muti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Olen erittäin epäileväinen, miten Sopanen ja Elo olisivat oikeat laiturit Danforthille, koska kummankaan jalkanopeus ei tue Justinia. Se on sitten makuasia kumman kahdesta alisuorittajasta pistää pois, Elon taikka Sopasen, mutta lähtisin ennemminkin rakentamaan ketjua, niin että parit ovat
Toisaalta Sopanen on kyllä hyvin saanut pidettyä Danforthin vauhtia yllä syötöillään. Ja sopisi paremmin pelintekijäksi tuohon kuin Pospisil tai Tammela. Tammela kuitenkin menee hyvin kaksosten kanssa, niin turha sitä on lähteä hajoittamaan. Liedes-Laakso pari on kyllä toinen toimiva kombo.

Itse kritisoin enemmän sitä että Elon ja Sopasen kykyjä mielestäni tuhlataan nyt täysin, nykyisillä kokoonpanoilla. Saas nähdä mitä käy kun Sopanen tervehtyy.
 
And what's inside Tikkanen's head? "A hamster?"

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos joku pystyy jostain kaivamaan tilastot, niin olisi mielenkiintoista tietää kuinka kauan peli ajallisesti pyöri Lukon puolustusalueella, kun Heikkinen ja Reunanen olivat jäällä, koska peliä seuranneena se tuntui jatkuvasti sillä.
Liigan tilastoista saadaan osviittaa. Heikkisen ollessa jäällä Lukko laukoi tasakentällisin 6 kertaa ja vastustaja Lukon maalia kohti 14 kertaa. Vertailuna Heinolan saldot 13 ja 10. Toisaalta tasakentällisin Heikkinen aloitti hyökkäyspäässä vain kerran ja puolustuspäässä viisi kertaa. Heinola taas jopa kahdeksan kertaa hyökkäyspäässä ja vain neljä kertaa puolustuspäässä.

Edit: Reunasen koko kauden saldot L+ 153 ja L-140, HPA 72, PPA 69. Eli positiivinen koko kauden osalta, eilinen oli hänellekin huono, joskin siitä ei tarkkaa tietoa, kun Liiga ei julkista näitä ottelukohtaisesti.

Edit2: Reunanen itseasiassa eilen +13 ja -13. Mulla olikin kopioituna maajoukkuetauon aikainen tilanne, niin siitä sai laskettua. Eli Heikkisen aikana peliä ei kyllä saatu oikein hyökkäyspäähän siirrettyä. Keskenkuntoisuus paistoi läpi. Toki virheitä hän ei sinänsä juuri tehnyt.
 
Viimeksi muokattu:
#13

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Se on aivan sama, vaikka Reunasen parina olisi ollut Press. Ensimmäisessä nostettiin maila takaapäin kuin miltäkin junnulta, Toisessa syöttö vastustajan lapaan tai syöttö oli niin paska, että vastustaja ehti väliin ja viidennessä oli löysää pelaamista kulmassa. Viidestä maalista voi surutta laittaa kolme Reunasen piikkiin. Heikkisen piikkiin niitä on vaikea laittaa eikä edes pelannut huonosti, vaikka miinusluku muuta väittää. Ainut syntipukki Reunasen lisäksi on Virta. Viimeistään toisen maalin jälkeen Reunasen olisi pitänyt olla penkin päässä. Jos Rangersilta jotain kyselyjä edes tulisi penkillä istuttamisesta niin lähettää eilisin otteluvideon sinne.
 
"Johtaja Virran Dream Team" Ari-Pekka Untamo Selin 29.2.2020

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Jos nyt jotain hyvää pitää sanoa, niin eilinen turpasauna joukkueelle tekee varmasti tulevaisuutta ajatellen ihan hyvää, kun huomaa ettei pelkkä paikalle ilmaantuminen riitä, vaikka kokoonpanossa olisi Paul Coffey. Pekka Virralle annan peukun lehdistötilaisuuden annista, jossa antoi hyvin suoraselkäisen palautteen, eikä lähtenyt syyttämään tuomareita taikka muitakaan, vaan kertoi rehellisesti että näistä sitä nöyryyttä saadaan, jota Lukon peli ja yksittäiset pelaajat tarvitsevatkin.

Valmistautuminen, nöyryys sekä yksinkertainen peli ovat nyt tärkeimmät prioriteetit kun lähdetään seuraavia pelejä pelamaan.
 
1963

JD #17

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ainut syntipukki Reunasen lisäksi on Virta. Viimeistään toisen maalin jälkeen Reunasen olisi pitänyt olla penkin päässä. Jos Rangersilta jotain kyselyjä edes tulisi penkillä istuttamisesta niin lähettää eilisin otteluvideon sinne.
Lieventävänä asianhaarana huomautan, että Kukkonenhan putosi pois jo pelin alussa, eli Reunasen penkittämisen jälkeen olisi pelattu viidellä pakilla. Pelkkää spekulaatiota tietysti, mutta luulen että Virta olisi Reunasen penkittänytkin jos Kukkonen ei olisi loukannut. Jälkikäteen voi tietysti arvioida, että Reunanen olisi kannattanut penkittää joka tapauksessa.
Heikkisen piikkiin ei noita maaleja voi laittaa. No ehkä siinä alivoimamaalissa hiukan selkä suoristui kun ei osannut odottaa jättösyöttöä, joka oli aika inhimillistä.
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mua vituttaa sanat prosessi ja projekti, kun puhutaan ammattilaisjoukkueesta. Vaikka valmentaja vaihtuu ja pelaajat vaihtuu, niin jos joukkue on oikein kasattu osaavista pelaajista, niin ei pelitavan opettelemiseen saa mennä kolmea vuotta. Ei edes kolmea kuukautta.
osaavat tekijät oppivat varmasti pelitavan jo syksyn harjoitusotteluiden aikana ja treeneissä.
jääkiekko on aivan helvetin yksinkertainen laji. Yritetään tehdä maaleja ja estää vastustajaa tekemästä niitä omiin. Ei sen kummempaa.
jos on tarpeeksi laadukkaat pelaajat, niin niillä pitäisi voittaa pelejä jos vastustajalla on vähemmän laadukas rosteri.
Ei ammattilaissarjassa saa olla mitään monen vuoden projekteja. Päivästä yksi alkaen sen pelin pitää näyttää siltä,että tavoitteena on mestaruus. Ei siltä, että yritetään keksiä peli uudestaan.
jos katsoo Lukon pelaajalistaa ja otteita kentällä, niin ei ne kohtaa ollenkaan. Joku sitä pakkaa siellä sekoittaa.
Tässä tullaankin näkemyseroihin. Minusta jääkiekko on pelinä yksinkertainen, mutta ammattitasolla erot ovat sen verran pieniä, että valmennuksella ja organisaation tasolla on paljonkin väliä. Katso vaikka mitä tapahtuu Turussa.

Lukko on perinteisesti ollut lyhytjänteinen organisaatio, jonka ratkaisut ovat vaikeasti ennustettavia, reaktiivisia ja sattumanvaraisia. Toimintatapa ei koske vain päävalmentajan palkkausta, vaan koko urheilullista puolta: Lukko on nähty paikkana, jonne kannattaa tulla tienaamaan muttei menestymään tai kehittymään.

Valmennuksen vastuulle sysätään yleensä epäonnistumiset, mutta onnistumiset unohdetaan tai niitä pidetään "itsestään selvinä". Viime kaudella Lukko pelasi kehnon alun jälkeen erinomaisesti; eikä ainoastaan tuloksellisesti, vaan myös pelillisesti. Lukko tarjosi hedelmällisen ympäristön Heinolan ja Reunasen kehitykselle. Kausi päättyi harmillisesti heikkoon puolivälieräsarjaan, mikä oli ennustettavaa, sillä joukkueenjohto päättii vetää loppukauden sammutetuin lyhdyin ja antaa esim. Kukkoselle, Heinolalle ja Reunaselle isoa ruutua. Mikäli oltaisiin noudatettu vanhaa strategiaa, helmikuun puolivälissä joukkueeseen olisivat liittyneet Kari Martikainen ja Olli Malmivaara.

Virran Lukko nähdään tällä hetkellä joukkueena, joka houkuttelee sekä kehittyviä pelaajia että kokeneita konkareita. Ei Heikkinenkään olisi tullut, ellei hän pitäisi todennäköisenä, että Lukossa voi vakavissaan tavoitella mestaruutta. Koko tämä kolmen vuoden rakennus voidaan toki huljauttaa pytystä alas potkimalla Virta ja palkkaamalla joku Mother Nature -tsemppivalmentaja, joka "saa pojat pelaamaan".

Kannattaa muistaa, että sarjassa on 14 muutakin joukkuetta, jotka haluaisivat voittaa joka ilta. Sitten on vielä ne kärkijoukkueet, joita vastaan pitää onnistua kaikilla osa-alueilla, jotta pisteitä heruu. Kärppiä vastaan pelattiin enimmäkseen hyvin - ei riittänyt. Tapparaa vastaan jopa hallittiin vieraissa, mutta ammattimiehet pistivät paikoista sisään tylyllä prosentilla. Jypiä vastaan oli tasaista vääntöä, mutta ero näkyi virhealttiudessa ja maalineduspelaamisessa. Tällaista on vieraskiekko Liigassa.

Lukko on Tapparaan ja Kärppiin nähden takamatkalla, mikä oli selvää jo ennen kauden alkua. Näillä kahdella organisaatiolla on ollut vuosikaudet selkeä visio siitä, miten pelataan voittavaa kiekkoa. Lukko vasta harjoittelee. Materiaalin puolesta joukkue alkaa kuitenkin olla huipputasoa, joten ainakin itsellä on kovat odotukset loppukauden osalta. Ei ole niinkään merkityksellistä, ovatko Bono tai Reunanen kovassa tikissä marraskuun puolivälissä, mutta kevättä kohden heidät täytyy saada samalla sivulle. Joukkuepelaamisen pitää kehittyä.

Vierailen toisinaan muidenkin joukkueiden osioissa. Ihan samalla lailla siellä on tappiopelien jälkeen vitutusketjut ja "kaikille kenkää"-ketjut päällimmäisinä. Sitten kun menee todella hyvin, kuten esim. Kärpillä ja Tapparalla, on kommentointi maltillisempaa. Tosin silloinkin odotukset kasvavat, joten tappioita ja heikkoja peliesityksiä siedetään entistä vähemmän.

Luojan kiitos nyt on tulossa pistepotentiaaliltaan lupaava viikonloppu, joten sarkastiset Mestaruussauna-heitot ja "Virta ulos"-huudot taukoavat mitä suurimmalla todennäköisyydelle. Ensi viikolla voidaan sitten taas synkistellä, kun vieraspeli Stadiin ja Kärppien isännöinti eivät mene käsikirjoituksen mukaan.
 
"Nyt ei taloudellisia raameja laiteta estämään ihmisten ajattelua" - Antti Rinne

"North Korea will become a different kind of Rocket - an Economic one!" - Donald Trump

RoundUp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja NY Rangers
Tässä tullaankin näkemyseroihin. Minusta jääkiekko on pelinä yksinkertainen, mutta ammattitasolla erot ovat sen verran pieniä, että valmennuksella ja organisaation tasolla on paljonkin väliä. Katso vaikka mitä tapahtuu Turussa.

Lukko on perinteisesti ollut lyhytjänteinen organisaatio, jonka ratkaisut ovat vaikeasti ennustettavia, reaktiivisia ja sattumanvaraisia. Toimintatapa ei koske vain päävalmentajan palkkausta, vaan koko urheilullista puolta: Lukko on nähty paikkana, jonne kannattaa tulla tienaamaan muttei menestymään tai kehittymään.

Valmennuksen vastuulle sysätään yleensä epäonnistumiset, mutta onnistumiset unohdetaan tai niitä pidetään "itsestään selvinä". Viime kaudella Lukko pelasi kehnon alun jälkeen erinomaisesti; eikä ainoastaan tuloksellisesti, vaan myös pelillisesti. Lukko tarjosi hedelmällisen ympäristön Heinolan ja Reunasen kehitykselle. Kausi päättyi harmillisesti heikkoon puolivälieräsarjaan, mikä oli ennustettavaa, sillä joukkueenjohto päättii vetää loppukauden sammutetuin lyhdyin ja antaa esim. Kukkoselle, Heinolalle ja Reunaselle isoa ruutua. Mikäli oltaisiin noudatettu vanhaa strategiaa, helmikuun puolivälissä joukkueeseen olisivat liittyneet Kari Martikainen ja Olli Malmivaara.

Virran Lukko nähdään tällä hetkellä joukkueena, joka houkuttelee sekä kehittyviä pelaajia että kokeneita konkareita. Ei Heikkinenkään olisi tullut, ellei hän pitäisi todennäköisenä, että Lukossa voi vakavissaan tavoitella mestaruutta. Koko tämä kolmen vuoden rakennus voidaan toki huljauttaa pytystä alas potkimalla Virta ja palkkaamalla joku Mother Nature -tsemppivalmentaja, joka "saa pojat pelaamaan".

Kannattaa muistaa, että sarjassa on 14 muutakin joukkuetta, jotka haluaisivat voittaa joka ilta. Sitten on vielä ne kärkijoukkueet, joita vastaan pitää onnistua kaikilla osa-alueilla, jotta pisteitä heruu. Kärppiä vastaan pelattiin enimmäkseen hyvin - ei riittänyt. Tapparaa vastaan jopa hallittiin vieraissa, mutta ammattimiehet pistivät paikoista sisään tylyllä prosentilla. Jypiä vastaan oli tasaista vääntöä, mutta ero näkyi virhealttiudessa ja maalineduspelaamisessa. Tällaista on vieraskiekko Liigassa.

Lukko on Tapparaan ja Kärppiin nähden takamatkalla, mikä oli selvää jo ennen kauden alkua. Näillä kahdella organisaatiolla on ollut vuosikaudet selkeä visio siitä, miten pelataan voittavaa kiekkoa. Lukko vasta harjoittelee. Materiaalin puolesta joukkue alkaa kuitenkin olla huipputasoa, joten ainakin itsellä on kovat odotukset loppukauden osalta. Ei ole niinkään merkityksellistä, ovatko Bono tai Reunanen kovassa tikissä marraskuun puolivälissä, mutta kevättä kohden heidät täytyy saada samalla sivulle. Joukkuepelaamisen pitää kehittyä.

Vierailen toisinaan muidenkin joukkueiden osioissa. Ihan samalla lailla siellä on tappiopelien jälkeen vitutusketjut ja "kaikille kenkää"-ketjut päällimmäisinä. Sitten kun menee todella hyvin, kuten esim. Kärpillä ja Tapparalla, on kommentointi maltillisempaa. Tosin silloinkin odotukset kasvavat, joten tappioita ja heikkoja peliesityksiä siedetään entistä vähemmän.

Luojan kiitos nyt on tulossa pistepotentiaaliltaan lupaava viikonloppu, joten sarkastiset Mestaruussauna-heitot ja "Virta ulos"-huudot taukoavat mitä suurimmalla todennäköisyydelle. Ensi viikolla voidaan sitten taas synkistellä, kun vieraspeli Stadiin ja Kärppien isännöinti eivät mene käsikirjoituksen mukaan.
No nyt oli hyvä ja analyyttinen kommentti. Vielä kun saadaan kotipeleissä kannattajat oikeasti kannustamaan vaikka Lukko olisikin maalin-kaksi tappiolla niin on posi meininki päällä. Lukko pelaa poffeissa keväällä kuten todettu ja silloin veri punnitaan, nimet selässä ovat yhtä tyhjän kanssa. Se nähtiin viime keväänäkin !!!
 
Se mitä Lukko on ollut, sitä ei kannata verrata nykyhetkeen.
Ammattilaisseuraa pyöritti vuosikymmeniä fanipojat puuhastelijat.
Loivat häviämisen, sekoilun ja rahan hukkaamisen kulttuurin.

Eilen ei ratkaistu yhtään mitään.

Lukolla on lisäksi puikoissa nyt koulutettu, fiksu entinen huippu-urheilija.
Tekee kyllä tarvittavat korjausliikkeet, jos tarvetta on.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
@Walrus21 ihan hyvää tekstiä ja on monta kohtaa, mitkä voi allekirjoittaa.

Pekka saa synninpäästön kokonaiskuvassa siitä, että rosteri on varsinkin puolustuksen osalta ollut aikamoisessa turbulensissa alkukauden aikana, joten varmasti ottaa aikansa että kaikki palaset loksahtavat paikoilleen. Luonnollisesti tämä ei kuitenkaan voi eikä saa kestää kuukausia, joten siinä mielessä ei vielä köyttä kannata sijoitella pään ympärille eilisestä yksittäisestä pelistä. Pekka saa myös minulta synninpäästön siinäkin, että hän ei kentällä ole ratkomassa pelejä, eikä varmasti ole syypää yksittäisiin kiekollisiin virheisiin, mitä nyt vaikka Tarmolta eilen nähtiin.

Kirjoitin jo viime kauden loputtua pienen analyysin kaudesta, joka meni näin.

9 ottelun voittoputki takasi Lukolle aidon taistelun suorasta pudotuspelipaikasta, jota viimeiseen otteluun saakka saimmekin jännätä, vaikka harmillisesti lopulta tipuimme seitsemänneksi, osaksi surkeiden otteiden takia liigan häntäpään (Ässät, Jukurit, Kookoo) joukkueita vastaan. Tämä kuvastikin hieman Lukon kautta, joissa voidaan pelata aivan ilmiömäinen jääkiekko ottelu ja seuraavassa taas olla täysin jumissa ja hävitä murskalukemin.
Siinä on ensimmäinen kohta, mistä Pekka saa noottia niskaansa tältä kaudelta. Minä tiedän, että jokaista peliä ei voiteta ja niitä ohipelejä tulee, väkisinkin. Jonkinlainen syy-seuraus on löydettävä, miksi sitten sitä tason heittelyä tapahtuu niin suuresti ja on tapahtunut koko kolmen vuoden ajan. Joo, Pekka saa kyllä siitäkin synninpäästön, ettei materiaali ole varmaan ollut kaikkein optimaalisin kahtena ensimmäisenä vuotena, mutta nämä ovat niitä henkisiä asioita silti, jotka hämmästyttää kun kaukalossa pelaa näköjään tälläkin kaudella kaksi täysin eriä peliä pelaavaa Lukkoa. Nyttenhän tämä huono peliesitysten putki on jatkunut KooKoo ottelusta asti, mikä pitäisi mahdollisimman nopeasti katkaista ja kääntää siihen mitä se parhaimmillaan on tällä kaudella ollut. Kiikastaako peliesitykset huonosta latautumisesta sekä valmistautumisesta otteluun, mistä Virtakin on puhunut?

Ymmärrän täysin kriitikoiden mielipiteet Virrasta. Ei minustakaan ole kiva katsoa, kun taso heittelee aivan helvetisti joko 60 minuutin aikana taikka sitten kahden kuukauden ajan. Nyttenhän Virta ihan oikeasti mitataan, kun nimilista ja joukkue ovat paperilla kunnossa. Vieläkään ei tarvitse seuraavia kolmeakymmentä ottelua voittaa putkeen, mutta tasaisuus on löydettävä. Todennäköisesti sen löytäminen taikka löytämättömyys määrittää kauden lopputuloksen.
 
1963

JD #17

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Virran haastattelu Jatkoajassa.
Pelkkää asiaa Peksiltä. Tappara-peli oli Lukolta yrityksellisesti hyvä, mutta muuten peli on ollut jo pitempään sitä että pelataan vain odotellen että päästään ylivoimalla ratkomaan pelejä. Ylivoimalla on kivempaa. Ja sitten kun päästään yyveelle niin sekin on sellaista katselua ja odottelua ja toivomista.
Kaksinkamppailuihin mennään kuikuilemaan kiekkoa, eikä voittamaan vastustajaa. Puolustaessa mielessä on kiekko tai vaihto, eikä vastustajan maalin estäminen.
Joukkueen taidot mahdollistaa kenen tahansa voittamisen. Pelitapa samoin (eikä sille ole paljon tehtävissä), mutta vaatii täyden effortin joka iikalta.
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kaksinkamppailuihin mennään kuikuilemaan kiekkoa, eikä voittamaan vastustajaa.
Tämän osalta on nähtävissä huikeita eroja pelaajien välillä. Esim. Potulla on jatkuvasti halu haastaa vastustajaa sellaisissakin tilanteissa, joissa hän on altavastaajana. Aika usein niistä tilanteista sitten syntyy yllättäviä maalipaikkoja, kun vastustaja pakki joutuu paineen alle ja tekee virheen.

Toisesta päästä taas löytyy Koivistoisen kaltaisia pelaajia, jotka eivät ole fyysisesti pelin sisällä. Maaleja ei synny, koska vastapuoli saa jatkuvasti olla mukavuusalueellaan. Koivistoisen päästessä maalipaikoille on yleensä viisi silmäparia odottamassa, että mitähän se tekee. Silloin on paljon hankalampi yllättää veskaria tai pakkeja nopeilla ratkaisuilla.

Tulin eilen ajatelleeksi, että minkä ihmeen takia Lukko ei haasta Jypiä fysiikalla. Kun ei mennä ahtaisiin väleihin, ei synny myöskään ylivoimia. Kotijoukkue pääsi aika helpolla, kun Lukko pyöri kulmissa ja hakkasi päätä seinään. Jäin kaipailemaan sellaista juonikkuttaa, että haettaisiin väkisin vastustajalle jäähy tai että rikottaisiin puolustuksen rytmiä. Nyt tätä osastoa edusti lähinnä Ville Heinola, mutta hän ei olekaan hyökkääjä.
 
"Nyt ei taloudellisia raameja laiteta estämään ihmisten ajattelua" - Antti Rinne

"North Korea will become a different kind of Rocket - an Economic one!" - Donald Trump

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
"Jos ei ota pisteitä kärkijoukkueelta, ei ole kärkijoukkue". Ihan hyvin pistetty. Nöyryyden peräänkuuluttamisessa on oma riskimomenttinsa, mutta toisaalta, parempi tehdä hyvissä ajoin, hyvissä asemissa, huippujoukkueelle kärsityn tappion jälkeen. Osoituksena, että jos sinne unelmaan tähtää, standardi on tuossa ja vähän korkeammallakin.

Menestyvissä Virran joukkueessa kiekkovarmuus ja rytmitykset olleet a ja o. Mites nyt? Liikaa yhdelle JYP-pelille painoa antamatta.

Reunanen palas peliin #8, Heinola luonnollisesti tuttu mies. Heikkinen sisään. Ilman heitäkin 13/21 pistettä ekoilta viikoilta. Lisäks kolme ulkolaispakkia tullut sisään kesällä. Ohan tuossa pakistossa ollut mylläkkää. Viiime kauden vikasta pelistä kauden alottaneeseen kokoonpanoon jäljellä vain Sevänen.

No, tässä on 2/3 runkosarjasta jäljellä. Historia osoittanut, ettei näiden suurten haastajien kulku runkosarjassa ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista kohti menestyskevättä.

Muutenkin, 60 pelin runkosarja huomioiden, ihmiset kilahtelee ihan liikaa ääripäihin huonoilla hetkillä. Toki, elämysbisnes ja hetkessä eletään muutenkin, eli sikäli ymmärrettävää.
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Se on aivan sama, vaikka Reunasen parina olisi ollut Press. Ensimmäisessä nostettiin maila takaapäin kuin miltäkin junnulta, Toisessa syöttö vastustajan lapaan tai syöttö oli niin paska, että vastustaja ehti väliin ja viidennessä oli löysää pelaamista kulmassa. Viidestä maalista voi surutta laittaa kolme Reunasen piikkiin. Heikkisen piikkiin niitä on vaikea laittaa eikä edes pelannut huonosti, vaikka miinusluku muuta väittää. Ainut syntipukki Reunasen lisäksi on Virta. Viimeistään toisen maalin jälkeen Reunasen olisi pitänyt olla penkin päässä. Jos Rangersilta jotain kyselyjä edes tulisi penkillä istuttamisesta niin lähettää eilisin otteluvideon sinne.
Samaa peliä näemmä katsoin ja ihan samoin ajatuksin.
 
Jokin erittäin pureva ja älykäs allekirjoitus on tulossa tähän. Tai sitten ei.

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Toisaalta pitää nähdä myös kultareunus siinä, että eilen hävittiin juurikin henkilökohtaisiin ylimielisyysvirheisiin. Nyt joukkueella on hyvin tiedossa, miten käy kun ei pelaa joukkueelle ja ajatus harhautuu miettimään otsikoita ennemmin kuin pelin voittamista. Jos tämä osataan käsitellä hyvin joukkueen kesken, niin uskoisin, että huomattavasti sisuuntuneempi joukkue luistelee perjantaina askiin.
 
Piraattiryhmäläiset ovat erilaisia - Siinä missä Ultrat ovat onnellisia jakaessaan sämpylän keskenään, on Piraateilla varaa ostaa kaikille omat.

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Seuraava peli on Lukolla Sporttia vastaan. Tämä pitäisi Lukon kyllä hoitaa vaikka onkin vieraspeli. Pekka Virtaa hieman muotoillen, "jos et ota pisteitä jumbojoukkueelta, olet jumbojoukkue". Mikäli tappio Sportille tulee niin siinä onkin jo selittämistä...
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos tämä osataan käsitellä hyvin joukkueen kesken, niin uskoisin, että huomattavasti sisuuntuneempi joukkue luistelee perjantaina askiin.
Pe on vastassa LIigan huonoin joukkue, Sport on hävinnyt 9 matsia putkeen ja kausi alkaa olemaan jo nyt taputeltu heidän osaltaan. Lukko kyllä hoitaa Sportin pelkällä yksilötaidolla, vaikka peli olisi tasaista puurtamista.
 

Puke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Björneborg Moderators
Pe on vastassa LIigan huonoin joukkue, Sport on hävinnyt 9 matsia putkeen ja kausi alkaa olemaan jo nyt taputeltu heidän osaltaan. Lukko kyllä hoitaa Sportin pelkällä yksilötaidolla, vaikka peli olisi tasaista puurtamista.
Jos Virta jatkaa idioottimaista peluutusta, niin antaa kyllä vaasalaisille kunnolla tasoitusta.

Eilinen Press-Sevänen parin, joka on ollut kenties yksi koko Liigan alkukauden parhaita pakkipareja, rikkominen ja Seväsen siirtäminen ylimääräiseksi pakiksi sekä kahden paskan (Heikkinen-Reunanen) pistäminen samaan pariin on varmasti paskinta valmentamista mitä on hetkeen Lukon penkin takana nähty. Pystyikö edes legendaarinen juhavuori näin paskoihin ratkaisuihin?
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Seuraava peli on Lukolla Sporttia vastaan. Tämä pitäisi Lukon kyllä hoitaa vaikka onkin vieraspeli. Pekka Virtaa hieman muotoillen, "jos et ota pisteitä jumbojoukkueelta, olet jumbojoukkue". Mikäli tappio Sportille tulee niin siinä onkin jo selittämistä...
Joo ei siinä sitten enää selittelyt auta. Tappion kohdatessa voidaan ottaa mallia naapurista ja palkata vaikka Feran urheilutoimenjohtaja koutsin paikalle.
 
1963

JD #17

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä itse odotan eniten millaisen kasvojenpesun joukkue on tehnyt. Sen pitää olla perusteellinen.

Nyt kysytään Pekan ja kaikkien joukkueessa työskentelevien ammattiylpeyttä. Ammattiurheilussa pitää olla hereillä joka ilta.

Huomenna pitää olla muna pystyssä ensimmäisestä minuutista lähtien. Vaihto kerrallaan ja pitkästä aikaa hakea se ehjä 60min.
 
"Jari Toke Torkki vaa, hyvä peli vaa"

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Jos Virta jatkaa idioottimaista peluutusta, niin antaa kyllä vaasalaisille kunnolla tasoitusta.

Eilinen Press-Sevänen parin, joka on ollut kenties yksi koko Liigan alkukauden parhaita pakkipareja, rikkominen ja Seväsen siirtäminen ylimääräiseksi pakiksi sekä kahden paskan (Heikkinen-Reunanen) pistäminen samaan pariin on varmasti paskinta valmentamista mitä on hetkeen Lukon penkin takana nähty. Pystyikö edes legendaarinen juhavuori näin paskoihin ratkaisuihin?
Ulostepitoinen tuskan parahdus. Enpä lähtisi ketään edes puskista ampumaan noin. Ei toimi ainakaan kannustuksena.
 
Juhani Tamminen, asiantuntija MM-kisoissa, Suomi-Venäjä pelistä: "Venäjän taktiikkana on voittaa ottelu."
Jortikka, asiantuntija, EHT, Pietari 2019:
"Venäjä pelaa nyt pelkästään voitosta."

Puke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Björneborg Moderators
Ulostepitoinen tuskan parahdus. Enpä lähtisi ketään edes puskista ampumaan noin. Ei toimi ainakaan kannustuksena.
No toivottavasti Virta tai Lukon pelaajat eivät ole niin tyhmiä että ikinä hakisivat täältä internetin hiekkalaatikolta kannustusta.
Hallilla kyllä kannustetaan ja täällä saa mun mielestä maksavat katsojat kritisoida joukkueen ja valmennuksen toimintaa kun näkevät siihen aihetta vaikka ne olisivatkin jonkun nimimerkin mielestä "ulostepitoista".
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Piti eilen haukkua päävalmentaja alimpaan helv..., mutta maltoin mieleni.

Sinänsä kyllä annan pisteet aika rehellisestä haastattelusta, mistä oikein kiikasti jyppilässä. Mutta sen verran pitäisi valmentajallakin olla nopeaa toimintaa, että pystyy reagoimaan yksittäisen pelaajan esityksiin nopeasti. En tarkoita että pitää penkittää, mutta kun ei selvästikään kulje sinä iltana, niin ohjetta vaan peliin että yksinkertaistaa tekemisiään ja lyö kiekkoa nopeasti SUORAAN eteenpäin.

Pelaajat ovat (yllätysyllätys) vain ihmisiä ja heitä pitää valvoa siinä penkin takana. Ihmisille tulee huonoja työpäiviä itse kullekin vuorollaan. Ei siinä muusta ole/ollut kysymys.
 
On sama pelaatko jääkiekkoa Raumalla vai New Yorkissa. -Toni Häppölä-

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos Virta jatkaa idioottimaista peluutusta, niin antaa kyllä vaasalaisille kunnolla tasoitusta.

Eilinen Press-Sevänen parin, joka on ollut kenties yksi koko Liigan alkukauden parhaita pakkipareja, rikkominen ja Seväsen siirtäminen ylimääräiseksi pakiksi sekä kahden paskan (Heikkinen-Reunanen) pistäminen samaan pariin on varmasti paskinta valmentamista mitä on hetkeen Lukon penkin takana nähty. Pystyikö edes legendaarinen juhavuori näin paskoihin ratkaisuihin?
Se nyt on ihan sama, vaikka Pressin viereen laittaisi Juha Alenin; homma toimii.

Virralla oli paljon vaihtoehtoja ennen peliä. Ehkä hän ajatteli, että Heinola on hyvä ajaa sisään takuuvarman Pressin vieressä. Ehkä Heikkinen haluttiin Taren viereen, koska tiedettiin, että Reunanen on paljon kiekossa ja jättää näin ollen pakkiparinsa harteille "peruspelaamisen". Sevänen oli rosterissa, jotta hän voi tarvittaessa pelata alivoimat ja paikata Bonoa/klokia/Kukkosta. Mielestäni tuo Virran sapluuna ei ole "idioottimaista peluutusta", vaan päätös, joka olisi voinut onnistua mutta joka ei nyt tällä kertaa toiminut.

Heikkinen ja Reunanen eivät muuten ole paskoja pelaajia tähän sarjaan. Mielipiteitä saa toki esittää, ei siinä. Itse olen aika radikaalisti eri linjoilla.
 
"Nyt ei taloudellisia raameja laiteta estämään ihmisten ajattelua" - Antti Rinne

"North Korea will become a different kind of Rocket - an Economic one!" - Donald Trump

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Heikkinen ja Reunanen eivät muuten ole paskoja pelaajia tähän sarjaan. Mielipiteitä saa toki esittää, ei siinä. Itse olen aika radikaalisti eri linjoilla.
Ei kai yksikään niin ole väittänyt? Kaiken järjen mukaan Heikkisen ja Reunasen pitäisi olla aivan eliittiluokan pelaajia tähän sarjaan.

Kyllä minun mielestäni silti Virran peluutuksen voi kyseenalaistaa ja pitääkin, jossei nyt Heikkinen-Reunanen pakkiparin yhteenlaittamista, niin Sevänen-Press kaksikon rikkomisen. Joko minä en tiedä pelistä tarpeeksi omalla kokemuksellani, taikka sitten jotkut muut tietävät paremmin, mutta Lukon ainoan toimivan pakkiparin (joka kaikenlisäksi oli vielä koko Liigan parhaimpia) rikkominen oli täysin amatöörimäinen virhe. Minun järkeeni ei vain yksinkertaisesti mene, että miksi ja minkä tähden.
 
1963

JD #17
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy