Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine – suomalaisen supertähden ura jään ulkopuolella

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Porvoon Kärppä, 08.07.2019 klo 22.50.

 1. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
  Valtaosa urheilijoista on lapsia, jotka tarvitsevat äitiään. Jossain vaiheessa äiti korvataan nuoremmalla äitihahmolla.
   
  HOOLIGAN_, Larionov #8, Loorz15 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 2. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Ei kuitenkaan läheskään yhtä noloa kuin kommentoida tällaiseen sävyyn sellaisen ihmisen elämänvalintoja, josta ei tiedä käytännössä yhtään mitään.
   
  eriatarka, Numero13, teppana ja 12 muuta tykkäävät tästä.
 3. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ja sinä olet tässä se fiksu, kun tulet puolestasi minun ajatusmaailmaa moittimaan?

  Kyllä mä pidän Lainetta vähän reppanana, kun ei pärjää edelleenkään, vuosien asumisen jälkeen, ominpäin ulkomailla. Ajatelkoon muut minun mielipiteestäni mitä tykkäävät.
   
 4. Jannacci Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Unohdatte tässä tärkeimmän asian: Pate ei taistele ilmastonmuutosta vastaan! Hän voisi näyttää mallia ja ajella jollain ekologisella, vähän kuluttavalla ja vähän päästävällä autolla, mutta hän valitsi ajella paljon kuluttavalla ja paljon päästävällä tehokkaalla Bemarilla.
   
 5. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Mahtaako tuolla nyt kauhean monta alle 25-vuotiasta pelaajaa olla, joka pesisi itse pyykkinsä ja kokkaisi itse ruokansa? Se siitä ominpäin pärjäämisestä.
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 6. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Sidney Crosby taisi asua hyvinkin pitkään Mario Lemieuxin nurkissa. Vittu mikä luuseri.
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 7. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Cale Makar asuu Calvertin nurkissa.
   
 8. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 9. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Mitä tällä nyt yritetään todistella? Pointti on siinä, että jos lähdetään maailmalle työn perässä, pitää olla valmis myös muuten itsenäistymään. Äitin pojat voi pysytellä peräkammareissaan minun puolestani vaikka hamaan tappiin asti.

  Ja kuten sanoin, minusta on normaalia jos äiti tai isä lähtee aluksi mukaan katsomaan vähän nuoren perään. Neljännen vuoden lähtiessä ulkomailla liikkeelle ei olla kuitenkaan enää "alussa", vaan tuossa vaiheessa pitäisi pystyä pärjäämään jo ilman äidin apua. Ottaisi vaikka muijansa mieluummin mukaan. Mutta tajunneeko tuo reppana vielä edes pillun päälle mitään.
   
 10. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Yritä nyt ymmärtää, että nuo jantterit ovat olleet koko ikänsä toisten passattavina ja ovat sitä peliuransa loppuun asti. Joku poikkeus voi olla, mutta ne ovat harvassa. Oli se sitten äiti, tyttöystävä, puoliso, random-perhe tai ihan palkattu henkilökunta, nuo osaavat hädin tuskin tilata ruokansa ravintolassa. Lehtipihvi raneilla. Paten valmistautuminen ammattilaiseksi on alkanut jo teininä ja koko perhe on ollut varmistamassa, että Pate pystyy keskittymään vain ja ainoastaan pelaamaan ja harjoittelemaan. Ja sama koskee suurinta osaa kanadalaisiakin. Luistimennauhansa osaavat solmia, siihen loppuu käytännön taidot kaikilta. Miksi osoitat sormella Patea, joka sattui valitsemaan keskimääräistä luotettavamman ihmisen hoitamaan niitä arkiasioita? Mikset osoita niitä, jotka talutetaan kädestä pitäen kokeneen pelaajan kotiin alivuokralaiseksi? Ihan yhtä remppanoita ovat kaikki, jos mittariksi otetaan omillaan pärjääminen. Paten äiti on tällä hetkellä henkilökuntaa, ei äiti siinä mielessä kuin sinä sen ymmärrät.
   
  Rambokala tykkää tästä.
 11. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Patrik Laine avautuu NHL-miljonäärin arjesta: äiti tekee ruoan ja kuljettaa autolla – "Sinäkin asuisit äitisi kanssa, jos voisit"

  Aamulehden juttu 1,5v takaa..Tuskin mikään muuttunut? Mutta voi ainakin keskittyä peleihin ja peleihin. Ja jos tyttöystäväkin asuu (ko?) Suomessa niin ei tarvitse vääntää arjen asioista hänenkään kanssa. Eikä äidin, kun on kuulema henkilökuntaa.

  Winnipeg Is Good | By Patrik Laine

  edit: nopealla googlauksella kehiin myös tuo alkuperäinen tarina. (saattaa olla linkitetty aikaisemminkin palstalle)
   
 12. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
  Noniin. Nyt kun on oma ketju asiallisuuksille, niin toivottavasti nämä wnb-moderaattorit eivät jatkossa kitise keskustelun tasosta niin paljoa.

  Eihän siinä mitään vikaa ole kun äiti tai tyttöystävä hoitaa ruoat sekä muut käytännön asiat. Laine on satsannut lähes kaiken jääkiekkoon ja tottakai saa jo nyt sellaisen sopimuksen mikä mahdollistaa hyvän tulevaisuuden. Eli uhraus on kannattanut.

  Laine on erittäin lahjakas kiekkoilija ja nykyisinkin huipputason pelaaja. Asennekin vaikuttaa voittajan asenteelta. Kuitenkin jotenkin itselle tulee useasti sellainen fiilis ettei kaveri tee ihan kaikkea uransa eteen mitä voisi. Toivon olevani väärässä.
   
 13. WildThing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
  Muistelen lukeneeni jutun Tyler Seguinin asumisesta Sveitsissä työsulkukaudella, että miehen kämppä oli ollut asumisen jäljiltä täynnä pitsalaatikoita ja oli pessyt vaatteensa astianpesukoneessa. Siinä on sentään hieno ja itsenäinen mies, joka ymmärtänee myös pillun päälle.
   
  Eetska tykkää tästä.
 14. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Onha se nyt valehtelematta aivan vitun säälittävää että.aikuinen mies raahaa äitinsä toiselle puolelle maailmaa koska ei itse ilmeisesti osaa kokata/pyykätä/whatnot.
  Pitää kyllä vähän vanhempiakin kritisoida, lätkästara tai ei, joku raja nyt kakaran paasauksessakin pitää olla.
   
  Razzers ja Porvoon Kärppä tykkäävät tästä.
 15. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Tämä viesti taisi lipsahtaa väärään ketjuun, sopisi paremmin tuonne Puljun vastaavaan. Osaako Puljun äiti kokata ja jos osaa niin mikä mahtaa olla bravuuri?
   
 16. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Sinänsä ymmärrän Lainetta hyvin sen osalta, että mutsi on mukana jonkun taloudenhoitajan tai vastaavan sijaan. Varmasti mutsille mukavampi tehdä vähän safkaa ja pestä välillä pyykkejä jossain kunnon lukaalissa, kuin tehdä sama jossain Hervannan kerrostalossa ja käydä siinä sivussa "oikeissa töissä". Sellainen kevyt laskeutuminen kohti eläköitymistä ja varmasti luksusta löytyy sen verran, että pojan ollessa pelireissuilla ei tarvitse tylsyyteen kuolla tai esimerkiksi raha-asioista huolehtia. Saman "vapauttamisen oravan pyörästä" kun järkkäisi mamman pysyessä Suomessa, niin luulisi ainakin verottajan kohta ryhtyvän perimään lahjaveroista masseja ja muuta mukavaa.

  Ja rehellisesti sanoen, jos mun tulot olisivat Laineen luokkaa, niin yhtään koneellista pyykkiä en todellakaan pesisi, tekisi safkaa itse tai siivoaisi. Erittäin todennäköisesti mutsin sijaan noita toki kuitenkin hoitaisi joko tyttöystävä tai palkattu henkilö.
   
  lainelaser tykkää tästä.
 17. RexHex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Itse ottaisin kyllä sen kodinhoitajan noilla tuloilla ja vaikka toiselta puolelta maailmaa, jos nyt ei hirveän paljon kalliimpi olisi kuin paikallinen. Ei minua kiinnostaisi kokata/pyykätä/whatnot, jos varaa olisi joku siihen palkata.

  Toisaalta onko sillä väliä onko se äiti vai joku muu, niin eipä sillä kai liene merkitystä. Mielellään kai sitä vaikka kaverin/perheenjäsenen työllistää.
   
 18. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Se ihmetyttää miten Patrik Laine on noin hyvä ja menestynyt jääkiekkoilija kun tuntuu täältä luettuna tekevän suurimman osan asioistaan päin vittua.

  Olisi toisaalta itsekin kiva olla Laineen asemassa ja lueskella vaikka täältä kuinka köyhät perusduunarit jakaa ohjeita siitä kuinka kuuluisi elää.
   
  Benn tykkää tästä.
 19. müller Jäsen

  Kuinkahan moni täällä Lainetta äitinsä kanssa asumisesta kritisoinut tietää millaista se änäripelaajan arki on? Jaksaako sitä kauden aikana kotiaskareita tehdä pelien ja treenien välissä, varsinkin nuorena aikuisena? No, helppohan se on kritisoida mitään tietämättä. Toki jos Laineen tyttöystävä olisi siellä tekemässä kotiaskareet äitin sijasta, niin tuskin täällä samat kaverit kritisoisi, koska silloinhan tyttöystävä hoitaisi vain ns. roolinsa, eli olisi imurin ja hellan välissä, mikä on varmaankin sit ihan jees, koska perinteiset arvot ja sitä rataa.
   
 20. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Pate nyt sattui vaan esimerkiksi kun hänestä kertovan jutun luin. Mutta ihan yhtä lailla osoitan sormellani kaikkia muitakin vastaavia mammanpoikia.

  Ja kyllä, minä teen eron siinä, palkkaako henkilökohtaiseksi avustajakseen äitinsä vai jonkun ulkopuolisen. Palkattu kotiapulainen on vain palkollinen. Äiti on huoltaja, silloinkin vaikka poika maksaisi äidille palkkaa. Laineella on, varsinkin tulevan sopparinsa myötä, varaa palkata vaikka puoli Winnipegiä tekemään kotiaskareet puolestansa, eikä siinä mitään. Minäkin palkkaisin vastenmielisimpiin töihin, jos massia riittäisi. Mutta en todellakaan palkkaisi äitiäni. Ja oma äitini on sen verran järki-ihminen, ettei edes suostuisi vaikka ehdottaisin sellaista. Nauraisi pihalle ja sanoisi että koitahan iso mies jo aikuistua.
   
 21. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tässä on se, miten itsekin ajattelen. Onhan se nyt ihan eri asia joka tapauksessa, pyöriikö nurkissa oma äiti vai palkattu apulainen, vaikka he tekisivätkin käytännössä samoja hommia. Ei äiti osaa asennoitua kuten palkollinen. Se on äiti loppuun asti.
   
 22. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Äiti: Syömään!
  Pate: Joo joo!

  ... 5min

  Äiti: Nyt Patrik syömään!
  Pate: Joo joo, mulla on peli kesken!
  Äiti: Kenen kanssa pelaat?
  Pate: Jonkun randomin.
  Äiti: Tulet sitten, kun peli päättyy, jooko?
  Pate: Joo joo!

  ...15 min

  Äiti: Joko tulisit syömään?
  Pate: On peli kesken
  Äiti: Mutta sinähän olet aloittanut uuden pelin!?
  Pate: Vahingossa.
  Äiti: No nyt tulet kyllä syömään, kun tuo päättyy.
  Pate: Joo joo.
  Äiti: Ja annat nuo verkkarit jalasta, ne on ihan likaiset! Pistän ne pyykkiin.
  Pate: Joo joo.
  Äiti: Treenit alkaa kahden ja puolen tunnin päästä, joten kyllä nyt on tultava syömään nopeasti.
  Pate: Joo joo, kyllä mä jaksan yhdet treenit!
  Äiti: Muistitko venytellä aamutreenien jälkeen?
  Pate: En, kun pelasin Sashan kanssa.
  Äiti: Patrik, mitä me ollaan sovittu pelaamisesta ja venyttelystä!
  Pate: Älä häiritse, menee pelit pilalle!
   
  UnenNukkuja, Jnnkvst, EmeraldSapphire ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 23. Susimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
  Lainaus:
  Näinpä. Itse muutin pois vanhempien nurkista 21-vuotiaana ja tonne 27-vuotiaaksi näin vanhempia useampaan kertaan viikossa kun samalla paikkakunnalla asuttiin; Kuskailin kauppaan jne. kun heillä ei ajokorttia ollut. Sitten ku muutin 400 km päähän töiden perässä, "Itsenäistyin".

  Onhan tää vähän naurettava ketju; Arvostellahan Laineen peliotteita voi ja pitääkin, mutta siviilipuolen hommat on jokaisen oma valinta. Toisekseen tuskin tuolla lähipiirin/läheisen mukana ololla on ainakaan heikentäviä vaikutuksia peliesityksiin.
   
 24. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Kiitos @Moderaattorit että tälle paskanjauhamiselle on nyt perustettu ihan oma ketjunsa. Kulttuuritekoja.
   
 25. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  En ihan hiffaa, mitä ajat takaa. Mutta jos oot Puljun ketjua seurannut, tiedät että olen Puljuakin haukkunut muista syistä. Toisin sanoen mitään värilaseja on turha mun jutuista hakea. Uskallan suolata kärppäpelureja siinä missä muitakin, silloin kun on aihetta.