Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

  • 4 679 423
  • 17 056

MegaForce

Jäsen
Muistelinkin, että tuossa japanilaisen pelaajan videossa puhuttiin harakirista. Oivoi.
Onko muuten mitään tietoa tämän pelaajan kohtalosta? Itsekin kuullut paljon huhuja jossa puhutaan harakirista yhdistettynä tähän pelaajaan.

Ainakin eliteprospectin mukaan hengissä on ja pelannut viimeksi kaudella 08-09.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
On käynyt aika harvinaisiksi nuo rituaaliset vatsanaukiviiltelyt Japanissakin, viimeisin taitaa olla Mishima vm. 1970. Joten en usko japanilaispelaajan harakiriin.

Jalkapallossa tietty on Escobarin kuolema tunnettu kohtalo. Mutta Pate kun on tuollainen onnettaren suosikki ja valmentajien lellikki, niin tuskin hänen uralleen tästä mitään ikävää koituu.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Ainakin siinä kameraa lähempänä olevassa kyllä lukee 20. Ei varmaan tuosta minun paskalla puhelimella kuvaamasta sutusta näy mutta Viaplayllä sen kyllä erottaa.

Joo, en itse millään saa selvää. Mutta aika hyvin kyllä 10x110kg ja Laineelle aika kapeella otteella vielä koska kädet on metrin pituiset.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lievästi huvittavaa kun vuorotellen tulee viestejä että "oli selvä purkuyritys" ja "maalia yritti selvästi". Onneksi sentään välillä tulee kiinnostavia ja tärkeitä viestejä penkkituloksesta.
Joku voinee avata äänestyksen niin selviää kumpi se oli. Minusta oli purku, jonka paskuus johtui siitä että maila oli yhdessä kädessä jolloin suorituksesta tuli holtiton.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Patrik Laine scores own goal 12/11/16 - YouTube

Komea maali mutta väärään päähän. Olihan sieltä Lucic tulossa takaa joo mutta oli kuitenkin pidettynä ja aikaa olisi ollut toisenlaiseen ratkaisuunkin. Joku jo mainitsikin kapteeni Wheelerin toiminnan joka näkyy pätkän lopussa, nallemainen jaxuhali Patelle joka oli aikas down, ymmärrettävästi. Pate kertoili after hours-pätkässä että Wheeler ja Thorburn ovat olleet hänelle isähahmoja ja isona apuna sopeutumisessa.

After Hours: Patrik Laine - YouTube
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
"The only way Oilers can score", oli joku kommentoinut Youtubessa.
Toivottavasti ymmärtävät, että tämä kuitenkin oli vain suuri virhe, joka johti pelin häviämiseen. Eihän niitä soisi, mutta kyllä niitä aika usein sattuu itse kullekin. Pitää vaan käsitellä ja suunnata katse eteenpäin.
Pate, 18-vuotias tulokas, on tällä kaudella jo ratkaissut yhden epäonnistuneen suorituksen vastapainoksi täysin poikkeuksellisilla yksilösuorituksillaan joukkueelleen ainakin puolenkymmentä peliä, kuten Youtubessa niin ikään kommentoitiin. Yksin.

Nuoren pelaajan kehitykselle on lisäksi ensiarvoisen tärkeää, että epäonnistumisetkin sallitaan, ja että Winnipegillä on niin esimerkillinen kapteeni kuin Blake Wheeler osoitti maalin jälkeen olevansa. Juuri noin toimii aidosti C:n arvoinen pelaaja ja oikea kapteeni!
 
Viimeksi muokattu:

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Itse olen pelannut muutaman vuosikymmenen eri lajeja joissa yritetään maalintekoa, ja en kyllä koskaan ole ollut niin pihalla että ois mennyt pelin tiimellyksessä päädyt/hyökkäysuunta sekaisin. Joten kiinnostas ihan oikeasti tietää että ne jotka sanoo että Laine vaistomaisesti kiekon maaliin niin onko teillä vastaava kokemus plakkarissa vai mihin perustuu moinen väite?
 

Lynyrd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko.
Joten kiinnostas ihan oikeasti tietää että ne jotka sanoo että Laine vaistomaisesti kiekon maaliin niin onko teillä vastaava kokemus plakkarissa vai mihin perustuu moinen väite?
Itse parikymmentä vuotta pääasiassa futista ja lätkää pelanneena muistan yhden tilanteen futiksessa missä ohjasin tolpasta tulleen pallon tyylikkäästi omaan maaliin. Tuosta Laineen tilanteesta on paha sanoa oikein mitään, jos oli pitkävaihto takana ja alko väsy iskee ni voi olla että oli ihan "tarkoitus". On tullu itekkin väsyneenä anettua vaikka minkälaisia syöttöjä suoraan vastustajalle, kun koko ajan on vaan mielessä että kiekko pois lavasta ja äkkiä vaihtoon. Tuota yhtä ohjausta lukuun ottamatta en kuitenkaan oo vielä muuten menny muulloin sekasin hyökkäyssuunnasta.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Mitä jos ei ikinä toivu tästä nöyryyttävästä mokasta ja loppu-ura menee sellaisella 0,5ppg-tahdilla itseluottamusta etsiessä.

Eikohan se osaa tuon kasitella ja kaverit kopissa tukee. Ehlers teki kuukausi sitten vastaavan, yritti vetaa maalin taakse mutta veti vahingossa alanurkkaan.Laineen tilanne naytti silta etta yritti heittaa plekseihin pois sektorilta mutta lihasmuisti ei ollut treenattu ohi vetamiseen.

Tuskin tuo kauheasti vaikuttaa muuta kuin motivoivasti. Olisi tietysti psykologisesti ollut varmaan iso juttu jos se ohjaus pari minuuttia tuon maalin jalkeen olisi mennyt sisaan.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Onkohan Laine niitä trolleja, jotka EASHL matseissa laukovat kiekkoa omaan maaliin? Laineella ja Puljujärvellä tällä hetkellä muuten saman verran Oilersille tehtyjä maaleja. Hyvä matsi verrata näiden paremmuutta kun toinen ei ole edes rosterissa ja toinen ratkoo pelin omiin.
Mutta todellisuudessa ei kyllä tilanne naurattanut. Onneksi Laine ei pelaa Torontossa, jossa tuota ei varmaan koskaan annettaisi anteeksi. Siinäkin mielessä hyvä asia, että tämä ei kuitenkaan ollut kotipeli, joten ehkä hyvä peli tähän päälle niin kaikki annetaan Winnipegissä jo anteeksi. Toivottavasti itseluottamus ja luonne ei tuosta kärsinyt. Se ikävää olisikin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Haha, ei hemmetti mikä kämmi, en tiedä olisiko saanut nauraa kun koko kansan Pate kyseessä. Toivottavasti Laineen itseluottamus kestää tämän, shit happens sometimes.
 

Phillyflu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, Rangers
Itse olen pelannut muutaman vuosikymmenen eri lajeja joissa yritetään maalintekoa, ja en kyllä koskaan ole ollut niin pihalla että ois mennyt pelin tiimellyksessä päädyt/hyökkäysuunta sekaisin. Joten kiinnostas ihan oikeasti tietää että ne jotka sanoo että Laine vaistomaisesti kiekon maaliin niin onko teillä vastaava kokemus plakkarissa vai mihin perustuu moinen väite?

Juuri näin. 30 vuotta tullut kiekkoa pelattua eri (heikko)tasoisissa sarjoissa ja ei kyllä ole kertaakaan ollut lähelläkään, että olisi mennyt oma ja vastustajan maali sekaisin, vaikka on ollut koko ukko hapoista pökkelönä. Siksi en usko, että niin kävisi ammattilaisellekaan.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Taitaa Patulla olla sen verran kovat hermot ettei tämä nyt mitään aiheuta. Itse asiassa voisi melkein jopa laittaa vähän rahaa kiinni siihen että jo seuraavassa pelissä kuittaa tämän ja tekee maalin, ja tällä kertaa oikeaan päähän.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Hmm.. Yrittää tietoisesti vetää maalin ohi, mutta lihasmuisti laittaa laatan pussiin. Mitääh :P Tekevälle sattuu. Ehkä vähän liikaakin dramatisoitu kyseistä episodia siellä täällä.
 
Viimeksi muokattu:

Dustwallow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
Rähähhähhäh, teki sitten sata tai 300 maalia loppu-uransa aika ännyssä niin tää maali jää kyllä ikuisesti elämään mieleenpainuvimpana yksittäisenä börsänä ;D
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Pihlström olisi vetänyt logoon tuostakin.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
En tiedä onko jo mainittu, mutta Vatasen ja Laineen paskalla kemialla on yhteys vieläkin. Vadu teki Duckseille hyödyllisen ja samalla kauden viimeisen maalinsa viime yönä ja myöhemmin Laine pommitti omiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös