Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Pelicans kaudella 2016–2017 – Matikaisen toinen

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Calé, 18.12.2015 klo 11.22.

 1. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Rahaa on, kunhan löytyisi sopiva... Ottaisin vaikka sen hyökkääjän jos Siikonen ei palaa ajoissa. Nyt menee 2.-3.ketjut ihan kuutamolla.

  Vaikka Heino stunttaamaan pakiksi sit. 4.ketjun senttereitä löytyy muitakin.
   
 2. Purezone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Ilmeisesti Heikkisen kanssa tehty eilen loppukauden soppari. Lähde.

  Linkki vie palvelusivusto.fi-osoitteeseen.
   
 3. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Vähän hämmästelen tätä pakin odotusta, sillä mun mielestä Pelsuilla on runsaudenpulaa pakeista, tosin, laatupakki aina maistuisi, mutta mielestäni Kousa toi paljon sitä kiekollisuutta mitä kaivattiin.
  Jos tulisi ns. TOP-4 pakki, olisi mielenkiintoista nähdä miten peliajat jakaantuisi, kun Kousa pelaa sen 25-28min, Lassen ja Blood sen 18-22min ja Pöyhönen & Manelius sen 17-19min. Ja kaikki pelaajista on sellaisia että tarvitsevat sitä peliaikaa jotta pysyvät pelissä sisällä. Tottakai jos Pöyhösen siirtää laituriksi, niin siten mahtuisi hyvin.

  Mielestäni pakit Kousa, Blood, Lassen ja Pöyhönen pelaisi varmasti, jossa Kousa ja Pöyhönen tuo taitoa, Blood ja Lassen kovuutta. Manelius on kanssa ollut tällä kaudella hyvä ja perusvarma, joten siinä olisi viisi pelaavaa pakkia jo. Hovinen tuo kovuutta ja ulottuvuutta, mutta Puistola toisi paljon sitä aliarvostettua ominaisuutta kun voittamisen kulttuuria, josta liian vähän puhutaan. Sitten on Leimu, joka saattaa loppukaudesta pelata uskoakseni jopa koko pelejä..

  Nyt on kesken kauden tullut Kousa, Hodgman ja Rämö, voidaanko vielä odottaa isompaa ylipanostusta täksi kaudeksi?
  Toisaalta nyt voisi olla se paikka iskeä, kun jengissä on kova potentiaali jo valmiiksi, kun ns. piste-per-peli pelaajia on huikeat neljä [!!] Sopanen-Erkinjuntti-Kangasniemi-Hodgman, joka on harvinaisen kova määrä. Sitten pakistossa on Leimu-Kousa jotka molemmat ovat Liigan tähtitason kiekollisia pakkeja, vaikkakaan Leimu ei pelaa koko pelejä, mutta on omassa roolissaan uskomaton.

  Ainoastaan jompikumpi Kookoon ruotsalaisista pakeista voisi olla saatavilla, kenties jopa sopuhintaan, mutta kannattaako se juuri nyt?
  Vaikea paikka, mutta en minä jää valittamaan jos ketään ei enää tule, sillä kyllähän Rämö terveenä korvaa yhden puolustajan pleijareissa.
   
 4. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Mutta kuka saatana jaksaa mahdollisen loukin tullessa katsella jotain Rukajärveä kokoonpanossa. Jacobsson heti tänne nyt.
   
 5. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Oli pakko vähän lyhentää lainausta. Olit kuitenkin ilmeisen tosissasi???

  Tolla pakistolla ei mennä edes Radiomäelle saati sitten kuuhun. Tarkemmin en ehdi analysoimaan. Riittävästi on täällä monen osalta kerrottu. Esim eilen peliä katsellessa tunne tarpeeseen vain vahvistui. Niin kuutamolla oli TAAS muutama alakerrassa.

  Ja kun sitä menestystä haetaan tosissaan jo tänä vuonna. Projektin kolmantena vuonna kaikki on ihan auki, kun kärki hyökkääjien osalta hajoaa. Taas ajetaan puoli vuotta sisään uusia miehiä jne.
   
 6. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Lainaus:
  Mielestäni puolustus on nyt parempi kun esim. hopeakeväänä, jolloin Brocklehurst, Latvala, Seikola, Järvinen ja Marttinen muodosti pohjan ja kuudes pakki vaihteli. Nyt roolit menee aikalailla päikseen, jos Leimu pystyisi pelaamaan, kun Seikola-Kousa, Marttinen-Blood, Järvinen-Lassen, Latvala-Leimu ja Brocklehurst-Pöyhönen.

  Eri asia on se että Blood etenkin välillä [lue: usein] hukkaa oman miehensä omalla alueella, samoin tietyt hyökkääjät.
  Mutta pidän puolustusta hyvänä ja laajana, mutta en minä sitä sano, aina kelpaisi TOP-4 pakki, mutta syvyyspakkeja ei kaivata.
  Jacobsson olisi valmennuksennäköinen ratkaisu kyllä, vaikkakin miinuksia kaverilla muistaakseni on paljon, eikä olisi mikää supervarma ratkaisu mihinkään.
   
 7. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  En itsekään näkisi enempiä pelaajahankintoja ollenkaan välttämättöminä. Se tärkein puuttuva palanen saatiin eilen ja näillä on kyllä vahva ja varma olo lähteä.

  Toki jos, joku perusluuta on otettavissa pakistoon ja sillä saadaan sivuutettua mm. Puistola, niin ei siitä nyt pahanakaan voi olla. Mainittu KooKoon Jacobsson olisi aika mainio nimi tähän sektoriin.
   
 8. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vähän tuossa nykyisessä pakistossa huolettaa se, että Lassenilla on fysiikassa selkeästi jotain häikkää, Manelius on telakalla, Leimua uskaltaa peluuttaa vain ylivoimilla, Pöyhönen on alisuorittanut viime aikoina, Hovisen ja Rukajärven taso on mitä on, Puistola on Puistola. Ainoastaan Blood ja Kousa vetävät omalla hyvällä tasolla. Kyllä tuohon yksi vahvistus olisi tehnyt terää.
   
 9. firsov Jäsen

  Lainaus:
  Näinpä. Hiljaista on pakkirintamalla muillakin seuroilla. Yhtä kunnon lanaajaa olisi kaivannut Lahteen.
   
 10. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Niinhän se ois tehnyt, sopivaa ukkoa ei saatu. Neuvotteluja oli käyty, muttei yhdessäkin tapauksessa ei löytynyt sellaista säveltä mikä olisi ollut molempien osapuolien mieleen. Tulevan kauden sopimus oli ilmeisesti esteenä.

  Nyt täytyy toivoa, että saadaan ukot kuntoon ja kevään tullen alkavat nousemaan huipputasolleen viime vuoden tapaan.

  Lassen - Kousa
  Manelius - Pöyhönen
  Blood - Hovinen/Heino
  Leimu
  Puistola - Rukajärvi

  Vähän hirvittää tuo kutospakin tontti. Puistola ja Rukajärvi ovat olleet aivan paskoja. Hovisen ollessa kentällä saa myös aika-ajoin pidätellä hengitystään. Vai oisiko sitten Henkka Heino pakiksi Bloodin rinnalle?? Tämä sillä edellytyksellä, että Siikonen palaa playoffeihin.

  Erkinjuntti - Tyrväinen - Sopanen
  Tyrväinen - Hodgman - Rekonen
  Koivisto - Heino/Siikonen - Kangasniemi
  Poulsen - Björninen - Vartiainen
  (Heikkinen - Elimäki - Alanne)
   
 11. hoseeee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Juu, Heino liikenisi puolustukseen. Sentteritilanne ihan hyvällä mallilla, mikäli Siikonen saadaan takaisin.
   
 12. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Ohan tää ny vittu, että meillä on 6. Pakit niin paskoja, että väkisin pitää yks sentteri tunkea niiden paikalle ja vahvistusta ei saada "koska". Ei muuta.

  Ihan sama vaikka olis pelannut vaan tämän kauden, kun olis perkele osannu pelata. Nyt yks pakki putoo pois toivottavasti pitkässä playoff-runissa, ja kuka siellä häärii? Roni vitun Rukajärvi. En ymmärrä, ihan sama. Käy samalla tavalla kun viime keväänä. Kousa pelaa varmaan 40 minuuttia pelissä. Hohhoijaa.

  Onneks saatiin Rämö, toivottavasti pääsee hyvään pelikuntoon.
   
 13. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Jos Siikonen kuntoutuu ja Heino pitää jonnekin survoa niin sanonpa vaan, että oli aika murhaava hyökkäyspäätyyn tuo Pöyhönen - Heino pakkipari keskellä loukkaantumissumaa. Siinä tapauksessa pakit muotoon:

  Blood - Kousa
  Lassen - Manelius
  Pöyhönen - Heino
  Leimu

  Mutta juu Mane saisi taikoa itsensä kuntoon ASAP. Toivotaan, että Lassenkin kuntoutuu huipputikkiin jossain vaiheessa.

  Ihme ettei yhtä pakkia saatu hankittua. Vai oliko tässä joku juttu, että pitäisi ensi kaudellakin meillä jatkaa vai sitten joku Petun "omilla mennään" filosofia.
   
 14. NuuskaHP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Joo kyllä sinne 1 laatupakki olisi ollut vielä paikallaan. Rukajärven paskaa jaksa katsoa kukaan ja kuten yllä todettua niin aika veemäinen on tilanne jos playoffeissa tulee jobin postia pakistoon jossain vaiheessa.
   
 15. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Olipa kyllä ihan perus lahtelainen antikliimaksi tämäkin... Viime kaudesta ei siis ole opittu yhtään mitään ja painetaan laput silmillä liian kapealla materiaalilla kohti kauden päätapahtumaa. Pudotaan nyt vielä sääleihinkin, jotta voidaan todeta, että eteenpäin ei olla menty missään osa-alueella verrattuna viime kauteen.
   
 16. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Millä muotoa se on Pelicansin vika, että hyviä liigatason pakkeja eivät muut joukkueet ole asettaneet tarjolle?

  Ei tämä deadline ole kumminkaan mikään Anttilan alennuskori josta otetaan jotain ja mennään kassan kautta ulos. Tässä vaiheessa kautta ei kumminkaan ole varaa maksella järjettömiä korvauksia tai ottaa pelkkiä kevätrahastajia. Hankinnan pitää olla tehtaan takuuta.

  Lisäksi eilen juuri hankittiin NHL-tason maalivahti niin ei tässä ihan hirveän pettynyt voi olla. Viime viikot ovat näyttäneet, että sille hankinnalle oli vähintään yhtä kova tilaus kuin puolustajalle.
   
 17. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Siikonen ei palaa ihan heti... valitettavasti.
   
 18. aave Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Arsin kanssa samoilla linjoilla. Arvostan nykyistä hankintalinjaa, jossa ei huteja ole tullut aikoihin ja nykyistä runkoa arvostetaan.

  Ei tänä keväänä mikään voi kaatua yhteen ulkopuoliseen pelaajaan kalkkiviivoilla. Nykyinen joukkue on treenautettu kuitenkin nykyisen vaatimustason mukaisesti ja ulkopuolisen tulisi olla aidosti vahvistus. Hyvin harvoin nämä hankinnat onnistuu tyyliin Machulda tai Smolenak.

  Joukkueeseen on tullut kauden aikana Hodgman, Kousa ja nyt Rämö. Muutenkin viime kauteen ero on kuin yöllä ja päivällä. Riittää kun katsoo viime vuoden rosteria ja vertaa sitä nykyiseen.

  tämän vuoden joukkue (linkki vie Eliteprospektiin)
  viime vuoden joukkue (linkki vie Eliteprospektiin)

  Vaikka Lahelaisuuteen kuuluu olla kaikesta tyytymätön, niin annan täyden tunnustuksen siitä miten tätä joukkuetta valmennetaan ja johdetaan toimistosta. Tää on mun Joukkue.
   
 19. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Aina ei saa mitä haluaa, mutta puolustus on niin repaleinen ja rikki, että yksi ehjä pakki olisi tarvittu. Neljän pakin systeemi ei vain tule kestämään, kun rumba alkaa. TOP-4 pakin takana tulevista onkin sitten kaikki olennainen sanottu jo tuossa aikaisemmin.
   
 20. Mettis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers & Pelicans
  Ei helkutti. Miksi piti edes hankkia Rämö? Se kun on ihan sama kuka siellä maalilla on, jos pakit unohtaa oman miehensä laatupaikalle. Jos pakki jäi hankkimatta Rämön takia niin onhan tämä taas paskaa..
   
 21. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Ei jäänyt. Fyrkat oli, mutta kun sopivaa pakettia ei saatu kasaan.
   
 22. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Ymmärrän pointin, mutta kuka helvetti ei hommais maailmanluokan maalivahtia jos voisi?
   
 23. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Varsinkin kun maalivahtipeli on ollut sanalla sanoen epävarmaa viime aikoina. Mutta kaikesta voi toki valittaa.

  Minun mielestäni nykyinen rosteri on täysin riittävä. Nyt homma on kiinni siitä, miten Petu onnistuu. Ei siellä HPK:n tai edes JYPin materiaali ole mitään ihmeellistä meihin verrattuna.
   
 24. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ei tullut pakkia ei. Näillä mennään ja ollaan nyt tähän tyytyväisiä, onhan toi rosteri parempi kuin vuosiin. Loppukauden suurimmat pointit tiivistäisin seuraavasti.

  1. Ketkä pelaamaan Hodgmanin kanssa, miten saadaan kakkos-kolmosketjuista tehoja?

  Itse hahmottelin jo Rekosta ja Tyrskyä Justinin kanssa samaan vitjaan. Justin kuitenkin olettaa aina, että ketjukaverit ovat ns. "omalla paikalla" hyökkäyspäässä ja syötöt tulee näille paikoille. Jos Justin pelaa jonkun artistin(Kangasniemi) kanssa niin saattaa olla, että tämä kaveri on hiihtelemässä jossain missä ei ns. pitäisi. Björninen taas takertuu laitoihin ja kulmiin erittäin hanakasti. Siikosen valitettava poissaolo on nyt todella paha isku tälle joukkueelle. Harmillista myös Miskan kannalta, koska oli itseään lyömässä vahvasti läpi. Todella suuri kysymys on miten saadaan tehoja myös ykkösen ulkopuolelta, pitääköhän EJ-Julle-Sopanen sittenkin hajottaa?

  2. Miten saadaan pakisto pelaamaan aivan taitojensa ylärajalla?

  Puolustus nyt on mitä on, mutta kyllä siellä on potentiaalia pelata nollanollaa ja antaa se hyvä avaava syöttö hyökkäjien lapaan. Ainoastaan kysymysmerkki on Lassenin terveystila ja milloin Mane palaa. Kutospakin tontti on myös erittäin avoin ja siitä pitelee vahvimmin kiinni Hovinen tällä hetkellä. Jaksaako Kousa&Blood painaa aivan järkyttäviä minuutteja loppukauden? Mitä jos jompikumpi loukkaantuu?

  3. Onko Karri Rämö kunnossa?

  Jos on hyvässä tikissä niin sillä saadaan paikattua yksi puolustajan kardinaalivirhe per peli, joten hyvä hankinta. Muutenkin loistava maalivahti vakauttaa alakertaa huomattavasti. Toivotaan siis, että Karri on tikissä heti ensimetreiltä lähtien.

  4. Jatkuuko kärkipelaajien lentokeli?

  Jos näiden jätkien vire tyrehtyy niin ollaan muuten aika kusessa.
   
 25. Artyukhin Jäsen

  J. Tyrväinen siirrettiin kakkoseen ja hodari ykköseen.