Schadowan

Jäsen
Voin vain kuvitella, millainen henkinen lukko Laineella on päällä. Toivottavasti on silläkin puolella apuja, koska ihan omin voimin tuosta tuskin tämän kauden aikana noustaan.

En myöskään tykkää tuosta, että vikaa laitetaan muiden pelaajien, systeemin, valmentajan tai minkä tahansa syyksi. Kyllä Laineen pitäisi pystyä silti tekemään tulosta, vaikka tarjoilu ei pelaisikaan. Ja mikäli Laine vaatii aina Scheifelet ja Wheelerit viereen niin eihän me siinä tapauksessa puhuta mistään tähtitason pelaajasta vaan yksiulotteisesta complimentary-pelaajasta, tyyliin James Neal/Mike Hoffman.
 

SkagGully

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Real Atlético Viinijärvi City United
Minun käy tällä hetkellä lähinnä sääliksi Lainetta. Hirveä tilanne päällä. Ensin mangut pois sinut varanneesta organisaatiosta, jossa olit parhaimmillasi superstara. Saat treidin köykäiseen Columbukseen jossa maanmies-GM levittelee punaista mattoa saapuessasi ja hype on muutenkin massiivinen. Löydät kuitenkin itsesi tilanteesta jossa pelaa kriisijoukkueessa ja oma pelisi näyttää täysin perseeltä (oli syy terveysongelmissa tai missä tahansa), et pysty juuri millään tavoin lunastamaan odotuksiasi ja ennenkaikkea ne maalit joiden tekemisestä elät, ovat tukkeena ketsuppipullon kaulassa - ja koko pullo vaikuttaa tyhjältä. Samalla menossa tärrrrrkeä sopimuskausi ja pelissä tulevaisuuden kymmenet miljoonat dollarit, jotka tällä menossa karkaavat kauemmas ja nopeammin kuin Baddingit pilvet. Paine päässä kasvaa ja historia on osoittanut että nuppisi menee vähemmästäkin jumiin.

Jos olisin Laine, luultavasti makaisin kämpillä sikiöasennossa itkua tikistäen kaikki ajat pelien ja treenien välillä.

Toivon hartaasti että Patesta tulisi taas se 40 maalia kaudessa -ukko, mutta huolestuttavaltahan tämä urakehitys näyttää. Siis jos vain maaleja katsotaan. Vanhoilla meriiteillä joudutaan ratsastamaan kun puhutaan Snaipperi-Patesta. Jos oikein laskin ja muistin, niin ekat 100 maalia tuli vähän reiluun kahteen kauteen, 100. maali syksyllä 2018. Tällä tahdilla seuraavaan täyteen sataseen menee koronafaktorin kanssa 4-5 kautta ja tahti vaan hidastuu.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän sitä jo toivoo että tässä on nyt joku loukkaantuminen, selkävaiva tai joku takana, joka selittäisi miksi tuo meno on nyt noin helvetin hankalaa. Tosin jos on, niin en käsitä miksei miestä laiteta sivuun peleistä ja kondikseen? Voisko olla joku sopimushommista johtuva juttu, agentti huutaa että et vitussa sano että sussa on mitään vammaa, pelaat vaan saatana nyt ja sitku saat sopparin niin ei muuta ku saikulle. Nyt vaan näillä otteilla sulaa miljoonat ja vuodet sopimuksesta pois.

Huolettaa vähän että viime kausikin oli sitä yhtä kilipäistä kuukautta lukuunottamatta Patelta melko vaisu. Kauden alkuhan lähti nyt kyllä ihan hyvin, mutta oliko se vaan joku pari peliä kun jo oli se joku treeni josta jäi kylkeä tai selkää pidellen irvistellen pois, ja sitten on ollut enempivähempi vaikeen näköstä meno. Laukaus lähtee ihan hyvin, kun paikoille pääsee, mutta kun ei pääse ja töpeksii kiekonkin kanssa ihan ihmeellisen paljon. Liike on samaa luokkaa ku sillä Suezin kanavaan jumiin jääneellä vitun konttilaivalla.

Sitten sitä voi miettiä kyllä sitäkin että Jack Eichelillä ja Taylor Hallilla on samanlaisesti pisteitä ku Patella, ja vielä pahempaa plus-miinusta, että onko nekin nyt sitten KHL:ään menossa ihan kohta? Ryan Johansen ja Matt Duchene kanssa Vladivostokiin ja äkkiä. Erik Karlsson ja P.K. Subban ei kelpaa enää edes SaiPaan. Jeff Skinner ehkä just just menis Ketterän neloseen. Välillä on muillakin vaikeeta, ehkä se Patella ja noilla muillakin tästä oikenee vielä. Tai sitten on kohta kyllä SaiPassa kovaa ylivoimaa tarjolla, Zaborsky-Koskiranta-Kaksonen, Lofquist-Riikola toki on ykkös-yv:ssä, mutta vois noista NHL-flopeistakin ihan ok kakkosyv:n rakentaa, vaikkapa Laine-Eichel-Duchene, Karlsson-Subban saattais välillä maalin tai pari Liigassa tehdä.
 
RAPORTOI

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Sitten sitä voi miettiä kyllä sitäkin että Jack Eichelillä ja Taylor Hallilla on samanlaisesti pisteitä ku Patella, ja vielä pahempaa plus-miinusta, että onko nekin nyt sitten KHL:ään menossa ihan kohta? Ryan Johansen ja Matt Duchene kanssa Vladivostokiin ja äkkiä. Erik Karlsson ja P.K. Subban ei kelpaa enää edes SaiPaan. Jeff Skinner ehkä just just menis Ketterän neloseen. Välillä on muillakin vaikeeta, ehkä se Patella ja noilla muillakin tästä oikenee vielä.
Eichel on ihan hyvä verrokki mutta kyllähän näistä P.K. Subban ja Erik Karlsson nyt on uransa ehtoopuolella ja Matt Duchene ja Ryan Johansen eivät hekään ihan nuoria kavereita ole. Taylor Hall vähän siinä välillä. Paljon kovempi luotto siihen että Pate nousee ns. omalle tasolleen tästä porukasta kuin kehenkään muuhun.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vastuu-Mikon saunaseura, Kuopion Palloseura
Huolettaa vähän että viime kausikin oli sitä yhtä kilipäistä kuukautta lukuunottamatta Patelta melko vaisu.
Eikös viime kaudella tulosta tullut ihan tasaisesti? Runkosarjassa 68 peliä tehoin 28+35=63 ja muistelisin että suht tasaista oli meininki. Se kilipäinen kuukausi oli marraskuu 2018 jolloin teki 18 maalia, koko kauden saldo oli yhteensä 30 maalia ja 50 tehopistettä ja pelasi täydet 82 peliä.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Teksti-tv seuranalla Paten laukaukset kohti maalia on jääneet todella vähiin. Yks per ottelu niistä mistä olen asian tarkistanut. Canesia vastaan kyllä yritti aina kun oli edes vähän järkevää. Niitäkin paikkoja oli vähän. Columbus sakkaa aika pahasi tällä hetkellä ja Pate ei ole se sateentekijä, joka tuon organisaation nostaa suosta yksinään. Joukkuepeli kuiteski.
 

Hockey#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Surullista on Laineen peli tällä hetkellä. Todella haluttoman näköistä ja tuntuu, että vain odottelee pääsyä pois Columbuksesta. Ei pääse maalipaikoille, eikä tee muutakaan joukkueelle hyödyllistä.

Ei Laine silti noin huono pelaaja ole, miltä tällä hetkellä näyttää, mutta jotain pitäisi alkaa tapahtumaan.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Kukaan yksittäinen pelaaja ei Columbusta nosta suosta, se on sama olisiko se vaikka ite Mäkkäri. Koko joukkueen peli on sekaisin ku Haminan kaupunki. Tässä nyt on mielestäni ihan turha laittaa kritiikkiä kenenkään yksittäisen pelaajan harteille. Voihan se olla, että koko pelaajisto, mukaan lukien Laine on kyllästynyt Tortsiin ja osoittaa mieltä haluttomuudella. Jokinhan tässä organisaatiossa mättää, jos huiput yksitellen haluaa pois. Oli muuten Duboisinki meno vammojen siivittämän näköistä ennen siirtoa.

Ja olen Laine fani ja toivon, että tässä on jotain suurempaa nyt taustalla.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä Laineen NHL-uran tähänastiset kaudet omalla, mutta tämän ketjun seuraamisella tulleella luonnehdinnalla nimettynä. Tilastot tarkistin, mutta muu tulee omasta muistista, joten virheet enemmän kuin mahdollisia ja mielikuvat puhtaasti omiani.

2016–17 GP: 73, 36+28=64, +7 "Mario-esque"

Hurja tulokaskausi alkoi hyvin ja jatkui hyvin siihen Jake McCaben taklaukseen saakka. Laine näytti jatkavan siitä, mihin Euroopassa jäi ja sai pelata Jetsissä pääasiassa ykköskorin kaverien kanssa. Hehkutus oli parhaimmillaan ja pahimmillaan sen mukaista. Ikää oli niin vähän, että olihan se todella lupaavaa.

2017–18 GP: 82, 44+26=70, +8 "One-trick Pony?"

Toinen kausi oli tilastojen valossa vielä ensimmäistäkin hurjempi. Merkillepantavaa oli, että todella iso osuus maaleista tuli ylivoimalla ja vieläpä Wheelerin syötöstä neliön läpi. Perkasin itse ne läpi tässä ketjussa. Samaan aikaan kritiikki alkoi kasvaa, sillä tasakentällisin oli vaikeaa, ja Little ketjukaverina harmitti. Loppukaudesta tilanne parani hieman Stastnyn myötä, mutta epäilyn siemen oli kylvetty 40+ maalin kaudesta huolimatta. Onko Laineesta kokonaisvaltaiseen peliin ja tai edes hyökkäysvirtuoosiksi, jos ylivoiman onetimer pelataan pois?

2018–19 GP: 82, 30+20=50, –24 "Fleguilua ja marraskuun suonenveto"

Kokonaisuutena todella hankala kausi, jossa kriittikkiä alkoi tulla jo syksyllä. Suomen reissulla alkanut hurja marraskuu käänsi kelkan monella, mutta sitä seurasi todella paha slumppi. Täällä keskusteltiin muun muassa plus-miinustilaston mielekkyydestä ja ihmeteltiin pelin ulkopuolella kellumista, varovaisuutta ja flegmaattista olemusta. Ikään kuin Laine väittelisi kontakteja ja haluaisi odottaa maila pystyssä syöttöjä, joita Little ja kumppanit eivät hänelle läpi saa. Kauden jälkeen Laineen uutisoitiin kärsineen selkävaivoista pitkään.

2019–20 GP: 68, 28+35=63, +8 "Ehkä sittenkin laitavääntäjä ja syöttelijä"

Viime kausi alkoi ihan kohtuullisesti pisteiden valossa. Erotuksena aiempaan oli se, että ne tulivat syöttöpinnojen muodossa ja tasakentällisin. Joukossa oli sekä hyviä tarjoiluja avopaikkaan että maalin takana voitettuja irtokiekkoja. Etenkin Kyle Connorin kanssa näytti olevan kemiaa, jota ei ehkä lopulta täysin ulosmitattu Jetsissä. Oikeastaan kausi oli koronataukoon saakka ihan hyvää yleispelaamista, mutta oviemainen ylivoiman dominointi vetouhalla ei enää ollut repertuaarissa, ehkä Byfuglienin lopettamisen myötä peruskuvio oli helppo pelata pois, ja Maurice päätyi muihin hakuihin. Koronapleijarit menivät käytännössä ohi loukkaantumisen ja Jetsin huonouden myötä.

2020–21 Jets GP: 1, 2+1=3, +1 & Blue Jackets GP: 26, 7+7=14, –13 "Ohioon, ohi on?"

Kuluva kausihan alkoi erittäin lupaavasti. Ensimmäinen peli Jetsissä Calgaryä vastaan tuotti saldon 2+1, mukaan lukien voittomaali jatkoajalla. Pate puolusti myös joukkuekaveriaan ja hyvällä tahdolla se nujakka oikeuttaisi Gordie Howe -hattutemppuun. Jets lähti seuraavaksi vierasreissulle Torontoon, mutta ottelun alla Laine uutisoitiin day-to-dayksi ja irvistellen piteli lonkkaa lähtiessään kesken treeneistä. Pari peliä meni ohi ilmeisesti parannellessa vai kenties siksi, että kulisseissa valmisteltiin treidiä. Se tuli ja erinäisten syiden takia Columbus-debyyttiä saatiin odottaa. Eka peli ei ollut häävi ovelasta/tuurimaalista huolimatta, mutta aika pian napsahti kaksi tavaramerkkimaalia ylivoimalla samaan matsiin ja kaiken piti olla ok. Mutta koko joukkueen ja Laineen siinä samalla peli-ilme on mennyt koko ajan vain surullisemmaksi, vaikka jotenkin pinnoja on raavittu. Laineen peli näyttää ihan samalla tavalla vaisulta kuin kaksi vuotta aiemmin sopimuksen olleessa edellisen kerran katkolla. Silloin syyksi tarjottiin kauden jälkeen sitä selkää ja rustattiin välimallin "ans kattoo nyt" -diili.
 
Tsuba enker öm öm.

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eikös viime kaudella tulosta tullut ihan tasaisesti? Runkosarjassa 68 peliä tehoin 28+35=63 ja muistelisin että suht tasaista oli meininki. Se kilipäinen kuukausi oli marraskuu 2018 jolloin teki 18 maalia, koko kauden saldo oli yhteensä 30 maalia ja 50 tehopistettä ja pelasi täydet 82 peliä.
No niin olikin, perkele. Vuodet meni sekaisin, koska harrastan dementiaa, mutta nyt voi onneksi jatkossa tulla aina tuosta @Jippo ansiokkaasta listasta tarkistamaan miten ne Laineen kaudet oikein menikään.
 
RAPORTOI

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Pahaa tekee kun noita @Jippo laittamia tilastoja katsoo. Ja jotkut puhuu 10 miljoonan pitkästä sopimuksesta tosissaan? Huolestuttavalta näyttää siinä mielessä, että näin maalaisjärjellä ajateltuna Laineelle en tarjoisi kuin 2v sopparia. Hintaa en kehtaa laittaa, mutta olen katsonut Huutokauppakeisarini

Tässä vaiheessa keklun oven takana

 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Eikös viime kaudella tulosta tullut ihan tasaisesti? Runkosarjassa 68 peliä tehoin 28+35=63 ja muistelisin että suht tasaista oli meininki. Se kilipäinen kuukausi oli marraskuu 2018 jolloin teki 18 maalia, koko kauden saldo oli yhteensä 30 maalia ja 50 tehopistettä ja pelasi täydet 82 peliä.
Viime kaudella Laine tosiaan pelasi jo tasaisesti läpi kauden hyvin. ja ansaitsi ihan oikeasti kaikki nuo TOP6-minuutit Winnipegissä ja sen, että pääsi pelaamaan joukkueen parhaiden pelaajien kanssa.
 
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Laineelle näköjään reilu 13min. 3 erässä 6 vaihtoa ja peliaika 4.08.
Vastaan Laineen ketjuun...

Todella synkän näköistä oli Laineen tekeminen, kolmatta erää en katsonut. Ei oikein onnistunut mikään ja kiekot karkailivat vastustajalle. Tuolla esityksellä paikka kokoonpanossa ei ole perusteltu, mutta eiköhän sieltä onnistumisia yritetä kaivaa esiin.

Aika karmivalla tavalla Columbuksen kaaoskiekko tällä hetkellä nostaa esiin Laineen puutteita, jotka ovat merkittäviä. Ihan ensimmäisenä pitäisi tehdä jotain sille, että kerkeää mukaan tilanteisiin. Kolmantena puolustajana ei voi enää pelata. Ihan jäätävää hiihtelyä tuo touhu tällä hetkellä, kun näyttää olevan myöhässä jokaisesta tilanteesta ja sitten kun pääsee kiekkoon, niin ei pysty sitä suojaamaan ja pitämään omalla joukkueella. Helppoja syöttöpaikkoja ei Columbuksessa ole tällä hetkellä oikein tarjolla.

Kyllä tässä toivoo, että tämän hetkisen anemian takana on jotain vaivaa, joka on korjattavissa. Toki isossa kuvassa liike ja kiekosta huolehtiminen ovat olleet heikkouksia jo pidemmän aikaa.
 
YV-spesialisti asuu mutsinsa luona. Aikuiset äijät asuu mutsinsa luona.

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
We fight, we march!
Todella synkän näköistä oli Laineen tekeminen, kolmatta erää en katsonut. Ei oikein onnistunut mikään ja kiekot karkailivat vastustajalle. Tuolla esityksellä paikka kokoonpanossa ei ole perusteltu, mutta eiköhän sieltä onnistumisia yritetä kaivaa esiin.
Kaikesta huolimatta peluutushan oli tasaista. Ilman yhtään saatua ylivoimaa hieman yli 4min/erä.
Columbus myös johti yli puolet ottelusta ja silloin kun johdetaan Patrik Laineella ei ole asiaa jäälle. Kaikki statsit tukevat tätä.

Tekeeköhän Textbook top cheese paidat tällä hetkellä kauppansa.
Kyllä näitä kiitettävästi on näkynyt. Etenkin reverse retro-paitoja.

Omia huomioita.
Jenkkiläiset urheilufanit ovat siitä omituisia että matseissa paikalla olevilla varmaan 80% on pelipaita peleissä ja he ostavat uuden joka kausi. Peli taas paikan päällä ei niinkään kiinnosta vaan kiekon ollessa pelissä tuijotetaan intensiivisesti puhelinta. Pelikatkoilla pyörii aina jokin kilpailu tai sitten yleisöön heitellään paitoja, jolloin keskittyminen on kaikessa muussa kuin kenttätapahtumissa.
Suomessa ja muualla Euroopassa peli on keskiössä. Mutta se siitä.

Peliä Pate. Vielä pari voittoa Floridan kierrokselta ja mahdollisuudet ovat yhä olemassa.
 
Viimeksi muokattu:
Tiikeri, näytä muna!

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Laineesta oikein huokuu tuska, kesän golftreenit ja työmoraalin puute. Kohta varmaan taas vika joukkueessa, joukkuekavereissa, valmentajassa. Onkohan Paten äiti jo soittanut Kekäläiselle?
 
Suomen hallitus - fantsua

RL1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raumam Boja
Äärimmäisen heikkoa tekemistä illasta toiseen. Laine ei yksinkertaisesti onnistu millään osa-alueella. Olkoonkin, että Columbus on heikoimpia joukkueita Buffalon ja Detroitin (joka voitti Columbuksen kaksi kertaa) tällä hetkellä, ei Laineen pitäisi noilla näytöillä edes olla kokoonpanossa. Jos tällä tahdilla mennään ja mikään ei viittaa Laineen parantavan, on Laineella runkosarjan lopussa se ~45 peliä Columbuksessa ja ehkä 11+11 tehot (+WPG:stä se 1 ottelu yli 13+12).

Odotukset Columbuksen suunnalla ovat varmasti olleet sellainen 0.5 maalia per peli ja päälle vielä 0.5 syöttöpistettä eli siihen 45 peliin joku 23+22. Nyt siis puhutaan kuitenkin pelaajasta, joka on hankittu tähtipelaajaksi.

Jo nyt voi sanoa, että tämä kausi on täysin pannukakku Laineen osalta ellei sitten Laine täräytä sitä 15 maalia seuraavaan 19 peliin ja nosta Columbusta playoffeihin. Tässä on turha selitellä enää mitään heikosta joukkueesta, heikoista joukkuekavereista ja huonosta valmentajasta. Niin heikosti Laine pelaa tällä hetkellä.
 

HaHa

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Väärä valmentaja, huono joukkue, huonot ketjukaverit, vaivoja. Noniin, negan puolellehan se sitte väkisin menee. Aika pitkälti ja kaiketi se pelaajan tekeminen lähtee kuitenkin omasta itsestään. Työmoraali, periksiantamattomuus, nöyryys, halu olla paras, kaikkensa antaminen ja varmaan jne. Tärkeä kausi poitsulla eli soppari = paineet. Missä peliä tekevät ketjukaverit? No kun ei ole.
Missä itseluottamus ja rentous + kaikki pelinjälkeiset / vapaa-ajan vitsit? Ei helppoa, kun ei kulje. Inhimmillistä.
Luonne, tai luonnevika. Onko havaittavissa? No vikaa ainakin on aiemmin ollut. Henkinen kasvu? Vielä ei varsinaisesti nähtävissä, mutta toivotaan parasta.
Kaikki loukki jutut voi unohtaa. Tuossa sarjassa ei loukkeja peluuteta, pois sulkien pleijarit. Pate on hyvä ukko pellaamaan, mutta nyt ei ole sopivan taitavia kavereita vierellä ja niitähän kaikki hyvätkin pelaajat tarvitsevat rinnalleen. Niin ja on hyvä muistaa, että itseasiassa meillä kaikilla on välillä vaikeaa. Pelistä riippumatta...
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven RyhtiOlihan tuossa Tampa-pelissä Patella yksi kohtuullinen maalipaikka kolmannessa erässä jonka loi omalla tekemisellään mutta jos jengi saa aikaiseksi 21 laukausta kohti maalia koko ottelussa ja kaverilla on 38 niin se tarkoittaa sitä että maalivahdin on seisottava päällään jotta Columbus voittaisi. Elvis seisoi ja Jackets voitti. Joukkueen pelitapa ei tuota vaarallisia maalintekopaikkoja eikä ylivoimia joten huono tuossa on loistaa. Pate ei tilanteelle oikein mitään muuta voi kuin yrittää sinnitellä illasta toiseen mutta mistään jättisopparista on turha uneksia. Pelaa nuo muutamat vuodet alta pois Columbuksessa ja sitten vaikka Panthersiin vapaana agenttina. Maalejahan Pate osaa tehdä jos vain tarjonta pelaa ja joskus pystyy itsekin maalipaikan luomaan mutta mikään pelin moottori ei tällä hetkellä ole.
 
Patrik Laine - Mario-esque
Aleksander Barkov jr. - Selke-good
Teppo Numminen - valurautapakki

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
@HaHa Ja kyllä muuten peluutetaan, vaikka ukko olisi romuna. Tuoreehkona esimerkkinä Tyler Seguin, joka päästettiin vihdoin telakalle pitkän vaisun jakson päätteeksi. En edes muista, mitä kaikkea korjattavaa oli kertynyt, mutta syksyllä lähti finaalien jälkeen saikulle ja paluuta odotellaan parin viikon päästä. Äijällä on hulvaton sopimus ja tehojen kadottua nurina peliesityksistä kävi jo aika kiivaana. Yhteistä niille kaikille vastaaville tapauksille on se, että joukkueen sisältä sitä faktaa on turha penätä. Ei siis suljeta pois sitä vaihtoehtoa, että Paten kroppa olisi pään sijaan se, mikä vaatisi vähintään öljynvaihdon, mielellään isommankin määräaikaishuollon. En pitäisi ihmeenä, että on treenannut itsensä epäkuntoon.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri
^^ vaikka nyt Paten ketjussa ollaankin niin ei tuota ”pelaa loukkantumisen kanssa” tarvitse hakea kaukaa => Roby Hintz. Siellä on ”alavartalovamma” (a.k.a. jotain mahd. sidevammaa nilkassa tai polvessa??) ja Roope on joka peliin nk. Game Time decision pelaako...
 
Let's go fast, Ricky Bobby-style

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
^^ vaikka nyt Paten ketjussa ollaankin niin ei tuota ”pelaa loukkantumisen kanssa” tarvitse hakea kaukaa => Roby Hintz. Siellä on ”alavartalovamma” (a.k.a. jotain mahd. sidevammaa nilkassa tai polvessa??) ja Roope on joka peliin nk. Game Time decision pelaako...
Olisin muuten ottanut saman esimerkin, mutta ei se Roopen juttu hirveästi ole tehoja vienyt. Tai jos on, meillä on terveessä Roopessa NHL:n top3-pelaaja. Ja pelasihan se aivan tykkipleijarit hajonneella jalalla. Mutta pleijareissahan pelaa kaikki paitsi kuolleet.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri
Olisin muuten ottanut saman esimerkin, mutta ei se Roopen juttu hirveästi ole tehoja vienyt. Tai jos on, meillä on terveessä Roopessa NHL:n top3-pelaaja. Ja pelasihan se aivan tykkipleijarit hajonneella jalalla. Mutta pleijareissahan pelaa kaikki paitsi kuolleet.
Heh, piste / peli nyt, terveenä ”vapise McD”!!
 
Let's go fast, Ricky Bobby-style

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kumpikohan tapahtuu aikasemmin. Patrik Laine tekee maalin vai Buffalo voittaa matsin?
Buffalon voitto todennäköisesti, kuulemma erittäin pirteää peliä ollut valmentajan vaihdoksen jälkeen, vaikka tulostaululla tuo ei vielä konkretisoidu.
Vielä saadaan odotella vastausta tähän dilemmaan. Pe-la välisenä yönä taitaa taas Buffalo ja Columbus molemmat pelata, Buffalolla vastassa Boston, Columbuksella Detroit. Kyllä nyt laittaisin rahat Laineelle tässä vaiheessa.
Ja oikea vastaus oli Buffalo. Mutta kyllä Buffalon voitto antaa toivoa siitä että kaikki huonotkin putket katkeaa joskus ja varmasti vielä nähdään Laine maalintekijöiden joukossa!
 
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy