Pe 14.3.2008 Pelicans - Jokerit (2. puolivälierä)

  • 22 431
  • 138

Acid

Jäsen
Kukas tää Heikki Hyvönen oikein on, ja millä perusteella voi pitää minkään asteen lakaisijana? Vai onko vain Jokereiden ollut pakko hakea joku junnu-tappelija, kun Kerhollakin oli oma Kultainen Noutaja, Risto Korhonen? Joka ei tainnut koskaan hanskoja edes pudottaa, tai muutenkaan kähinöidä liigassa.

Oma junnuhan se on. Tulevaisuudessa kaiken järjen mukaan tulee saamaan vastuutakin aikuisissakin. Heikki on aivan tarpeeksi kova pieksemään Komarovin. Heleniusta on ihan turha tuhlaa noihin mikkihiiriin. Painotetaan nyt vielä että Heikki osaa pelata, ei siis ole mikään myllyttäjä, mutta Komarovia vastaan ei tarvitsekaan olla.
 

Lahtelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kesälomalaiset 2008
Hyvä että saadaan Kiekkoreippaan entinen hyökkääjä viheltämään näinkin tärkeää peliä. Henriksson tosin kompensoinee tapansa mukaan Favorinin lahtelaistaustaa paremmin kuin hyvin, joten en usko tuomareista olevan apua Pelicansille tänään.

Markkasen tilanne on ihan ymmärrettävä: vaipat päällä katsomossa. Harvallapa maalivahdilla sitä ei olisi isompi hätä housuissa, kun tietää että vastustajan joukkueessa luistelee PPP.
 
Viimeksi muokattu:
Oma junnuhan se on. Tulevaisuudessa kaiken järjen mukaan tulee saamaan vastuutakin aikuisissakin. Heikki on aivan tarpeeksi kova pieksemään Komarovin. Heleniusta on ihan turha tuhlaa noihin mikkihiiriin. Painotetaan nyt vielä että Heikki osaa pelata, ei siis ole mikään myllyttäjä, mutta Komarovia vastaan ei tarvitsekaan olla.
Mutta osaako tehdä sen niin, että Komarov joutuisi myös pihalle? En aliarvioisi Komarovin kykyä saada nuori ja kokematon (nimenomaan Komarovin suhteen) kaveri hermostumaan ja jäähyilemään - mikäli siis kentälle pääsee.
 

Kaberle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Maple Leafs, Chelsea
Mutta osaako tehdä sen niin, että Komarov joutuisi myös pihalle?

Itse en myöskään usko että Komarov on hanskoja tiputtamassa. Etenkään jotain vastustajan a-junnuikäistä 8. puolustajaa vastaan. Onhan se hyvä Pelicansin kannalta jos Hyvönen 5min yv:n haluaa antaa. Mulle sopii ihan mainiosti.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eiköhän se ole niin, että Hyvönen istuu heikki housussa koko illan penkin päässä. Toki olisihan se kiva nähdä taas jotkut "ristokorhoset" kokemattoman pojan toimesta.


Hyvä että saadaan Kiekkoreippaan entinen puolustaja viheltämään näinkin tärkeää peliä. Henriksson tosin kompensoinee tapansa mukaan Favorinin lahtelaistaustaa paremmin kuin hyvin, joten en usko tuomareista olevan apua Pelicansille tänään.

Ei kai Timo Favorin mitään lahtelaistaustaa omaa? Muutama vuosi sitten liigassa puhalteli linjalla Jukka Favorin, joka on taattua lahtelaista 71-ikäluokkaa, mutta tämän päiväisen piiparin lahtelaisuudesta en mene vannomaan.
 

LäJa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Illan ottelu menee lähtökohtaisesti Jokereille.

Eilen tuli mietittyä, että olenko tämän vuoden puolella nähnyt Pelicansilta yhtään hyvää kotipeliä, ja harmistukseni täytyy todeta, ettei niitä ole näkynyt. Yleensä ei ole kiinnostanut tarpeeksi, on ollut yliyrittämistä, josta johtuen peli on ollut yhtä huttua ja silloin harvoin, kun tunnetta on ollut mukana, homma on mennyt yli ja kaveri tehnyt helposti 4 maalia. Tälläistä tää on ollut jo muutaman kuukauden, joten miksi nyt tulisi tähän muutos? Alla paska ottelu, hyvässä nosteessa oleva Jokerit ja paineet meillä, sekä Mäkelä löytyy vieläkin pelaavasta kokoonpanosta.

Mutta, tämähän on urheilua, joten kaiken pitäisi olla mahdollista. Tai ainakin ajatus-tasolla. Jotenkin on jäännyt hyvin sekava kuva Pelicansin keväästä, joten mihinkää suureen en jaksa uskoa. Jantunen ja muut konkarit ovat antaneet mediassa lausuntoja, että asenteen ja pelin pitää parantua, mutta todellisuudessa Jarnakin laukonut samanlaisia kommetteja jo useaan otteeseen kauden kuluessa, eikä muutos seuraavaan peliin ole ollut kummoinen. Nyt on viimeinen mahdollisuus näyttää, että karvat kasvaa ja munat löytyy!

Ihan sama vaikka hävittäisiin, kuhan tehdään se saappaat jalassa taistellen! Fleguilua on katseltu tällä kaudella jo tarpeeksi. Yleisö tekee osansa, kuhan tänään kaukaloon luistelee viisas ja taisteleva Pelicans. Pelataan mielummin vaikka nolla-nollaa ja isketään yksi räkäinen pommpumaali kolmannessa erässä, kuin katsellaan Leinojen sun muiden pyörimästä. Ja Mäkelä, ei jumalauta, tänään seiso siinä maalin edessä ja näytä sitä habaa ennemmin siinä kuin hakemalla niitä pommeja, muuten sua viedään taas kuin märkää apinaa. Ja jätä se suun soitto vähemmälle, et kuitenkaan tappele - muuten joudutaan taas myötähäpeässä kattelemaan herran peliä.

Se on nyt tai ei koskaan! Oma peli ja ilme kuntoon, niin voitto voi olla lähellä.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kokoonpanoja ei ole vielä julkistettu, mutta Pelicans järjestelee hieman pelaajalistaa uusiksi. K.Koivusen paluu kokoonpanoon on jo tiedossa ja myös pakiston osalta nähdään muutoksia.

Ilmeisesti nyt on taas oikeasti kolme yv-kenttää kasassa ja onkin mukava nähdä monellako maalilla Keijo joutuu Jokereita tänään rankaisemaan. Luulin jo että pudotuspelien MVP:n titteli jää Kekeltä tänä vuonna saamatta, mutta ei, kyllä se sieltä tulee...
 

Lahtelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kesälomalaiset 2008
Ei kai Timo Favorin mitään lahtelaistaustaa omaa? Muutama vuosi sitten liigassa puhalteli linjalla Jukka Favorin, joka on taattua lahtelaista 71-ikäluokkaa, mutta tämän päiväisen piiparin lahtelaisuudesta en mene vannomaan.

Timo Favorin pelasi joskus 80-luvun loppupuolella Kiekkoreippaan A-junnuissa ja edustuksessa, mm. Jantusen, Koivusen ja Kakon pelikaverina. Favorin taisi myös opiskella silloin Lahdessa, vaikka muistaakseni hän Tampereelta onkin kotoisin.

Lahdessa pelatessaan Favorin taisi olla muutaman kerran kentällä silloista divarin kärkiseuraa eli Helsingin Jokereita vastaankin...

Ohimennen asiasta on mainittu täällä:
http://www.jatkoaika.com/mestis.php?sivu=kolumnit&id=2244
 

Näsä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Clarke Wilm, Teppo Numminen
2. Ottelu

Mielenkiintoinen ottelu jälleen edessä. Nyt Pelicansilla on näytön paikka, jos Jokerit vie tänään vieraspelin nimiinsä on sarja lähellä murrosvaihetta, vastaavasti jos Pelicans voittaa tänään niin sarja menee taas entistä tiukemmaksi, eli niin sanotusti fifty fifty.
Jos muutaman prinsiipin pistäisi illan ottelusta.
-Pelicansin kotipeli, siivättääkö Lahtelaisyleisö Pelicansit todelliseen taisteluun?
-Maalivahdit, Niemi vs. Puurula tällä hetkellä 0-1
-Leino, montako pistettä tänään?
-Erikoistilanteet, 1.ottelussa yhteensä 6 ylivoimamaalia
-Strömberg, kokeneempi, tänään Canalin studiossa...

Good old hockey game, best game you can name.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hyvä veto Sheddeniltä nostaa Heikki Hyvönen kokoonpanoon. Viimeisestä pelistä, minkä minä kaverilta näin (HIFK-Jokert), jäi hyvä kuva kaverista. Hyvin siivosi maalinedustaa silloin kun sai pelata ja mm. Pikkaraiselle meni pari valittua sanaa sanomaan, kun tämä oli Markkasta vähäsen käsille koputtanut. Sen jälkeen ei koputellut enää.

Mutta itse pelistä sen verran, että mikäli Jokerit lähtee yhtä hyvällä asenteella peliin kuin viimeksi, niin en uskon voittoon. Pelicansin pitää parantaa roimasti, mikäli haluavat voittaa Jokerit.

Lyhyt kaava: samanlaista pelaamista, maalipaikoista sisään ja ómanalueen tarkkaa puolustamista. Sillä erotuksella, että nyt sen pitää kestää koko 60 minuuttia.

Pelicans - Jokerit 2-4
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt vain toivottavaa, että Favorin/Henrikson parivaljakko pitäisivät Komarovin ja muiden pikkurottien mailalla hakkaamiset kurissa, ettei loukkaantumisia pääse käymään, pelillisestihän noista kundeista ei ole mihinkään.

Siinäpä se. Komarovilla kun on tapana heittää kilppariksi jäälle, jos rottailun johdosta on nyrkkihippaset alkamassa.

Hahaa hienoa lukea näitä! Juuri tämän takia Komarov on meidän joukkueessa. Sepä vasta olisikin hienoa, jos joku nyrkkeilisi Pelicansille viiden minuutin yyveen kun polttaisi hermonsa. Noh, uskon, että Jokereilta ei löydy niin typeriä kavereita, mutta hyvä jos Komarov saa keittämään. En muuten ole varma siitä, miten paljon tuomarit voivat rajoittaa ärsyttämistä. Sanallisesti saa ilmeisesti jauhaa niin kauan kun pysyy pois rasismista ja muusta tuollaisesta ja pohkeille saa näpäytellä niin paljon kun kiireiltään kerkeää. Ja tumballe: Ikinä en ole nähnyt kenenkään loukkaantuvan Komarovin tekosista.

Tänään olisi varmaan hyvä ottaa voitto, jos meinataan pelata tämän sarjan voitosta. En oikein usko, että viime pelin lepsuilu(?) ym. paska on jäänyt kaivamaan. Tänään se playoff-vaihde silmään ja Jokereita turpaan. Enää ei ole Guilletia jäädyttämässä peliä ja vanhat ketjut ilmeisesti taas koossa. Viimeisen vaihdon etukin on meillä. Luottavaisin mielin hallille, toivottavasti ei joudu pettymään.
 

Brad

Jäsen
Hyvä veto Dagilta ottaa järjestysmies Hyvönen mukaan, tässä äijässä on munaa. Hyvönen voisi vedellä kilpikonna-Komarovia turpaan huolella, ihan sama jos 5min alivoimaa, meillä on liigan paras alivoima ja ylivoima.

Kova matsi tiedossa. Puurulan pitää onnistua tänään ja puolustuksen pitää pelata tarkasti.
 

dytr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kings
PEEEEELICAANS is back!

JES JES JES JES JES !!!!!

ei voi muuta sanoa kuin, että näkee ketkä pärjää!

Pelicansilta upea taistelu hienoa pojat!

Herää vain yksi kysymys: Miten Kari Sihvonen on päästetty kentälle kun on minuutti pelaamatta tällaista ottelua?

Aravirta taitaakin olla oikeen kunnon taktikko.
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Puurula ei olekaan näköjään suurin handicappi, vaan Kantor. Aika kokonaisvaltainen paketti; 1 maali täysin omaan piikkiin, toisessa maskissa, yksi aiheutettu läpiajo ja jäähy loppuun. Vaikea laittaa paremmaksi. Vähän tulee Ströbaa ikävä.
 

TML

Jäsen
Tännehän tuo viesti piti kirjoittaa eikä tuonne toiseen ketjuu. Eli ottelusta lyhyt yhteenveto.

Olipa mukavan jännä ja playoffmainen peli. Paljon tunnetta ja väriä oli.

Puurula oli "ihmeen" hyvä. Nappas läpiajot kiinni eikä ainakaan tokalle maalille voinut mitään maskista johtuen. Jokerit oli muuten vaisu, mutta Suhonen antoi mahdollisuudet ja sen jälkeen Jokerit otti ohjat käsiin ainakin toisen erän loppuun. Mitään varsinaista kiriä ei Jokerit saanut aikaan vaan Pelsut piti pelin hyvin kasassa loppua kohtikin.
Oliko Sheddenille yllätys että Leinoa otetaan kovaa? Kerran vedettiin pikku punch ja siitä tuli boksi? Mitä muuta sielä nyt sitten oli?


Hyvä että puntit ovat tasan nyt ja sunnuntaina mennään jälleen kovaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Puurula oli helvetin hyvä vaikka ensimmäisessä erässä torjuikin epävarmasti mutta kolmannessa erässä Joni piti meidät pelissä parilla gamesaverilla kun yritettiin peliä riskillä tasoihin. Tänään ei vain kiekko pomppinut meille eikä työntekoa palkittu, myös kotituomaristo oli Kaanien näkökulmasta varsin hyvä kuten Ara kehui - Leinossa sai siis roikkua niin paljon kuin halusi. Nollatoleranssi - missä pelaa? Tänään ei ollut pelkoa jäähyistä joten lapaa tai kättä vain kainaloon ja vauhtia pois. Myös maalinedustalla sai hakata miestä kuin vierasta sikaa ilman jäähyä, sen sijaan jos kopautat irti olevaa kiekkoa ja nimesi on Santala niin sitten tietenkin tulee jäähy.

Pelicans paransi paljon 1.pelistä Jokerit joukkueena sen sijaan tiputti valtavasti tasoaan - vain Puurula pystyi nostamaan omaa tasoaan merkittävästi. Oliko Jokereilla sittenkin taas tuttu luulotauti ja sillä annettiin jo kanveesissa maanneen ruumiin nousta takaisin elävien kirjoihin? Täydellinen alisuoritus Jokereilta, paljon on parannettava asennetta ja tekemistä että taisteltaisiin edes voitosta. Jokereiden lepsua asennetta kuvasi hyvin että kentällä ollut Helge puhalteli vain muniinsa kun Suhonen hakkasi maalinedustalla Stapletonia kuin mielipuoli - toki ilman jäähyä koska oli kyse kotijoukkueen pelaajasta.
 

lihaani

Jäsen
Taisi olla viisas veto tämän Guillet:in ulostaminen ja vastuun antaminen "vanhoille" Pelsuille. Tuotti ainakin Karo Koivuselle syöttöpisteen.

Ei kun matoa koukkuun!
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Leinossa sai siis roikkua niin paljon kuin halusi. Nollatoleranssi, ei pelkoa lapa tai käsi vain kainaloon ja vauhti pois ei tule jäähyä.

Kuten myös Lopissa sekä Sopasessa. Joten turha kitistä. Lisäksi Leinoa otettiin harvinaisen kovaa sekä puhtaasti. Toki linja oli salliva, mutta oli sitä molemille.

Upea voitto, työnteko palkittiin tänään. Pelicans oli todella hyvä pitkään ja ansaitsi voittonsa. Hieno tunnelma, kova ja hyvä peli. Kiitos Pelicans!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kuten myös Lopissa sekä Sopasessa. Joten turha kitistä. Lisäksi Leinoa otettiin harvinaisen kovaa sekä puhtaasti. Toki linja oli salliva, mutta oli sitä molemille.

Toki teidän näkökulmasta oli hyvä linja, kuten Ara tuomaristoa kehuikin. Varmasti Pelicans on erittäin mielissään kun Leinossa saa ilman jäähyjen pelkoa roikkua kaksin käsin.

Upea voitto, työnteko palkittiin tänään. Pelicans oli todella hyvä pitkään ja ansaitsi voittonsa. Hieno tunnelma, kova ja hyvä peli. Kiitos Pelicans!

Pelicans oli ehkä hyvä mutta Jokerit oli Puurulaa lukuunottamatta aivan luokaton. Tämän Jokerit olisi voittanut Kalpakin.
 

TML

Jäsen
Kuten myös Lopissa sekä Sopasessa. Joten turha kitistä. Lisäksi Leinoa otettiin harvinaisen kovaa sekä puhtaasti. Toki linja oli salliva, mutta oli sitä molemille.

Tämä tosi. Yhtälailla näin Sopaselle tulevan mailaa tiheeseen mutta Leinon stara-status aiheuttaa näemmä sen tarpeellisen keskustelun ja täten häneen kohdistuvat "rikkeet" huomataan.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans oli ehkä hyvä mutta Jokerit oli Puurulaa lukuunottamatta aivan luokaton. Tämän Jokerit olisi voittanut Kalpakin.

Täyttä paskaa ja tiedät sen itsekin. Pelicans oli sen sijaan reilut puolet pelistä erittäin hyvä ja ansaitsi voittonsa. Jokerit ei päässyt omaa peliänsä pelaamaan kuin paikoittain. KalPalla ei olisi tässä pelissä ollut mitään jakoa.
 

Acid

Jäsen
Kyllä oli järkyttävää tuomari toimintaa, tai eihän ne mitään edes tehneet. Koukkia ja sitoa sai ihan niin paljon kuin huvitti. Ei pysty ymmärtämään tuollaista linjaa. Taklata pitää saada ja kovaa, mutta kaksin käsin roikkumiset pitäisi kyllä viheltää. Ei mikään ihme että Arajuuri oli tyytyväinen dumareihin. Toivottavasti Favorin ja Henrikson ei enää vihellä tässä sarjassa. Helppo se on puolustaa kun koukkia ja roikkua saa aivan helvetisti. Ja niille jotka vastaa, että sama linja molemmilla, niin olikin, mutta kumpikohan tästä hyötyy? Niimpä Pelikaaneilla ei ole esim. Leinon tasoista äijää ja nyt Leinossa sai roikkua kokoajan vaikka kiekko olisi ollut ties missä.

Niin ja Puurula on täysi paska.

Onneksi dumarit vaihtuu ja toi Kaanien roikkumistaktiikka ei tule toimimaan pidemmän päälle.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Ei ole saumoja Jokereilla kun Pelicansilla on niin paljon parempi puolustus. Siinä missä Jokereilla joudutaan tulemaan toimeen kaiken maailman Tuuloloilla ja muilla, on Pelsuilla heittää kentällä Latvalaa ja muuta supertähteä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Täyttä paskaa ja tiedät sen itsekin. Pelicans oli sen sijaan reilut puolet pelistä erittäin hyvä ja ansaitsi voittonsa. Jokerit ei päässyt omaa peliänsä pelaamaan kuin paikoittain. KalPalla ei olisi tässä pelissä ollut mitään jakoa.

Höpö höpö, tämä oli ehkä yksi huonoimmista peleistä Jokereilta. Hyökkäyksissä ei ollut mitään ideaa ja ilman maagista Puurulaa Jokerit ei olisi roikkunut pelissä mukana edes ekaa kymppiä. Kalpa olisi voittanut tämän Jokerit erittäinkin helpolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös