J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
Ja kyllä, mielestäni Lukon viime kauden menestys pohjautui osaltaan paljonkin näihin edellä mainittuihin koviin ratkaisuihin millaisia olisi Lukossa pitänyt alkaa tehdä jo kauan aikaa sitten. En mitenkään usko että Pekka Virta&Kalle löytävät nämä päätökset vielä edestään niinkun toimittaja yhtenä vaihtoehtona maalailee.
Lainaamasta osasta täysin samaa mieltä. Uudet tuulet puhaltaa seurassa ja kyllä sokea kanakin sen näkee että eteenpäin ollaan menty ja tullaan menemään. Vanhat toimintatavat joista ei olla hyödytty niin taloudellisesti kuin urheilullisestikaan, on jo aika heittää romukoppaan. Toimittaja tuo vaan oman argumenttinsa soppaan ja koittaa hämmentää soppaa omalla mielipiteillään. Se on hänen työtään se.
 

Juippi88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lainaamasta osasta täysin samaa mieltä. Uudet tuulet puhaltaa seurassa ja kyllä sokea kanakin sen näkee että eteenpäin ollaan menty ja tullaan menemään. Vanhat toimintatavat joista ei olla hyödytty niin taloudellisesti kuin urheilullisestikaan, on jo aika heittää romukoppaan. Toimittaja tuo vaan oman argumenttinsa soppaan ja koittaa hämmentää soppaa omalla mielipiteillään. Se on hänen työtään se.
Joo tottakai se on hänen työtään eikä siinä mitään, hyvin sen varmaan tekee. Eikös se myös näiden palstojen idea vähän ole että arvostellaa ja kritisoidaan julkisesti kirjoitettuja juttuja ja se myös kuuluu toimittajan työnkuvaan että sitä "paskaa" tulee niskaan välillä. Itsekin tässä vain hämmennän tilannetta omilla mielipiteillä.

Nohh eiköhän se riitä toimittajista Peksin ketjussa, ainakin omalta osalta.
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Veikkaisin myös että pelitapa ja hänen vaatimuksensa kuuluvat myös tuohon. Osa kokeneemmista pelaajista haluaa varmaan enemmän kyseenalaistaa tai suoraan kritisoi asioita. Toisaalta ulkkareihin tämä ei taida niin paljon ulottua, olisiko osittain kielimuurin takia?
Varmaan on noin(kin). Pelaajia ja valmentajaa tuntematta on kuitenkin vaikea sanoa kumpi osapuoli (sallittaneen kärjistävä sanonta) toimii väärin ja kumpi oikein. Fakta on kuitenkin että pomo johtaa ja asettaa resurssinsa haluamiinsa paikkoihin. Jos tästä syntyy skismaa, on vaikea sanoa onko vika käskyttäjässä vai käskytettävissä. Ellei työntekijä osaa oikein asettaa palautetaan johtajalle, saattaa se osaltaan aiheuttaa "karvojen nousemisen pystyyn" ja sama toisinpäin. Liian moni lähtenyt/lähtemään joutunut pelaaja on minusta käyttänyt sanoja "en saanut haluamaani roolia joukkueessa". Rekrytoinnin lähtökohta on yleensä se, että työnantaja määrää työtavan ja tekijät eri rooleihin. Epäilen ettei ketään ole rekrytoitu siten, että "saat valita roolisi". Kaikki halukkaat eivät useinkaan mahdu "ykkösketjuun" (sitaatit siksi etten oikein mielelläni asettaisi ketjuja ennakolta "paremmuusjärjestykseen" - mihin numerointi helposti ajattelun vie). Ehkä rekrytoitaessa ei ole otettu tarpeeksi esille mitä työnantaja odottaa, Liikaa me fanitkin tuijotamme uusrekrytoinnneissa sen ja sen kauden pisteisiin per ottelu jne. Siihen voi aina olla monta syytä, pelitapa, ketjukaverit jne. Roolien pitää uudessa työpaikassa myös mukautua. Ehkä joku ymmärsi mitä yritin sekavasti sanoa :)
 
Jokin erittäin pureva ja älykäs allekirjoitus on tulossa tähän. Tai sitten ei.

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pospíšil, Repo
Joku kaunis päivä se tulee.

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Täysin samaa mieltä siitä, että sitä parempi mitä aikasemmin (lähes) koko joukkue on kasassa. Itse ihmetellyt monesti esimerkiksi IFK:n tyyliä, että puolen tusinaa pelaajaa hankitaan kesken kauden.
HIFKillä on vähän sama tapa kuin vanhalla Lukolla. Jos tulosta ei tule niin hommataan nimimies tekemään tulosta. Kun on rahaa niin helposti sortuu tuohon.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: mize

Praha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Sympatiat ilvekselle
Pakko sanoa että kun Pekka Virta palkattiin Lukon valmentajaksi oli se aikamoinen pettymys silloin. Mutta nyt on pakko todeta että olin totaalisen väärässä. Täytyy vain toivoa että tämä kausi pelataan loppuun ettei jää jossiteltavaa Virran aikakaudelta. Mutta jokatapauksessa käy miten käy niin on tämä erittäin viihdyttävää katsottavaa verrattuna esimerkiksi RD:n aikakauden peleihin vaikka silloinkin pisteiden valossa hiukan pärjättiinkin (Lähinnä hyvän ylivoimapelin ja Vahalahden ansiosta). Tietty iso osa johtuu myös loistavasti kasatusta joukkueesta, tuntuu että menneillä kausilla oli aina 4-5 pelaajaa joista haluaisi eroon ja mietti että mitä annettavaa niillä on joukkueelle. Mutta tällä hetkellä on vaikea nimetä pelaajaa josta haluaisi eroon. Hienoa olla Lukon kannattaja tällä hetkellä !
 

Juippi88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

Jälleen hyvin kirjoitettu juttu kyseiseltä toimittajalta. Peukut sinne

Päässäni pyörittelin sellaista ideaa että voisiko Lukko tehdä ns ”Tapparat”, eli Virtasen 2-3vuoden jälkeen Virta palaisi penkin taakse?
Ihan siis vaan spekuloin että mahtaako Peksi taas lähteä kasaamaan kaikkea alusta jossain toisessa suomalaisessa seurassa vai haluaisiko mahdollisesti kokeilla jotain muuta seuraavat 2-3vuotta? Ei varmaan tekisi pahaa pieni ulospuhallus näistä suomalaisista piireistä, jonka jälkeen taas uusien kikkojen kanssa pyörittämään Dream Teamia.

Itsekin olen herralle kritiikkiä antanut, mutta ei sitä faktaa kyllä vie mikään pois että kyseessä on todella osaava valmentaja. Harmittaa aivan vietävästi jos tämäkin kausi pyyhitään pois koronan takia ja Peksi poistuu Lukosta ilman kunnon palkintoa.
 

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jotenkin tuntuu siltä että Virtanen ei saa hommaa käynnistymää sitten ko Peksi häipyy.Toittasti olen aavistuksieni kanssa väärässä. Toivottavasti Pekka tulee vielä Lukkoon takaisin joskus!!
 

muti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Virtasen valmentaja ajaksi Peksille joku muu virka Lukosta vaikka väkisin. Sen jälkeen paluu penkin taakse
Kallen kanssa kun yhteistyö toimii, niin Virralle joku valmennuspäällikkö-titteli. Kallen kanssa rakentaa junnutoimintaa, sekä pelaajien että valmentajien näkökulmasta. Junnujen ja edustuksen pelikirja on suhteellisen samanlainen ja valmentajat osaavat toteuttaa tätä ja jossain kohtaa uusia valmentajia kypsyy organisaation sisällä. Vielä kun saataisiin mestikseen farmi, saman konsernin alle, niin olisi aika kattava kokonaispaketti.
 
And what's inside Tikkanen's head? "A hamster?"

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jotenkin tuntuu siltä että Virtanen ei saa hommaa käynnistymää sitten ko Peksi häipyy.Toittasti olen aavistuksieni kanssa väärässä. Toivottavasti Pekka tulee vielä Lukkoon takaisin joskus!!
Ulkopuolisena tarkkailijana olen pari kertaa miettinyt tuota Virran seuraavaa askelta jääkiekkovalmentajan uralla, kun Lukko-sopimus keväällä päättyy. Kyseessä on kuitenkin yksi valmentajamarkkinoiden kuumimmista nimistä.

Seuraavilla liigaseuroilla on tällä hetkellä päättymässä päävalmentajasopimus nykyisen valmentajan kanssa tämän kauden jälkeen: Ilves, Jyp, KooKoo, Saipa, Sport ja Tps. Optiovuosi on mahdollinen Pikkaraiselle (Hifk), Kauppiselle (Jukurit) ja Miettiselle (Kalpa). Mannerin sopimus päättyy myös Oulussa, mutta on jo sovittu että apuvalmentaja Mikkola nousee sitten päävalmentajaksi. Lisäksi uskon, että Ilves jatkaa hyvin toiminutta yhteistyötä Myrrän kanssa myös tulevina vuosina. Noista muista joukkueista Virran mahdollisiksi joukkueiksi voisi villillä mielikuvituksella sovitella Tepsiä ja Kalpaa. Jos Kalpa ei käytä Miettisen optiota, niin voisiko aina Kuopiossa onnistunut Virta tulla tilalle? Tps on myös mielenkiintoisessa tilanteessa, sillä Helmisellä on sopimus vain täksi kaudeksi. Tepsin valmentajahuhuissa on pyörinyt esimerkiksi Kari Jalosta ja Mikko Mannerta, jotka molemmat voivat kyllä työllistyä myös ulkomaille. Onko Virta tällä hetkellä Tepsin suunnitelmissa koskien tulevaa kautta? Haluaako Virta edes palata Turkuun? Tietysti myös Helsingissä voi aueta kova valmennuspesti, jos Stadin punaisten ja Pikkaraisen yhteinen talval päättyy tähän kauteen. Siihen paikalle on varmasti paljon muitakin kovia ehdokkaita.

Virta ei ole vielä valmentanut ulkomailla ja en tiedä onko hänellä halua sinne. Joku SHL voisi olla hyvä seuraava askel Virralle ja lisäksi Lukolla on viime vuosina ollut hyvät yhteydet Ruotsiin esimerkiksi pelaajamarkkinoilla. Tietysti yksi mahdollisuus on se, että Lukko palkkaa Virran johonkin muuhunkin tehtävään, kun hänen päävalmentajapestinsä päättyy. Sitä en tiedä mikä se voisi olla, koska Sahlstedt hoitaa urheilutoimenjohtajan pestin. Joka tapauksessa Virran seuraava uravalinta on aika mielenkiintoinen juttu.
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team & Vegas Golden Knights
Huomioitavaa on myös se, että ilman Pexin saapumista ei myöskään Kalle olisi Raumalle palannut. Paljon on hienoja asioita organisaatiossa tapahtunut ja eteenpäin on menty. Mahtaisiko olla Virralle liian suuri kynnys hypätä A-junnujen puikkoihin kuin Virtanen konsanaan kun Marko hoitaa edarin? Sitten pyöritetään tandemia jos se vaan toimii.

Aika kaukaa haettua, ja uskon että Kalpa on Virralle se seuraava tähtäin. Ellei rakkaus seuraa kohden ole roihahtanut.
 
"Jos Lasse Kukkonen syötetään yksin läpi, on maailmankirjat sekaisin, helvetti saattaa jäätyä ja Lukkokin voittaa suomenmestaruuden." - Risto Leino

"Nyt hypättiin seivästä mut meiltä puuttu se seiväs." - Tero Lehterä SaiPan hävittyä Raumalla 8-0

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Vaikka tässä itsekin jo soisi Virran saavan jonkun viran Lukkoon tulevaisuudessa, niin rehellisyyden nimissä ei sellaista virkaa oikein ole, kun UTJ paikkakin on täytetty Sahlstedtilla. Virta tuskin on halukas lähtemään junioripäälliköksi, nuorten valmentajaksi taikka mihinkään muuhunkaan "alempaan" virkaan.

Onko Virta tällä hetkellä Tepsin suunnitelmissa koskien tulevaa kautta? Haluaako Virta edes palata Turkuun?
Vahva veikkaus, tuskin, jonka lisäksi tämä taitaa olla molemminpuolinen tunne.

Jos ajatellaan Virran valmennusuraa, niin se on tällä hetkellä siinä pisteessä, että on todennäköisesti ainoa mahdollisuus päästä kiinni isoihin rahoihin, joilla tarkoitan luonnollisesti valmentamista Liigan ulkopuolella. Jos oletetaan, että tämä kausi menee vähänkin niin kuin on ennustettu, niin Virralla on takanaan uran kovimmat näytöt. Toisaalta Virta myöskin itse tiedostaa ja on monesti kertonut, että muutokset eivät tapahdu hetkessä, joka tietenkin hieman karsii pois vaihtoehtoa, että hän lähtisi ulkomaille valmentamaan. Ehkä joku Sveitsi on ainoa paikka, jossa uskallettaisiin lyödä useampivuotinen lappu Virralle täydellä luotolla.

Ihan on puhtaasti veikkauksia nämä omat kirjoitukset, mutta uskon kyllä Virran jatkavan vielä valmennusuraansa Rauman ulkopuolella, ellei peräti sitten saa UTJ-virkaa jostain (Kuopiosta) eteensä.
 
1963

JD #17

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Ei missään nimessä mitään joojoo-virkaa Lukosta. Sehän olisi paluu puuhasteluun ja selvä merkki, että meillä on hätävara jos (kun) Virtanen epäonnistuu. Kyllä ammattilaisuuteen kuuluu myös se kun sopimus loppuu niin se on sitten siinä.

Tepsukoita en näe vaihtoehdoksi. Siellä on nyt liitonmiehiä niin paljon ja Virta ei rupea heidän pillin mukaan hyppimään.

Virtaa on kiittäminen Kallesta ja Kallea Virrasta. Onhan Pekka kasvanut valmentaja viimeisien vuosien aikana.
 
"Johtaja Virran Dream Team" Ari-Pekka Untamo Selin 29.2.2020

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vaikka tässä itsekin jo soisi Virran saavan jonkun viran Lukkoon tulevaisuudessa, niin rehellisyyden nimissä ei sellaista virkaa oikein ole, kun UTJ paikkakin on täytetty Sahlstedtilla. Virta tuskin on halukas lähtemään junioripäälliköksi, nuorten valmentajaksi taikka mihinkään muuhunkaan "alempaan" virkaan.

Ihan on puhtaasti veikkauksia nämä omat kirjoitukset, mutta uskon kyllä Virran jatkavan vielä valmennusuraansa Rauman ulkopuolella, ellei peräti sitten saa UTJ-virkaa jostain (Kuopiosta) eteensä.
Samaa mieltä, Lukon organisaatiossa ei ole Virralle tarjolla mitään kiinnostavaa roolia tämän kauden jälkeen. Kyllä minusta vaikuttaa vahvasti siltä, että Virta haluaa jatkaa uraansa päävalmentajana. Pekalla on edelleen kova palo touhuun ja elää peleissä vahvasti mukana. UTJ-hommissa ei pääse penkin taakse huutamaan pelaajille ja tuomareille.

Virran kielitaito ei aivan paras mahdollinen ole ja pelikirja erittäin vaativa. Ulkomaat saattavat siis asettaa pientä haastetta tuon suhteen. Veikkaan Virran jatkavan Liigassa päävalmentaja, ehkä jopa paluu KalPa:n peräsimeen tai sitten HIFK isolla rahalla.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
@ValkMan Mun käsittääkseni Virran emäntä on ainakin ollut töissä Ruotsissa, joten sitä kautta joku pidempää projektia aloitteleva kärsivällinen SHL tai Allsvenskan seura voisi tulla kyseeseen. Muutenhan Virta asustelee Turussa ja sieltä on lyhyt matka pääkaupunki seudulle. Jos Virralla ei oikeita hommia jääkiekon parista löydy, niin sitten vaan vuodeksi C-Moren nimekkääseen asiantuntija porukkaan mukaan. Siinäkin hommassa Peksi on mun mielestä ainakin joskus ollut kova.
 

Lösönen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arizona Coyotes
Virrasta on kyllä viimeisten Lukko-vuosien aikana tullut suosikkini kaikista valmentajista. Harmittaa todella paljon Virran poistuminen vaikkakin Virtasen ajoissa palkkaaminen ja pitkä sisäänajaminen on nykyisen strategian mukaista. Nyt sitä vain miettii että miksi rikkoa hyvää vain vaihtamisen ilosta? Liigassa valmentajapestit ovat tunnetusti lyhyitä mutta tämä Sahlstedt-Virta kombinaatio olisi hyvin saattanut toimia loistavasti vielä viidenkin vuoden päästä. Jos mietitään NHL:ää niin siellä esim tuoreimman mestarin Tampa Bayn valmentaja Jon Cooper on ollut joukkueessa jo seitsemän vuotta. Näen jo mielessäni Virran dynastian jos tämä olis jatkanut täällä sen seitsemän vuotta, sen verran hyvin homma tällä hetkellä toimii.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Ihan hyvin on Virtanen ainakin nuorten kanssa homman hoitanut. Luulisi, että on kykyä jatkaa ja jalostaa Virran pelikirjaa, joka olisi toive, kun sitä lätkää on lisäksi vielä mukava katsella.
 
Juhani Tamminen, asiantuntija MM-kisoissa, Suomi-Venäjä pelistä: "Venäjän taktiikkana on voittaa ottelu."
Jortikka, asiantuntija, EHT, Pietari 2019:
"Venäjä pelaa nyt pelkästään voitosta."

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Joka päivä tulee kirottua tätä nykypäivän koronamenoa. Lukko oli mielessäni aika saletti finaaliporukka viime kaudella. Tällä kaudella sama homma, mutta ollaan huorilla käyneen miehen osassa Leevin biisistä Kuin jäisellä peltikatolla.
 
Minä ja Pena Prisman valoissa,
Minä ja Pena Osmantuvassa,
Minä ja Pena Äijänsuollaaa-aaa-aaa
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
"Raumalla nähdään kierroksen kärkikamppailu, kun sarjakolmonen JYP isännöi vahvistunutta Lukkoa" - Jatkoaika-

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jotenkin tuntuu siltä että mihin joukkueeseen Virta sitten päätyykää valmentamaan niin homma ei lähde sujumaan niin hyvin kuin Kallen kanssa. Ja jos oltaisiin maltettu katsoa viime kausi loppuun ja sitten päättää valmentaja hommista niin villi veikkaus olisi että Pekalle olis tehty joku 3vuoden jatkopahvi Lukkoon, ellei sitten itsellä ole halu lähteä muualle. Itselle käytänössä sama kuka Lukkoa valmentaa kunhan pelejä voitetaan ja peli on nopea tempoista eikä Dufva kiekkoa. Virran aikakauden kruunaisi se mestaruus.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Virran palkkaaminen ja se että menestystä tulisi, vaatii koko organisaation sitoutumista vähän erilaiseen meininkiin. Ei täälläkään kaikki hyvällä katsoneet esim. Elon ulkoistamista. Siinä olisi monelle sulattelemista esim. kun brändin näköisiä ukkeleita ulkoistettaisiin ja vastaavan tyylisiä pelureita tai kaikkia mahdollisia "änäripelureita" ei hommattaisikaan. Eroa vaadittaisiin jo ennen ensimmäistä pelattua peliäkään :).
 
"Raumalla nähdään kierroksen kärkikamppailu, kun sarjakolmonen JYP isännöi vahvistunutta Lukkoa" - Jatkoaika-
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy