Pe 26.4.2024 Pelicans - Tappara

  • 46 780
  • 1 342

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Tältä se minusta vaikutti, koska muuten hylky olisi ollut selviö.
Tuomarihan taisi nähdä tuon Tappara-pelaajan kampituksen ennen maalia ja näytti kädellä siihen suuntaan, että tuossa on ehkä rike (varmasti vaikea tuossa hässäkässä nähdä mitä siinä oikein tapahtui), sitten kun kiekko meni maaliin niin näytti heti perään maalia. Sitten videolle ja puhdas maali.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt ei ollut helppo tuomio! Mut mun mielestä oikein!!! Vittasmäki potkaisee brygmanin mailan Heljangon jalkoihin.
Niin siis sen mailan, jonka Brygman pelasi Vittasmäen jalkojenväliin yrittäen näin estää liikkumisen. Ei sillä ole väliä mistä maila kimpoaa, ihan sama korkean mailan kanssa, vastuussa mailastaan. Kyllä tässä oli tähän sarjaan se tähän saakka suurin farssi. Mutta kun menee näin päin ja on tasoitusmaali, niin ollaan hiljaa.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Ei enää jaksaisi täällä aikuisilta ihmisiltä noita salaliittojuttuja
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ilmeisesti pelaaja ei ole vastuussa mailastaan.
 

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Vaikeita ovat nuo tilanteet jopa videoita katsellessa.
Iso-Lassen maila oli siellä Heljangon luistimissa, mutta hylkyyn meni?
Erään Masan sanoin " fifty/sixty!"
Nyt meni näin. Aina ei suosita Tapparaakaan.
 

Parson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Timonenhan kommentoi jossain Kimantissa, että tuomari ei saisi koskaan viheltää jäähyä jollei ole aivan varma. Maalin hylyssä varmaan sama.
 

teippi-77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ducks
Että jos kaveri nappaa vastustajan mailan (millä.vaan riumiinosallaam) ja kampittaa sillä oman maalivahtinsa, niin se on sen pelaajan vika jonka mailalla teko tehtiin?

Tuolla logiikalla olisi kovin helppoa hankkia vastustajalle jäähyjä korkeasta mailasta, sen kun otat vastustajan mailasta kiinni ja lyöt sen kärjellä omaan naamaasi.

No tuomarit tuota hyvin pitkään kelasi ja tulivat siihen lopputulokseen, että Tapparan pelaaja sen Pelsu-pelaajan mailan potki Heljankon alle.
No johan tuomarit näyttivät kuinka vihelletään korkeamaila jäähy vaikka pelaaja itse lyö itseään mailalla naamaan.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
En mene sanomaan 100% varmaksi kun lähetystä ei voi kelata taaksepäin.. Mutta minusta kuulutettiin, että Tappara haastaa maalin.

Juu ja tuomarit selvästi sanoi toimitsijoille, ettei ollut haasto, vaan viimeisellä minuutilla tuomarit päättää. Näkyi lähetyksessä selkeästi.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Niin säälittävää kuin tämä on kesälomalta huudella niin tulen kyllä kaapista sen suhteen että toivon Pelicansille mestaruutta. Niin karua kuin se on muiden organisaatioiden kannalta niin tämähän on se kausi kun Tappara on lyötävissä, seuraavat kolme mestaruutta menevät kaiken järjen mukaan naapuriin kun saavat homman rullaamaan kunnolla Grönborgin kanssa, ellei Kärpät sitten löydä viime vuosikymmenen tasoaan. Nyt on se muun mestarin mahdollisuus.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Ois kannattanut Vittasmäen kaatua tuohon mailaan. Josko sitten olisi noteerattu, ettei sitä mailaa voi pitää vastustajan jalkojen välissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös