Pe 13.11.2015 Antti Tyrväisen niitti Kristian Kuuselaan (Ilves - Tappara)

  • 20 380
  • 106

Sheplak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä... Saatanan sika kyrväinen. Liian usei pääsee kuin koira veräjästä näistä tilanteista. Odotan sitä päivää kun joku kunnolla niistää!!!

Siitä tulikin mieleen.. Miten voi olla, ettei yksikään Tapparan pelaaja reagoi HETI tapahtuneeseen. Tai Kanki vaihtopenkiltä, jos oli jäähyllä niin ymmärrän. Ehkä oon vanhanaikainen, tai seurannut liikaa kiekkoa rapakon toiselta puolelta, mutta hävettäisi jos oman joukkueen kultakypärä makaisi suht tajuttomana ja joukkuekaverit puhaltelisivat muniin. Mihinkään "mielummin 5min yv" en jaksa edes lähteä.

Toisaalla jo tuomitsin täysin taklauksen.
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Tyrväisen historialla voitaisiin lähteä kattomaan rangaistusta jostain 10 ottelun paikkeilta ylöspäin. EHKÄ, iso ehkä, se herättäisi pojan itsensäkkin ajattelemaan mitä kaukalossa touhuaa.
Toinen surullinen asia on sitten tuo Ilvesluotsi Tuokkolan puppelointi; "En ole nähnyt videolta, toivottavasti Kuusela ei loukkaantunut"; Tuomitsisi ees tommoset perseilyt.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos kyynärpää osuu päähän, niin miksi tuo Kristianin pää EI liikahda senttiäkään? En ihan hirveä montaa videota ole nähnyt, jossa pää ei liikkuisi, jos taklaus siihen osuu.
Viimeisen kerran tähän aiheeseen ja sitten hyvää yötä. Kuuselan pää ei retkahda kontaktista, muu vartalo vaan jatkaa eteenpäin pään jäädessä paikalleen. Katso nyt kun Kuusela kaatuu etukumaraisesta asennosta aikeenaan kaartaa hyökkäysalueelle. Eli pää pysähtyy, jalat jatkavat matkaa edelleen ja jätkä lentää kyljelleen jäähän lyömättä päätään. Päähän osuu, pää ei retkahda. Piste.
 

karotenoidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Canucks, PYRY
Jos kyynärpää osuu päähän, niin miksi tuo Kristianin pää EI liikahda senttiäkään? En ihan hirveä montaa videota ole nähnyt, jossa pää ei liikkuisi, jos taklaus siihen osuu.
Ehkä oli sopivasti niskalihakset jännityksellä tai jotain, en tiedä. Kokeilepa vaikka painaa kämmenellä otsaasi samalla kun jännität niskalihaksilla vastaan. Ei paljoa liiku, niskassa on voimaa. Pään liikahtaminen taaksepäin on luonnollinen reaktio tuollaisessa tilanteessa, ja jos sitä ei tapahdu, se on omiaan kasvattamaan törmäysvoiman piikkiarvon koviin sfääreihin.

Taklaus osuu päähän, se on itsestäänselvää.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
3-4 peliä olsi oikea ratkaisu. Luttisen teon kanssa yhtä törkeä, mutta pelikieltoa tulee enemmän koska historiaa jo muutenkin pelikielloista. Enemmän kuin 4 peliä, se olisi sitten jo linjattomuutta.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olkapäähän isku, ei lyö päätään jäähän. Ei pysy kuitenkaan itse pystyssä. Johan nyt on vittu.
Aivot eivät ole kiinteästi kiinni kallossa. Jos yläruumis ml. pää pysähtyy äkisti, aivot voivat jatkaa liikettä, ja kohdata kallon ikävin seuraamuksin. En ole nähnyt kyllin hyvää kuvaa tästä tapauksesta voidakseni sanoa mitään suuntaan tai toiseen, mutta mahdollista se siis on.
 

JP900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ihan selkeästi irrotti käden kropasta ja napsautti kyynärpäällä kohti lärviä. Eihän tuota voi todeta kuin että yritti vahingoittaa. Valitettavasti.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
3-4 peliä olsi oikea ratkaisu. Luttisen teon kanssa yhtä törkeä, mutta pelikieltoa tulee enemmän koska historiaa jo muutenkin pelikielloista. Enemmän kuin 4 peliä, se olisi sitten jo linjattomuutta.
Ei riitä, tämä pitää rinnastaa parin vuoden takaiseen case Abid-Armiaan. Vaikka onkin jo vanha juttu niin kovin on yhteneväiset teot. Linkki youtubeen kyseiseen tapaukseen SM-liiga - Ramzi Abid antaa "kovuutta" Joel Armialle - YouTube

Tuosta tuli siis 8 peliä kakkua Abidille. Tapahtumien samankaltaisuudet ovat muuten sikälikin samanlaisia että ikävä kyllä Ässistä ei kukaan lähtenyt antamaan Abidille muistutusta...
 

JP900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Olen kelaillut kyseisen gif:n kymmeniä kertoja, mutta milläköhän mittarilla katsottuna osuma tulee päähän?

Ai saatana mikä puusilmä. Katsoppa vielä uudelleen ja tällä kertaa ihan silmiesi kanssa tuo ja mieti mitä tapahtui. Aivan raukkamainen temppu.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Onhan tämä nyt aivan vitsi että jos kaveri on sekasin kun seinäkello niin solisluuhun osuu. Huutonaurua teille.
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Tyrväinen näytti mitä aivan pikkujunnuista asti opetetaan. Toista pelaajaa pitää kunnioittaa pelaamalla säädettujen sääntöjen mukaan niin sinuakin kunnioitetaan.
Kuusela on herrasmiespelaaja, pelaa siistiä peliä ja on arvostettu muiden pelaajien piirissä. Taitavakin kuin mikä ja vielä yksi liigan parhaista ellei paras.

Voisi sanoa että Tyrväinen alusta pitäen haki paikkaa iskeä ja sitten pelitilanteen ulkopuolella isku päähän, jolla yritetään saada pahimmat vammat uhrille. Temppu oli vain niin selvä ja helvetin tökerösti suoritettu ettei jäänyt mahdollisuutta lieventäviin seikkoihin.
Juuri selvittänyt äskettäiset pelikiellot teki väkivallanteon uudestaan, näyttäisi ettei hallitse käytöstään mitenkään eikä ymmärrä että uhrin ura voi loppua tuollaiseen iskuun. Kaatuessaan uhri voi lyödä pään jäähän kohtalokkain seurauksin, mitäs sitten tehdään?

Tyrväinen varmaan alkaa nyt tajuamaan tekonsa vakavuuden ja tietää joutuvansa todella vastuuseen teoistaan, ankarammin kuin koskaan.
Pelikiellon määrällä ei ole väliä kun riski on suuri ettei niistä mitään opi nyt kun ei ennenkään.
Seuran pitää toimia ja näyttää omillensa ettei nähty teko ole sitä Ilveskiekkoa mitä seura edustaa ja heittää jätkä pihalle tai laittaa kuntoutukseen jossa asiantuntijat hoitaa vähän pidemmän aikaa.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Katsoin pari kertaa tuon töötin, mutta ei siitä saa selvää mihin kohtaan Tyrväinen osuu.

Mutta lopputuloksen kannalta tuo Tyrväisen rähinä ensin Bonsaksenin kanssa ja sitten Kuuselan niittaaminen tuskin olivat merkityksettömiä. Ja voittoa täpötäydessä Hakametsässä Ilves todella kaipasi.

Toivotaan Kuuselalle nopeaa toipumista.
 

JaFe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Anaheim Ducks
Raukkamainen temppu Tyrväiseltä, ei siitä mihinkään pääse. Ja koska tämä on lyhyen ajan sisällä jo toinen pelikielto päähän kohdistuneesta taklauksesta, on tuomion oltava jo huomattavasti kovempi. Nämä pitää tuomita kovalla kädellä muutenkin, joten alle viiden pelin pelikielto on liian pieni. Veikkaan 8-10 matsia, missä ei ole yhtäkään liikaa.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tyrväiselle vähintään 8 peliä kakkua olisi aika sopiva seuraus tästä tempusta. Aivan selvästi vahingoittamisyritys ja vielä onnistunut sellainen.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat

Liitteet

  • tyrvainen_kuusela_13112015.jpg
    tyrvainen_kuusela_13112015.jpg
    33,6 KB · kertaa luettu: 495

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo
Ihan vitun naurettava teko Tyrväiseltä ja toivottavasti tulee kakkua reilusti.

Näyttäisi että kolahtaa "leuan kautta rintaa" ja siitä Kuuselan putoaminen. Toivottavasti on kunnossa - hieno pelaaja.
 

Kotikatsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kaikkea parasta Kuuselalle. Todella sääli jos joutuu pidemmäksi aikaa sivuun, hieno kausi menossa.

Uskallan sanoa että Tyrväisessä on paljon hyvää ja on monessa mielessä suosikkipelaajiani. Nämä temput ovat kuitenkin niitä mistä haluan eroon. 10+ peliä kakkua, kiitos.
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Jääkiekko on joukkue vs joukkue -peli, eikä pelaaja vs. pelaaja. Jos toisen joukkueen pelaaja teloo toisen joukkueen pelaajan (ja ei, sillä ei ole MITÄÄN merkitystä miten se oikeasti tapahtui, vaan miten rikottu joukkue asian kokee), niin se joissain piireissä (kuten esimerkiksi Tyrväisen päässä) kostetaan toiselle joukkueelle. Tällä kertaa uhriksi joutui kultakypärä Kuusela.

Typerä ja turha taklaus, kunnon old time hockeytä. Toivottavasti ei tule liikaa pelikieltoa ja kipinä Tampereen derbyssä roihahtaa uudelleen. Saisi edes jotain väriä liigaan.

Vai mitä @vlad ?
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara

Siis mitä vittua? Ei tämä nyt mitään moottoripyöräjengitouhua ole? Jääkiekossa on tapana vastata teoistaan. Olisiko Tyrväisen pitänyt lyödä Bonsaksenilta hampaita tai leukaluu rikki tai päätä jäähän? Eikö kostoksi riittänyt, että kellisti miehen jäähän ja löi jäässä maanneelta silmäkulman nyrkillä auki? Vai olisiko pitänyt hypätä autoon ja käydä lahtaamassa lapset? Toistan, siis mitä vittua?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös