Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. tuketuksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
  Hyvän pelin pelasi kyllä tänään. Ainakin omaan silmään yksi kauden parhaista peleistä. En tiedä montako taklausta tilastoitiin, mutta ainakin pari-kolme isompaa niittiä oli, ja ei ole yhteensattumaa, että silloin kun fyysinen peli on aktiivisempaa niin muukin peli paranee. Ainakin Laineen tyrmännyt Jake McCabe oli muutamaankin kertaan Laineen tähtäimessä. Pariinkin kertaan tolpat taas kilahtelivat, jopa 5v5 pelissä, olisihan se kiva kun noikin joskus kääntyisivät tolpasta sisään eikä ulos niin tilastotkin näyttäisivät paremmilta. Hieno ykkössyöttö Jetsin ainoaan maaliin ja terävällä rannarilla maali rankkarista, tästä on hyvä jatkaa.
   
 2. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Lainaus:
  En ole keskusteluun osallistunut muuta kuin lukemalla. Sinulla taas taitaa olla tamimaisempi lähestymistapa. "Montako peliä oot pelannu?"

  Edit. Joitakin peruslainalaisuuksia joukkueurheilulajeissa on ja niitä voi toisiinsa soveltaa. Mielestäni Dettmannin sanoja voidaan soveltaa lätkään la futikseenkin. Jos miettii Suomen majua ja junnutuotantoa, niin sitähän täällä valitettiin, ettei hiota timantteja parhaista, vaan kaikki pelaa ja sen takia kaikki ovat duunareita, jotka eivät loista.

  Sama toimii yksilön taidoissakin. Toki joitakin heikkouksiakin pitää kehittää riittävälle tasolle, mutta vahvuuksien kautta kehittämällä tähdet tehdään.
   
  Viimeksi muokattu: 17.11.2018 klo 08.38
  Ippenator tykkää tästä.
 3. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  En Tammiseen ota kantaa, mutta lähinnä ärsyttää se, kun ollaan mukamas tietävinään kovasti eri lajeista vaikka todennäköisesti tieto on oikeasti leivänpaahtimen tasoa.

  Minusta Detmann puhui ihan asiallisia juttuja.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 4. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Oli hyvä peli ja viimeisten sekuntien riisto olisi kaivannut vielä cm oikealle.
   
 5. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Suomen junnuvalmennuksessa ei ole tällä hetkellä suuria puutteita, ja tulokset myös tätä todistavat. 90-luvun loppupuolella junnuvalmennus harhautui liikaa joukkuetaktiikan puolelle, joka näkyi juuri harmaiden duunarien tuotantona. Virheisiin reagoitiin jo 2000-luvun alussa, ja painopiste siirrettiin yksilötaitoihin, joka on viime vuosina näkynyt ihan selkeästi pelaajatuotannossa.

  Itse en edelleenkään osta "kaikki pelaa" kritiikkiä, vaikka tietysti rajansa kaikella. Varsinkin nuoremmilla junnuilla tuo on ensiarvoisen tärkeää, koska tuolloin ei kukaan tiedä, ketkä ovat niitä helmiä. Lisäksi tasojoukkueet poistavat ongelmat suurelta osin joka tapauksessa. Junnutoiminnassa itse mukana olleena tiedän, että ne "parhaat" saa kyllä pelata ihan tarpeeksi.
   
 6. adolf Jäsen

 7. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 8. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Noh, älä pidä meitä jännityksessä, eli kerro ne syyt.
   
 9. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Ihan varmasti. Olikin luultavasti hyvä juttu suomalaiselle jääkiekolle että hänestä tyli analyytikko. Ymmärtää pelistä erittäin paljon, on ihan terävä kirjoittaja ja riittävän selkeä puhuja, niin että tälläiset tavalliset pulliaisetkin saa jotain irti tuosta pelin taktisesta puolesta.
   
  lasaleiko ja red.machine tykkäävät tästä.
 10. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Samaa peliä katseltiin, ja samat huomiot.
  Sen verran vielä lisäystä, että pelasi nyt kakkosketjussa Littlen ja Connorin kanssa. Jalka liikkui, taklaukset oli sitä power forward osastoa & pikkukostoja McCabelle, ja teki jopa kiekonriistoja. Tätä samaa lisää ja kukaan ei puhu enää puutteista 5vs5 pelistä.
  Jännä juttu, että Paten peliesitykset heilahtelevat näin rajusti, ihmetyttää miksi.
   
 11. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Jäi peli väliin aviollisten velvotteiden vuoksi, mutta hieno kuulla että Laineella oli hyvä peli. Harmi etteivät rankkareilla saaneet kairattua voittoa, mutta se ei Laineen piikkiin mene.

  Mitä tulee noihin ailahteluihin, nuorelle pelaajalle ne on tyypillisempiä. Tähänkin varmasti tulee tasaisuutta iän myötä. Mutta Laine saattaa myös olla sen tyylinen pelaaja, jonka taso vaihtelee fiiliksen mukaan erittäin paljon. Hyvänä päivänä melkeinpä kaikki onnistui helpoista kärkikynistä siniviivalta ranteella tehtyihin maaleihin ilman maskia.
   
 12. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Olikohan nyt Wheeler, joka muistaakseni Mäkisen puheiden mukaan mainitsi, että hänkään ei meinaa välillä tajuta, kuinka nuoria nämä Laineet ja kumppanit vielä ovat. Esim. Laineella on vielä kaksi kautta aikaa sen ikäiseksi kuin Wheeler oli aloittaessaan liigassa, jos nyt muistan yhtään oikein.

  Toki aina tulee se Crosby tai McDavid, joka hämärtää tätä muiden junnutähtien osalta, kun heidän kattonsa on ollut niin korkealla, että ohipelit on jääneet sinne huippujen taakse piiloon.
   
 13. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tiiä häntä onko ne heilahtelut erityisen rajuja, vai kytätäänkö Paten joka vaihtoa vain muita tarkemmin ja huonojen pelien surkeutta suurennellaan.

  Tuossa joukkueessa ainakin Ehlersillä ja Bufyglienillä taitaa olla isompi hyvän ja huonon päivän ero.
   
  aessi ja Ippenator tykkäävät tästä.
 14. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  Piti oikein käydä tarkistamassa, että eikö täällä ketjussa ole puhuttu mitään kohta kahteen päivään. Nyt alkaa olemaan oikeat mittasuhteet Paten tuloksiin nähden.
   
 15. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kato kun ei se ole pelannut pariin päivään.
   
 16. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  Lainaus:
  Eihän se ennenkään ole täällä väkeä hidastanut.
   
 17. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Se on totta, ja onkin ihme ettei Paten paskaa viikonlopputreeniä ole vielä nostettu tikunnokkaan. Paremminkin olisi voinut vapaapäivinä saletisti painaa hommia.

  Ei ole paljon matkaa enää 100 maalin rajapyykkin, 20-vuotiaana. Siinä näkökulmaa miksi pelaaja on puhuttanut ja puhuttaa.
   
  doktorkoo ja Ippenator tykkäävät tästä.
 18. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Siellä on saletisti taas vapaapäivinä Fortnaitin korkki narahtanut. Vai mikä se nyt oli.
   
  teppana tykkää tästä.
 19. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Lainaus:

  AIka paskasti on vetänyt kun 173 peliä ja 88 maalia... ekalla kaudella 0,49 maalia / peli. Tokalla kaudella 0,54 maalia ja tällä hetkellä kuluvalla kaudella 0,44 maalia...

  edit: Ens yönä taas sauma koittaa maalintekoa kun vastassa on vieraskentällä Vancouveri

  edit 2: Laine tainu tehdä kaikkiaan 4 maalia koko uran aikana Vancouveria vastaan
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2018 klo 23.29
 20. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  5vs5-maali!

  Nyt oli iso juttu Patelle. Toivotaan, että helpottaa nyt pelaamista. On kyllä ollut toistaiseksi hyvä peli ja jalka liikkunut poikkeuksellisen hyvin. En meinannut tunnistaa Patea ensimmäisessä vaihdossa luistelun perusteella.
   
 21. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Ajatteli kolmannen erän katsoa, ei jaksanut herätä kahteen ekaan. Toivotaan että hyvä meno jatkuu.
   
 22. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  https://i.gyazo.com/522c95007a347e472fbb4f194f46105c.jpg

  Tällaisia kuvan kaltaisia tilanteita tulee joka pelissä, jossa Buffin olisi mahdollista syöttää vapaalle Laineelle, mutta ei ole vielä kertaakaan syöttänyt. Joko sille on sanottu että älä vitussa syötä, tai sitten se on vaan tyhmä.

  Tuossa on ihan oikeasti mennyt varmaan muutama maali Jetsiltä sivusuun, kun yksi kaveri kieltäytyy syöttämästä yhdelle liigan parhaista snaippereista.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2018 klo 07.29
  Bunder ja Vapaapudotus tykkäävät tästä.
 23. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, PePo
  Ja Laineelle toinen!
   
 24. adolf Jäsen

  2 maalia ja muutenkin ollut paljon parempia suorituksia kiekon kanssa nyt. Itseluottamus on erikoinen asia.

  Saas nähdä hakevatko patelle hattua.
   
 25. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Ja näköjään oli tuo surkeista surkein sentteri antanut ykkössyötön tuohon toiseen.