Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pelicans kaudella 2016–2017 – Matikaisen toinen

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Calé, 18.12.2015 klo 11.22.

 1. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  JYP on varmasti voitettavissa. Lopulta varsinkin puolustuspäässä melko kokematon porukka ja maalivahtiosastolla Rämö on suvereeni. Ei kannata antaa nykyvireen hämätä. Playoffit ovat oma maailmansa. Toki sarja JYPiä vastaan on ennalta ajatellen yksi tylsimmistä, mutta olkoon sitten.

  Harmi vain, että kuudes sija tuntuu nyt todella haastavalta saavuttaa. Kärpät pelaa erinomaisesti, Ässillä on helpompi ohjelma ja Pelicans ei ole ollut suorituksissaan tasainen. Tänään on todellinen pakkovoitto tai se on hei hei kuuden joukko.
   
 2. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Tepsin kakkossija näyttää varmalta, mitä se ei kuitenkaan ole.
  Joukkue matkustaa tänään Jyväskylään, ja mahdollisesti illalla joukkueiden eroa on enää 4 pistettä. Ja kuusi peliä molemmilla jäljellä.
  Välissä majailee vielä Kalpa, joten puolivälieräpareja ei kannata vielä kiveen kirjoitella.

  Lisäksi Selinin joukkueilla on mielestäni ollut tapana hyytyä kalkkiviivoilla .. saa nähdä miten tänä vuonna.
   
 3. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Marttinenkin tippui Ässiltä, ei oo helppoa heilläkään kun ei ole mikään maaleja sylkevä jengi.
   
 4. Ankkakaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Missäs Hodgman on tänään?
   
 5. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Jaahas hiihtojen välissä kerkeää vähän kiekkoakin tutkimaan.

  Leimu lykätty pelaavaan kuusikkoon! Onko se oikeasti kunnossa vai mikä tämä juttu on? Jos on kunnossa niin Leimu-Lassen on yksi parhaista pakkipareista liigassa.

  Tyrskyllä näköjään vieläkin flunssa eihän vain ole loppukaudesta ja pleijareissa esiintyvä "flunssa"?

  Hodgman tiputettu rosterista. Onkohan viltissä vai jotain flunssaa tai "flunssaa"? Aika paha jos jotain vammaa tullut. Toivotaan nyt ettei tässä nyt ole mitään vammaa Hodgmanilla tai Tyrskyllä. Tärkeitä kavereita joukkueelle, tosin Hodgman teki melkein enemmän hallaa joukkueelle kuin hyvää viime pelissä, vaikka ratkoikin sitten jatkoilla.
   
 6. Hodgman sivussa pari päivää sairastumisen johdosta.
   
 7. NuuskaHP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Flunssaa ja muita hengitystie infektioita ollut liikenteessä aika reilustikin viimeaikoina joten en epäilisi ollenkaan jos kyse tuosta. Toki spekulaatiota vain mutta hyvin todennäköinen.

  Ei kyllä huolestuta Pelicans ollenkaan kevättä ajatellen, maaliakin tilkitsee nyt selvä huippukassari niin tästä on hyvä mennä kohti kevättä kuka tahansa sieltä vastaan sitten tuleekaan.
   
 8. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Kuten jo tuolla vitutusketjussa sanoin niin Ässät kohtaa tiistaina SaiPan joten heidän pistepussi karttunee lähes varmasti kolmella pisteellä. Kärpät kohtaa tulikuuman JYPin. On täysin mahollista että Kärpät häviää tuon pelin, sillä JYPille ei tunnu löytyvän tällä hetkellä pysäyttäjää. Siispä hyvällä säkällä piste-ero heihin pysyy tiistain jälkeen samana ja Ässät olisi pisteen edellä. Torstain kierroksella kohdataan vieraskiertueen päättävässä pelissä HIFK samalla kun Ässät pelaa KooKoon vieraana. Jos Ässät voittaa KooKoonkin niin meillä ei ole varaa hävitä tuota seuraavaa peliä. Kuuden sakkiin on yhä tie auki mutta nyt kaivattaisiin pelillistä ryhtiliikettä ja että muutkin ketjut ku ykkönen sais jotain aikaan.
   
 9. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kynsiä pureskellen Saipa venyy jatkoille...piste pois Padoilta... Mitähän tuo videotarkistus samassa ajassa Suorannan maalin kanssa tarkoittaa, kun lukee Ässät-ei maalia??
   
 10. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  Tarkistivat menikö aiempi veto jo maaliin mutta ei mennyt.

  SaiPa siis ryösti pisteen Ässiltä vastoin kaikkia todennäköisyyksiä. Torstaina on isot kolme pistettä jaossa Nordiksella. Samalla pitää toivoa että KooKoo esiintyy Ässiä vastaan yhtä raikkaasti ku meitä vastaan lauantaina.

  Edit: Voi vittu. Kärpät otti niin ikään vastoin odotuksia täydet kolme pistettä JYPiltä joten nousevat pisteen päähän meistä

  Ässät 55o 85p
  Pelicans 55o 85p
  Kärpät 56o 84p

  Ja meillä on vielä peli Kärppiä vastaan toiseksi viimesellä kierroksella. Menee ihan saatanasti liian jännäks tää taistelu kutossijasta...
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2017 klo 20.58
 11. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ok. Sulihan JYP sitten nätisti lopussa. No tässä ollaan jännän äärellä. :)
   
 12. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tässä pitäisi nyt itsekin pystyä ottamaan näitä isoja pisteitä, kun varsinkin Kärpät siihen pystyy. Nordikselta ei kelpaa mikään muu kuin suora kolmen pisteen voitto. Ei nykyisellä menolla ole mitään mahdollisuutta pitää Kärppiä takana.
   
 13. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Jos nyt vaan totutellaan ajatukseen että meidän paras keskushyökkääjä ja varmaan pakkikin on puolikuntoisia, hävitään järjestäen jollekin saatanan KooKoon tasoisille jengeille ja Kärpät pelaa hyvää lätkää ja tulee ohi.
   
 14. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Joo jännäksi menee.
  58 kierroksen jälkeen voidaan olla 2 pinnaa kärppien takana, ja homma on silti omissa käsissä.
   
 15. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Pelicansin kuntopuntari on todella synkkää luettavaa ja vaikka Hifk on myös kuutamolla, on vaikea odottaa 3. pistettä torstaina. Varsinkin jos/kun Kousa on ulkona. Rämö antaa toki mahdollisuuden pisteisiin, mutta kenttäpelaajille ei oikein homma maistu.
   
 16. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kousa kävi kuvissa maanantaina eli huilia tullee.
   
 17. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Ei edes kahden tärkeän pelaajan puuttuminen pitäisi näkyä näin paljon. KooKoon materiaali oli silti kaukana meistä, mutta nyt kauden tähän mennessä tärkeimmällä hetkellä peli sakkaa ja pahasti. Loukkaantumissuman keskelläkin pystyttiin huomattavasti parempaan. Peli ei kehity ja se on suurin huolenaihe.

  Ehkä tosiaan täytyy totutella ajatukseen sääleistä. Torstaina täytyy tapahtua totaalinen ryhtiliike, että usko voisi palautua.

  Onko Siikosesta jotain uutta vai taasko kaveri meni rikki?
   
 18. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Palautetaan nyt kuitenkin mieleen, että myös muut joukkueet ovat nostaneet tasoaan hurjasti.
  Pelicans sen mukana, mutta ei välttämättä yhtä paljoa, pelihän nimenomaan kehittyy hurjaa vauhtia.
   
 19. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Lainaus:
  Hajosi A-junnujen pelissä viime perjantaina.
   
 20. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  No pelin kehittyminen on totta kai suhteessa muihin. Nyt vain näyttää siltä, että Pelicansin peli ei ole mennyt merkittävästi eteenpäin samalla kun muut parantavat. Meillä on edelleen samat ongelmat erikoistilanteissa ja hyökkäyspelaamisessa. Fakta on se, että Pelicans on viiden ottelun kuntopuntarissa, 12. ja kymmenen ottelun puntarissa 11. Nämä ovat tilastoja, jotka kertovat missä mennään. Ja nyt ei todellakaan mennä kuuden parhaan vauhdissa.
   
 21. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  Täytyy kyllä sanoo että uskomattoman paska tuuri miehellä...
   
 22. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Kai tämä Puistola-Leimu kaksikko on joku vitsi? Hieman tulee kylmää kyytiä omissa ellei nyt Pöyhönen sitten pelaa tuossa Juhan paikalla. Puistolan paskuutta se ei poista.
   
 23. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pasi "pelaan itseni vielä kerran huippukuntoon" Puistola onkin yksi nykyisen Pelicansin pahimpia virheitä. Latvalan jatko ei olisi nykyvalossa ollut yhtään hullumpi vaihtoehto, mikäli tämä oli seuraus lopettamisesta.

  Olisivat vain uskoneet, kun Suomen parhaalla tasolla operoiva Tappara oli jo tehnyt analyysinsa Puistolasta: Mestis-tasoa.

  Toivottavasti puolustuksen suhteen tehdään ensi kaudella tarvittavat korjausliikkeet. Nyt kausi uhkaa kaatua yhdeltä osaltaan liian heikkoon puolustusosastoon, vaikkakin toimivalla systeemillä tuonkin osaston pitäisi olla siedettävällä tasolla.
   
 24. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  No mitä helvettiä? Hyvinhän Puistola vielä viimekaudella pelasi ja ei minusta kyllä mikään mestistasoa ollut, vaan perus varmaa puolustamista liigassa, mutta ihmeen pitkälle Pelsut viimekaudellakin meni, ku puolet jengistä mestistasoa tän palstan perusteella.
   
 25. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Saattoihan tuo viime kaudella ihan hyvin pelata, mutta ihmekös tuo, kun sarjataso oli juuri kyseinen Mestis. Pelicansin menestyksen kanssa tuolla ei viime kaudella tainnut kovin paljon olla merkitystä, mikäli Puistola ei ollut sitten elintärkeä palanen pukukopissa...