Pe 14.3.2008 Pelicans - Jokerit (2. puolivälierä)

  • 22 431
  • 138

Acid

Jäsen
Mutta pointti siinä että tuomarit ei todellakaan Pelicansia suosineet. Sopasessakin roikuttiin sillä tavalla että joo.

Sopasessa? Ok, eli menkää sitten roikkumaan Heleniuksessa ja me roikutaan Lopissa. Yhtä järkevää verrata jotain sopasta, Ville Leinoon. Taitaa olla pieni taso ero näillä kavereilla. Edelleenkään en väitä etteikö linja olisi pitänyt. Väitän ainoastaan, että linja suosi Pelikaaneja.
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Löipä, siinä kädessä millä Suhonen huitaisi Leinoa naamaan oli edelleen maila ja mailanvarsi osui Leinoa kaulaan.

Mitä se sitten poskeaan piteli? Ja ennen tuota tilannetta Leino piti Suhosen mailasta kiinni, josta tuo koko soppa lähti liikkeelle. Leino sen aloitti.

Acidille sellasta, että jääkiekko on joukkuepeli. Ei pitäisi tuolla materiaalilla kaatua Leinon pimentämiseen, vai pitäisikö? Huhhuh sentään kun Jokereilla on 4 yhtä hyvää tai parempaa kenttää kun Pelicansin ykkönen, vähintään kakkonen.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tosiaan, Helge olisi voinut käydä vähän muistuttamassa mitä pelejä pelataan. Ja jonkun Suhosen nyt voi kouluttaa vaikka Ossi Saarinen.

Eihän siihen rääpäleeseen olisi tietenkään Heleniusta tarvittu mutta kun mies kerran oli kentällä niin Helge olisi voinut käydä nostamassa rääpäleen seinille, nyt Helge tyytyi vain puhaltelemaan muniinsa.

Kuparinen ja Jokela sen sijaan näyttivät oikeaa asennetta ja olivat aina kärppänä paikalla kun Leinoa alettiin tönimään. Toisin kuin meidän muka järjestysmies.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Puurula oli paska. Ensimmäisen 10 minuutin aikana tuli ehkä 8 vetoa, niistä 7 otettavissa räpylään, mutta niin se kiekko vaan pomppi kentälle joka paikasta. Toisaalta taas otti muutamia hyviä koppeja, mutta jos Pelicans olisi saanut miehia ripareille niin lukemat olisivat olleet jotain 10-0 luokkaa jo toisen erän jälkeen.
Vai että paska, voit toivoa että Puurula ei sitten loistopeliä tässä sarjassa pelaa. Silloin nimittäin Pelicans ei tee maaliakaan jos asteikkosi on tuo.

Jos olisi saanut miehiä ripareille...jos ja jos. Jos Jokerit olisi tehnyt taas ne 8 maalia, niin olisivat luultavasti voittaneet, mutta eivätpä tehneet. Turhaa jossittelua. Kerran vastustaja sai irtokiekon ja teki maalin. Puolustuksen virhe. Toista selkeää riparia ei puolustus antanut. Minulle ainakin riittää mainiosti että torjuu niitä kiekkoja, vaikka ripareita tulisikin. Puolustus hoitakoon jos pomppii. Läpiajoissa Puurula nollasi Pelsun miehet kai ainakin kolme kertaa. Ei huonosti.
 

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sopasessa? Ok, eli menkää sitten roikkumaan Heleniuksessa ja me roikutaan Lopissa. Yhtä järkevää verrata jotain sopasta, Ville Leinoon. Taitaa olla pieni taso ero näillä kavereilla.
Onko sillä väliä mihin pelaajaan kohdistaa roikkumisen. Ei me olla niin tyhmiä, että roikuttas Heleniuksessa. Samat säännöt pitää olla, oli sitten kyseessä semmonen "nobody" ku Sopanen tai "superstara" Leino.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Pelicans tuli otteluun hyvällä liikkeellä ja asenteella järkevästi pelaten ja voitti täysin ansaitusti ottelun. Jokereiden pää ei kestänyt yhtä helppoa voittoa ja Lahteen lähdettiinkin takki auki ja seisovin jaloin. Ensimmäiset 30 minuuttia oli karmeata katseltavaa Jokerilasien läpi nähtynä, ja vaikka lopussa parannettiin selvästi niin ne pari ratkaisevaa maalia oli jo päästetty. Latvalan maali meni Puurulalle aivan liian helposti, mutta muuten mies pelasi hyvin. Se yksi ratkaiseva ero tosin oli että samalla kun Jokerit EI KAATUNUT maalivahtipeliin niin Niemi VOITTI ottelun Pelicansille. Tuomarointi oli erinomaista läpi ottelun - otettiin miestä kunnolla ja selvät jäähyt otettiin pois. Sheddenin itkut voi jättää omaan arvoonsa, sillä tämä ottelu hävittiin ihan Sheddenin omaa tyhmyyttä (yli 60 ottelua harjoiteltu ja tässä edelleen tulos) ja Pelicansin hyvyyttä.

Irtohavaintoja:
-Yhden hyvän ottelun jälkeen palattiin taas lähtötilanteeseen, jossa täytyy kysyä että "kuinka tälaisella materiaalilla voi pelata näin huonosti?" Vaikka asenne parani selvästi loppua kohden, niin mitään järkevää ei lopulta saatu aikaiseksi missään vaiheessa.
-Jos Jokerit tosiaan on näin totaalisen riippuvainen yhdestä ketjusta ja ennenkaikkea yhdestä miehestä ja siis kotiotteluiden vaihto-oikeudesta niin tässä sarjassa käy huonosti. Oksetti katsoa kolmos- ja nelosketjun peliä taas tänään. Louhi, Kerman, Hussey, Saarinen... keitä on ja missä pelaa?
-Kauppinen oli paras pakki tänään. Kertoo korutonta kieltä Jokereiden pakkitilanteesta. Kantor lienee maailmanhistorian kautta aikain paskin pelimies.

Seuraava ottelu ratkaisee hyvin paljon. Jos Pelicans vie niin sarja on siinä.
 

Moonchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kraken
Täällä näyttä ainoa merkittävä asia olevan taas tuomarit. Minä en halua mitenkään erottua joukosta, joten otetaan siihen nyt ensimmäiseksi kantaa. Päivän selväähän on, että tänään linja ei ollut mitää nollatoleranssia sen kertoo jo jäähy määräkin. Mutta mitään oikeusmurha mallisia ratkaisuja en voi kyllä tuolta kaivaa puolin enkä toisin. Ja ei tuo peli mennyt sallivasta linjasta huolimatta miksikään roikkumiseksi.

Mutta itse peli oli kyllä todella viihdyttävä ja jännittävä, meinasi olla välillä liiankin jännittävä. Ensimmäinen erä oli Pelicansilta ehdottomasti parasta, ja sen jälkeen alkoi olla vähän vaikeampaa. Kuitenkaan missään vaiheessa ei todellista paniikkia onneksi ollut päällänsä. Vaikeinta tuntui tänään olevan Koivusen kentällä voittomaalista huolimatta. Normaalisti näillä kavereilla kulkee kiekko lavasta lapaan ajatuksenlailla, mutta tänään oli monesti todella tuskaisen oloista. Eniten pisti silmään Jepen useammat koomailut kiekon kanssa.

Kyllä se vaan tuo Leinon kenttä on valtavan kova. Peli ei tainnut ikinä heidän ollessaan jäällä pyöriä Jokeri päädyssä. Tai ainakin siltä tuntui. Ja maestro itsekin on kyllä aika uskomaton kaveri. Mies ei vaikuta ollenkaan nopealta, vaan tuntuu aina vaan liukuvan. Silti kiekkoa ei saa pois. Ja aina hänen ollessaan kentällä kiekko tuntuu jotenki mystisesti vain ajautuvan hänelle. Kaikissa mahdollisissa tilanteissa, syötöissä, irtokiekoissa, pompuissa, puruissa jne. Onneksi ei tänään saanut muuta aikaan kuin ollut mukana Jokerien kaikissa maaleissa.

Vielä erityismaininta yleisölle. Hallissa oli paras tunnelma mitä olen koskaan kokenut, ja sentään on koko liiga ajan tullut pelit katsottua. Pesee viime kevään Tepsin pudotuksenkin helposti. Yleisölle kuuluu myös kiitos siitä, että tämä liina kokeilu oli jonkinasteinen suksee. Hyvältähän tuo näytti kun porukka oikeasti käytti niitä, joskin joukkue mahdollisti sen omalla pelillään. Kaikkiaan meteliä riitti ja koko halli tuuletti maaleja seisoaltaan, tällaista lisää.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, All Blacks
Sopasessa? Ok, eli menkää sitten roikkumaan Heleniuksessa ja me roikutaan Lopissa. Yhtä järkevää verrata jotain sopasta, Ville Leinoon. Taitaa olla pieni taso ero näillä kavereilla. Edelleenkään en väitä etteikö linja olisi pitänyt. Väitän ainoastaan, että linja suosi Pelikaaneja.

Eli ketä tahansa muuta pelaajaa vastaan saa pelata millä tahansa keinoilla, paitsi Keisari Leinoa? Eiköhän ne säännöt ole kuitenkin samat kaikille pelaajille.

Huvittavinta illan pelissä oli, kun seurasin netin välityksellä, 2 min jäljellä ja 2-1 johto.. Tokaisin kaverille, että nyt olisi aika pitää Sihvonen&Komarov ihan penkillä.. Sitten tulee päivitys.. 3-1 Sihvonen (Komarov) TM. Priceless!!
 
Miksi Arajuuri itkisi? Sehan itki jo ennen pleijareita niin paljon, että nyt menee hommat kuten Arajuuri haluaa. Arajuuri ei itke , koska saavutti itkemisellään sen mitä halusi. Jos tilanne muuttuu, niin saat kyllä nähdä, että itku sieltä tulee.

Hahhah :D, ei voi kun nauraa ^^. Voisitko listata kaikki aravirran tämän kauden itkemiset, jotka ovat kohdistuneet tuomareihin. Voin sanoa, että lista on hyvin lyhyt.

Jos jossain tänään roikuttiin, niin se oli Sopanen. Siis aivan jatkuvasti kun Sopasella oli kiekko hyökkäyskulmassa, keppiä ja koukkua tuli joka puolelta. Ainakin kaksi jäähyä olisi pitänyt tulla.

Maalivahdit olivat tänään hyviä. Sekä Niemeltä että Puurulalta pari todella hienoa räyskäseiviä.

Kousa...mitähän miehestä sanoisi. Aivan uskomattoman hieno peli kaverilta. Sai syöttöpisteen ja taisi olla kahden kaanimaalin aikana kentällä.

Voitto tuntuu todella hienolta. On se upeaa kaataa miljoonat eurot.
 

Lahtelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kesälomalaiset 2008
”Jää kävi todella raskaaksi jo kymmenen minuuttia erien alusta. Jo siinä vaiheessa sinne oli kertynyt paljon lunta. Ei ollut mahdollista pelata yhtä puhtaasti kuin meidän hallissamme”, Shedden kritisoi.

Onhan se valitettavaa, että Pelicans on mennyt myymään hallin milteipä loppuun... Sakkoja siitä pitäisi antaa järjestäjille! Jokeriorganisaatio on tässäkin asiassa valovuosia meitä pikkuseuroja edellä, kun siellä ottelutapahtumat on hoidettu niin loistavasti, että kotijoukkue saa pelata ilta toisensa jälkeen tyhjälle katsomolle.

”Liigassa on säännöt, joiden mukaan tarttuminen ja roikkuminen ovat kiellettyjä. Oli uskomatonta, kuinka paljon he saivat tehdä näitä asioita Leinoa vastaan tänään. Hän on liigan paras pelaaja ja hänessä roikuttiin koko illan. Tämä oli täyttä sontaa tänään”, Shedden jyrisi.

"Aravirta on se, joka itkee joka ilta, jos he häviävät. Tappio on aina tuomarin vika tai liittyy toisen joukkueen parempaan budjettiin. Syy ei koskaan ole pelissä, vaan jotain muuta sontaa. Hänen pitäisi nauttia hiukan juustoa kaiken sen valituksen keskellä." - Shedden marraskuussa

Sehän on sanomattakin selvä, että tuomarit viheltävät aina kotijoukkueelle. Sen vuoksi olisi mielestäni ollut elintärkeää saada kotietu pudotuspeleihin. Mutta jos asia jokerikannattajia näin kovasti häiritsee, niin tasapuolisuuden nimissä tuomarit viheltäkööt sitten sunnuntaina vierasjoukkueelle!

Acid kirjoitti:
Yhtä järkevää verrata jotain sopasta, Ville Leinoon. Taitaa olla pieni taso ero näillä kavereilla.

Olen samaa mieltä. Sopanen on kiekollisessa pelissä vain aavistuksen Leinoa taitavampi, mutta hermokontrollissa ja tasapainossa Vili onkin sitten jo valovuosia edellä. Jätetään siis näiden vertailu, koska tasoero on huomattava.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Päivän selväähän on, että tänään linja ei ollut mitää nollatoleranssia sen kertoo jo jäähy määräkin. Mutta mitään oikeusmurha mallisia ratkaisuja en voi kyllä tuolta kaivaa puolin enkä toisin.
Samaa mieltä. Ainoat vähän oudot ratkaisut olivat tuon Santalan jäähyn lisäksi se tilanne, jossa Kerman oli maalin kulmalla yksin kiekon kanssa, pelikaani napautti takajalkaan, Kalle heitti naamalleen jäähän ja menetti kiekon eikä jäähyä vihelletty sekä Kermanin oma jäähy, joka oli aika naurettava linjaan verrattuna. Muuten molemmat onnistuivat kahvaamaan juuri sopivasti ilman mitään räikeitä koukkuja. Eikö jossain salibandyssa ole sellainen jäähy kuin jatkuva väärä pelitapa? Sellaisen olisi voinut antaa tuosta jatkuvasta Leinossa roikkumisesta, mutta kun mitään sellaista jäähyä ei lätkässä ole, niin turha valittaa. Myöskin parilta Pelicans-nimimerkiltä turha väittää, ettei Leinossa olisi roikuttu tai että Sopasessa oltaisiin roikuttu yhtä paljon. Kyllä Leinossa oli koko ajan postimerkki kiinni, mutta etenkin Heino hoiti sen hyvin linjaa hyväksi käyttäen.

Mun mieleen liian salliva linja, mutta oli kuitenkin molemmille sama. Pelicans luonnollisesti hyötyy siitä enemmän, kun Jokereilla on Leino, jolta vauhdin pois ottamalla saa samalla Jokerien pelistä aika ison palan pois.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Heino olisi kyllä tänään ansainnut jotain tähtiä. Aivan jäätävä suoritus seurata väsymättä koko ilta liigan parasta pelaaja ja onnistua tässä lähes täydellisesti. Helvetin hienoa, kun omista pystytään kasvattamaan tälläisiäkin pelaajia taitavien sopasten ja muiden lisäksi. Jokohan Leino on jo nyt päässyt eroon Henkasta? Ottelusta on kuitenkin jo pari tuntia aikaa.

Myös Kousalta mahtava tulo mukaan pleijareiden maailmaan aikuisten tasolla. Syöttöpiste ensimmäiseen maalin ja puolustuspeli ilman suurempia virheitä. Hirveästi enempää ei voi vaatia.

Hyvösen Hessu oli kyllä mahtava oivallus Sheddeniltä, aivan kuten ennen peliä ennakoitiin. Nuori kaveri veti kyllä perusvarman alkulämmittelyn ja oli siinä oletetun kova. Ei siis huono suoritus Jokereiden nuoriso-osastoltakaan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Hyvösen Hessu oli kyllä mahtava oivallus Sheddeniltä, aivan kuten ennen peliä ennakoitiin. Nuori kaveri veti kyllä perusvarman alkulämmittelyn ja oli siinä oletetun kova. Ei siis huono suoritus Jokereiden nuoriso-osastoltakaan.

Shedden oli aivan yhtä munaton paska kuin koko Jokerit, Puurulaa lukuunottamatta. Hyvönen olisi voinut ilman jäähyä, kuten vallitseva linja oli, käydä hakkaamassa Heinon. Nyt otettiin täsmäase mukaan mutta ei sitten käytetty vaikka kotituomarit eivät välittäneet viheltää jatkuvaa Leinossa roikkumista pois. Jos Shedden olisi ollut hereillä niin Hyvönen olisi käskytetty hoitamaan homma ja myös Helge olisi käsketty tekemään palkkansa eteen niitä hommia joihin mies on palkattu. Pelkkä muniinpuhaltelu riitti Sheddenille tänään, vaikka Leinoa rikottiin järjestelmällisesti joka vaihdossa ja Stapletonia käytettiin Heleniuksen silmien alla nyrkkeilysäkkinä.
 

Tuoppi

Jäsen
Paska peli jokereilta. Kiekollinen varmuus oli perseestä heti kun päästiin yli punasen niin ei kiekko enää pysynyt lavassa. Oliko sitten paska jää vai mikä... ;)

Turha tästä on mitään kädenvääntöä alottaa. En halua ottaa pelikaaneilta mitään pois mutta eihän jokereilla ollut juurikaan kunnon paikkoja. Pelicans piti miehiä toki hyvin pois sektorilta mutta kyllä oli ponnetotanta jokereiden hyökkäyspeli. Ja junnumokia täynnä! Leino oli aika pihalla vaikka on kovempiakin vartiointeja nähty. Vähän munaa tohon hommaan ei se peli noin helposti saa seota! Turhaan veti liian pitkiä vaihtojakin. Tosin Leino oli ehkä kuitenkin ykköskentän paras. Heikkoin peli Timpalta mitä minä olen nähnyt. Tällaisissa tilanteissa pitäisi muiden kenttien nostaa profiiliaan mutta muutamista hyvistä vaihdoista huolimatta en ole tyytyväinen kakkosen peliin. Kädettömyys vaivaa tätä kenttää.

Niin ja mitä tekee Heleniuksella vaihtoaitiossa. Vähän jotain härdelliä olis voinut pistää pystyyn. Ei nyt tarvii tapella mutta enemmän olis voinut käydä pelottelemassa...

Puurulalle isot plussat!
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
Sopanen on kiekollisessa pelissä vain aavistuksen Leinoa taitavampi, mutta hermokontrollissa ja tasapainossa Vili onkin sitten jo valovuosia edellä. Jätetään siis näiden vertailu, koska tasoero on huomattava.

Älä nyt oikeasti viitsi suoltaa tommosta paskaa eetteriin kun tiedät itsekin ettei se ole totta! Leino on liigan paras pelaaja, siitä ei ole epäilystäkään. Tänään teidän rottaketju onnistui kohtuu hyvin pitämään Leinot aisoissa. Sunnuntaina jatkuu, ja uskon Jokerien vievän sen matsin kotiedun ja viimeisen vaihto-oikeuden turvin nimiinsä, kun Ara ei pysty peluuttamaan rottailuketjuaan Leinoja vastaan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Heikkoin peli Timpalta mitä minä olen nähnyt.

Ehkä Timin häviäminen kuvasta johtui siitä että Tim huomasi että meidän järjestysmies pitää vapaapäivää kentällä ja vastustajan jämäpakit saa ilman mitään toimenpiteitä Heleniukselta hakata Stapletonia.

Missä oli yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta asenne? Kaveria ei saatana jätetä pudotuspeleissä, olisi luullut sen meidän ns ammattimiehen tietävän tämän. Tänään meidän tähtipelaajat oli aivan täysin vapaata riistaa. Helenius, Shedden eikä Hyvönen hoitanut hommiaan ja tässä on täysin ansaittu tulos.
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hyvönen olisi voinut ilman jäähyä, kuten vallitseva linja oli, käydä hakkaamassa Heinon. Nyt otettiin täsmäase mukaan mutta ei sitten käytetty vaikka kotituomarit eivät välittäneet viheltää jatkuvaa Leinossa roikkumista pois. Jos Shedden olisi ollut hereillä niin Hyvönen olisi käskytetty hoitamaan homma ja myös Helge olisi käsketty tekemään palkkansa eteen niitä hommia joihin mies on palkattu.

Ootko tosissas? Että otetaan joku jämäpakki A-nuorista hakkaamaan toisen jarrukentän mies pois pelistä tai jotain? Eihän kukaan voi noin ajatella, jääkiekkoa siellä pelataan.

Ja Heino piteli Leinon sääntöjen sallimalla tavalla. Heino ei olisi edes tiukalla linjalla ansainnut jäähyjä tuossa pelissä.
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Samaa mieltä. Ainoat vähän oudot ratkaisut olivat tuon Santalan jäähyn lisäksi se tilanne, jossa Kerman oli maalin kulmalla yksin kiekon kanssa, pelikaani napautti takajalkaan, Kalle heitti naamalleen jäähän ja menetti kiekon eikä jäähyä vihelletty sekä Kermanin oma jäähy, joka oli aika naurettava linjaan verrattuna.
Santalan jäähyn yhteydessä annettu koukkausjäähy näytti minun silmääni, että siinä koukattiin enemmän mailaa kuin miestä, mutta kun oli vetopaikka niin vihellettiin. Virralta myös mielenkiintoinen ilmalento, mutta kun veti hyvään paikkaan, niin palkittiin. Suhosen hiiltymistä ei pysty käsittämään. Kevyttä rottailua Leinoon vihellyksen jälkeen, mutta Leinon piti hiiltyä eikä Suhosen.

Flintstone valinnut ristiretken kohteeksi välillä itse jääkiekon. Ihan saatanan mukava lueskella otteluketjua, jossa 3/4 viesteistä käsittelee, roikuttiinko Sopasessakin. Toki Leinossa roikuttiin jonkin verran, mutta tuomarien on vaikea niitä viheltää, vaikka koittaisivatkin vetää siistimpää linjaa, koska ei jouduttu koukkimaan takaapäin, vaan oltiin iholla koko ajan. Mailaa koukkimiseen käytti Jokerit jopa enemmän, mikä on aika luonnollista, kun Pelsut vei peliä. Koko ajan sai pelätä jäähyä.

Hyvin onnistui Pelikaanit toteuttamaan taktiikkaa varsinkin ekassa erässä. Pakkeihin painetta, paljon vetoja, kun Puurula pomputtelee ja Leinolta tila pois.
 

Acid

Jäsen
Eli ketä tahansa muuta pelaajaa vastaan saa pelata millä tahansa keinoilla, paitsi Keisari Leinoa? Eiköhän ne säännöt ole kuitenkin samat kaikille pelaajille.
Viitsisitkö lukea viestini ajatuksella, jos kerran lainaat sitä! Valot päälle nyt siellä.

Sanotaan nyt kerran vielä. Sääntöjen pitää todellakin olla samat kaikille ja ne olikin. Pointtini, noin sadanteen kertaan on, että Pelikaanit hyötyi tästä linjasta. Leinon lisäksi esim. Santalassa oltiin kokoajan kiinni. Yritin vain tuoda ilmi sen, että vaikka linja onkin sama, niin Jokerit menettää siinä huomattavasti enemmän jos Leinossa roikutaan, kuin jos roikutaan ihan kenessä vaan Pelicansin pelaajista. Oikeasti, lukekaa niitä viestejä, jos niihin vastaatte.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ootko tosissas? Että otetaan joku jämäpakki A-nuorista hakkaamaan toisen jarrukentän mies pois pelistä tai jotain? Eihän kukaan voi noin ajatella, jääkiekkoa siellä pelataan.

Ja Heino piteli Leinon sääntöjen sallimalla tavalla. Heino ei olisi edes tiukalla linjalla ansainnut jäähyjä tuossa pelissä.

No joku siellä jatkuvasti roikkui Leinossa ja kerro missä kohtaa sääntökirjaa sanotaan että kaksin käsin roikkuminen ei ole rangaistavaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Flintstone valinnut ristiretken kohteeksi välillä itse jääkiekon.

Jaa pelattiinko jossain jääkiekkoakin? Minä näin tänään paljon paritanssia ja painia. Nollatoleranssi on vitsi, valitettavasti taaskaan tuomareilla ei ole munaa viheltää pelejä niin kuin on päätetty.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Pelsut pelas hyvän ja viisaan pelin. Hienosti pitivät Leinon kurissa, vitun sama jos sääntöjen vastaisestikkin. Jääkiekko on jääkiekkoa ja onneksi sarjasta tuli tiukka. Eka peli oli lahtelaisten huonoutta. Jokereilla ei ollut oikestaan mitään saumaa tänään. Turha on selitellä. Selvästi parempi vei. Jokerien peli näköjään pyörii liikaa Leinon ympärillä, Leino kun pidetään kiinni niin Santaloiden yms.. pitäisi nousta Leinon korvaajaksi. Shedden sitten valittaa ottelun jälkeen kuinka hänen kultapoikaa kohdeltii väärin. Voi voi. Kamala kuulla tuollaista paskaa kanadalaisen suusta. Leinoa kohdeltii aivan oikein. Leinon pitää vastata huutoon ja karistaa ahdistelijansa, jos siihen pystyy niin kunnioitus nousee entisestään.

Puurulaa ei ainakaan voi syyttää, mies piti "meitä" kuitenkin pystyssä. Kantor oli sysipaska.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Puurulaa ei ainakaan voi syyttää, mies piti "meitä" kuitenkin pystyssä. Kantor oli sysipaska.

Kantor teki sentään jotain oikeinkin kentällä, toisin kuin Sami Helenius joka ei hoitanut alkuunkaan hommiaan. Helge oli sysipaska.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös