Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine – suomalaisen supertähden ura jään ulkopuolella

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Porvoon Kärppä, 08.07.2019 klo 22.50.

 1. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Meinaakohan tuo Laine niin sanotusti itsenäistyä koskaan? Juuri luin jostain IS:n jutusta, että Patrik meinaa ensi kaudeksikin järkätä jomman kumman vanhempansa Winnipegiin ruuanlaittajaksi ym. Ei helvetti sentään. Kaveri aloittaa neljännen kautensa ulkomailla, eikä vielä ole päässyt vanhemmistaan irti. Eiköhän tuolta Kanadasta löytyisi joku palkallinen kodinhoitajakin, jos se vaan siitä on kiinni ettei Pate itse osaa tai halua tehdä kotihommia. Vanhempien kanssa asuminen alkaa olemaan jo melko noloa tuossa vaiheessa. Ja jos ei Patrik itse niin eiköhän olisi jo vanhempienkin aika sanoa, että pitäisikö koittaa pärjätä omin avuin?

  EDIT. Tämä ketju ei ole minun perustamani. Kirjoitin tämän viestin Patrik Lainetta käsittelevään ketjuun. Jatkoajan ihastuttavat ja vihastuttavat moderaattorit päättivät kuitenkin tästä minun viestistäni eteenpäin käyvän keskustelun siirtää tänne ihan omaksi puukseen. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, ettei olisi tarvinnut.
   
  Viimeksi muokattu: 10.07.2019 klo 18.09
 2. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mitä väliä? Imekööt vaikka tuttia himassa kunhan peli kulkee. En oikein ymmärrä mitä helvettiä se kuuluu kenellekkään kuka Laineen kanssa asuu tai mitä se tekee vapaa-ajalla ylipäätään.
   
  salama#8, Punamusta, StoneHenke ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 3. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  En sanonutkaan, että se jotenkin laitonta olisi. Ja toki saa puolestani imeä vaikka sitä tuttia, en välttämättä enää edes ihmettelisi jos niin tekisi. Onhan tuo silti suoraan sanoen aivan helvetin noloa. Puhutaan sentään jo karvakullisesta miehestä (en ole tarkistanut, kunhan oletan), eikä mistään alakoululaisesta. Eikä Pate ole edes ensimmäiselle reissulleen lähdössä, vaan alkamassa on jo neljäs kausi ulkomailla.
   
 4. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kotkaniemi asuu äitinsä kanssa. Barkovilla aikaisemmin äiti asuin mutta nyt taitaa nyt olla omillaan. Aholla äiti käy säännöllisesti. Kyllä näitä riittää.
   
  Punamusta ja Ippenator tykkäävät tästä.
 5. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  En muuten yllättyisi jos tämä ketju menisi jossain vaiheessa siihen pisteeseen, jossa Laineen mutsia ruveta syyttämään paskoista ruoanlaittotaidoista, kun paten peli ei kulje. Tuohan on ihan pohjaton sammio, kun rupeaa enemmän miettimään.
   
  Punamusta, StoneHenke, Virveliä kainaloon ja 15 muuta tykkäävät tästä.
 6. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mistä kohtaa se on noloa? Aika monessa kulttuurissa perheenjäsenet ja sukulaiset asuu ties kuinka helvetin pitkään todella lähekkäin tai saman katon alla. Kaikkien perheiden suhteet ei ole samanlaiset ja sinun näkemyksesi, kokemuksesi ja tuntemuksesi eivät ole Ainoa Oikea Totuus. Jos Laineen mutsi tykkää olla Winnipegissä ja Laine tykkää siitä että mutsi on Winnipegissä, niin ongelmaahan tässä ei ole muualla kuin ahtaassa mielessäsi.
   
  StoneHenke, Virveliä kainaloon, Alarik ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 7. laamis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  Lainaus:
  Lainaus:
  Täähän on oikeastaan aika loogista, onhan se aika eri asia kun asut samassa valtiossa vanhempien kanssa niin voit oikeastaan mikä tahansa viikonloppu lähteä moikkaamaan mutta rapakon toiselta puolelta ei oikeastaan mitään kontaktia keneenkään jonka oot tuntenut.
  Tietysti voi soitella jne mutta onhan se vähän eri asia.
  Luulisin että suurinosa tämänkin sivuston jäsenistä olisi ottanut äidin tai vastaavan mukaan jos olisi 18 kesäsenä lähtenyt usa:han pelaamaan lätkää (jos siis mahdollista)
   
  Susimies, Ippenator & Rambokala tykkäävät tästä.
 8. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Lauri Markkanenhan sai jo paskaa, kun vaimo tekee ruoat, eikä ole palkannut henkilökohtaista kokkia huolehtimaan ruokavaliosta, kuten muut pelaajat.
   
 9. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Ajatella. Toivottavasti näin ei ole enää 21 vuotiaana.
   
 10. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ihan joka kohdasta. Ymmärrän sen, että alkuun, vaikkapa nyt ensimmäiseksi kaudeksi, äiti lähtee mukaan katsomaan vähän perään. Mutta minun ahtaassa mielessäni logiikka pelaa niin että kun lähdetään kotoa työn perässä maailmalle, myös oikeasti pikku hiljaa itsenäistytään ja aletaan rakentamaan sitä omaa kotia. Semmosta se on elämän kiertokulku, eikä sitä että pyöritään äidin helmoissa vauvasta vaariksi.
   
 11. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Kotkaniemeltä kysyttiin viime viikon Urheilulehdessä että meinaako ottaa äidin vielä ensi kaudeksi mukaan. En nyt sanatarkasti muista miten vastasi (enkä just pääse tarkastamaan) mutta jotenkin "no en kai nyt enää.." vastasi aluksi, mutta, sen jälkeen totesi että saattaa äiti vielä tullakin matkaan mukaan, ainakin syksyllä. Hyötyä kuitenkin paljon juuri mm. siinä että pannut on kuumana kun esim. vieraskeikalta kotiin tulee.

  Veikkaan ettei Kotkaniemi enää bunkkaa mutsinsa kanssa 2v päästä, mutta Pate toki saa asua vaikka lopun ikänsä. Mitäpä huippu-urheilija ei tekisi sen eteen että voi keskittyä vain ja ainoastaan työhönsä eli jääkiekkoon.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 12. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Sinulla tuskin oli NHL-organisaation tarjoamaa tukea&turvaa. Kun jätät yhden perheen taakse niin toinen on vastassa.
   
 13. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Mä kyllä miellän Paten asumiskuviot niin, että sillä on kotiavustaja ja asioidenhoitaja, jotta voi täysillä keskittyä uraansa. Sattuu olemaan lähisukua, siinä kaikki. Toinen vaihtoehto olisi palkata ihmisiä samaan rooliin jostain vapailta markkinoilta. Jos kuviosta olisi jotain haittaa millään tasolla, niin sitten henkilökunta menee vaihtoon.
   
 14. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Voi helvata, mihin tämä ketju on taas mennyt. Jättäkää nyt Pate ja hänen siviilielämänsä rauhaan. Ihan älytöntä vääntämistä taas.
   
  Punamusta, Hirvonen, Binisteri ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 15. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Ketjun nimi vaihtoon: Patrik aikamiespoika Winnipegissä. Hymiö.
   
 16. Jannacci Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mites Patella on sujunut Fortnitessa viimeaikoina? Nyt on ainakin tosi hyvin aikaa sitä harrastaa.

  Niin ja Patellahan on nyt uusi auto. Sellainen hyvin ilmastoystävällinen Bemari. Ehkä uuden sopparin myötä on varaa osallistua ilmastotalkoisiin. Nyt ei valitettavasti ole varaa osallistua moiseen hömpötykseen.
   
  Viimeksi muokattu: 09.07.2019 klo 07.55
 17. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Äläs nyt, nythän ollaan kokonaan uuden äärellä. Kesä on pitkä ja Fortnite, tuleva sopimus, kesäharjoittelu, ketjukaverit ja valmennus on puitu moneen kertaan läpi tässä ketjussa. Pitää saada jotain tuoretta sekaan ennen kauden alkua. Ja kaupasta lisää poppareita.
   
 18. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Ketjua takana 463 sivua eli 11 573 viestiä Patrik Laineesta, joka täyttää ensi kuussa 22-vuotta ja on aloittamassa neljännen kautensa maailman parhaassa jääkiekkoliigassa. Jos "Paten" pelaajaprofiili luotaisiin ketjun pohjalta, olisi se kutakuinkin seuraavanlainen (Sieltä jäi varmasti puuttumaan vielä vaikka ja mitä):

  Patrik Laine (19.08.1998)
  Pelipaikka:
  Kakkosketjun laitahyökkääjä, taidollisesti ykkösketjun priimusmoottori
  Pituus / Paino: 194 cm / 93 kg
  Ampuu: Oikealta, Paul Mauricen takia väärältä laidalta tosin.
  Sopimus: Kaikkea väliltä 1-7 vuotta ja 2-98 miljoonaa.

  Vahvuudet:
  - Laukaus on NHL:n kovin
  - Maalivainu (Saavuttanut komeita rajapyykkejä jo ennen kuin on täyttänyt 22-vuotta ja kulkenut maalintekijätilastoissa käsi kädessä melko huikeiden legendojen kanssa).
  - Tennis, joskin aina häviäjänä.
  - Potentiaalia on olla voimahyökkääjä, joskin se vaatisi, että hän alkaisi tekemään jotain kentällä.
  - Pystyy kompensoimaan muita heikkouksiaan maalintekotaidoillaan, joilla tulee rikkomaan Wayne Gretzkyn ennätyksen. Paitsi ettei tule koska ei tee mitään oikein kentällä. Paitsi kun tekee.

  Heikkoudet:
  - Ei harjoittele, ja jos harjoittelee tekee senkin väärin.
  - Ei tee vapaa-ajallaan muuta kuin pelaa Fortnitea.
  - Selkäkivut jo noin nuorena. Johtuvat Fortniten pelaamisesta.
  - Ei kunnioita valmentajaa. On kehdannut ilmaista julkisuudessa itsekkäästi, että haluaisi enemmänkin vastuuta.
  - Ei osaa puolustaa.
  - Ei osaa tehdä kentällä muuta oikein kuin seisoa paikallaan ja odottaa, että ketjukaverit syöttäisivät hänelle.
  - Peli ei synkkaa Brian Littlen kanssa, mutta tämä ei ole Paten vika vaan Paul Mauricen, joka ei peluuta Patea ykkösketjussa Scheifelen ja Wheelerin kanssa. Silti Paten heikkoutta.
  - Ei osaa luistella ja tästä johtuen ei myöskään ole tehnyt NHL-urallaan yhtään läpiajomaalia.
  - Vaikka erikoistilanteet toisivat +/- -tilastoihin lukemia, olisi Pate silti aina pakkasella koska ei puolusta.
  - Sillä oli mopoauto.
  - Se ostelee aina uuden telkkarin ja/tai pleikkarin vieraspelimatkoille mikäli hotellista ei näitä löydy.
  - Epäisänmaallinen. Ei tule koskaan keväisin Leijonapaitaan vaikka on Suomen jääkiekkoliitolle velkaa ainakin 7 kultarahaa, 3 rannekelloa, yhden avomersun ja 9 käpylehmää.
  - Asuu äitinsä kanssa eikä täten voi olla huippupelaaja, koska ei pärjää itsenäisesti. Vaikuttaa todennäköisesti otteisiin kaukalossa siinä määrin, että Pate ei tule 40 maalin rajaa ylittämään ennen kuin äiti heivataan Hervantaan.
  - Huono joukkuekaveri. Vihaajalistalta löytyvät kuuleman mukaan ainakin Dustin Byfuglien, Jack Roslovic, Blake Wheeler, Paul Maurice, Brian Little, Kevin Cheveldayoff sekä mahdollisesti Harri Laine, jonka vaimon Patrik on itsekkäästi kidanappanut.
  - On liikaa otsikoissa. Epäillykset ovat sen puolella, että Laine soittelee itse lehtiin, koska haluaa palstatilaa ja kertoo heille jok'ikisestä kengänjäljestään uudessa lumessa ihan itse. Toimittajilla ei osuutta asiaan.
  - Ei osaa syöttää. Ja jos syöttää, olisi pitänyt tajuta itse laukoa.
  - On paskempi pelaaja kuin Auston Matthews, joka on jokaisella tasolla Patrikia edellä - Ja asuu ilman äitiäkin.
  - Jos tekee pisteitä, tekee ne vain ylivoimalla.
  - Ei ole voittajatyyppiä. Sivuun ovat menneet aikuisten MM-kulta, Stanley Cup, Rocket Trophy, Calder Trophy ja huippupohjolaleirin parhaan pelaajan palkinnot - Näin alkajaisiksi lueteltuna.
  - Oli 18-vuotiaana täysin paska World Cup-turnauksessa, jossa pelasivat maailman parhaat.
  - Itsehyväinen. On tyytyväinen otteisiinsa liian usein vaikka asiantuntijat näkevät jopa teksti-tv:ltä, että ihan paska se on ollut.
  - Ajaa Bemarilla ja vaihtaa autoa kuin sukkia.
   
  emz1, Punamusta, Larry David ja 50 muuta tykkäävät tästä.
 19. Kyle Jäsen

  Lainaus:
  Jetsin toimistolla pitää olla hereillä ja hankkia heti syksyllä Kotkaniemen mutsi Laineelle uudeksi mutsiksi mikäli vapautuu syksyllä. Vapautuvalle Laineen äidille voisi puolestaan löytyä uusi osoite Edmontonista...
   
 20. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Edmonton tunnetaan erilaisten pelaajien hautausmaana, mutta äidit ovatkin jo ihan uusi aluevaltaus.
   
  Eugene, Mettis, HOOLIGAN_ ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 21. Binisteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F.
  Lainaus:
  Huutista. En ole oikeasti ikinä lukenut tämmöistä viestiketjua pelaajasta, jossa syväanalysoidaan pelaajan yksityiselämä äidin kokkaustaidoista lähtien. Ja vielä ympäri vuoden!
   
  Ck, HOOLIGAN_, mayra ja yksi muu tykkäävät tästä.
 22. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Sulla on väärä syntymäaika, huhtikuun miehiä ja 21v ikää vielä pitkään.
   
 23. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Ei kyllä se oikeesti on elokuun miehiä. Paul Maurice muutti sitä Laineen ekalla kaudella, ja sen takia kolmas kausi meni vituiksi. Syytä oli myös Bryan Littlen rinnalla vietetyssä kakkoskaudessa.
   
  HOOLIGAN_ ja Vislami tykkäävät tästä.
 24. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Taidanpa perustaa kierrätyskeskukseen varjo-Laine keskustelun, jossa voitaisiin keskustella jääkiekkoon liittyvstä asioista.
   
  Gardemaister, HOOLIGAN_, Knap ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 25. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Miksi se on noloa? Laine on 21-vuotias. Itse muutin pois kotoa 20-vuotiaana. Ei se nyt mikään maailman suurin ihme ole että lapsi kuitenkin asuu vanhempiensa kanssa parikymppisenäkin.