Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Muutama paikka mistä olisi voinut maalata, petasi myös pari hyvää paikkaa ketjukavereille. Pelasi tosiaan aika aggressiivisen ottelun ja nuo taklaukset oli aika kovia mitä heitteli. Kaikenkaikkiaan hyvä peli Patrikilta. Winnipeg sai vain yhden ylivoiman jolla Laine pidettiin aika tiukasti.
   
 2. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Kiitti! :) Enpä huomannu kattoakaan jäähyjä, Pate ja Kapteeni ainoina koko YV:n kentällä? Mainiota. :)

  Ei nyt niin tän threadin juttuja, mut on toi kova kolmikko Wheeler-Scheiffele-Connor.
   
 3. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Juuri kun se homma näytti taas lähtevän niin aika äkkiä lässähti. Viime yönä näillä silmillä nähtynä melkoisen märkä pieru koko Laineen esitys, vikalla kympillä jotenkin syttyi pelaamaan ja hyökkäyksiin löytyi päättäväisyyttä. Mutta miten tällä hetkellä kautta peli voi olla noin vetelää, kun apinatkin saatu pois selästä kummittelemasta. Jotenkin se neljän minuutin ylivoima lamaannutti koko Jetsin, se oli sellaista neppailua että sahailivat kyllä oman oksansa poikki ja kausi on vaarassa päättyä. Lätty-Laine heitteli aika nättejä.. Laine on taatusti sarjan eriskummallisimpia pelaajia, taidot ovat kiistattomat mutta niiden ulosmittauksessa on kyllä hillitön haitari.
   
 4. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  En tiedä ketä seurasit viime yönä mutta Laine ei todellakaan ollut vetelä. Hyviä riistoja, taklauksia, laukauksia ja muutenkin varmaa peliä.

  On vanhan toistoa mutta Little ei vaan ole sopiva Laineen kanssa ja 6,5M$ Ehlers vetää ihan nolla kiekkoa. Toivottavasti huilaa game 6:n niin Maurice on pakotettu muuttamaan ketjuja enemmän.

  Jetsiltä kokonaisuudessa hyvän alun jälkeen aivan luokaton esitys. Missä Connor? Scheifele? Buff?
   
  aessi, lainelaser & Ippenator tykkäävät tästä.
 5. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Joo Little, sehän se on aina. Tainnut olla viime peleissä ainoa pelaaja joka saanut toimitettua sen syötön Laineen lapaan ja vetopaikoille. Oli varmasti muitakin heikkoja esityksiä tässä 2-3 pelissä, niistä voi varmaan puhua sitten jossain muussa ketjussa. Itse katselin Lainetta jonka tuleva sopimus on todella mielenkiintoinen juttu.

  E: Viime peleissä on juurikin löytynyt melko sopivat ketjut, kun on palattu pitkälti vanhaan. Palvelee eniten joukkuetta, ei Lainetta, mikä kaiketi on Mauricen tarkoitus. Ylivoimassa saa edelleen vetää loputtomalla vastuulla.
   
 6. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Little ei ole sopiva kenenkään kanssa. Ei ainakaan Stanley Cupista taistelevan joukkueen kärkiketjuihin. Todella näkymätön pelaaja jolle ei ole käyttöä kummassakaan päässä kenttää. Ehkä joskus ollut hyvä puolustushommissa, mutta ei kyllä ole enään.
   
  Jnnkvst, Wire & Ippenator tykkäävät tästä.
 7. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Little sitä ja Little tätä. Onneksi Littlen ei tarvitse olla kärkiketjuissa, kun ylivertainen Hayes hankittiin. Mitä tulee lätty-Laineeseen, niin lätyt voisi mieheltä kieltää, ja heti olisi parempi pelaaja.

  Mitä tulee viime yön peliin, niin todella paljon käy suu kaverilla. Ehkä kannattaisi jättää se homma muille, ja keskittyä pelaamiseen. Tuollainen suun soitto ja ihon alle meneminen tulee tietyiltä pelaajilta luonnostaan, ja muilla se saa vaan oman paketin sekoamaan. Vähän huolettaa, että alkaako turhautuminen puskea pintaan, kuten on tällä kaudella käynyt aiemminkin?
   
  Nelone tykkää tästä.
 8. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Suu on käynyt koko sarjan ja hyvin on näyttänyt menevän. Se on osa Laineen peliä.
   
  Ippenator ja Alamummo tykkäävät tästä.
 9. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Onhan tuossa tosiaan ollut noita "olet lihava alasarjapelaaja" -läppiä, mutta en miellä tätä Laineen tyyliksi pidemmällä aikavälillä. Toki mies kasvaa ja muuttuu ja kielitaitokin karttuu.
   
 10. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Sanoinko että Littlen vika? No en. Totesin vain että se ei toimi kuten on todettu jo varmaan 100 kertaa. Se on kuin huono avioliitto jonka joku (lue: Maurice) aina kasaa.

  Melko sopivat ketjut ei nyt vaan riitä. Jos seuraavassa kahdessa ei tule kahta voittoa niin lomat alkaa.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 11. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  No miten ne ketjut sitten pitäisi laittaa? Oletan että olet katsellut paljonkin pelejä, Connor-Scheifele-Wheeler, Copp-Lowry-Tanev on ne toimivat mitä ei kannata sotkea. Miten ne loput sitten luodaan niin että peli olisi oleellisesti parempaa? En minä ainakaan keksi. Ykkösylivoima on myöskin se kaikkien toivoma, Vetouhkaa löytyy kolmesta rightin lavasta ja Wheelerin puolelta pyöritetään.

  Little on edelleen ollut viime aikoina (vikat ~20+ peliä) varmaan ainoa sentteri jonka lavasta on Laineelle edes siunaantunut jokunen vetopaikka. Siltikin Lainetta kun hiukan arvostelee niin ensimmäinen juttu mikä tulee näppikseltä on Little?
   
 12. Aatelinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Glen Metropolit, New England Patriots
  Jos pelkästään Laineen peliin vaaditaan muilta parempia panostuksia, niin Little on tällä hetkellä viimeinen joka kannattaa tuosta ketjusta vaihtaa. Kaveri jaksaa tehdä töitä ja toimittaa hyvällä tahdilla Laineelle kiekkoa. Ei nyt mikään Crosby tai McDavid ole, mutta eipä tuolta Jetsistä paljon Wheeleriä parempaa jakelijaa löydy Blues-sarjan perusteella. Omasta mielestä etenkin Ehlers on ollut ihan täysin lapanen siinä vierellä. Ylivoimassa sitten Buff lähes joka kerta turhin pelaaja viisikossa. Tekee jatkuvasti huonoja ratkaisuja kiekon kanssa, ja suurin osa vedoista menee joko reilusti ohi, yli tai ensimmäiseen pelaajaan.

  Laine on taklannut sekä tehnyt hommia tässä sarjassa varmaan yhtä paljon kuin koko kaudella (marraskuuta lukuunottamatta) yhteensä, mutta silti tasaisin väliajoin selkä suoristuu ja vaihto menee liukuessa. Omassa pelissä on parannettavaa, mutta ei kaikilta ketjukavereiltaan tule välttämättä niitä tarvittavia apuja. On Winnipegin pelissä muitakin parannuksen aiheita, mutta ne eivät ole Laineen ketjun asiaa.
   
 13. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Lainaus:
  Ja näin, Lainehan oli eilen ytimessä. Ei vaan natsannut.

  Kummallista välillä tämä suomalaisuus että ihan suoraan valehdellaan mitä pelissä on tapahtunut. Tai sitten matsi on katsottu jollain aivan oudoilla värilaseilla. Kritiikkiä voi antaa mutta skartpatkaa nyt helvetti, trollit..
   
  Ippenator, Wire & Rambokala tykkäävät tästä.
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Mun mielestä Laine aloitti pelin hyvin, mieleen jäi erityisesti yksi painava taklaus Gunnarssoniin. Sitten Laine katosi kuvasta ja pelin loppuun taas löytyi tekemisen meininki.
   
  lainelaser tykkää tästä.
 15. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Lainaus:
  Kyllä kyllä, mutta kun mietitään talvea ja poikaa ei näkynyt valehtelematta kymmeneen matsiin. Sillon se oli halutonta.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 16. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Tuota yhtä taklausta lukuunottamatta sanoin suurinpiirtein saman, mutta se oli tähän ketjuun liian paksua värilaseilua ja helvetin trollia. Silloin kun Laineen pelistä mainitsee hyviä asioita niin ketään ei kiinnosta, mutta kun pelistä kertoo jotain negatiivista ni johan on taas kauhiaa.

  Jos hänelle vielä hetki sitten odoteltiin jotain kympin sopparia, niin itse ainakin odotan tällä hetkellä jotain muuta kuin paria välähdystä illassa, joista toinen on taklaus. Viime yönä oli se yksi päätöserän matala kuti minkä JB torjui kilvellä, eniten jäi mieleen se koko joukkueen surkea ylivoima, mikä päättyi Laineen heittoihin viivalle. Jos Laineesta halutaan eturivin pelaaja niin sinne kannattaisi nyt astua, kun joukkue käy hiukan vajaalla. Toki hän varmasti yrittää, mutta kuten sanoin, laskee taas alaspäin yhden hiton viikon sisällä.
   
 17. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Toki itse Paul Maurice sanoi, että Laineen viime yön peli oli uran paras Laineelta Winnipegissä. Tuskin ihan märkä pieru sentään.
   
  lainelaser ja Ippenator tykkäävät tästä.
 18. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Tjooh, lukitaan tämä, näin sen on oltava. Asiasta tuskin tarvii keskustella enempää.
   
 19. Anthoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Lainaus:
  Vanha kommentti jossa Maurice puhui edellisestä pelistä.
   
 20. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Aah. Jostain syystä vasta nyt Suomessa media tästä uutisoi.
   
 21. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Ai se sama idiootti, joka ei osaa peluuttaa pelaajiaan oikein...?

  ...

  Aika karua, että sarja on 3-2, pelit olleet todella tasaisia ja Lainekin oikeasti on piristynyt tuossa Littlen rinnalla, niin silti Littlestä löydetään se syypää kaikkeen... (?)
   
 22. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Hitaat hevoset.
   
 23. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Posit ja negat on hyvä ja ok silloin kun ne on aiheesta. Sun viime pelin negat oli ihan höpö höpöä tai sitten sun odotukset on epärealistisia.

  Jets on opettanut koko kauden Lainetta 2 suunnan perus varmaksi voimahyökkääjäksi (mitä se ikinä tarkoittaakaan). Tähän muutos joukkuetta kannattelevaksi liideriksi ei tapahdu napista ja tuskin Jets edes sitä haluaa koska runkosarja meni tällä konseptilla hyvin.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 24. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Asia selvä, Jets on koko kauden opettanut Lainetta johonkin, mikä on epäselvää ja muutos tähän epäselvään ei tapahdu hetkessä. Lisäksi organisaatio ei edes toivo nopeaa muutosta, kun pärjää muutenkin!?

  Homma on siis raiteillaan.
   
  mikko6000, Vislami, Spede ja yksi muu tykkäävät tästä.
 25. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Ehkä olisi aika skipata Rautalan treenit kesällä ja opetella luistelemaan kunnolla. Janne Hänninen varmaan voisi auttaa.