Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Pelicans kaudella 2016–2017 – Matikaisen toinen

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Calé, 18.12.2015 klo 11.22.

 1. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lassen on myös sivussa. Tätä hieman pelkäsin aiemmin kun en nähnyt häntä joukkuekuvassa joka postattin tänään Pelicansin Twitteriin.
   
 2. Ankkakaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tänään siis hyökkäyskentät muodossa:
  Erkinjuntti - Hodgman Sopanen
  Tyrväinen - Tyrväinen - Kangasniemi
  Poulsen - Björninen - Rekonen
  Heikkinen - Heino - Koivisto

  Mielestäni hyvä ratkaisu heittää Hodgman ykköseen Erkinjuntin ja Sopasen kanssa. Hodgman pelasi aiemmin tällä kaudella hyvin yhteen Erkinjuntin (ja A. Tyrväisen) kanssa ja Sopanen on mielestäni hyvä kolmas lenkki näiden herrojen kanssa. Toisaalta en panisi pahakseni jos A.Tyrväinen ja Sopanen vaihtaisivat paikkaa, koska tuo koostumus tosiaan toimi hyvin. Samalla saataisiin vähän leveyttä ja tietenkin olisi mielenkiintoista nähdä Kangasniemi Sopasen kanssa. Ykköskentän ollessa muodossa Erkinjuntti - Tyrväinen - Sopanen ei olla muilta ketjuilta saatu tehoja aikaiseksi ja Kangasniemikin on ollut aika yössä.

  Positiivista on myös se, että laitettiin hyvin pelannut Poulsen - Björninen - Rekonen takaisin omaan muotoonsa. Tänään tiedossa todella mielenkiintoinen peli sarjakärkeä vastaan. Repokin palaa Lahteen vierasjoukkueen paidassa ja uskon, että hän saa tänään vähän erityiskohtelua. Ei tietenkään yllättäisi, jos Repo tekee useammankin maalin Pelicansia vastaan.

  Edit: No mainitaan nyt tietenkin sekin, että meillä on NHL-tason ykkösvahti tänään maalissa. Toivottavasti hallille lähtee paljon porukkaa ottamaan hänet vastaan ja tietenkin tukemaan seuraa, kun toimiston puolella ollaan tehty mahtavaa työtä tällä kaudella. Isot kiitokset tosiaan toimiston väelle, valmennukselle ja koko organisaatiolle tästä kaudesta, arvostan!
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2017 klo 12.24
 3. Mettis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers & Pelicans
  Lainaus:
  Minusta pitäisi ennemmin paikata niitä huonoimpia osa-alueita ensiksi. Nyt vielä jos/kun Lassen on edes vähän rikki niin en tajua senkään vertaa tilannetta. Vai oliko markkinat niin tyhjät, että olisi pitänyt ottaa puolikuntoinen pakki? Luulisi, että jollain 75k€:lla olisi saanut loppukaudeksi ehjän omaan päähän ok tason pakin.

  Vai oliko tässä esteenä taas tuo mystinen sitoutuminen, ettei voi ottaa kuin ensi kauden loppuun asti ulottuvalla sopimuksella? Kuitenkin ensi kaudelle leviää pakka niin ei olisi pitänyt elää kuin tässä hetkessä.
   
 4. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Calgary oli viime kaudella koko NHL:ssä eniten maaleja päästänyt joukkue. Silti Rämö pysäytti kiekkoja 91% varmuudella, kun taas esimerkiksi Hillerin prosentit olivat 87.9. Eli jos Rämö pystyi änärissäkin sysipaskan puolustuksen takana noin hyvin pelaamaan, niin eiköhän mies parin Puistolan ja Rukajärven takana onnistu voittoja torjumaan.
   
 5. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Pöyhönen - Rukajärvi
  Puistola - Kousa
  Hovinen - Blood
  Leimu

  Tarvitseeko tähän kommentoida enää yhtään mitään...
   
 6. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Niin. Siellä on kokoonpanossa 2 tai 3 pakkia keiden ei kuuluisi siellä olla peliesitysten mukaan. Mutta joo.
   
 7. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Lainaus:
  Ei siellä taida olla laittaa tilallekaan ketään muita kuin Heino. Tuskin Lassen ja Manelius pelillisistä syistä ovat poissa.
   
 8. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Koko paketti ratkaisi. Esim Turkuun siirtynyt Wilmanstrandinruåttalainen ei edes ollut vaihtoehto. Harmittavasti esim Lukko on piristynyt sen verran, ettei tarjolle edes tullut ketään. Toki Rauman pojista olisi ollut kiinnostuneita moni muukin.
   
 9. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Saa nähdä miten noi ketjumuutokset natsaa?? Toivotaan.

  Onko Musta-Jussi-Makkara antanut maajoukkuemiehille lepovuoron vai onko Peltola, Haapala ja Savinainen kaikki klesana? Tai sitten pelätään kolhuja ja säästellään... ;-)
   
 10. Purezone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Twitterissä Tomi Tiilikainen kertoilee muuta, on kuulemma jo viikonloppuna A-nuorten matkassa.
   
 11. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Onhan viikonloppuun vielä aikaa... No mutta kaikin puolin upea juttu, mikäli Miska pystyy keväällä vielä auttaa joukkuetta.
   
 12. bastor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Tappara
  Matsissa myös poimittu Nurmisen sanomana, että Siikosta ajetaan sisään viikonloppuna A-junnujen mukana.
   
 13. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Ässät sitten otti jatkoaikavoiton JYPistä joten huomenna olisi aika tärkeätä ottaa täydet kolme pistettä Kärpiltä ettei Ässät pääse liian lähelle...
   
 14. Detski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Arsi tuossa asetteli mielestäni hyvin ukot paikoilleen loppukautta ajatellen, Manehan taitaa vielä olla telakalla niin heitettäiskö seuraavaan peliin Hovinen Pöyhösen kaveriksi. Puistola ja Rukajärvi poppareille. Rämö maaliin. Toivottavasti valmennuksella olis samanlaiset ajatukset.
   
 15. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  No niin. Ässät voitti Ilveksen 0-1 joten meidän ois vähän niinku pakko voittaa TPS koska Ässät tuskin häviää myöskään Jukureille. Vaikeelta näyttää kuudennen sijan tavoittelu just nyt.

  edit: Ja Kärpätki sit kairas jatkoaikavoiton Sportista joten nyt neki on vaa neljän pisteen päässä meistä. Torstaina on PAKKO voittaa TPS tai ollaan kohta kaheksantena.
   
 16. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Juu sieltähän Ässät ohi porhalsi. Jotenkin veikkaan Ässien tuon paikan myös pitävän, sen verta vaikeampi otteluohjelma on meillä verrattuna heihin, ässillä vielä rästipeli jukureita vastaan, joten voivat painaa 4 pisteen karkumatkalle.

  Toivotaan nyt että Kärpät saadaan pidettyä takana ja JOS mentäisi sääleistä jatkoon niin vältettäisi kuolettava kirves.
   
 17. Hockey-65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kirves-isku saattaa olla vielä puolustettavissakin, mutta homma loppuu viimeistään siihen kun Valtra, pulling edition evo3 ajaa yli 4-0!
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2017 klo 21.57
 18. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Täällähän on paniikki kuin erään pääkaupungin seuran palstalla viime kevään puolivälieräotteluiden aikaan.

  Mitään ei ole menetetty. Joukkueen laatu pitää nyt vaan osoittaa.
   
 19. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Ei tietenkään ole mitään menetetty, mutta realismia on katsoa hieman kuntopuntaria ja viimeisestä kuudesta pelistä Pelicansin pistekeskiarvo on 1.0, kun esim. Ässillä se on 2.5 ja Kärpillä 1.83. Tilastoja tuojottamalla voidaan pitää melko varmana ettei joukkue ota suoraa paikkaa auringossa. Myöskään sarjaohjelma ei tue paikkaa kuuden joukossa.

  Tilastoja huolestuttavampi seikka on mielestäni se, että joukkue on oikeasti pelillisesti ollut todella kuutamolla viime ajat ja sekoilua tuntuu olevan vähän joka puolella. Säälit ei luonnolisesti tarkoita kauden loppumista, mutta vaikeuttaa toki huomattavasti mitallin ottamista, mikä ainakin omasta mielestäni pitää olla tavoite. Tavoitetta vaikeuttaa puoliksi tapettu pakisto, jossa on loukkaantumisia ja pikkuvikoja ihan tarpeeksi ja toisaalta on pakko peluuttaa melko paljon äijiä, joista ei ole vastaamaan huutoon.

  Mutta toivotaan, että joukkue kaivaa kovimmilla hetkillä uuden vaihteen ja osoittaa, että tilastot on vain tilastoja.
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2017 klo 10.21
 20. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Olisin huolissani jos peli olisi pastaa, mutta se ei ole. Asenne, siis halu voittaa ja logon eteen pelaaminen on tuottanut aika monta takaiskua lähiaikoina ja se kyllä korjaantuu viim. pleijareissa. Toivon toki, että jätkät ottaa sen askeleen heti huomenna ja ruvetaan pelaamaan playoff-lätkää jo nyt niin kynnystä ei niiden alkaessa enää ole. Näin tekee jo Ässät ja tulos alkaa olla aikas hyvää..

  Loukkaantumisten suman aikaan nimettömien "puukäsien" sitoutuminen oli astetta parempaa :)
   
 21. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Katselin vähän viime kauden tilastoja. 90 pisteellä jäätiin seitsemänneksi. Lukolle 94 p. toi sen kuudennen sijan. Pelikaaneilla oli pisteitä 87 ja 9. sija.

  Nyt siis yhdellä voitolla viime kauden pisteisiin.

  Puhtaasti tilastoihin pohjaten uskoisin että 10-11 pistettä kuudesta jäljellä olevasta pelistä riittää todennäköisesti (ei siis varmasti) juuri ja juuri kuutossijaan.

  Tosiaan tässä pelataan jo playoff-kiekkoa, panoksena se himoittu kuudes sija, joka oli kauden alussa todennäköisesti valmennuksenkin (minimi)tavoite.
   
 22. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Pelaajien tavoite oli 100p. Siihen ei päästä,mutta tuo 6.sija olisi otettavissa. Asenne pitää olla joka hetkessä 110%,kuten Turkuses oli. Kyllä,"pleijarit" ovat jo alkaneet :) Hienoa,että kevät on jo ovella..
   
 23. hoseeee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  "Himoittu kuudes sija" ja poffeissa sitten heti jyppilän saaliiksi, Ottaisivat pojat nyt vaan ihan rauhassa ja hakisivat vauhtia sekä rahaa säälikierrokselta, minimoiden loukkaantumiset. Tepsin kanssa voitaisiin sitten sen jälkeen aloittaa kunnon pleijarit.
   
 24. Jari66 Jäsen

  Hopea meillä jo on. En ymmärrä miksi tavoitteena ei pitäisi olla saavuttaa parempaa.

  Tämä tietenkin vaatii että kaikki vastaantulevat jypit ja tepsit pitäisi voittaa. Minulla riittää uskoa että asia hoituu.
   
 25. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Voi olla, että ajan tässä myös sarkasmin miinaan, mutta säälit pitää kyllä välttää ehdottomasti, jottei akut ole loppu kun puolivälierät alkaa.

  Kuuden joukkoon päässeet saavat 7 kokonaista lepopäivää, kun taas sääleissä pelanneet saavat huonossa tapauksessa vain kaksi ja pelaavat tuossa välissä vielä abaut joka toinen päivä.

  Vuosi sitten patterit loppuivat HIFKiä vastaan, sarja olisi ollut ehkäpä voitettavissa viikon levolla ja hyvällä valmistautumisella.