Pe 3.4.2015 Tappara - Lukko (1. välierä)

  • 21 873
  • 210

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Tappara oli parempi, tavaran heittäminen jäälle on ala-arvoista ja tuomarit olivat paskoja, vaikka eivät peliä ratkaisseet. Mutta Kristiina Kekäläinen ei ole enää yhtä kaunis kuin joskus kauan sitten. Sen mieshän on se TV1:n apina. Kertoo riittävästi kyseisen tytsyn todellisesta tasosta.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lukko
Toinen erä oli kelpo esitys joukkueilta, tuomareilta ja ilmeisesti yleisöltäkin. Siinä molemmat joukkueet tekivät yhden pahan virheen ja niiden seurauksina yhden maalin.

Muissa erissä sinipaidat olivat kohtalaisen hyviä, mutta kelta- ja raitapaidat kehnoja. Lopussa katsomosta löytyi muutamia, jotka katsoivat asiakseen olla vielä heitäkin huonompia. Jutut maalivahtien sukelteluista ovat turhaa päänaukomista. Samoin tuomarien puolueellisuudesta. Kyllä ne tuomiot menevät suuntaan tai toiseen perseelleen ihan vain huonouden takia.

Nyt on ratkennut yksi asia tässä välieräsarjassa: Lukko ei voita settiä 4-0. Kaikki muut vaihtoehdot ovat edelleen mahdollisia.
 

Referee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuohon Niemisen jäähyyn, niin senhän vihelsi Levonen (ei se joka hylkäsi maalin). Niin Nieminen teki virheen, kun aukoi päätään vielä sillekin. Siinä mielessä täysin oikein, että sai kympin. Linjurin toiminta jotain ala-arvoista tässä välissä, mutta pleksien paukuttelu aiheutti ulosajon (oikeutettu)... Levonen siis tuomitsi nuo 10min ja muutti sen ulosajoon olivat oiekin, mutta kahden muun tuomarin käytökset sitten eivät olleetkaan ihan kaikkien Liigan sääntöjen mukaisia.
 

Mentos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Provoviestit & Ylilyönnit
Joopa joo, olipahan ottelu. Fakta on se, että olihan Tappara jonkin verran parempi, ehkä 4-2 olisivat olleet "oikeimmat" numerot.

Nieminen on hieno mies, hyvää duunia tuossa hylätyssä maalissa. Harmi vaan että se tosiaan hylättiin. Itse ainakin lähden luottavaisin mielin huomiseen peliin, kotona kaikki on helpompaa jne.

Tavaran heittäminen jäälle on tyhmää, se on fakta. Välillä tunne menee joillakin järjen yli. Enkä tosiaan puolustele tavaraa jäälle heittäneitä, päinvastoin.

Huomenna uudet eväät ja sarja tasoihin, kiitos.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Mahtava ottelu paikanpäällä, ihan helmi. Ville kirsikkana kakun päällä järjesti kunnon show'n, sääliksi toki kävi. Miehen liike on aivan karmeaa, eikä toki ole ainoa Lukon porukasta. Vaikea uskoa että nuo miehet Tapparaa voittaa neljää kertaa.
Tulee mieleen -88 finaalit kun Korpi sanoi Lukosta että "siä on läskisiä tankkeja jokka ei jaksa liikkua".
No nyt ei ole näin, mutta pelin nähtyäni laitan roponi Tapparalle.

Ekan erän aikana tuli mieleen että kylläpä Lukko pelaa härskiä estopeliä, että ei ainakaan toiseksi jääneet Raumlaisset siinä hommassa.
Kaksi säkämaalia on paljon Tapparaa vastaan mutta ei riittävästi.

Hieno, hieno peli.

Niemisen maalitilanteessa ei ole mitään ihmeteltävää. Jos tuomari katsoo että maalivahtia häirittiin niin se on sillä selvä. Sehän ei ole uutta että täällä ei sääntöjä tunneta. Maalialuesääntökin on vahvasti tuomarin tulkintaa. Sen mukaan mennään mitä raitapaita näyttää.
Tätä lisää!
 
Vaikutti siltä, että Riska olisi vedetty kampilla nurin. Voi olla, että olen myös väärässä.

Kyllä minäkin vieruskaverille kuiskuttelin, että mitäs tuossa ennen maalia tapahtui. Joku jossain olisi voinut viheltääkin.

Tapparan peli-ilme ilahdutti: tänään oltiin töissä aikalailla koko 60 minsaa, ehkäpä kauden paras peli tähän mennessä. Omistakin lähdettiin ainakin kohtuullisen ripsakasti, eikä niitä viivelähtöjä (onneksi) kauheasti viljelty. Jostakin syystä aloitusten voittoprosentti näytti omiin silmiin hiipuvan ekan erän jälkeen, tai ainakin siltä vaikutti. Ja edelleen se omista purkaminen on välillä yllättävän haastavaa. Yhden alivoiman aikana pelattiin tyylikkäästi aikaa ja namuteltiin pakki-pakkia, jonka jälkeen tykitettiin lätkä suoraan viivalla jököttäneen lukkolaisen lapaan. Ei noin.

Ensimmäisen pelin perusteella olen jatkon suhteen aika luottavainen, joskin Lukko tulee taatusti tuosta parantamaan. Jotenkin hitaalta sinikeltainen ryhmä tänään vaikutti (?). Vai kokoko sen tekee?

RB:n capo toivottavasti puhuttaa heittelijät, jotta hölmöily loppuu. Maammelaulu lähti D-nurkasta komeasti ja muutenkin siellä jaksettiin pomppia, laulaa ja taputtaa (sekä buuata sille järkyttävälle mainokselle). Omalle paikalle tosin kuului ihan vastaavaa mökää SO:n taholta. Muiden katsomonosien monotonista vihtomista unohtamatta.

Eiköhän tästä hyvä sarja tänäkin vuonna saada!
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Maalista en osaa sanoa, mutta linjatuomari oli liian innokkaasti ajamassa Villeä jäähyaitioon ja lopulta tynäisi hänet kumoon. Liigan uskottavuuden kannalta on parempi, että uudet tuomarit viheltävät huomenna Raumalla.

Hyvä Ville. Tämä on just sitä oikeaa playoff-meininkiä.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Siellä jo vaaditaan linjurille rangaistusta pelaajan koskemattomuuden rikkomisesta, kun Ville kupsahti persiilleen kompuroidessa jäähyaitioon. Tämä tapaus on kyllä parasta kiekkokomiikkaa pitkästä aikaa!
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Oli kyllä melkoinen tuomarifarssi! Palolalta Nieminen vei avauserässä varman maalin koukulla, jota tuomarit eivät viheltäneet. Tuosta maali ja peli 2-0. Sitten Nemo ei saanut edes kakkosta kolattuaan Metsolan maalivahdin alueella, kun vastaavasti Marjamäki sai avauserässä kevyestä tuuppauksesta Zapolskiin kakkosen. Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun tuomarit pelaavat näin räikeästi Lukon pussiin!

Vakavasti puhuen, heikosti viheltelivät Levonen ja Fonselius, mutta vaikea nähdä kummankaan siitä toista enempää kärsineen. Ensimmäiset vaihdot näyttivät jo pitkälti suuntaa, kun kummankaan selkeähköistä rikkeistä ei boksiin laitettu. Klassinen toteamus, mutta tuomarit eivät peliä ratkaisseet.

Hieno peli Hakametsässä kaiken kaikkiaan nähtiin. Tunnelmaa hallissa riitti ja tapahtumia kentällä. Aivan erinäköistä peliä oli kuin IFK-sarjassa, mikä oli odotettuakin. Lukko ei tänään minua oikeastaan vakuuttanut millään rintamalla Zapolskia lukuunottamatta. Pelinopeus oli Tapparaakin hitaampaa ja omissa sattui muutamia pahoja merkkausvirheitä, mitä en Lukolta osannut odottaa. Hyökkäyksessä alettiin loppua kohden menemään hyvin maalille, mutta muuten se vaikutti vaarattomalta. Huomenna tosin varmaan nähdään paljon parempi ja valmiimpi Lukko. Nieminen oli jälleen oma itsensä. Ei tuolla liikkeellä kyllä mahtuisi Tapparan kokoonpanoon. Pelilliseltä kantilta voi jäliviisaana sanoa, että oikeinhan Tappara teki, kun ei raihnaiselle Niemiselle käyttöä nähnyt. Ja linjatuomari ei tehnyt tilanteessa mitään väärää. Nieminen oli jo useamman minuutin mussuttanut ja ottanut tarkoituksella kontaktia tuomareihin.

Tapparalta kolmelta ensimmäiseltä ketjulta loistavat pelit, joista ei voi nostaa ketään huonona esimerkkinä. Erityiskehut Kuuselalle, joka oli kentän selvästi paras ja Maliselle sekä Erkinjuntille, jotka molemmat esittivät playoffien parastaan. Marjamäki kyllä pelottaa kiekollisena ja kiekottomana. Koko ajan kädet ovat pelottavan ylhäällä taklaustilanteissa ja omalla alueelle ei tiedä miten pelata. Avauserän jäähy oli helppo viheltää ja täysin turha.

Pakisto pelasi myös pääosin hyvin, tosin Kankaanperälle sattui muutama paha aivopieru. Metsola alkoi loppua kohti pomputtelemaan helppojakin laukauksia ja tuo Lukon maskipelaaminen aiheuttaa vielä enemmänkin viivamaaleja tämän sarjan aikana.

On sitä itseäkin katsomossa vituttanut useita kertoja, mutten silti muista Tapparan fanikatsomon heittelevän tuolla antaumuksella tavaraa jäälle. Pullo, kolikoita, nuuskaa ja kortteja ainakin jäälle lensi. Pilasi kyllä raumalaiset tehokkaasti mainettaan.
 
Viimeksi muokattu:

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Parasta kiekkokomiikkaa on tulla oman kauden loputtua härnäämään muita keskustelijoita.
 

Wille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
[QUOTE="Sabaton, post: 5829211, member: 25527"Pilasi kyllä RB tehokkaasti mainettaan.[/QUOTE]
Etkö nyt jo lukenut, että ei oo RB?
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Tappara oli parempi, tavaran heittäminen jäälle on ala-arvoista ja tuomarit olivat paskoja, vaikka eivät peliä ratkaisseet. Mutta Kristiina Kekäläinen ei ole enää yhtä kaunis kuin joskus kauan sitten. Sen mieshän on se TV1:n apina. Kertoo riittävästi kyseisen tytsyn todellisesta tasosta.

Sehän tässä harmittaakim. Oletettu rotunainen sortuu tuollaiseen
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei jumalauta. Oma joukkue lomilla niin jatkoaikaan ei saa tulla kommentoimaan enää mitään? On se kova!
Päissäskös olet vai ihan tahallaanko jätät ymmärtämättä pointin? Ite ulkona -> härnätään muita -> komiikkaa.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Päissäskös olet vai ihan tahallaanko jätät ymmärtämättä pointin? Ite ulkona -> härnätään muita -> komiikkaa.

Taitaa olla jotain teikäläistä hassuttelua? En ensinnäkään ymmärrä miten härnäsin kommentillani ketään? Kirjoitin vain mitä lukenut aiheesta. Ihmeellistä, jos tämä on komiikkaa jonkun mielestä.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Tunteet kävivät kuumina katsomossa, selkeä ylilyönti tottakai. Taisi tamperelaiskannattajat heittää popkorneja HIFK-pelaajan päälle viime sarjassa?

Isoja tunteita ja silloin voi typeryyksiä sattua.

Huomenna jatkuu, ihan OK fiilikset silti pelistä. En vaan oikein ymmärtänyt miksi maalivahti otettiin pois 2 minuuttia ennen loppua jo.
 

tuukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ja se Metsolan "hyppy", "kuoleva joutsen" ja mitä näitä nyt on, ei missään tapauksessa voinu liittyä siihen, että Metso ei tienny kiekon sijainnista ja heitti selälleen päätään pyöritellen ja kiekkoa kainaloon hakien, niinku musta jonkun verran näytti? No eipä tietenkään, koska Metso sulaa ja filmaa aina keväällä...
 

Wille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Sakari Suominen, linjatuomari.
 

Zikako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ihan sama kuka on tuomari. Ihan itse Ville leukaansa kompastui, tuomarin saattamisella ei tekemistä kaatumisen kanssa.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Ihan sama kuka on tuomari. Ihan itse Ville leukaansa kompastui, tuomarin saattamisella ei tekemistä kaatumisen kanssa.

Näin tuon tilanteen ihan jäähyaition takaa muutaman penkkirivin päästä. Nieminen kampeaa tuossa omalla mailallaan itseään pois tuosta jäähyaition suulta jostain syystä ja linjuri kaikkien edun mukaisesti yrittää saada Villen boksiin. En alkaisi linjuria syyttämään Niemisen pyllähdyksestä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös