Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine – supertähti+1

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Virveliä kainaloon, 15.09.2015 klo 21.46.

 1. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset
  Lainaus:
  Ookkei, uskon sinua. Saarisen Mikko ei ole mulle mikään mörö, saakelinmoinen taistelija se oli kun selätti sen pirullisen systeemin. Toisena hyvänä muistona se raivo kun Tappara-logo oli laitettu väärinpäin lehteen, meidän miehiä.

  Saarisen Mika taas ei oikein säväyttänyt mua, ei pääse aivan top-30 listalle kirvesrintoja valmentaneista herroista.
   
 2. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  MM-kisojen maalipörssin voitti Gustav Nyquist Ruotsista.
   
 3. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Nuo leuat vedetään muistini mukaan myötäotteella ja paras oli tuolla saanut 13 kpl hyväksyttyjä suorituksia aikaiseksi.
   
 4. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jep, suorituksen tekniikasta ei ole tietoa, että onko ns. crossfit-leukoja vai oikeita leukoja, ainakin joissain leuanvetokisoissa hyväksytään heilautus.
   
 5. Sniper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timo Suden kääntölämäri
  Lainaus:
  Liike pitää pysäyttää, kädet kunnolla suoriksi ja vain puhtaat leuat hyväksytään. (EDIT: Ja metronomi määrää tahdin, ei lepotaukoja välissä) Näin luki maailmalla Combinen säännöiksi.
  Pitkänä ihmisenä oon aina pitänyt sekä leukoja että penkkiä lyhyitä kavereita suosivina lajeina - ainakin ihan tavisten keskuudessa.
   
  Viimeksi muokattu: 07.06.2016 klo 11.22
 6. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  On tärkeää, että suorituksessa on tarkat ja kaikille samat säännöt, jotta suoritukset ovat vertailukelpoisia ja jotta testillä tosiaan mitataan voimantuottoa. Crossfitin kippileuat eivät kerro voimapuolesta paljoakaan.
   
 7. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 8. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Jets' Patrik Laine already feeling at home | NHL.com

  Hienosti on Patella kyllä sana hallussa. Jotenkin niin suunnitelmallista ja itsevarmaa koko esiintyminen. On harjoiteltu ja valmistauduttu ja kohta harjoitellaan ja valmistaudutaan lisää. Aivan poikkeuksellista kyllä suomalaiselta ja niistä lähtökohdista missä pari vuotta sitten oltiin. Meno ja kehitys on todella huimaa.
   
 9. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 10. Vatman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
 11. Nännimäinen Jäsen

  Eilen eka NHL-matsi ja luonnollisesti maali.

  Mutta äkkiä on viime kevät unohtunut (ainakin lehteen päätyneiden sanavalintojen perusteella):

  Avausmaalin jälkeen Jetsin kannattajat osoittivat suosiotaan seisaaltaan.

  – En ole vastaavaa nähnyt tai kokenut aiemmin. Hienoa, että ihmiset ovat noin vahvasti takana ja iloitsevat, kun pääsen maalin makuun.
   
 12. Wrathchild Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara & Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ota huomioon että tuplasti enemmän katsojia, sekä liigan äänekkäimpiä kotiyleisöjä Jetsillä.. Ehkä se piti paikkaansa..
   
 13. adolf Jäsen

  Mikä helvetti siinä muuten on että aina kun tahdotaan tuoda esille joku väljähtänyt runkosarjanpeli joka ei niin kamalasti nappaa niin esimerkkinä käytetään SaiPaa?

  Marraskuu, tiistai ja SaiPa. No tottahan se on, harvalukuinen on se porukka jota tuommoinen matsi sytyttää, mutta on se nyt pentele.
   
 14. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Amen
   
 15. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Pientä sorretaan aina. SaiPa taisi Selinin aikana hankkia tuon maineensa olemalla äärimmäisen *ittumainen vastustaja mutta samalla kuitenkin sen verran hyvä vastustaja, että vapaaillalla ei voittoa tullut. Jotenkin tuntuu, että pelaajilla on suuria vaikeuksia ladata SaiPaa vastaan ja usein jää romppa auki, vaikka SaiPa on hyvä joukkue. Yleisö taas elää mielikuvista ja jos joku vastus koetaan huonommaksi niin sitten häviäminen on "noloa" ja tätä kautta myös kiinnostus laskee.
   
 16. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Itsekin tähän syyllistyn mutta se pitää ottaa kohteliaisuutena, ikään kuin roastia, SaiPa on sentään perinteikäs Liiga-seura mun silmissä jonka kaikki tuntee. Tähän vertaukseen ei sopisi nevöhöörd KooKoo, Jukurit tai Sport jotka menee jo siihen kategoriaan että joku Liigaa vähemmän seuraava kysyy, pelaako nuokin Liigaa ja sitten jutun koko pointti menee ohi.

  _
   
 17. Diablo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
  Lainaus:
  Hahah, hyvä pointti, avautuminen ja suuttuminen ja kaikki sulta samaan aikaan, sekä täällä päässä myös pieni repeäminen. Juuri eilen sanoin faijalleni, kun oltiin katsomassa Sportin peliä ja oli jotain puhetta vaisuista yleisömääristä, niin käytin esimerkissäni marraskuista tiistai-iltaa ja SaiPaa! :D

  Pahoittelut offtopicista. Eihän tämä mennyt sitten ketjun otsikon alle eikä sinne päinkään, mutta toivottavasti annette tämän anteeksi! ;)

  Vielä pakko lisätä, että nopeasti sanottuna ainakin itselläni siksi, että SaiPa on täältä katsottuna jotenkin kaukainen ja etäinen seura, joka ei hirveästi herätä tunteita suuntaan tai toiseen = HMV:n leimaa. Kuitenkin perinteinen Liiga-seura, jonka kaikkien pitäisi tietää, kuten tuolla yllä joku mainitsi. Myös Blues meni aika hyvin tähän katerogiaan, vaikka ei samanlaisia perinteitä omaakaan. Keräsi joka tapauksessa varsin vaisuja yleisömääriä Vaasassa. Ja HPK:n voisi vielä lisätä samaan syssyyn myös.
   
 18. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Ei tuo fraasi ole lähtenyt siitä, että SaiPa olisi ollut "sen verran hyvä vastustaja". Se syntyi siitä, että SaiPa oli huono. Vuosina 2000-2012 se pääsi 13 yrityksellä kerran pudotuspeleihin.

  Nykyäänhän olisi paljon fiksumpaa puhua tiistai-iltaisesta Ilves-pelistä HMV-matsina mutta SaiPa muovautui pitkän korpivaelluksensa aikana niin kiinteäksi osaksi tuota fraasia, ettei se siitä hevillä pois pääse, vaikka viime kausina kyseessä on ollut melko hyvä joukkue.
   
 19. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Tämä oli hyvä kooste. Kädet kattoon ja..... se on helppoo kun sen osaa.
   
 20. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Onhan tuo veto ollut ihan älytön jo 15-vuotiaana. Ei turhaan hehkuteta että on ihan poikkeuksellinen talentti tuon suhteen.
   
 21. ufon_kaakao Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Sebastian Aho
 22. Notsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans Lahde
  Ei sitten millään.
   
 23. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Eilisilta kertoi iso-Paten potentiaalista. Kiekonmenetyksiä tulee ja on näkymätön, mutta onhan se tuolla hyökkäysalueella pirun vaarallinen, laukaisu on NHL:n mittapuullakin kärkeä. Mahdollisuus kehittyä maalipörssin voittajaksi. Onnea Patelle NHL-uran ensimmäisestä hatusta!
   
 24. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Ei riitä sitten millään Hatrik Laine!
   
 25. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Tuu poika kotio.... et sä siellä pärjää.