Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine – supertähti+1

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Virveliä kainaloon, 15.09.2015 klo 21.46.

 1. Nännimäinen Jäsen

  Ei taidakaan ennen joulua palata.
   
 2. Noitarumpu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Nää jälkiviisastelut sen jälkeen, kun peli on pelattu verrattuna juttuun, joka on tehty ENNEN peliä ovat aika syvältä mun mielestä. Tokihan on kritisoitava Urheilulehteä asiantuntemattomuudesta siksi, että pelejä on vielä pelattu vain muutama. Minusta ei olisi pitänyt alunperinkään lähteä teilaamaan Patea tollaisen perusteella, tai yleensä ketään junnua, jolla on lahjoja. Se osoittaa, että hosutaan ja heilutaan, eikä ole malttia oikein mihkään.

  Mitä tulee "Hatrik"Laineen triplaan(oli muuten kiva sanaleikki @Kirveellä töitä), niin täältä lähtee vilpittömät onnittelut. Laine on ollut aina hieno pelaaja, yltiöpäiset fanit ovat vaan niitä, jotka varmastikin enemmän rasittaa kiekon seuraajia, vaikka senkin voi ymmärtää. Ei Suomesta tällaista esiinmarssia jääkiekossa rapakon taakse muutenkaan jatkuvasti tule. Nauttia saa! Teiltä on tullut Barkov ja Laine. Syystä saatte ylpeitä olla. Niin mekin omistamme.
   
 3. PJ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK (Lukko)
  Lainaus:
  Juu, ei taida, ainakaan ennen joulua :)

  On kyllä kohtuullisen huikea esitys ja vaikka Mathews aloitti vahvasti, niin eilen jäänyt epäselväksi, kuka oli kentän kuningas.

  Mielenkiintoinen muutos laittaa Tapola juniorivalmennukseen. Mutta jos tulee tällaisia pelaajia hyvää tahtia, niin siihen kannattaa panostaa vielä vähän enemmänkin.
   
 4. Ritola#24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 5. Nännimäinen Jäsen

  Pate on matkalla Pirkanmaan toiseksi kovimmaksi urheilijaksi, ansaittu voitto menossa jalkapallon supertähdelle Mikael Soisalolle. Vuoden joukkue luonnollisesti Ilveksen jalkapalloilijat. Tamperelaisessa äänestys, FF:n jonnet vauhdissa.
   
 6. tomukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue
  Näyttää että Hatrik Laine olisi kasvanut, tossa iässä moni vielä kasvaakin pituutta tietty. Mutta tilastoissa samanmittaset jannut maalionnitteluissa näyttää musta lyhyemmiltä. Oisko jo 196-197 taulussa?
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2016 klo 02.34
 7. Kaivanto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Polk High, ämmät, neekerit, Brian Oldfield
  Lainaus:
  Draft combinessa kesäkuussa mitta oli 192,4 cm. Tokko tuossa iässä tulee neljää senttiä puolessa vuodessa, ellei pode akromegaliaa.

  Mitä videota katsoit? Hakusanalla "Laine" Youtuben eka video on tämä, jossa 190,5-senttiseksi merkitty Scheifele näyttää Lainetta pidemmältä.

  Vuosi sitten U20-MM-kisoissa Laine ja Puljujärvi laitettiin seisomaan kuvausta varten selät vastakkain, ja Puljujärvi näytti pidemmältä. Mitoiksi oli merkitty silloin Laine 194 cm, Pulju 190 cm.
   
 8. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Patrik tuli hienosti toiseksi Tamperelaisen vuoden urheilija äänestyksessä.

  Tamperelaisen Vuoden Urheilijaksi tuli yllätysnimi! | Tamperelainen

  Vuoden urheilija: 1) Mikael Soisalo, 2) Patrik Laine, 3) Mika Hilander, 4) Aleksander Barkov Junior, 5) Mira Potkonen, 6) Reetta Hurske, 7) Juho Reinvall, 8) Samuli Samuelsson, 9) Olli Kunnari, 10) Perttu Jussila
   
 9. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Selostuksissa Laineen sanotaan olevan six foot five joka on 195,5 cm. Tuo lienee lähellä totuutta.
   
 10. Kaivanto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Polk High, ämmät, neekerit, Brian Oldfield
  Lainaus:
  Ovat varmaankin ottaneet kyseisen mitan nhl.comista. Jääkiekkoilijoiden ilmoitetuissa mitoissa tapaa tunnetusti olla muutama sentti ylimääräistä.

  Kesäkuun combinesta on tiedossa tarkka mitattu pituus (6 jalkaa ja 3,75 tuumaa eli 192,4 senttiä) ja päivämäärä. Mikäli Laineen kasvukäyrä on millään tavalla normaali (ks. liite), voidaan pitää varmana, että hänen kasvunsa ei ole alkanut tänä vuonna kiihtyä vaan on hidastuvassa vaiheessa ellei jo kokonaan loppunut.

  Jos hän todella olisi kasvanut vuonna 2016 välillä kesäkuu–joulukuu 3,1 senttiä eli 0,517 senttiä kuussa, siinä tapauksessa hän olisi samalla kasvuvauhdilla combinesta taaksepäin laskien ollut elokuussa 2015 ilmestyessään harjoituspelejä dominoimaan 187,7-senttinen ja ensimmäisen liigaottelunsa aikaan syyskuussa 2014 182,1-senttinen.

  Kuitenkin jokainen Tapparaa seurannut varmasti muistaa, että Laine oli juuri 16 vuotta täyttäneenä liigadebytanttina silmiinpistävän pitkä honkkeli eikä todellakaan vain 182-senttinen. Viime kaudella hän oli silmällä selvästi Saravoa (ilmoitettu pituus 187 cm) pidempi ja hieman Elorinnettä (ilmoitettu pituus 195 cm) lyhyempi.

  Näiden tietojen valossa arvelen, että Laineen pituuskasvu on käytännössä jo loppunut ja combinen pituus pitää muutaman millin tarkkuudella.
   

  Liitetyt tiedostot:

 11. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
  Laine voittanut jo 2 UUNOA vuoden nuori urheilija ja vuoden läpimurto. Lisäksi hänet palkittiin vuoden jääkiekkoilijaksi aiemmin. Myös oli oma osansa Jukka Jalosen vuoden valmentaja palkinnossa.
  Tulihan sieltä omaosansa vielä Vuoden joukkue, Sykähdyttävin hetki ja ainaki 5. sija Vuoden urheilija äänestyksessä. Olikos viel muuta?
   
  Viimeksi muokattu: 17.01.2017 klo 22.11
 12. peksa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Crystal Palace
  Patu näytti viimeisessä kuvassa about 50v pultsarilta joten on sekin saavutus. Toi juopon parta ei ole yhtään miehekäs mutta tehköön supertähti niinku parhaimmaksi näkee. Kova on sälli.
   
 13. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Onhan tuo aivan helvetin kova suoritus nousta ohi Gretzkyn ja Crosbyn tuossa alle 20-vuotiaiden kautta aikain maalipörssissä. Oikeastaan Crosby on ainoa johon voi verrata, muut ovat aloittaneet uransa eri vuosisadalla jolloin kiekko oli himppasen erilaista kuin tänä päivänä. Hawerchuk:kaan ei mahdottoman kaukana ole mutta noita maalittomia pelejä ei montaa kestä. Kova jätkä Tesolalta, seollaine.
   
 14. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Piilottaa yllätävän suureksi kasvaneen leuan.
   
 15. Nännimäinen Jäsen

  Nämä toistuvat krikiikit kasvattajaseuraa & sen yleisöä kohtaan vievät kohta maun koko miehestä. Toki joukossa on varmaan toimittajan värikynääkin, mutta silti. Et sinä Patekaan ole seuraa suurempi, et ikinä.
   
 16. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Aika huonoa kritiikkiä, kun sanoo katsovansa Tappara pelejä mielellään? Olisi vaan ollut tylsempi otsikko : Patrik Laine seuraa kasvattiseuransa pelejä Pohjois-Amerikassa: "Ihan mukava noita pelejä on katsella."

  Liigan hitaampi ja passiivisempi pelitapa ei ole Laineen mieleen ja varmasti moni pelaaja jakaa tuon mielipiteen. Siitä syystä Tapparakin on muokannut pelityyliään niistä ajoista, kun Laine täällä pelasi.
   
 17. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Nyt kyllä hymyilyttää, kun itse Patrik Suuri sanoi sen ääneen ;)

  Toki myönnän, että ihan yleisestikin liigakiekko ja NHL- kiekko on erilaista muutenkin kuin tasolla mitattuna. Siltikin.
   
 18. hammerhill Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kupittaan TPS
  Lainaus:
  Tuli huomattua tämä Laine-ketju, kun kävin lueskelemassa mitä Tapparan fanit on mieltä pleijarisarjasta. Mua alkoi vaan senverran harmittamaan, että pakko kommentoida vieraisiin pöyntiin.

  Tepsillä oli hitosti vaikeuksia päästä Saipan "trappikiekosta" läpi ja Tappara on vuosikauden käyttänyt tätä jääkiekon pelitapaa helvetin tehokkaasti. 1+1 Tappara tietää miten pelata tepsiä vastaan. Nyt pelataan niinkin pienestä asiasta kuin siitä kuka pääsee jatkoon kohti SM finaaleja, niin jokainen tiimi pelaa juuri sen näköistä lätkää millä voitetaan. Tämän tietää aivan varmasti niin Laine, kuin Tapparan fanitkin. Tämä ei ole mukavaa kiekkoa, se on raivostuttavaa välillä katsoa ja turhauttavaa näin Tepsin fanina.

  19 vuotias teinisensaatio, miljonääri, jopa Winnipegissä voi tehdä mitä tahansa muuta, kuin keskellä päivää istua ja kattoa suomikiekkoa. Silti tämä mauton mies haluaa katsoa Tapparan kiekkopelejä, vielä livenä, jos vain siihen pystyy. Träppilätkää vihaa joka ainut jääkiekkoilija, se on tehokasta, mutta tylsää. Siinä on syynsä, että maalivahdit on helisemässä Suomisarjassa ja 2-divarissa, ei kukaan halua pelata ammattilaisten välillä todella tylsää träppilätkää.

  Sen takia, että joku reakoi Laineen rehelliseen kommenttiin, että "nyt meni maku", on syy minkä takia jääkiekkoilijat toistavat aina niitä samoja tylsejä hajuttomia fraaseja. Tahallisen mielensäpahoittamisen määrä jääkiekon seuraajien keskuudessa on taas huippulukemissa. Ei Laine tuossa tarkoita mitä pahaa, vaan yksinkertaisesti sitä, että träppilätkä on paskaa pelata, mutta niinkuin jokainen tuon tason tekijä, ymmärtää, että varsinkin tepsiä vastaan se on paras tapa voittaa. Ei hän mollaa Tapparaa, eikä sen faneja. Tottakai sitä on tylsempää kattoa kuin vapaata hyökkäyspeliä, silti se poika teidän matsit katsoo. Haloo Tampere.
   
  Viimeksi muokattu: 06.04.2018 klo 15.06
 19. NorthenAxe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, DFB, LFc, TML, FC Bayern, RoPs
  Niin, ja kannattaa kuunnella tosta klipistä mitä Patu kokonaisuudessaan sanoi. Kertoi katsoneensa KAIKKI välieräpelit, jonka jälkeen sanoi, että träppilätkä ei paljoa kiinnosta pelata häntä itseä. Onhan liigan ja NHL:n ero laidasta lukien melkoinen. Minusta Patu on vain suorapuheinen kaveri ja sanoo asiat niin kuin ne kirjoitetaan...

  NA
   
 20. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kohuvau! NHL-maalipörssin voitosta taistelleen Patrik Laineen ei tee mieli pelata Tapparassa. Kova isku ensi kauden joukkueen rakennukselle.
   
 21. Hatchetman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Toivottavasti ei oltu laskettu Paten varaan. Panda-Törmäsen sanoin "Nyt siellä ei ole Lainetta. Kuka ne maalit tekee?"