Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Eipä tuosta Winnipegin joukkueesta ole kyllä tässä pelissä kukaan muu sen kummemmin onnistunut, tai yrittänyt edes.

  Edit: kolmannessa erässä pari hyvää vaihtoa. Kutosen tai seiskan suoritus.
   
  PikkuMarkku tykkää tästä.
 2. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Lainaus:
  No eihän toi huonosti mennyt... vajaa 20 min peliaikaa, 2 vetoa ja ei yhtään miinuksia..

  Kohta pitäisi oikeasti alkaa tuleen niitä tehoja...

  Eikö päässyt "paikoille". Pelasko vastustaja pojan "ulos" paikoilta vai oliko vika vaan ihan Laineessa ittessään
   
 3. PikkuMarkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Itseasiassa kolmannessa erässä jopa parasta pitkään aikaan, toki 7 minuuttia ylivoimaa ja oliko yks "onnistunut" laukaus ylivoimien aikaan. Väliin melko flegua, laukaukset ei osu kehikkoon tai ei saa ammuttua. Mutta ihan totta, ei ollut vastustajan pisteautomaatti tuo Kakkoskenttä tällä kertaa. Toki Patelta muutamia pahoja hasseja, pahimmat jopa todella vaarallisia, mutta hellebyuck poimi ne.

  Vastaus lainaukseen, todetaan että vähän sekä että.
   
 4. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Kyllähän tuon maalipörssin kärki on jo karannut Laineeseen nähden niin pitkälle etumatkalle, että sitä on oikeastaan enää turha miettiä. Ei tule tällä kaudella Rocketia Patelle.

  Mutta josko siitä jotain hyvääkin olisi. En tiedä onko Laine oikeasti ottanut tuosta minkäänlaisia paineita, tuskin, mutta saattaahan sillä olla jokin vapauttava psykologinen vaikutus, kun tietää ettei tarvitse tuostakaan asiasta enää murehtia ja kukaan ei enää tule kyselemään maalipörssin voiton perään.

  Ja jos ei maalihanat siitä aukea, niin ehkä Laine keskittyy nyt loppukauden sitten vaan parantamaan sitä kuuluisaa kokonaisvaltaista peliä. Sehän tuossa on tupannut viime aikoina jäämään melkolailla taka-alalle, niinkuin täälläkin on jo moneen kertaan todettu.
   
 5. Jippo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tuossa lopussa Patrikilla oli ihan hyvä volttilähtö omista, alueelle tuonti ja laukaus suorasta luistelusta. Harmi, että meni ohi, sillä se olisi näyttävä yksilösuoritus.

  Muuten kyllä aika haluttomalta vaikutti, ja ne pari oman alueen hassia näyttivät pahoilta.
   
 6. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Eihan tuo nyt vaadi kuin coreyperrymaisen 19 maalia runkosarjan viimeiseen 16 (oikeastaan 14) otteluun. Kahdeksan maalin etumatka puolessavalissa kautta ei ole viela hirvean paha, ottaen huomioon, milta maaliporssin karki naytti juuri kuukausi takaperin. Isoja muutoksia voi tapahtua pienessa ajassa.

  Saastan aikaasi ja vaivaasi nyt sen verran, etten ole tassa vaittamassa, etta Pate ehdottomasti Rocketin voittaa. Kunhan totean, etta ei tassa viela "niin pitkalla etumatkalla" kukaan ole.
   
  Rene Saari tykkää tästä.
 7. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Se ois taas kohta mahkut vetää kiikareilla kun vastassa on Detroit.
  Kai toi tehottumuus jossain vaiheessa päättyy ?
   
 8. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Uran neljässä ekassa pelissä teki Detroitia vastaan aina maalin. Tämän kauden kohtaamisessa ei.

  1+1
  1+1
  2+0
  1+0
  0+0
   
 9. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Etumatka ei tuntuisi niin tavoittamattomalta, jos kyseessä olisi ihan kuka tahansa paitsi Laine.

  Suurin osa noista nyt maalipörssin kärjessä olevista on kuitenkin pomminvarman tasaisesti suorittavia maalinsylkijöitä, joille ei satavarmasti ilman loukkeja tule kuivia kausia. Päinvastoin, kaula senkun kasvaa vaan mitä pidemmälle runkosarja etenee. Ei mene enää kauaa, kun Paten ohi menee jo maaleissakin niin Rantanen kuin Ahokin.

  Toki aina voi odottaa ihmettä ja noita 3-5 maalin iltoja Laineelta, mutta todennäköisyys niille on äärimmäisen pieni.
   
 10. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  No toihan nyt menee juuri toisinpäin. Ryöpsähdyksissä maalinsa tekevä voi ottaa kärjen kiinni nopeastikin, tasaisesti maaleja tekevä ei ota. Ensinmainitulla kärjen saavuttamisen todennäköisyys on pieni, mutta jälkimmäisellä olematon.

  Lainehan heitti juuri marraskuussa 18 häkkiä. Joulukuussa vähän vähemmän. Kuka tietää, tuleeko helmikuussa 0 vai 15?
   
 11. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Johan Franzen 2010-2011, yhdessä ottelussa 5 maalia, mutta lopuissa 76:ssä ottelussa huimat 24 maalia kasaan. Kuten tuossa ylempänä Stasi sanoi, todelliset maalintekijät tekevät pääsääntöisesti tasaisesti maaleja pitkin kautta.

  Marraskuun jälkeen joulusuklaat ja monet mielenkiintoiset päivitykset Fortniteen. Voidaan luottaa omiin silmiimme kun nähdään ja ollaan nähty Pate askissa. 29# on huonompi mitä tulokaskaudellaan, tekee helmikuussa hatun johonkin peliin tai ei.
   
 12. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Joo, ei mulla ole sulle tähän mitään lisättävää. Morjes.
   
 13. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  Pitäiskö tän ketjun otsikko pikku hiljaa jo vaihtaa...
   
 14. Peppuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  Onko täälä ketään kuka pelaisi tuota Fortniteä enempää tai vähempää? Tuli tuossa vastaan netissä vain joku streami missä Pate oli pelailemassa. Tuli sitten googleteltua Nalle_Puh29 nikkiä, ja noilla pelisivuillakin vähän ihmeteltiin tuota että aika paljon NHL-tähdelle. Sen nyt tuolta tajusin että ei tuola montaa päivää oo millon ei pelais, ja vähän oudolta tuntui et nyt, tänään pelipäivänä oli vielä pari tuntia ennen peliä pelaamassa, ja sitä edeltäviltä 5h oli pelejä.

  Enkä tarkoita mitään ihmeellisempää nostaa tuosta, mutta olis mukava kuulla joltain alan ihmiseltä joka oikiasti ymmärtää nuo fortnite statsit niin mielipidettä. Joku tuola jossain jenkkilän pelisivuilla kirjoitteli että paljon enemmän käyttää aikaa Fortniteen kuin änäriin, pitäneekö paikkaansa? Ja tää on ihan mielenkiinnosta vain.

  Edit; toki jos tuo paikkaansa pitää, ja siihen päälle kaikkien muiden pelien pelaaminen niin voidaan alkaa oottamaan elämänkerta kirjoja jotka ei ole Fleuryn tai Jantusen tyylisiä.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019 klo 08.27
 15. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Korkeimmat pelimäärät on sellasia 4-5h sessoita mitä Patella on ollut. Ja kun katsoo noita statseja niin siellähän on nykyään 2-3 pvän välejä kun ei pelaa ollenkaan. Ihan turha mitään Fortnitea edes ajatella syylliseksi.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 16. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Todelliset maalintekijät tekee paljon maaleja. Siinä se, turha miettiä monimutkaisempia kriteerejä. Kauden lopuksi katsotaan kuka oli kingi ja ketkä jäi perintöprinsseiksi.
   
 17. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eikö jossakin haastattelussa ollut että Laineella on Fortnitessä neljät tunnukset? Muistaako joku muu tälläistä kuulleensa/lukeneensa?
  Julkisuudessa ei kait ole ollut kuin tämä yksi käyttäjänimi.
   
 18. Peppuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  En minä mitään syyllistä mihinkään ollut hakemassa, kunhan ihan yleisesti tarkoitin. Kait tuo on samoin pelannut Fortniteä marraskuussakin. Sanotko mistä näät että on 2-3 päivän putkia että ei pelaa? Joka on kyllä jo aika koomista ylipäätään, että onhan sielä nyt joku päivä kuukaudessa että ei pelannut. Ja voisitko avata noita viimeisiä pelejä, mitkä tuola näkyy kun asiasta tiedät. Kauvanko pelit kestää jne kun niitä tosiaan on peli päivänä 5h ajalta.
   
 19. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Niin, ihan huvikseen vaihtelee niiden välillä? Vaikea uskoa.

  Lainaus:
  Voihan se pelata jotain muutakin, mutta täällä; Nalle_Puh29's Fortnite Fortnite Match History näkyy päivämäärät noissa pelisessioissa.
   
 20. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  mm. 7.1.19, 42 matsia. Tuota määrää ei pelaa mitenkään muuten kuin aamusta iltaan, eikä riitäkkään.
   
 21. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Ehkä Pate tavoittelee Fortnite ammattilaisuutta, voi olla että siellä tekee vuosikymmenen päästä isommat massit. Kaukaa viisas.

  Harmittaa tuo Paten tuska, toivottavasti saisi lukon auki. Jättäisi vaikka yhden vierasturneen väliin ja kävisi Suomessa Tapparan treeneissä.
   
 22. teppana Jäsen

  Hankala se on kenenkään tietää onko pelaaminen ongelma. Lätkän pelaaminen ainakin on tällä hetkellä aika iso ongelma. Kiikareilla mennään matsista toiseen.
   
 23. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Paskanmarjat. Yksi Fortnite-kierros kestää arviolta 0-20min, riippuen miten hyvin pärjäät. 42 peliä menee helposti neljässä-viidessä tunnissa jos nyt vaan peli ei luista ja kuolema korjaa heti pelin aluissa / sen alkutekijöillä. Mitä noita videoita olen katsonut niin ei se Pate mikään Top-pelaaja maailmassa ole, joten turha luulla että olisi aina kolmen parhaan joukossa.

  On kuitenkin täyttä paskaa väittää, että tuollaiseen menisi koko päivä - ja vähän ylikin.
   
 24. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Laskeppa uudelleen. Ei ne kierrokset ala samalla sekunnilla kun edellinen loppuu, pelkästään lobbyaikaan menee tuolla pelimäärällä reilusti toista tuntia, edellyttäen että aina ollaan skarppina näpyttämässä eteenpäin. Tehokas peliaika on jotain 7 tuntia, jos keskimääräinen peli kestää 10 minsaa. Kellon ympäri menee että heilahtaa.
   
  enigma tykkää tästä.
 25. teppana Jäsen

  Jostain tuli eteen, että keskiarvo olis about 7 minuuttia per peli.