Pekka Virta – Lukon päävalmentaja

  • 651 068
  • 3 414

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Peksille tsemiä ja jaksamista ja täydellistä paranemista
Mikäs tuossa oksettaa? Roskalehdet ovat monesti kyllä mauttomuuksissaan ihan omissa sfääreissään, mutta tämä ei nyt ihan aukea mulle. Ei taitanut olla edes klikkiotsikko, ja eikös tuo otsikko ole suoraan Virran päivityksestä poimittu?

On ihan suoraan Pekan Facebookista ja todennäköisesti onkin ollut nukutettuna/koomassa, koska koronapäissään jos happisaturaatio laskee niin aikuinen ihminen nukutetaan ja laitetaan mahalleen ja hengityskoneeseen. Tiedä sitten oliko nukutettuna tuota koko pätkää, oma tuttuni oli 7 päivää nukutettuna koronan takia.
 
Jotenkin vaan unohtui kokonaan tämän Pexin päivityksen jälkeen totaalisesti, että Lukko myös tänään pelaa. Älä pidä Peksi kiirettä takaisin töihin, vaikka kaikki varmasti haluavat nähdä Liigan parhaan valmentajan mahdollisimman pian tositoimissa. Tämä Pexin päivitys oli koskettava ja pysäyttävä. Hieno mies ja toivon, että joukkue tänä iltana pistää kaiken likoon, tiedätte kyllä kenen vuoksi.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saa nähdä, miten tämän päivän Lukon pelaajahaastattelussa keskitytään itse peliin, vai liittyykö kysymykset vain Virtaan ja koronaan. Jos toivoa saisin, annettaisiin pelaajille myös rauha kommentoimasta tilannetta ainakaan ennen otteluita
Mediavastaavathan noihin voi paljon vaikuttaa. Kun Mika Myllylän poika Wiljami tuli aikanaan Stadiin ja toimittaja koitti kysellä Mikasta niin HIFK:n mediavastaava keskeytti haastattelun ja sanoi "ykskin kysymys viel Mikasta niin haastattelu loppuu tähän". Sen jälkeen ei enään koittanut kysellä.
 

Latzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Voimia Peksille ja läheisille! Kova taistelu, mutta kyllä sä Pekka tän selvität!

Hienoa ja todella liikuttavaa myös huomata, kuinka eri joukkueiden kannattajat täällä yhdessä lähettävät tsempit Pekalle! Vaikka kuinka täällä keskusteluissa välillä roiskuu tai vaikka kuinka pelaajat kaukalossa vääntävät välillä rajustikin, niin mahtava aina tällaisilla hetkillä huomata, kuinka upea ja yhteisöllinen jääkiekkoyhteisö Suomessa on!
 

Mutanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tsemppiä Peksille! Toivottavasti saa itsensä kuntoon ja pääsee taas penkin taakse!
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Saa nähdä, miten tämän päivän Lukon pelaajahaastattelussa keskitytään itse peliin, vai liittyykö kysymykset vain Virtaan ja koronaan.

Pakkohan tuota on sivuta. Tässä toimittajalle valmiiksi kysymys muotoiltuna:

"Tämän päivän hieno uutinen on se, että Pekka Virta on toipumaan päin. Varmasti helpottava uutinen joukkueelle?"

Johdatteleva kysymys, mutta helppo vastata ja asia kuitattu. Ja tästä pelillisiin asioihin.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pekalle toipumisia täältäkin. Vaikuttikin kyllä siltä, että tilanne on vakava, kun mies oli pitkään poissa eikä mitään kuulunut. Hienoa että toipuu.

Tässä valossa Pekka Jalosen Iltalehden kolumni oli kyllä todella mauton. Virta on koronan takia teholla 27 päivää ja Jalonen ehdottaa, että Lukko voisi varmistaa runkosarjan voiton ilmoittamalla, että joukkueessa on koronavirustartunta. Ei sitten yhtään tullut mieleen, että Virran pitkään poissaoloon on ikävä syy. Puistatti näin toisenkin joukkueen kannattajaa.
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Enpä ois Peksiä kuvasta tunnistanut. Kovemman kautta on selkeesti viirus purassut, mutta ajan kanssa entistä äijjempänä takasin.
Isot tsempit!!

Lukko vois nyt kyllä Peksille hoitaa sen kullan.
 

Rautanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils
Ei kyllä meinannut Peksiä kuvasta tunnistaa.. Tsemppiä Pekalle ja läheisille, tämänkin Peksi selvittää !
 

Irtolapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Niämise Ville, Gill,Forss ja Pospisil
Voimia Peksi ja hänen läheisilleen. Koville otti koronan perkele ja isosti joutui äijä taistelemaan.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Todella koville on ottanut raavaalla miehellä. Pikaista paranemista ja paljon voimia kuntoutumisajalle Pekalle ja läheisille!
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itse vietin pari vuotta sitten neljä päivää teholla ja reilun viikon osastolla ja jo sinä aikana meni hyväkuntoinen perusterve kolmikymppinen niin paskaan kuntoon että oikeastaan vasta syksyllä puolen vuoden päästä pystyi käymään kaupassa hengästymättä. Painokin putosi reilun 15kg.
 

Zibbazubba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
On ollut kova tauti, 27 päivää teholla. Siinä on voinut käydä Pekalla ja perheellä mielessä, että miten tässä käy. Toivotaan, että paraneminen jatkuu. Tsemppiä Pekalle.
Koivistoisen haastattelusta viime viikolta kyllä aisti, että nyt ei kaikki ole hyvin Pekalla. Taisi pieni romahdus olla lähellä siinä haastattelussa. Vaikutti tunteet olevan pinnassa
Muistatko mistä tän haastattelun näkee?
Toipumisia Peksille!
 

Kapu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Voimia Peksille ja pikaista paranemista! On varmasti ollut todella raju koettelemus. Vaikka aavistelin, että ei kovin helpolla ole päässyt, kun ei miehestä mitään ole kuulunut, mutten ihan tällaista osannut kuvitella.
 

nikozwan

Jäsen
Ei tuollaista voi edes kuvitella. Ajatus itselle siitä, että joutuisi olemaan 27 päivää teholla. Huh. Varmasti aivan karmea koettelemus sekä Virralle, että hänen läheisilleen. Toivottavasti mies on nyt toipumaan päin ja palailee sitten töihin, kuin jaksu on sellainen että sitä voi miettiä. Kyllä nuo meidän terveydenhuoltoalan työntekijät ovat vaan aika welhoja. Hattua päästä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Virran Pekalle voimia toipumiseen.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Tsemppiä Pekalle toipumiseen. Toivottavasti ei rasita itseään liikaa Lukon asioilla, lätkä on kuitenkin vain lätkää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös