Pe 4.4.2014 Lukko - Tappara, 2. välierä

  • 27 430
  • 186

axe

Jäsen
Ei helkkari, miksi ihmeessä täällä väännetään sivutolkulla, vaikka ottelun ja tän ketjun anti tiivistettiin jo ketjun kolmannessa viestissä puolitoista vuorokautta sitten? Antakaa vaan olla, huomenna on taas uusi päivä tehdä paljon virheitä.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Lukko vei pelia tasatilanteessa toisen eran alkupuolella. Ja taas tapparan ylivoimamaalin jalkeen.

Lukon tasoitus syntyi ajassa 25:37. Vähän myöhemmin Tapparan Särkänniemi-ketju pistää pientä tivolia pystyyn, ja Virtasen kamppi vihelletään 27:29. Loppu on historiaa.

Hiukan vaikea nähdä, että missä vaiheessa Lukko vei peliä tasatilanteessa, kun sitä ei juuri ollutkaan.
 

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Ootko itse ikinä pelannut kyseistä peliä. Koska itse voin sanoa, että tuollainen katkasieen aika pahasti otteen pelistä, kun joudut oman myllytyksen jälkeen alivoimalla. Ja varsinkin josn joudut syyttä!

Vitun marjat. Jos jänne on vahva niin se venyy muttei katkea.

Tuli selväksi että olet peliä pelannut mutta todennäköisesti olit ihan paska ja teit suomelle palveluksen kun et siinä Liiga-tasolle päässyt.

Menetkös nyt riitelemän siitä itsesi kanssa jookosta? Otat vaikka tissimunkkia Esson baarista ja päärynälimpparia kanssa. Sitten ryystämään tappio takaraivoon, jookosta?
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Lyhytjännitteisempiä lukijoita varten tiivistän ketjun tulevan annin Tamin tyyliin prinsiippeihin:

*Lukko on parempi joukkue
*Tuomarit eivät ymmärrä kiekosta mitään
*Tappara voitti

Kuten axe sen tuossa mainitsee, tuossahan se tosiaan oli jo etukäteen tiivistetty. Luultavasti sama virsi on huomisenkin pelin jälkeen.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei tästä nyt tunnu tulevan mitään. Samaa tahtia jatketaan kuin vuosi sittenkin. Vanhan kertausta, kyllä kyllä, mutta näin se vaan on että erikoistilanteet ratkaisivat jo toisen pelin tässä sarjassa.

Ensimmäisessä erässä Lukko oli selkeästi alakynnessä. Ei Tapparallakaan nyt niin hirveän paljon maalintekopaikkoja ollut, mutta Lukolla taisi olla vain se yksi kun Vahalahti nosti heti ensimmäisessä vaihdossa maalin edestä kiekon muikkuverkkoihin. Tappara puolestaan käytti sekasorron Lukon puolustuksessa hyödyksi ja teki yhden maalin, en ihan varma ole mutta näytti se Puistolan veto muuttavan vielä suuntaakin maalin edestä.

Ensimmäisessä erässä kuitenkin puhutti eniten löysä tuomarilinja. Mitään ei vihelletty ja olihan se selvä ettei linja toisessa erässä enää samanlaisena jatku.

Plihal saikin kampituksesta jäähyn ja se ehti juuri päättyä kun Teemu Nurmi yllätti Metsolan. Aika helpon näköisesti kiekko verkkoon livahti.

Sitten oli Lukon vuoro jäähyillä. Jesse Virtanen ja Matt Generous istuivat samaan aikaan jäähyllä kun Tappara sahasi muutenkin hataran Lukon pakiston hajalle ja Kuusela viimeisteli nurkalta nätisti. Tuosta Virtasen jäähystä en sano mitään kun en ihan tarkasti nähnyt mihin Tapparan pelaaja kaatui, mutta Generousin jäähy oli typerä. Tosin juuri hetkeä aiemmin meni ihan samanlainen Lukon poikittainen maila läpi, tämä ei enää mennyt.

Tappara sai sitten ne kolme kaksiminuuttista siinä erän loppupuolella ja kyllähän Lukolla paikkansa tasoitukseen oli. En nyt muista kuka se oli kun veti pyörivän kiekon tyhjän maalin yli ja hetkeä myöhemmin taisi Tukonen päästä kokeilemaan lähietäisyydeltä mutta yli veti hänkin.

Toinen erä oli kuitenkin Lukolta jo paljon parempi kuin ensimmäinen.

Kolmas erä oli sitten armontonta tasoituksen hakemista mutta en minä tiedä, ei siinä loppujen lopuksi Lukolla kunnon tekopaikkoja paljon ollut. Lopussa kuitenkin kova yrittäminen palkittiin kun Vahalahti rakensi Jesse Virtaselle avopaikan eikä Virtanen erehtynyt. 36 sekuntia jäi kelloon peliaikaa.

Maali tuli kuudella kenttäpelaajalla ja se on hyvä. Harvoin Lukko nykyään näissä tilanteissa onnistuu maalinteossa, tämä oli nyt jo toinen kerta tämän kevään play offeissa kun näin tapahtuu.

Nyt ei kuitenkaan ollut onni jatkoajalla puolella vaan Tappara pääsi ylivoimalle Harri Tikkasen koukittua itselleen jäähyn. Toivoin niin kovasti rankkaria mutta ei. Tiesin melko varmasti mitä tapahtuu eikä siinä sitten mennyt kuin reilu minuutti kun Tappara rankaisi. Potuttaahan tuo että ensin saadaan palkinto kovasta yrityksestä ja silti hävitään jatkoajalla.

Lukon selvä ykkösmies oli Ville Vahalahti. Näinköhän veteraania kiinnostaa vielä MM-kisat kauden päätteeksi, meinaan kyllähän Vahalahti siihen joukkueeseen kuuluisi.

Pakeista parhaat olivat Juho Tommila ja Jesse Virtanen. Se Tommilan taklaus kolmannessa erässä oli kaunista katsottavaa. Valitettavan harvoin noita nykyään enää näkee.

Ei Ryan Zapolski noille Tapparan maaleille mitään voinut. Häneen ei Lukko tänä keväänä kaadu vaikka muuten kaatuisikin.

Katsojia oli yllättävän vähän. Mielestäni yhdessä Blues-pelissäkin oli enemmän kuin nyt vaikka välieriä tahkotaan.
 

Referee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei uskois

Tähän on sitten ihan pakko tarttua. 71-80 Lukon juniorina, tuon jälkeen yhteensä 14 vuotta eri ikäluokissa valmentajana. Ei kaikki Lukossa, vaan maakunnassa suurin osa.
____________


Ei uskois tuolla kirjoittamisella. Valitettavasti jäät aika pahasti jälkeen meikäläisestä ja varsinkin nykyajasta....

Mulla on enemmän kokemusta pelkästään tuomarina toimimisena. Plus sitten Lukossa vietettynä pelaajan 12 vuotta. Sekä siihen päälle divarissa pelaamiset, joiden johdosta myös ajatusmaailma peliin muuttui. Eli sulla ei ole kosketusta nykykiekkoon juurikaan.

Tämän päivän peliin vielä liittyen, niin ei ollut mitään yhteistä tuohon sun ajan kiekkoon. Ja jos kuvittelit, että siellä mätkitään maaleja samaan tahtiin kuin 70-luvulla ,niin suosittelen vanhojen pelien seuraamista VHS-kaseteilta!
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Tappara vie täysin 5v5 peliä silloin kun haluaa ja ratkotaan peliä.

Eli Tappara ei haluakaan hallita pelia muuta kuin ylivoimilla? Sitako yritat sanoa? Tappara hallitsi 5 vs 5 pelia hivenen ensimmaisessa erassa. Ekassa pelissa ja toisen pelin viimeiset 40 min lukko vei 5 vs 5 pelia. Se on siis tapparan tahto, ei lukon osaamista ollenkaan?

Tänään Lukolla oli vielä ihan onneton kiri, kotikentällään ihan kuollut jengi. Ihme ja kumma saivat tasoituksen aikaiseksi.

Onneton kiri kun saivat pelin tasoihin. Niinhan se menee. Oliko tapparalla sitten onneton lopetus kun tekivat ihmeen ja kumman kaupalla maalin jatkoajalla?

Sehan ei johtunut mistaan hallinnasta 5vs5 pelissa vaan yksittaisen pelaajan karmeasta virheesta ja hyvasta ylivoimapelista (seka tuomarin paatoksesta olla puuttumatta maalivahdin alueella olevaan tapparan pelaajaan).

Ei naissa jutuissa ole mitaan jarkea. Peleja voi voittaa vaikkei niita kiekollisesti hallitsisikaan. Ja sita on tassa nyt nahty. Ei se ole tapparalta ollenkaan pois, voitot on voittoja ja maalit on maaleja. Itse ainakin vaihtaisin hallinnan noihin otteluvoittoihin koska vaan.

Mutta jotkut eivat pysty siihenkaan etta osaisivat erottaa asiat toisistaan.....nayttaa silta etta tulos on katsottu teksti-tv:lta ja hallinta on paatetty sen mukaan jos on tullut siihen lopputulokseen etta tappara on "halutessaan hallinnut". Tappara on tehnyt riittavan hyvalla prosentilla maaleja voittaakseen molemmat. That's all.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ainoa asia viestissäsi oli, että korjasit nimen oikein. Aika heikkoa antia sinulta keskusteluun, kun et pysyt mitään muuta antamaan itseni perusteluihin viestiin.

Tiedätkö edes mikä peli siellä on menossa?

Ekasa erässä jäi muuten sitten pari koukkua viheltämättä Tapparaltakin. Se ei muuta tosi asiaa, että Lukkokaan ei päässyt maaliapiakoille, mutta ekassa erässä ei tapahtunut mitään hirveän selkeitä virheitä tuomareilta!

No nyt on kiukkua. Jompi kumpi tuomareista vienyt mahdollisuuden sinulta?

Edelleen... Se viestin mitä minulta alkujaan minulta lainasit oli heitetty vasta kuittina (pistekirjoitettujen hymiöiden kanssa) nimimerkki Rommelille.

Ei tätä nyt vittu tarvi noin vakavasti ottaa. Niin ja mulla on pienempi muna, mutta vitun nopeat lanteet.
 
Viimeksi muokattu:

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Sorry, jos sormet on näppistä nopeempia välillä ja kirjaimet menee väärinpäin. Jos et ymmärrä tekstiä, niin voin kyllä vielä kääntää sen vaikka rauman giälel! Että tulee selväks.

Ei se tarkoita, että siitä mitään ymmärtää vaikka katsois 50 vuotta. Mäkin voin katsella kiinan kieltä 50 vuotta. ja silti oon ihan yhtä viisas kuin alkupisteessä.

Itse kirjoitit pari viestiä aikaisemmin:"Nyt mennään välierää Tapparaa vastaan. Mistähän sinä puhut ? Vittu ei saumaakaan vielä kahteen otteluun. Nyt värilasit pois silmiltä. Lukko on ollut ihan oppilaana Jukalle. Toki minäkin toivoisin voittoa ja finaalipaikkaa, mutta... realismi, missä pelaa ?"

Niin mielestäni tuo ei tuo sitä mitä nyt väität. Että joskos nyt vaan palaisit sinne länskärin tekstari palstalle omiesi tasolle/kanssa. I

Niin. Sä kysyit ja mä vastasin. Mikähän sun ongelma nyt on ? Jos sua vituttaa tappio noin paljon, ettet sen pelillisiä syitä näe, niin mene vittu nukkumaan. Vituttaa se tappio muakin, mutta mä olen sinut sen kanssa, kun katsoin ottelun.

Tää on yliveto.

Referee81 kirjoitti:
Mulla on enemmän kokemusta pelkästään tuomarina toimimisena. Plus sitten Lukossa vietettynä pelaajan 12 vuotta.

Lälälää :)
 

Ihmiskuula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Erinäisiä kysymyksiä pienille ja sympaattisille Lukko-faneille:

Millä perusteella Lukko hallitsi peliä missään vaiheessa?
Missä mielessä tuomarilinja suosi selvästi Tapparaa? Minusta se oli jokaista jääkiekon ystävää vastaan. Yksi huonoimpia viheltelyjä mielestäni tällä kaudella.
Millä perusteella Nieminen filmasi Generousin jäähyssä?
Olisiko Lukko voittanut pelin, jos olisi ollut paremmat tuomarit?
Ovatko Tikkanen ja Aalto tämän sarjan paskimmat pelaajat?

Koitetaan ottaa kaikkiin kiinni:

Jos hallitsi niin näennäisesti.

Kyllä ne loppujenlopuksi taisi olla tasasen paskoja.

Kun se hyppäsi päin laitaa, ekassa erässä vedettiin noin 5-6 samanlaista poikkaria. Veteraaniliike.

Ei.

Todennäköisesti.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Tappara oli väsyneistä parempi koko ottelun ja tarjosi Lukolle lopussa sen kavennuksen oikein tyrkytti. Oliko viis purkupaikkaa mutta hyvähän tämäkin oli. Huomenna kunnolla nenään ja hyvää yötä.
 

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Tää on yliveto.

Lälälää :)

Älä muuta sano =)

Tää spede on näkyy Ylöjärvellä, sen verran pieni paikka sekin että eipä ole vaikea löytää tätäkin sientä pesimästä jostain seudun hallista.
 

Referee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vahva jänne

Vitun marjat. Jos jänne on vahva niin se venyy muttei katkea.

Tuli selväksi että olet peliä pelannut mutta todennäköisesti olit ihan paska ja teit suomelle palveluksen kun et siinä Liiga-tasolle päässyt.

Menetkös nyt riitelemän siitä itsesi kanssa jookosta? Otat vaikka tissimunkkia Esson baarista ja päärynälimpparia kanssa. Sitten ryystämään tappio takaraivoon, jookosta?

Pitäiskö nauraa vai itkeä tuolle ekalle kommentillesi? Ei osaa sanoa, kun en tiedä millainen ihminen siellä kirjoittelee...

Siihen,että saat draivin päälle ja sen katkaisee tuomarin kämmi, niin ei periaatteessa pitäisi vaikuttaa. Mutta ihmismieli ei toimi niin. Generouksen jäähy oli juuri sellainen,että pitäisi pitää pää kylmänä, mutta tärkeissä peleissä se juurikin punnitaan tuo pääkopan kestävyys. Mutta jälkimmäistähän ei olisi tullut, jos tuomarit ajantasalla tai edes linjassaan. Mutta tasohan on mitä on tässä sarjassa.

PS: Voin rehellisesti tunnustaa, että tasoni ei riittänyt SM-liiga tasolle, mutta aika harvalla meistä niin on tehnyt. A-SM sarjan pelissä olleena sekä Suomi-sarja pelissä, niin katsanto kanta on aika laaja ja hyvä! ;)
 

Referee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hyvin vedät

Älä muuta sano =)

Tää spede on näkyy Ylöjärvellä, sen verran pieni paikka sekin että eipä ole vaikea löytää tätäkin sientä pesimästä jostain seudun hallista.

Hienoa suomen kielen taitoa....

Mitäköhän tällä yrität kertoa?

En nyt ota kantaa miksi asun Ylöjärvellä. Lukossa 12 vuotta pelanneena ja joskus juu käyn tuolla Ylöjärven jäähallissa harrastekiekkoa vielä tätä nykyään pelaamassa.

Mutta nää teidänanalyysit, kun eka kaveri huutaa että Lukko aivan jaloissa ja sitten perutaan sanoja. Ei vaan täsmää peliin, mitä itse katsoin...

PS. Ja tää spede kenelle vastailin, niin näyttää olevan miesmalli, että pitäiskö tähän vetästä jotai yhtä hienoa kuin sä mun asumispaikkakuntaan! ;)
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mä en jaksa ymmärtää sitä, että toivotaan Levosta puhaltamaan sarjaa. Joo, onhan se pelaajien "suosikki", mutta siihen suosikkiasemaan pääsee juuri sillä mitä Levonen tekee eli jättämällä jäähyt viheltämättä.

Ite en missään tapauksessa kaipaa sitä että "antaa poikien pelata" jyrää päivänselvät jäähyn arvoiset rikkeet alleen.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Eli Tappara ei haluakaan hallita pelia muuta kuin ylivoimilla? Sitako yritat sanoa? Tappara hallitsi 5 vs 5 pelia hivenen ensimmaisessa erassa. Ekassa pelissa ja toisen pelin viimeiset 40 min lukko vei 5 vs 5 pelia. Se on siis tapparan tahto, ei lukon osaamista ollenkaan?

No annan sulle vähän ajatusleikkiä. Lukko on kuulemma vienyt tasakentällisin peliä. Tämä on nyt sitten sun mielipide. Mun mielipide on ettei Lukolla ole juurikaan ollut tasakentällisin jakoa kun peliä on ratkottu. Tampereella Tappara meni 3-0 johtoon selvän hallinnan saattelemana. Loppupelissä Lukolla oli enemmän kiekko ja pelasivat suoraviivaista lätkää. Ei varmaan edes sinun kaltaiselle foliohatulle tule yllätyksenä, että vastuja voi saada liigan välierissä otetta jos taululla on 3-0. Mielenkiintoista ettei sitä samaa rohkeutta ollut kun peli oli tasatilanteessa.

Tänään sama homma Raumalla. Tappara tuli ratkomaan peliä alkuun ja kolmannesta paikasta upposi 0-1. Lukolla ei tainnut olla edes vetoa tuohon mennessä. Olihan siinä paikat mennä lähellä 0-2 johtoon. Jälleen Lukko aivan lapanen 5v5 pelissä kotonaan, tällä kertaa peli pysy "kireänä". Toisessä erässä Lukolla oli sellainen meininki kun kotona pitää ollakin, saivat 1-1. Kunnes taas Tappara kiristi ruuvia Lukon joutuessa rikkomaan, seurauksena 1-2. Viimeisessä erässä Lukko oli hemmetin onneton, eihän siinä ollut sellaista kiimaa ja tulitusta, kun oli esim. ensimmäisessä pelissä Tapparan johtaessa 2-3 maalilla. Jollakin pullalla saivat sitten tasoituksen tehtyä. Jatkoajalla taas Tappara otti pelin haltuun ja voiton kotiin.

Hyvin vaikea mun edelleenkään nähdä Lukon hallitsevan tasakentällisin peliä jos tuloksena on maaleissa 4-0 Tapparalle, kunnes Lukko alkaa saamaan "otetta" ja "viemään" tasakentällisin peliä.

Fiksut voinee vetää johtopäätöksensä.
 

anonima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hienoa suomen kielen taitoa....

Mitäköhän tällä yrität kertoa?

En nyt ota kantaa miksi asun Ylöjärvellä. Lukossa 12 vuotta pelanneena ja joskus juu käyn tuolla Ylöjärven jäähallissa harrastekiekkoa vielä tätä nykyään pelaamassa.

Mutta nää teidänanalyysit, kun eka kaveri huutaa että Lukko aivan jaloissa ja sitten perutaan sanoja. Ei vaan täsmää peliin, mitä itse katsoin...

PS. Ja tää spede kenelle vastailin, niin näyttää olevan miesmalli, että pitäiskö tähän vetästä jotai yhtä hienoa kuin sä mun asumispaikkakuntaan! ;)

Suomen kieli sen kuin paranee. Ylöjärvi on hieno kaupunki. Miltei saman kokoinen kuin Rauma. Alkaako kuitenkin menemään liian henkilökohtaiseksi? Jos nyt vaan odoteltaisiin huomista peliä ja katsotaan sitten uudestaan.
 

Referee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Puusilmäisyyttä parhaillaan...

No annan sulle vähän ajatusleikkiä. Lukko on kuulemma vienyt tasakentällisin peliä. Tämä on nyt sitten sun mielipide. Mun mielipide on ettei Lukolla ole juurikaan ollut tasakentällisin jakoa kun peliä on ratkottu. Tampereella Tappara meni 3-0 johtoon selvän hallinnan saattelemana. Loppupelissä Lukolla oli enemmän kiekko ja pelasivat suoraviivaista lätkää. Ei varmaan edes sinun kaltaiselle foliohatulle tule yllätyksenä, että vastuja voi saada liigan välierissä otetta jos taululla on 3-0. Mielenkiintoista ettei sitä samaa rohkeutta ollut kun peli oli tasatilanteessa.

Tänään sama homma Raumalla. Tappara tuli ratkomaan peliä alkuun ja kolmannesta paikasta upposi 0-1. Lukolla ei tainnut olla edes vetoa tuohon mennessä. Olihan siinä paikat mennä lähellä 0-2 johtoon. Jälleen Lukko aivan lapanen 5v5 pelissä kotonaan, tällä kertaa peli pysy "kireänä". Toisessä erässä Lukolla oli sellainen meininki kun kotona pitää ollakin, saivat 1-1. Kunnes taas Tappara kiristi ruuvia Lukon joutuessa rikkomaan, seurauksena 1-2. Viimeisessä erässä Lukko oli hemmetin onneton, eihän siinä ollut sellaista kiimaa ja tulitusta, kun oli esim. ensimmäisessä pelissä Tapparan johtaessa 2-3 maalilla. Jollakin pullalla saivat sitten tasoituksen tehtyä. Jatkoajalla taas Tappara otti pelin haltuun ja voiton kotiin.

Hyvin vaikea mun edelleenkään nähdä Lukon hallitsevan tasakentällisin peliä jos tuloksena on maaleissa 4-0 Tapparalle, kunnes Lukko alkaa saamaan "otetta" ja "viemään" tasakentällisin peliä.

Fiksut voinee vetää johtopäätöksensä.

Kyllä olet oikeassa tuon suhteen, että Tappara tuli hyvin peliin ja vei ekaa erää. Tosin, unohdat siinäkin sen Vahalahden tilanteen juuri ennen Tapparan maalia.

Toiseen erään, niin Lukon maalin jälkeen, jos vakavissasi väität että Tappara vain kiristi ruuvia ja Lukko oli helisemässä, niin kertoo aika paljon sinun näkemyksestä pelistä.

Siitä olen täysin samaa mieltä, että Tappara käytti paikkansa hyväksi isolla prosentilla. Ja mitä tulee tuohon 5 vs 5 peliin, niin Lukko on tehnyt enemmänmaaleja siinä pelissä. Ihan turha laittaa tähänvastaukseksi mitään, että Tapparan ei tarvinnut enää Tampereella pelata tai jotain. Lukon av on ollut heikkoa ja piste. Siihen Lukon pitää saada parannusta sekä Tikkanen pois kokoonpanosta. Pakkien virheistä on tullut maaleja, kuten tänään jatkoaika maali ja Tampereella 4:s maali.

Näitä ei Tappara anna ja tässä näkee miten Rautakorpi on kasannut joukkueen ja keihin luottaa!
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt koitetaan ilman foliohattua tai niitä oransseja laseja. Ei ole kenenkään pakko olla samaa mieltä, mutta kirjoitan silti.

Lukko tuli ihmeellisen passiivisesti tuohon jatkoerään. Mihin hävisi se aktiivinen karvaus? Lukkohan pelasi jatkoerässä käytännössä Tapparan träppiä, tosin Tikkanen kyllä kusi sen. Lukko ei paineistanut missään vaiheessa jatkoerän alussa.
 
PS. Pakko mainita, että työkaveri (Ilves henkinen) oli kyllä 100% oikeassa, että ei nää Tappara-fanit nää yhtään omiensa virheitä ja ovat aika puusilmäisiä. Sekä suurin osa Tappara faneista tulee jostain lähikylistä, ktuen Mouhijärvi ja Vesilahti. Seura on enemmänkin lähikuntien joukkue ja fanien taso samaa! Sen on kyllä todistanut muutamien kirjoittelutkin täällä.

Sillä lailla. Lukko-fanithan ovatkin tunnettuja juurikin siitä, että pystyvät näkemään pelissä tapahtuvat asiat todenmukaisesti. Keskiviikkona tuomarit olivat paskoja, kun puhalsivat liian tiukasti. Tänää tuomarit olivat ihan paskoja, kun puhalsivat liian löysästi. Lukko oli edellä, kuten aina ja jokaisessa pelissä. Vastustaja oli paska ja niillä kävi vain tuuri ja niin edelleen..

Mistäköhän Referee81 luulet Lukon fanien tulevan? Tiedätkö lähikylät Eurajoki, Eura, Laitila, ja Mynämäki, mutta nämähän ovat ykkökorin metropoleja ja ihmiset tavallista älykkäämpiä.

Tänään Lukko oli hyvä ja taisteli voitosta, mutta jäähyt koituivat kohtaloksi. Zapolski ei ilmeisesti pysty venymään sille tasolle, että voisi näitä pelejä voittaa.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Käykö jengi tosissaan areenalla katsomassa lähinnä tuomareita ja bongaamassa niiden sekä pelaajien virheitä? Mä ainakin olin tänään nauttimassa helvetin vauhdikkaasta ja jännästä kiekkomatsista, joka meni oikeuden ja kohtuuden nimissä jatkoille. Tietysti ottaa häviö nuppiin, mutta onneksi tää on vain lätkää.

Luulisi elämän olevan synkkää, jos lempiharrastus tuottaa silkkaa perkeleellistä angstia?
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt koitetaan ilman foliohattua tai niitä oransseja laseja. Ei ole kenenkään pakko olla samaa mieltä, mutta kirjoitan silti.

Lukko tuli ihmeellisen passiivisesti tuohon jatkoerään. Mihin hävisi se aktiivinen karvaus? Lukkohan pelasi jatkoerässä käytännössä Tapparan träppiä, tosin Tikkanen kyllä kusi sen. Lukko ei paineistanut missään vaiheessa jatkoerän alussa.
Taisin tästä kirjoittaa jo aiemmin. Lukko lähti jälleen kerran varovaisesti jatkoerään, koska ilmeisesti Dufva haluaa välttää suurempia virheitä.

Mielestäni Lukon taktiikka jatkoerissä on ollut koko kevään ajan typerä. Bluesia vastaan hävittiin kaksi pitkää jatkoerää, ja niissä molemmissa oli sellainen fiilis, että ilman tuuripomppuja Blues tulee viemään. Lukko ei vain yksinkertaisesti uskaltanut pelata, koska oli pelko perseessä. Tänään oli ihan sama kuvio. Heti aluksi taisi joku pakeista jo tunaroida kiekon vaarallisesti Tapparalle, kun keppi tärisi jännityksestä.

Jatkoajoilla korostuu yleensä se, että kumpi haluaa voittoa enemmän ja on valmis ottamaan pieniä riskejä sen eteen. Niin kävi Blues-sarjassa, ja niin kävi taas tänään. Lukko voi siis syyttää vain itseään jatkoaikamaalista.
 

Referee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pelistä ja sarjan tuomaroinnista

Sillä lailla. Lukko-fanithan ovatkin tunnettuja juurikin siitä, että pystyvät näkemään pelissä tapahtuvat asiat todenmukaisesti. Keskiviikkona tuomarit olivat paskoja, kun puhalsivat liian tiukasti. Tänää tuomarit olivat ihan paskoja, kun puhalsivat liian löysästi. Lukko oli edellä, kuten aina ja jokaisessa pelissä. Vastustaja oli paska ja niillä kävi vain tuuri ja niin edelleen..

Mistäköhän Referee81 luulet Lukon fanien tulevan? Tiedätkö lähikylät Eurajoki, Eura, Laitila, ja Mynämäki, mutta nämähän ovat ykkökorin metropoleja ja ihmiset tavallista älykkäämpiä.

Tänään Lukko oli hyvä ja taisteli voitosta, mutta jäähyt koituivat kohtaloksi. Zapolski ei ilmeisesti pysty venymään sille tasolle, että voisi näitä pelejä voittaa.

Kyllä mynämäki on muiden kuiden Lukko fanien hallitsema paikka. En ole väittänyt Lukko fanien olevan mitään pyhimyksiä ta iolevan aina oikeassa. Vai olenko. Nyt oli kyse tästä pelistä. Itsekin katsoin ekan pelin ja siinä Lukon pelaajien kuuppa keitti yli alussa. Tappara rankaisi ja se siitä.

Suurin ongelma näissä sarjoissa on se, että tuomarit vaihtuu seuraavaan peliin ja linja muuttuu. Tosin isompana ongelmana pidän tuota linjan muuttumista kesken pelin. Tänään se muuttui radikaalisti tuossa kohtaa kun Virtanen sai jäähyn. Ahtolan hankkima 2min Aallolle oli vähän kyseenalainen, mutta tyhmästi Aalto nosti mailan kainaloon ja tuomari kun oli takana, niin hän ei nähnyt muuta.

PS. Ei tartte opettaa mulle niitä lähikuntia. Oon itse asunut Raumalla 20 vuotta, joten kyllä tiedän mistä ne tulee. Täällä (Tampereella) työpaikalla on vaan tullut myös tuo Tappara fanien puusilmäisyys vahvasti esiin. Tämä on verrattuna Ilves faneihin joiden kanssa ollaan oltu jo runkosarjassa hyvinkin samoilla linjoilla monessa pelissä, vaikka toinen onkin hävinnyt.



PSS. Eikös Mynämäki ole teidän (TPS) aluetta jo?
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Taisin tästä kirjoittaa jo aiemmin. Lukko lähti jälleen kerran varovaisesti jatkoerään, koska ilmeisesti Dufva haluaa välttää suurempia virheitä.

Mielestäni Lukon taktiikka jatkoerissä on ollut koko kevään ajan typerä. Bluesia vastaan hävittiin kaksi pitkää jatkoerää, ja niissä molemmissa oli sellainen fiilis, että ilman tuuripomppuja Blues tulee viemään. Lukko ei vain yksinkertaisesti uskaltanut pelata, koska oli pelko perseessä. Tänään oli ihan sama kuvio. Heti aluksi taisi joku pakeista jo tunaroida kiekon vaarallisesti Tapparalle, kun keppi tärisi jännityksestä.

Jatkoajoilla korostuu yleensä se, että kumpi haluaa voittoa enemmän ja on valmis ottamaan pieniä riskejä sen eteen. Niin kävi Blues-sarjassa, ja niin kävi taas tänään. Lukko voi siis syyttää vain itseään jatkoaikamaalista.

Anteeksi, en huomannut viestiäsi.

Tietyistä syistä en seurannut teidän edesottamuksia puolivälierissä, mutta oliko nyt tosiaan kolmas turpaan jatkoilla? Jos näin, niin pitää kyllä ihmetellä. Kokemusta löytyy teidänkin joukkueesta sen verran, että ei sitä häviötä pitäisi noin paljoa pelätä.
Koko Lukon pelisuunnitelma muuttui tuossa jatkoerässä ihan käsittämättömän paljon. Loppui karvaus, loppui hyökkäys...
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sillä lailla. Lukko-fanithan ovatkin tunnettuja juurikin siitä, että pystyvät näkemään pelissä tapahtuvat asiat todenmukaisesti. Keskiviikkona tuomarit olivat paskoja, kun puhalsivat liian tiukasti. Tänää tuomarit olivat ihan paskoja, kun puhalsivat liian löysästi. Lukko oli edellä, kuten aina ja jokaisessa pelissä. Vastustaja oli paska ja niillä kävi vain tuuri ja niin edelleen.
Ihan vakuuttavaa olkiukkoilua, mutta eiköhän se kuitenkin mennyt suurimman osan mielestä näin:

Keskiviikon pelissä tuomarit vihelsivät muuten hyvin, mutta hylkäsivät Lukon tärkeän tasoitusmaalin.

Lukko pelasi ihan ok vieraspelin Tampereella, mutta oli huono erikoistilanteissa, joten Tappara sai puoli-ilmaiseksi avausvoiton.

Tänään peli oli jälleen tasaista, mutta - yllätys yllätys - Lukko ei vakuuttanut erikoistilanteissa, jotka olivat ottelun ratkaisutekijä. Muuten peli oli suhteellisen tasaista.

Tuomarit vihelsivät ensimmäisen erän linjakkaasti, mutta toiseen erään taikoivat täysin uudenlaisen linjan. Virtasen rangaistus oli selvä paikkojäähy, joka oli lähellä muodostua ottelun ratkaisuksi. Kolmannessa erässä ei ollut erityisemmin vihellettävää, joten voikin todeta, että tuomarit olivat yhtä erää lukuun ottamatta ihan hyviä. Se ei kuitenkaan riitä ainakaan minulle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös