3 vuoden projektin aikana minkä kyllä ymmärrän hyvin.

Pahoittelen meni vähän ohi ketjun aiheen.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nämä on näitä siirtoja joiden tärkeyden tajuaa ne esportsia halveksivatkin viimeistään vuosien päästä kun esports on kasvanut entistä enemmän ja seuralla on valmiiksi vuosien kokemus lajista.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toivottavasti Pelicansin tuleva vuodet näyttävät valoisemmilta kuin tämä väkisin kasaan raavittu lehdistötilaisuus. Jäipähän jännitettävää lähitulevaisuuteenkin.

Mutta tosiaan Nieminen, Nurminen, Pärmä ja Lipsanen valmennus. Olkinuora 1v ja Ylönen 2v sopparit.
 
Viimeksi muokattu:

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niin Pelicans piti lehdistötilaisuuden jossa julkistettiin päävalmentaja ja pari pelaajavahvistusta. Ihan hyvin olisi mielestäni voinut edes nimeltä mainita valmennustiimin muut jäsenet.
 

Jaska T

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärppäinen-fanitus tauolla (poliittiset syyt)
Ihan ok massiivinen, mutta kameraa olisi voinut pitää jalustalla.

Nyt tärisi todella häiritsevästi.
 

R & L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mediatiimin kanssa voisi Pelicans miettiä mitä voisi tehdä paremmin jatkossa? Ei mennyt ihan putkeen tämä tilaisuus tuosta näkökulmasta.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pahoittelut vieraaseen pöytään huutelu, mutta luulin vain Hämeenlinnassa tehtävän asiat vasemmalla kädellä. Satuin katsomaan Facebookista tiedotustilaisuuden ja leuka putosi myötähäpeästä. Fööni puhui hetken jonninjoutavia, heitti pallon Lelulle, joka sekosi papereissaan... kutsui JUHA "Juho/Jussi" Olkinuoran ja Ylösen pojan (joka on ihan isänsä näköinen!) lavalle. Ja hetken hiljaisuus... Se siitä.

Ilmeisesti ei ollut faneilla kovia odotuksia, sillä tuolla tavalla ne olisi räjäytetty atomeiksi. Olkinuora nyt on mitä on, mutta Ylöstä pidän kovana hankintana!
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Oli kyllä vahvan puuhastelun makua pressissä. Pena avasi hieman tuohtuneena median valmennuskuvion spekulaatioista. Lelu räpläili papereita hermostuneena, valitteli scouttauksen olevan raskasta duunia ja muut valmennustiimin jäsenet jäi esittelemättä kuten myös Nemon sopparin pituus/muoto. Nemo vaikutti olevan eniten hommasta kartalla. Olkinuorasta en tiedä, joten vuoden pahvi kuulostaa viisaalta molemmin puolin. Ylösestä iso peukku. Missä Ganahl vai vieläkö pelit kesken?
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Mestarijoukkueen tyylillä vedettiin massiivinen.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tämä oli kyllä heikoin Pelicansin pressi, jota on tullut seurattua. Kukaan ei ilmeisesti ollut valmistautunut sanomaan mitään. Asiat olivat sekaisin ja varsinkin Lelu oli ihan hukassa. Toivottavasti ei jää kohta saikulle, tuo raskaasta työstä mainitseminen tuossa yhteydessä sai kyllä aikaan spontaanin naurahduksen.

Mutta uutiset sentään olivat odotettuja ja lisää tulee pian.
 

Vexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei tuo ihan putkeen mennyt. En ymmärrä tätä tapaa julkistaa pelaajia parin päivän välein. Torstaina ja seuraavan viikon maanantaina luvassa lisää nimiä. Saammekohan nauttia lisää näitä viimeseen asti suunniteltuja tiedotustilaisuuksia?

FB lähetyksessä oli vahvaa blair witch project fiilistä. Kauhu jäi onneksi puuttumaan.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tuntui, että Lelun oli tarkoitus esitellä valmennusjohto ja uudet hankinnat, mutta Ili rupesi heittämään jotain kyssäriä väliin heti kun Lelu mainitsi Niemisen nimen. Sen jälkeen tuntui menevän pasmat ja paperit sekaisin.

Pena nyt dominoi tallaisia lehdistötilaisuuksia ihan milloin vain, mutta muuten asianosaiset voisivat käydä hommat etukäteen läpi.

Kamerajalustaan voisi panostaa muutaman kympin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös