Pekka Virralle potkut!

  • 154 453
  • 449
Ei Virta ole tässä vielä lähelläkään saamassa potkuja, vaikka niitä innokkaasti täällä huudellaankin. Siihen on kaksi syytä: a) potkuihin ei taida olla varaa ja b) sopivaa valmentajaa ei vaan ole tarjolla.

Luulen, että Virta ja Ströba vetävät tämän kauden loppuun - meni miten meni - ja sen jälkeen valmennusvastuu siirtyy muille.

Vaikea tietää mitä kulissien takana tällä hetkellä tapahtuu mutta en kyllä usko että Virta on turvassa potkuilta jos joukkue jatkaa tällä tasolla... Voi tietenkin olla että viime kerrasta ei ole mitään opittu ja reagointi tapahtuu vasta kun kuoppa on vielä syvempi, siitä en olisi yllättynyt.
 

radwar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Brynäs, Dynamo Mockba
Tuota noin... Kun katsoo joukkueen rosteria, niin ehkä sillä yksi-jopa kaksi sijaa nykyisestä sijoituksesta voitaisiin parhaassa tapauksessa nousta. Huonommat rosterit on ainoastaan Ilveksellä ja Saipalla. Tosin eihän niillä nimillä pelata niin kuin kaikki on nähnyt esim. Saipan tapauksessa, mutta joku roti kuitenkin.

Jos joukkueen paras puolustaja on 17 vuotias poika, niin ei kauheasti enempää voi odottaa?
Kyllä rosteri uusimman NHL-pakin ja Birnerin myötä kestää vertailun paremmin kuin väität. Ja eikös 17-vuotias Barkov ole Tapparan, Ikonen Bluesin ja TPS:n oma hölmöily Lehkonen Kalpan paras pelaaja sarjan kärkijoukkueissa? Ok, Bluesilla Ramstedt ja Rinkinen loistaneet, mutta viimeisillä kierroksilla Ikonen noussut vahvasti esiin.
 

hokihoki

Jäsen
Valmentaja on helppo potkia, mutta hankala korvata. Ylihuomenna on peli ja sitä seuraavana päivänä on peli -- jos Virralle ja Strömbergille annettaisiin potkut huomenna kuka valmentaisi lauantaina ja sunnuntaina? Kuka ikinä ruoriin tulisikin, ei hän saisi yhtään sen enempään aikaan kuin Virta -- todennäköisesti päinvastoin. Uuden valmentajan peli voisi lähteä kulkemaan ehkä jo parissa viikossa... tai kuukaudessa.

Näinhän se on, mutta kysymys kuuluu, voiko huonomminkaan mennä? Pekan kohdalla tätä scheissea on katsottu nyt jo reilu kauden verran ja kyntäminen jatkuu. Mielummin itse pistän Pekan mäkeen ja riskilläkin uutta koutsia mikä saisi edes pelaajat syttymään!

En jaksais toistaa itseäni, mutta kyllä se niin on, että valmentajan pitää kyetä muokkaamaan pelitapa joukkueen mukaan, eikä päinvastoin. Tähän ei Pekka pysty vaikka sai itse valita monta palasta joukkueeseen. Fakta on se että sellaista rahakirstua ei monella liigajoukkueella ole, millä ostettaisiin tarpeeksi talenttia riviin, että Pekan "neppailu pelikirja" toimisi.

Tiivistettynä: Virta vi**uun ja äkkiä!

"Kun Tepsi pelaa lätkää, niin vituttaa joka jätkää ja homma on sacrebleu"
 

ykköstykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun palloseura
Sillon kun Leime oli valmentamassa niin meillä oli OIKEESTI jengiä sairastuvalla, nyt meillä ei ole läheskään niin paljon jengiä sairaslomalla ja tämä HERRA VIRTA saa täällä jumankauta edelleen "yrittää"! Voin mäki tonne mennä yrittämään jos se noin on! Nyt kuitenkin on tehtävä jotain! En ole koskaan uskonut että liigatasoisten pelaajien alisuorittaminen johtuu valmentajasta, enkä usko siihen vielläkään, ikävä tosiasia on kuitenkin se että, valmentajalla on vastuu ja siihen vastuuseen kuuluu se, että jos et saa hommia toimimaan niin paikka vaihtuu.

Jos ja kun Virta nyt lähtee niin samalla voisi ottaa Anttilan mukaan.. Uskomattoman PaSkA "pelaaja"! Mielestäni tosin tuolta jengistä voisi lähteä muutama muukin pelaaja...
 
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota, Taikuri Keskinen #9
Kyllä aika järkyttävää kuraa oli peli kerhoa vastaan. Kun laiturilla on kiekko ja ollaan menossa kohti vastustajan päätyä, hyökkääjät ajavat kiekollisen kanssa samaan sumppuun eivätkä levitä. Kyllä joutui muutaman kerran naamapalmua käyttämään katsomossa kun lupaava hyökkäys päättyi HELPPOIHIN kiekonriistoihin.. Fakta on se, että meillä ei ole hyökkäysaluella kiekkovarmaa puolustajaa. Eri asia on olla omassa päädyssä kiekkovarma kuin hyökkäys sinisellä. Seppänen saa lähteä ja samoten Earhaardcs tai mikä hyvään.
Summa summarun v***u munatonta on koko porukka!
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Kaiken maailman typeriä salaliittoja täälläkin pyörii. Miksi pelaajat haluaisivat Virralle potkut?

Älä selitä, miten sä oot noin naiivi. Näin se ammattijääkiekossa menee, että pelaajat päättävät hommata valmentajalle potkut, sitten ne pelaavat huonosti ja odottavat, että valmentaja erotetaan koska pelaajat pelasivat huonosti. Tämä on suorastaan nerokas ja idioottivarma suunnitelma (varsinkin silloin kun vain muutama pelaaja suorittaa "tehtävää").
 

seisoppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kuten tuossa jo joku palstaveli mainitsikin, ei Pekka "paskavirta" Virran korvaajaa noin vain kaiveta jostain naftaliinista. Sitä paitsi joukkue huutaa valmentajavaihdosta enemmän pelimerkkejä pakiston vahvistamiseen. Se, että hyökkäyspäässä onkin paperilla tehoja, ei paljoa lämmitä kun samaiset hyökkääjät joutuvat hyökkäystehoja heikentävästi vahtimaan myös puolustuspäätä vähän liiaksikin. TPS:n nykyisessä kokoonpanossa on liigakelpoisia pakkeja neljä kappaletta. Niistäkin yhden (RR55) ei kuuluisi välttämättä pelata koko kautta noilla minuuteilla, lahjakkuudesta ja fyysisistä ominaisuuksista huolimatta. Rasse on toki kiekkovarma ja voimansa puolesta myös hyvä luutija, mutta hänen kehityksensä kannalta olisi parempi jos pelaisi vaan n. puolet liigapeleistä ja jokusen junnupelin siihen sekaan. Lehtonen ja Paven ovat myös varmasti lupaavia juniorimyllyn tuotoksia, mutta vielä niin pelillisesti kuin fyysisestikin raakileita. Ehrhardt, Pikkarainen ja Vittasmäki ovat ainoita jotka kykyjensä puolesta voisivat pelata kokoonpanossa koko kauden. Seppänen voisi tukea puolustusta jossain muualla esim. Mestiksessä.

Nykyajan jääkiekossa jos puolustuspää ei ole kunnossa (sellaisessa kunnossa, että siihen voi oikeasti luottaa) ei myöskään hyökkäyspäässä hyökkääjiltä löydy sellaista rohkeutta, että voidaan oikeasti mennä vaan eikä pelätä kiekonmenetyksiä, jotka nykyisellä joukkueella lähes vääjäämättä johtavat vastustajajoukkueen maaliin johtaviin vastahyökkäyksiin. Hyökkäyksen taitoon ja maalivahtipeliin joukkue ei kaadu, mutta nykyisellä pakkimateriaalilla vastustajat saavat ilmaista tilaa TPS:n alueella ja pakiston epävarmuus myös heijastuu hyökkäyspään tehoihin. Oma parannusehdotukseni olisikin, että TPS:n olisi tehtävä taloudellisesti ajateltuna riskisijoitus ja satsata pelaajabudjettiin hieman enemmän rahaa, jotta vältettäisiin täydellinen katastrofikausi, joka varmasti maksaisi rahallisesti vielä enemmän.

Pekka Virran ja Ströbän suuntaan voi toki huudella ja saakin, mutta menepä itse ja valmenna joukkuetta johon on pienestä budjetista ohjattu leijonanosa hyökkäyksen parantamiseen ja toivottu, että pakisto mystisesti, jopa taianomaisesti, olisi helvetin kova ilman riittäviä rahallisia panostuksia.

Näin viimeisenä juttuna totean vain, että vaikka kassan varjeleminen ja tuloksen tekeminen rahallisesti onkin tärkeää, ei kuitenkaan liiallinen säästäminen aina kannata. Toisinaan käy niin, että säästäminen tuleekin maksamaan enemmän, kun taas investoimalla hieman enemmän oltaisiinkin saatu paljon enemmän tulosta aikaiseksi. Turkulaiset kiekkoa seuraavat ihmiset stereotypisoiden voin todeta, että ei sinne hallille kukaan mene kun takkiin tulee jatkuvasti, jolloinka myös sponsoreiden mainokset näkyvät enimmäkseen tyhjille penkeille, jotka eivät tunnetusti tuo kenellekään tuloja. Yritykset eivät tietenkään kauaa sellaista suvaitse, joka saattaa myös tarkoittaa mahdollisia sponsoritulomenetyksiä jatkossa. ELI INVESTOIKAA NYT KERPELE JA KUNNOLLINEN TASAPAINOINEN JOUKKUE KASAAN!

</kansalaisavautuminen>
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pekka Virran ja Ströbän suuntaan voi toki huudella ja saakin, mutta menepä itse ja valmenna joukkuetta johon on pienestä budjetista ohjattu leijonanosa hyökkäyksen parantamiseen ja toivottu, että pakisto mystisesti, jopa taianomaisesti, olisi helvetin kova ilman riittäviä rahallisia panostuksia.

Olen osittain samaa mieltä. Osittain siksi että Virta antoi ennen kauden alkua haastattelun jossa sanoi että on itse henkilökohtaisesti hyväksynyt jokaisen hankinnan joka joukkueeseen on palkattu. Tämän takia puolustuksen vajaavaisuuden kaadan osittain myös valmennuksen piikkiin, josta nyt sitten kerätään mainetta ja kunniaa.
 

eCiuj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olen samaa mieltä seisoppa kanssa. Tällä budjetilla ei pitäisi alkaa potkimaan valmentajia pois ja palkkaamaan uusia vaan vahvistaa joukkuetta. Ja olisipa se niin helppoa, että valmentajalle kenkää ja uutta tilalle ties mistä niin tulosta alkaa syntyä. Virralla on pelikelpoinen joukkue valmennettavanaan joka ei jostain syystä pelaa. Virta varmasti tekee kaikkensa saadakseen joukkueen heräämään ja se herää ennen pitkään. Kuka silloin peräsimessä on tiedäpä se...
 

Aamuetana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä rosteri uusimman NHL-pakin ja Birnerin myötä kestää vertailun paremmin kuin väität. Ja eikös 17-vuotias Barkov ole Tapparan, Ikonen Bluesin ja TPS:n oma hölmöily Lehkonen Kalpan paras pelaaja sarjan kärkijoukkueissa? Ok, Bluesilla Ramstedt ja Rinkinen loistaneet, mutta viimeisillä kierroksilla Ikonen noussut vahvasti esiin.

Kärkijoukkueita noista en saa kun Bluesin, ja sielläkin on Riksman, Ramstedt ja kauheassa lennossa oleva Rinkinen ennen Ikosia sun muita. Tapparassa taas muuan Ville Nieminen heiluttelee tahtipuikkoa, mutta täytyy kyllä sanoa että Barkov jr on kyllä ollut huikea.

Pointtini oli se, että jos Ristolaisen harteilla on TPS:n menestys niin ei hyvin mene, koska mielestäni RR ei kuitenkaan ole lähelläkään esim. Barkovin tai Lehkosen tasoa arvokkuudessa omalle joukkueelle.
 

seisoppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Lisätäkseni aiempaan: En omista Pekka Virta -värisiä laseja (oliski jännät) vaan mietin ihan vilpittömästi, että ei niitä taikoja moni muukaan tekisi tuolla budjetilla. Joku sanoo kohta SaiPa. SaiPa on menestynyt siksi, että on saanut kohtuulliseen hintaan pelaajia, joilla on potentiaalia mutta peli ei vaan ole kulkenut siellä missä ovatkin aiemmin olleet (korjatkaa jos oon metsässä). TPS on taas joutunut maksamaan, mikäli huhut pitävät paikkansa, hunajaa saadakseen jonkinlaisia pelimiehiä (Locke) rosteriinsa täksi kaudeksi ja nyt puhutaan pelkästään hyökkäyspäästä. Tuskin on Pikkarainenkaan tullut ilmaiseksi, mutta on tähän mennessä tonttinsa hoitanut tyydyttävästi/hyvin. TPS:n joukkueessa ei montaa pelaajaa ole tällä hetkellä jolle itse antaisin ne kuuluisat IS:n 3 tähteä muuten kuin väkisin. Tällä hetkellä joukkueessa vähintäänkin jotenkuten hyvin omasta mielestäni ovat esiintyneet: Willsie, RR55, Locke, Pikkarainen ja varauksella molemmat maalivahdit. Laakso ja Virtala myös toisinaan tuntuvat olevan pelipäällä. Lopuilla on kyllä melkoinen ryhtiliike suoritettavana mikäli kympin sakkiin himoitaan ekan kymmenen kierroksen sisään. Russellilta toivon myös NHL-pakin statuksen mukaisten kykyjen tulevan esiin ja sitä kautta yhteen pariin roimasti lisää varmuutta. Yksi hyvä NHL-pakki ei tee play-off kevättä, mutta on se parempi kuin meidän A-junnuista raahattu stuntti. Kaikki kunnia liigapeleissä kykyjensä äärirajoilla pelaaville A-junnuille.

Virta on hyväksynyt jokaisen hankinnan joo, mutta olisiko halunnut lisää hankintoja? Valmentajan ei kannata mennä julkisuudessa kitisemään kun on rahalliset panostukset liian pienet. Itse en viime kesän hankinnoista ketään lähtis potkimaan pois, mutta olisin kyllä toivonut lisäksi myös sinne alakertaan voimaa, lisää kiekollisuutta ja johtajuutta. Tällä hetkellä TPS:n kiekollisesti ja fyysisesti paras puolustaja on 17-vuotias Rasmus, joka kyllä voisi hyödyntää vielä kokeneemman kiekollisen ja fyysisen puolustajan oppeja ja kokemuksia.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Offtopic:
Ei mitään henkilökohtaista, mutta sopiiko että nuo palstapoliisijutut jätetään pois näistä keskusteluista? En tiedä oletko itse huomannut, mutta useassa kommentissasi olet kommentoimassa muiden tyyliä ja tapaa kirjoittaa. Tietääkseni jatkoajassa on moderaattorit jotka hoitavat viestien laadunvalvonnan. Joidenkin ihmisten tapa purkaa tunteita saattaa olla hieman värikkäämpi kuin muiden, jolloin myös viestien ulkoasu saattaa olla erilainen ja hieman..krhm..värikkäämpi. Itseni mukaanlukien.

Tottakai olen huomannut, ja hyväksyn oman toimintani koska tämä ei ole mikään FutisForum2, eikä tätä palstaa siihen suuntaan tulisi viedäkään
. Rehellisesti sanottuna en ymmärrä miten muutamilla vielä tunnukset edelleen löytyy. Ja meidän osiomme on kyllä eittämättä jatkiksen raskaimmasta päästä, mutta sovitaan nyt sitten että tää oli minun kohdallani viimeinen kerta sitten. Isot pahoittelut loukkaantuneille.

Tuokkola, Summanen. Hmmm...
 

Banjo

Jäsen
Tykkään äijistä, jätkistä ja kaiken maailman maskuliinisuudesta. Tykkään myös osaltaan Virran Pekasta mutta pelkkä fb-peukku ei enää riitä! Ratkaisu ongelmaan: Valavuori loppukaudeksi TJ:ksi, kansalle sirkushuveja ja elämä risaiseksi!
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Vaikka heti lauantaista alkaisi kymmenen ottelun puhdas voittoputki, niin TPS ei olisi putken jälkeen saanut kärkeä kiinni.
Itse asiassa olisi saanut. Mitä todennäköisimmin.
Ei olisi. 10 ottelun voittoputkella kärjen tavoittaminen edellyttäisi, että koko neljän kärki häviäisi samaan aikaan tahoillaan 4/10 ottelua, eikä mikään muu joukkue saisi pelata lähellekään Tepsin tahtiin.

Vastaava tilanne on tuon alemman sääliviivan ympärillä. TPS ei ole kahden voiton päässä viivasta, ei lähelläkään. Vaikka TPS voittaisi nyt 4 putkeen, niin noiden kaikkien muiden on samaan aikaan hävittävä 1-2 peliä. Narrien tasoittavasta tietty riippuu suhde niihin.

Koodi:
8. 	Tappara  6 	7 	
9. 	Ilves  	 6 	7 	
10. 	Pelicans 6 	7 
-----	
11. 	Kärpät 	 6 	6 	
12. 	Jokerit  5 	5 	
13. 	TPS  	 6 	3

Tää on siitä tyhmä sarja, että muutkin saavat pelata. Jokainen hävitty oma peli vie puoli taulukkoa joukkueita teoriassa "kahden voiton" päähän. Jokaisen tappion tuottaman vahingon korjaaminen sarjataulukossa vaatii sekä Tepsin voittoa, että jonkun takaa-ajettavan häviötä ja kun aina puoli taulukkoa voittaa, niin... Näin se vaan menee.

Kausi on alussa, mutta siitä on pelattu jo 10% ja jo tasan kahden viikon päästä viidennes. Odottavan aika on lyhyt.
 

Kiprusoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Toronto Maple Leafs
Niistäkin yhden (RR55) ei kuuluisi välttämättä pelata koko kautta noilla minuuteilla, lahjakkuudesta ja fyysisistä ominaisuuksista huolimatta. Rasse on toki kiekkovarma ja voimansa puolesta myös hyvä luutija, mutta hänen kehityksensä kannalta olisi parempi jos pelaisi vaan n. puolet liigapeleistä ja jokusen junnupelin siihen sekaan.
Sen verran mielenkiintoinen juttu, että pakko tarttua. Kerrotko nopsaan miten Ristolainen kehittyisi paremmin pelaamalla vähemmän kuin sen 23+ minuuttia illassa? Ja pelaamalla vain puolet peleistä? Kehittyyköhän penkillä vai pelaamassa enemmän? Ja mitä helvetin junnumatseja? Sm-liigan top10-pakki ja Tepsin paras pakki tällä hetkellä (Russell vielä tuntematon suuruus). Olisitko itse laittanut viime kaudella Granlundin pelaamaan junnujen pelejä? Sen verran käsittämätöntä logiikkaa että perustelut on todella kiva kuulla!

Mitä topiciin vielä tulee niin viikonloppu on Virralle ja koko Tepsille aikamoinen käännekohta. Kuusi paunaa hyvällä pelillä ja Pekka onkin hyvä jätkä. Nollasaldolla Virta voi alkaa pakata laukkuja. Elämme jännittäviä aikoja hei!
 
Ei saatana ja tämäkin vielä. Onneksi sä hei tiesit nää hommat jo ensimmäisen Pitsiturnaus-ottelun jälkeen. Vittu, mikset sä ole valmentajana? Ja voitko nyt oikeasti, kun niin mahtavasti teet statementin että ylivertaista valkkua kehuttiin, kopioida tähän nuo ylivertaiset kehut. Kiitos jo etukäteen.

Siis joo, Palloseuralla menee pelillisesti aivan päin persettä juuri nyt, mutta anna mun kaikki kestää että nämä puoltoista vuotta huutaneet tulevat nyt kääntämään puukkoa haavassa. Ette te ole vittu mistään mitään tienneet, vaan vaikka meillä olisi kuka tahansa valmentamassa paitsi Suikkanen, niin tää jauhanta olisi Pitsin jälkeen ollut aivan samanlaista. Nyt niitä valoja päälle, 2010 oli törkeää ylisuorittamista, ja nyt me tarvitaan projektivalmentajaa. Virrasta olisi luullut irtoavan tarpeeksi ottamaan tästä materiaalista kaikki irti kun sai jo pelitapaa vuoden verran näihin jannuihin iskostaa, mutta metsään mentiin. Tää palstasekoilu on kuitenkin jo ihan oma lukunsa, nyt jotain vitun rajaa oikeasti.

Edit: Onhan se aivan huikeaa kun jokainen palstakirjoitus viimeisen puolen vuoden ajalta on pelkkää negaa, että jossain vaiheessa osuu oikeaan. Hienoa omistautumista ja asioiden ennakointia, kertakaikkiaan! Pakko arvostaa. Not.

Niin että vaikka osasin odottaa tämän saatanan kyntämisen tapahtuvan liigan alkaessa, en olisi sitä saanut ääneen sanoa ? Avaas mulle vähän myös tätä minkä takia mun pitäis alkaa valmentamaan Tepsiä jos osaan aavistaa että tällä hetkellä haettava pelitapa ei vain toimi?

Sun mielestä täällä palstalla ei teilattu tai sanottu että olet väärässä ja et tiedä mistään mitään sekä hätiköit kun kirjoitin että tullaan kyntämään ? Samoissa viesteissä Virtaan luotettiin ja pidettiin hyvänä koutsina joka saa nyt vihdoin omanlaisen pelaajiston sekä jatkavat pelaajat ovat jo sinut pelitavan kanssa. Miten kävi ?

Jos sanot että täällä ei ole ketään mistään mitään tiennyt koskaan, varsinkin silloin jos on negatiivinen. Ihan yhtälailla voitaisiin sanoa osasta täällä kun kirjoittivat että kyllä tässä on aikaa ja TPS nousee ja saa pelin toimimaan, että jos TPS olisi kärjessä tällä hetkellä, he eivät tiedä yhtään mistään mitään. Yltiöpositiivinenkin osuu joskus.

Onko puukon haavassa kääntämistä jos toteaa että arvioisin tämän tapahtuvan jo paljon aikaisemmin kuin esim sinä? Ottaako se noin koville nyt olla väärässä , kun ei Pekka nostanutkaan seuraa ylös enää?

Voit vain uskoa että aivan sama ketä siellä penkin takana olisi seissyt, Jursinovista Kurreen tai Suikkaseen tai kehen vaan, jos se vitun tärkein eli tuote ja tulos ovat lähellä nollaa niin täältä sataa aivan varmasti palautetta ja arviota menestymisestä negatiivisesti jatkossakin vaikka se kuinka saatanan pahalta susta tuntuiski.

Pitäiskö sun ottaa ihan vaan happea välillä, ei se saatana ole muiden vika aina jos sä olet väärässä tai sun uskoma Pekkamania ei tänä syksynä myynytkään nakkiareenaa täyteen. Samalla tavalla sä näillä sun muka nokkelilla provoilla negailijoita kohtaan lietsot tätä sun mainitsemaa palstasekoilua kuin muutkin.
Palstan tasohan kertoo juuri näistä kannattajista ja kirjoittajista jotka kertovat oman mielipiteensä, nimen omaan omansa, ketään täällä tuskin käy vain huvikseen myötäilemässä ketään, ei edes sinua. Ja nämä palstalle kirjoittajat rakentavat yhdessä tämän tason jota kohottamaan/laskemaan sinutkin on luotu joten ole tyytyväinen asemaasi ja anna kaikkien meidän kertoa juuri siinä aikataulussa omat mielipiteemme ja arviomme seuran asioista kuin haluamme.

Vittu.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Lord Nikon tiedät varmaan ettei tuolle tiellä kannata lähteä, se on sama asia kun hakkaa paskaa käsillään: ei mitään hyötyä ja alkaa loppu peleissä vituttamaan.

Vai että menis pelit sekaisin jos valmentaja vaihtuis? Onneksi se tällä hetkellä kulkee kuin unelma tahi on aina tosi lähellä hypätä raiteilleen.

Pari korkeammallakin tasolla ollutta pelaajaa ovat sanoneet jottei se jääkiekko oo mitään rakettitiedettä. Mutta meidän pelaajat kai sitten ovat niin tyhmiä etteivät edes ymmärrä peruspuhetta. Herra Virta on yritännyt osalle pelaajista jo viime vuonna aloittaa tarinan kertomisen, osalle kerrottu tarinaa on vasta pari kuukautta intensiivisesti, mutta kukaan ei ole enää tarinassa kärryillä.

Toivoisin hallituksen reagoivan nopeasti käsillä olevaan tilanteeseen, mutta pelkään ettei mitään tapahdu. Miksi toivoisin reagointia? Jos/kun tämä mahtavapelikirjamies ei saakkaan mitään aikaiseksi häviää yleisö. Sitten täytyy ostaa uusia pelaajia jotta mahtavapelikirjamies saisi pelin rullaamaan, mutta eihän sitä tapahdu. Joten rahaa menee koko ajan enemmän ja sitä tulee sisään vähemmän. Siellä on kohta taas jumalattomat miinukset talousluvuissa ja taas alkaa "uudelleen rakentaminen".

Oishan se hienoo jos siellä pelissä näkyisi edes valonpilkahduksia, mutta aika helvetin pimeää on.
 

Fremont

Jäsen
*kauheaa itkua...*

Turha tässä mitään valmentajia on heti kengittää, kapteenistoa voisi tosin vähän tarkistaa esim. miksi vitussa jollain Vittasmäellä yleensäkään komeilee joku kapun prinikka rintapielessä? Jos jotain muiden tsemppaajaa haetaan niin Willsien kaveriksi Virtala ja joku junnuista.

Toinen korjausliike mikäli Pexin sopimus sen mahdollistaa on laittaa joku kertomaan jätkälle että antaa peliaikaa niille viiden minuutin pojille ja penkittää "kokeneet" muniinpuhaltelijat.

Huomenna katotaan taas onko mikään muuttunut...
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei olisi. 10 ottelun voittoputkella kärjen tavoittaminen edellyttäisi, että koko neljän kärki häviäisi samaan aikaan tahoillaan 4/10 ottelua, eikä mikään muu joukkue saisi pelata lähellekään Tepsin tahtiin.

Vastaava tilanne on tuon alemman sääliviivan ympärillä. TPS ei ole kahden voiton päässä viivasta, ei lähelläkään. Vaikka TPS voittaisi nyt 4 putkeen, niin noiden kaikkien muiden on samaan aikaan hävittävä 1-2 peliä. Narrien tasoittavasta tietty riippuu suhde niihin.

Aivan, käsitin eri tavalla. Kirjoitit tosin ensin saavuttamisesta, ja vasta nyt jälkeenpäin tavoittamisesta. Kyllähän sitä nyt 10 pelin voittoputkella saavutetaan, se on päivänselvää. Eri asia, jos mielii tavoittaa, silloin tosiaan vähintäänkin nuo lainauksessani mainitsemasi realiteetit astuvat isoon osaan.

Pitäiskö sun ottaa ihan vaan happea välillä, ei se saatana ole muiden vika aina jos sä olet väärässä tai sun uskoma Pekkamania ei tänä syksynä myynytkään nakkiareenaa täyteen. Samalla tavalla sä näillä sun muka nokkelilla provoilla negailijoita kohtaan lietsot tätä sun mainitsemaa palstasekoilua kuin muutkin.
Palstan tasohan kertoo juuri näistä kannattajista ja kirjoittajista jotka kertovat oman mielipiteensä, nimen omaan omansa, ketään täällä tuskin käy vain huvikseen myötäilemässä ketään, ei edes sinua. Ja nämä palstalle kirjoittajat rakentavat yhdessä tämän tason jota kohottamaan/laskemaan sinutkin on luotu joten ole tyytyväinen asemaasi ja anna kaikkien meidän kertoa juuri siinä aikataulussa omat mielipiteemme ja arviomme seuran asioista kuin haluamme.

Niin, kyllähän sä oikeassa olet. Vähän oli eilen hermot kireellä kun tuota kurapaskaa telkkarista oli nähnyt. Ihan liian kiivaasti tuli lähdettyä kirjoittelemaan, olisi pitänyt jäähdytellä edes hetki. Ainoa asia, jota tuosta yllälukevasta en allekirjoita on Pekkamaniasta puhuminen, koska olen lähinnä vain puolustanut Virtaa ja haukunnan alle hautautuneita pelaajia silloin kun vikaa on ollut paljon muussakin, mutta kaikki vain henkilöitetään yhteen tai kahteen tahoon. Sitten taas nuo 7 viimeistä riviä tuossa tekstissäsi on todella hyvin kirjoitettu, ja pyydän miehekkäästi anteeksi, edelleen, että tuli avauduttua noin paljon.

Sun mielestä täällä palstalla ei teilattu tai sanottu että olet väärässä ja et tiedä mistään mitään sekä hätiköit kun kirjoitin että tullaan kyntämään ? Samoissa viesteissä Virtaan luotettiin ja pidettiin hyvänä koutsina joka saa nyt vihdoin omanlaisen pelaajiston sekä jatkavat pelaajat ovat jo sinut pelitavan kanssa. Miten kävi ?

Ehkä tuossa Pitsiturnauksen-aikaisessa manaamisviestissäkin eniten pieleen meni juuri tuo ajankohta. On vähän hätäistä lähteä tallomaan kokonaisuutta lyttyyn jonkun junnukesähöntsän perusteella. Kai se jotenkin luonnollista on, että tuossa vaiheessa luottaa valmentajaan. Minä luotin vielä ennen eilistä, sillä tosikyntäminen on alkanut vasta Jokerit-pelistä. Ennen sitä pelatut Ässät-, JYP- ja HPK-ottelut olivat tuloksellisesti heikkoja, mutta pelin sisällä oli ihan hyviäkin juttuja, ja ennen kaikkea taistelua löytyi. Jokerit ottelun ekan erän 4-0 persraiskauksen jälkeen tuo taistelu on loistanut poissaolollaan. Eilinen oli niin kaamean näköistä paskaa, että on todella hyvä jos valmentaja nyt vaihtuu.

Jos mietitään että seuraavan kauden valkku olisi jo hallituksen tiedossa, pitäisi siis nyt kiinnittää määräaikainen projektivalmentaja. Siinä tipahtaa jo heti kättelyssä Tuokkola pois listalta. Jäljelle jää Summanen, jota luultavasti ei voisi vähempää kiinnostaa (tai mistä sitä tietää), ja Jukka Koivu, jota en kyllä itse toivo ollenkaan. Keitä muita löytyisi?
 

-JH-

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Myönnän että olen kuulunut näihin Pekka Virran kannattajiin ja jollain tapaa kuulun edelleen, sääli että homma ei vaan toimi. Kyse ei ole enää mistään pelitavasta vaan puhtaasti siitä että pelaajat eivät jätä kentälle sitä verta, suolenpätkistä puhumattakaan. Jos ja kun selkä alkaa tietyillä pelaajilla nousta viiden minuutin jälkeen niin ongelmat ovat syvällä.

En lähtisi kritisoimaan Virran pelitapaa, kyllä näillä samoilla opeilla on saatu tulostakin aikaan. Vika pelitavassa ei selitä sitä miksi ollaan vieraissa täysin kädettömiä ja munattomia, ei se selitä sitäkään miksi meillä on liigan ja kohta voisi puhua jopa liigahistorian huonoin ylivoima vaikka meillä on maailmanluokan sentteri sitä pyörittämässä.

1-2 ketju ne maalit eilenkin hyvin pitkälti sössivät, hyökkäyspäähän riittäisi kyllä intoa mutta puolustuspäässä ei näy kyllä minkäänlaista uhrautumista. Neloskentälle voisi antaa puhtaat paperit koko alkukaudesta, vaikea sanoa ihan suoraan mistä se kertoo, en kuitenkaan usko että vaikka nelosen peliminuutit tuplattaisiin niin omissa soisi sen enempää kuin nyt, siellä on yksinkertaisesti yritystä ja jopa pelihuumoria.

Tähän kokonaisvaltaiseen yrittämisen puutteeseen perustan muiden palstaveljien tapaan sen että Virran lähtölaskenta on viimeistään eilisen jälkeen alettava.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En lähtisi kritisoimaan Virran pelitapaa, kyllä näillä samoilla opeilla on saatu tulostakin aikaan. Vika pelitavassa ei selitä sitä miksi ollaan vieraissa täysin kädettömiä ja munattomia, ei se selitä sitäkään miksi meillä on liigan ja kohta voisi puhua jopa liigahistorian huonoin ylivoima vaikka meillä on maailmanluokan sentteri sitä pyörittämässä.

Mä haluaisin saada yksioikoisen vastauksen sille miksi meidän puolustuspeli on aivan karmeaa miesten hukkuessa kiekottomina, ja karatessa vartijoiltaan/seuraajiltaan vaikka liikkuisivat kiekon kanssa kävelyvauhtia eteenpäin. Ja jos se limppu nyt satutaan voittamaan omille kun se pomppii jonkun Olavi Vauhkosen tai Jere Sallisen lavassa epäortodoksisti ja heidän yksilötaitonsa hetkeksi pettävät, tulee sieltä nämä samat kaverit tai muut karvaajat ja laittavat meidän pakin seinälle juuri silloin kun tuo superkiekottelu on alkamassa. Tai korkeintaan se ehtii alkaa ja kestämään sen parin syötön verran, ennen kuin tulee kaamea hasardi, ja muutamassa sekunnissa soi omissa. Näin on viimeisten kolmen otteluiden aikana käynyt varmaan toistakymmentä kertaa, vaikka omissa ei joka kerta tietysti olekaan soinut. Tuo jos mikä on laitettava pelitavan piikkiin, vaikka itsekin olen erittäin pitkään pyrkinyt olemaan dissaamatta sitä ilman todella pätevää syytä.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli kyllä niin hirveää tuubaa tuo eilinen peli, että jotain pelitavallista muutosta pitäisi pikkuhiljaa alkaa miettimään. Ei sitten vaan toimi alkuunkaan tuo omissa neppailu ja päätyyn roiskiminen...

Ei tainnut olla yhtään järjestelmällistä hyökkäystä eilen koko pelin aikana, ellei lasketa mukaan sellaisia, joissa kiekko ei olisi vähän tuurilla pomppinut.

Joka osa-alueella oltiin kyllä niin altavastaajia ettei tosikaan.

P. Virta. Nyt se on pikkuhiljaa jo pakko tulla tulos tai tie vie ulos..
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
En lähtisi kritisoimaan Virran pelitapaa, kyllä näillä samoilla opeilla on saatu tulostakin aikaan. Vika pelitavassa ei selitä sitä miksi ollaan vieraissa täysin kädettömiä ja munattomia, ei se selitä sitäkään miksi meillä on liigan ja kohta voisi puhua jopa liigahistorian huonoin ylivoima vaikka meillä on maailmanluokan sentteri sitä pyörittämässä.

Eikö Westerlundkin kerran todennut, että mikään pelitapa ja taktiikka yksin ei ole koskaan hyvä tai huono. Mutta pelitavan ja taktiikan totetus on hyvä tai huono.
 

masamasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
'kele. Jos siellä hallituksessa on tarpeeksi munakkaita miehiä potkimaan hyvää työtä tehnyt tj pois, niin ei tässä voi olla mitään epäselvää valmentajien kohdalla. Nyt äkkiä vaihtoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös