Pe 13.10.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 41 043
  • 648

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Täällähän on aavistuksen perjantai-provokaatiot menossa :-) Ei siinä, jatketaan...
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti linja pitää tuomareilla, Koiviston jäähy oli kyllä luvattoman helppo. Katsoin pelitilanteessa itsekin että oli selvä jäähy mutta hidastuksestahan tuon näki että ihan höpöhöpö-vihellys oli.

Pitää muistaa ettei niillä tuomareilla ole niitä hidastuksia käytössä. Itsekkin sanoit nähneesi pelitilanteessa selvän jäähyn
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Mikkelissä isät vastaan pojat n. 10 minuutista lähtien. Vieras vei kaikilla osa-alueilla ja siellä Keränen esim. voi yksin pyörittää koko jukurijoukkueen solmuun.

Niskalan apinamoodia en tajunnut (tai syytä siihen) ja raumalaisfanit voisivat keskittyä röpöttelyyn kun tarpeeksi ikävää tämä paikallisittain on muutenkin.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Pitää muistaa ettei niillä tuomareilla ole niitä hidastuksia käytössä. Itsekkin sanoit nähneesi pelitilanteessa selvän jäähyn
Totta, ja tämähän se on monesti syy miksi vihellykset ei aina tasan mene. Tuomari(t) näki tilanteen toki aitiopaikalta, minä pienestä ruudusta. Noh, nää on näitä. Virhehän se oli tuomareilta ja aika iso semmonen. Ilmainen 5-3YV toista minuuttia. Onneksi ei kostautunut.
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Eikai jatkoajan liigakierroksen provoiluketjussa nyt sellaista.

Kehitysehdotus: Live-videokuvaa mukaan Jatkoaikaan*. Itse peli JYP-Ässät vaikuttaa ihan vauhdikkaalta eka erän perusteella. Kaikki on mahdollista vielä. Peliajan ja pelitilanteidenkin perusteella.

Edit: * tarkoittaa kirjautuneiden live-videota. Astalot piilossa, toki.
 

chubster

Jäsen
Ässät selvisi ekasta erästä melko vähillä jäähyminuuteilla ottaen huomioon suorittaminen jäällä. Loppuun vielä ottivat pelinviivyttämisjäähyn kun ties monettako kertaa ei jäälle löytynyt oikeata määrää pelaajia ja tuomari tästä jo aikaisemmin huomauttanut.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Tuollaisen erän jälkeen ei tarvi ihmetellä, miksi Ässät istuu eniten kakkosia illasta toiseen. Miten vitussa näitä voidaan jakaa suhteessa 3-1 tälläisessa pelissä, toiselle keksitään jäähyjä ja toisen rikkeet on tulkinnan varassa ja jätetään nyt vaan viheltämättä. Käsittämätöntä paskaa kun joukkue lähtee pitkästä aikaa peliin pelaamaan ihan hyvällä sykkeellä ja pysyy täysin mukana, niin nämä Suorsat väkisin koittaa päästä parrasvaloihin ja mukaan ratkaisemaan homma. Vitun väsynyttä touhua kun pelataan ammattilaisliigaa ja tuomareissa on mukana näitä pikkupippeleitä viheltämässä omien mieltymystensä mukaan.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa Pelicansin kotituomarit ja Palloseuran laskeva trendi ekassa erässä. Livestä hakisin näillä tiedoilla tasoituksellista kotivoittoa.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Joku vinkuna kuuluu Porin suunnalta, onkohan jäänyt hitsipilleistä kaasut auki...? ;)

No ei vaiskaan, en itsekään hiffannu mikä tuon vikan jäähyn idea oikein oli mutta kaikki kelpaa.

Erän alku oli kyllä sekavaa räpellystä JYPiltä mutta pikkuhiljaa peli parani. Nyt toisen erän alkuun yvllä maali ja traktori on käynnistynyt.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Nauti sä sitten tuosta Lukon touhusta, runkosarjassa kaatuu Jukurit ja Sportit mutta mitä vitun väliä kun mestaruudesta tässä pelataan ja sitähän Lukko ei ikinä voita :Dddd

Katsotaan näin, mennään yhdessä eteenpäin... Lukolla ok erä, ei ollut Jukureilla paljoa paikkoja.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Ässät selvisi ekasta erästä melko vähillä jäähyminuuteilla ottaen huomioon suorittaminen jäällä.
Oikeassa olet. Tulihan sieltä jo kolme jäähyä aiheetta, niin samalla linjalla olisi voinut vihellellä vähän väliä pilliin.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Maila oli kyllä jaloissa, mutta tais kompuroida ihan itse, ja hymiöt perään..

Miten se eka jäähy mistä tuli maalikin? Mitähän Mäkelä siinä mahtoi oikeasti estää, JYPin pelaajaa kaatumasta kun itse lähinnä roikkui Mäkelässä. Hienoa kun nuo saa palkkaa pelien seuraamisesta patrin metrin päästä ja silmät on terävät kuin mummovainaalla.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Tuomareista valittamista taas saatana koko ketju täynnä. Jatkiksen otteluseurannat <3
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös