Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine – suomalaisen supertähden ura jään ulkopuolella

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Porvoon Kärppä, 08.07.2019 klo 22.50.

 1. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tämähän on aivan eri asia. Oikeastaan päinvastoin. Sinä lähdit kotoa ja sen jälkeen huolehdit vanhemmistasi, auttaen heitä kun tarvetta oli. Näin sen pitäisikin mennä. Ei sun äitisi muuttanut mukana kun lähdit kotoa pois ja edelleen huolehtinut että muistat pestä kätesi paskalla käynnin jälkeen.

  En ole missään vaiheessa tarkoittanut, että siteet vanhempiin pitäisi kokonaan katkaista kun muuttaa pois. Mutta omillaan pitää oppia pärjäämään. Sekin on omillaan pärjäämistä, että palkkaa omilla tuloillaan itselleen apulaisia jos tarvitsee. Se ei ole, ettei osaa luopua äitinsä palveluksista.
   
 2. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Eikö sun logiikalla vanhempien pitäisi olla noloja luusereita, kun eivät sen ikäisinä pärjää omillaan?
   
 3. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Puljuhan lähti jo 13-vuotiaana pois kotoa.
   
 4. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Kai sä nyt ymmärrät että jääkiekkolijan ammatti NHL:ssä ei ole ihan normaali 8-16 toimistotyö mistä tullaan töiden jälkeen kotiin ja ollaan pääasiassa kotona? Minkähän verran änäriäijillä ylipäätään menee aikaa jossain ihan muualla kuin kotona silloin kun kausi on käynnissä. Ei tuossa ole mitään mieltä nähdä asiaa noin mustavalkoisena että jos työn perässä lähtee ulkomaille niin pitää tehdä sitä tätä ja tuota.

  Muutenkaan en kyllä nyt ihan tiedä mitä tästä keskustelusta pitäisi ajatella. Se on ihan ok että kyseenalaistetaan tuo videopelaamisen määrä koska sillä nyt on ihan oikeasti jopa terveydellisiäkin haittavaikutuksia. Mutta se on suoraan sanottuna ihan vitun kuvottavaa että keskustelupalstoilla aletaan arvostelemaan toisen henkilön perhe-elämää ja tekemään siitä jotain johtopäätöksiä millainen kukakin on.
   
  lainelaser, aessi, teppana ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 5. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ei todellakaan. Minusta on aivan luonnollista, että nuoret huolehtivat puolestaan vanhuksista sitten kun he sitä huolenpitoa tarvitsevat. On olemassa sellainen sanonta, että äiti kykenee huolehtimaan viidestä lapsestaan, mutta viisi lasta ei kykene huolehtimaan äidistään. Mieti sitä, mitä tuolla sanonnalla pohjimmiltaan tarkoitetaan. Minusta tuo on valitettavan totta ja aivan helvetin perseestä.
   
 6. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Totta helvetissä ymmärrän. Mutta sitä en ymmärrä, että iso mies ei uskalla jättää kotia taakseen ja elää omillaan.

  Mitä helvetin mammanpoikia tämä jatkoaikakin on jo täynnä? Miettikää nyt ihan itse omalle kohdalle, kuinka moni teistä olisi ottanut oman mutsinsa mukaan kun muutitte pois kotoa? Jos kyllä vastaus tulee enemmältä kuin yhdeltä sadasta, olen helvetin huolestunut maailman menosta.
   
 7. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Näppäimistön takaa on niin helvetin helppo huudella ja kirjoitella mitä tahansa. Mutta onneksi olet niin perkeleen kova jätkä.
   
 8. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ei tähän asiaan tarvita mitään kovia jätkiä, vaan ihan normaalia elämää ja tervettä maalaisjärkeä.
   
 9. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Hienoa huomata, kuinka joku on niin omistautunut omalle noloudelleen, että pitää siitä kynsin hampain kiinni.
   
  Ilmestyskirjanpitaja, Kapellimestari, Tpip ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 10. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Terveellä maalaisjärjellä varmaan tajuat sitten sen että ulkomailla työtään tekevä Patrik Laine kokee parhaaksi sen että toinen vanhemmista on auttamassa arkisissa asioissa ja todennäköisesti myös kustantaa oman elämisensä lisäksi myös vanhempiensa arjen. Jos kyseessä olisi mammanpoika niin Pate varmaan asuisi edelleen Tesomalla, ei kävisi töissä ja eläisi vanhempiensa siivellä.
   
 11. müller Jäsen

  Lainaus:
  Taidat olla ihan aito ja oikea suomalainen mies, kun sanavarastostasi löytyy niin "mammanpoikaa" kuin "pillun päälle ymmärtämistä".

  Vähän veikkaan, että kyse ei ole siitä, etteikö Laine uskaltaisi elää omillaan, vaan siitä, että haluaa jonkun johon luottaa hoitava arjen asioita kotona, kun itse viitsi tai jaksa. Mutta onneksi täällä netin syövereissä jaksetaan näitäkin asioita kritisoida, niin tiedetään kuka on mies ja kuka ei.
   
  Roger Moore tykkää tästä.
 12. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Höpö höpö. Kyseessä on poika, joka ei näytä osaavan itsenäistyä. Pate ei osaa luopua äidistään ja vastata itse omista asioistaan. Pate luottaa siihen, että äiti hoitaa, tuli mitä tahansa. Ja se jos mikä on mammanpojan merkki.
   
 13. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ja kirjoittelisi Jatkoaikaan nimimerkillä Tesoman Törppö.
   
  Mikke73, aessi, Anu Saukko ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 14. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Toki saat olla tuota mieltä, jos haluat. Minä olen melko vakuuttunut omasta mielipiteestäni, vaikken Patea tai Laineen perhettä henkilökohtaisesti tunnekaan.
   
 15. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tätä ketjua lukiessa voisi luulla, että Patrik Laineen äiti on tekemässä kohta NHL sopimusta, Kiinnostusta tuntuu riittävän siinä määrin.

  Teoriassa Jets voisi ehkä kiertää jopa palkkakattoakin tällä liikkeellä, Jets ostaa "Laine" Oy:ltä palveluja ja Patrik suostuu tämän johdosta tinkimään hieman palkastaan. Eli Laineen äidin NHL sopimusta odotellessa, heh.
   
  jake styles tykkää tästä.
 16. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Tosissaan poika. Vähän aikaa sitten 21 vuotta täyttänyt. Mutta se on hyvä että jatkoajassa osataan tehdä näitä syväluotaavia analyysejä.

  Isoveljeni muuten asui vanhempieni kanssa saman katon alla 25-vuotiaaksi. Sen jälkeen onkin sitten saanut kolme lasta, omistanut sekä rivarin että omakotitalon ja järjestänyt muutaman vuoden ajan joka joulu illanvieton sukulaisille. Vitun mammanpoika.
   
 17. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Etkö sä nyt jo ymmärrä? Se hemmetin isoveljesikään ei raahannut mutsiasi mukanaan lopulta kotoa lähdettyään. Siinä on se pointti. Tuo, että veljesi järkkää sukulaisilleen illanviettoja, on juuri sitä omillaan elämistä. Paten elämässä Mutsi on edelleen se, joka järkkää sen Joulu-illanvietonkin. Aivan päinvastainen tilanne.
   
 18. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Pate sen taitaa kuitenkin kustantaa, joten siinä mielessä en näkisi tässäkään mitään ongelmaa.

  Mutta tsemppiä valitsemallasi linjalla.
   
  teppana tykkää tästä.
 19. Taskulamppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Vedä nyt nuo Rapalat veneeseen. Vaikka hieman samaa mieltä olenkin, ja itse muuttanut nuorena lapsuudenkodista pois, ja en ole sinne sen jälkeen kaivannut, vaikka mukava on käydäkkin. Niin joku tarvitsee enemmän aikaa kehittyäkseen milloin missäkin jutussa. Voi olla että tekee jopa Patulle hyvää kaikin puolin kausi äidin helmoissa. Huomannee ehkä että "Ei helvetti, ei tässä voi loputtomiin asti olla hameen helmoissa." Ja miehistyy reippaasti sen jälkeen. Ja jos peli alkaa kulkemaan paremmin niin ratkaisuhan on toimiva. Tätähän ei voi etukäteen tietää. Voi myös olla, että sitten vasta nöösipoikaa onkin kun äiti on ollut antamassa tuttipulloa iltaisin. Viime kausi oli kuitenkin alaspäin ja kannattaa jotain muuttaa. Jos Laine kokee että ne ongelmat on tuossa kodinhoito puolessa tai mihin nyt tarviakaan äitiään niin kannattaa kokeilla. Mitä siinä häviää?
   
 20. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Rogerin isoveli ei myöskään oletettavasti pelaa NHL:ssä. Vai meinaatko että joku Selänne tai Kurri, Gretzkystä tai Lemieuxista puhumattakaan ovat joka joulu omin käsin jotain perunalaatikkoa imeltäneet ja mittailleet että nyt on kinkku kohta valmis, ja piparkakkutalo enää sitten odottaa tekemistä? Koska jos eivät niin mammanpoikiahan he ovat. Cristiano Ronaldo varmaan kanssa jouluisin paistelee essu päällä kalkkunaa, Lewis Hamiltonille välillä soittaa että hei mites nää herneet, sulla oli se joku fantastinen resepti, et viittis paljastaa, ja Lewis puhelimessa kujeilee että enpä kerro, ja nyt pitää hei mennä kohta palaa joulupuuro pohjaan.

  Olet hassu.
   
  jossu, Töölön Tavares, mesag ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 21. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kuten olen monta kertaa sanonut, ymmärrän sen jos nuori poika kaipaa aluksi vanhemmiltaan apua, kotoa muutettuaan. Mutta Patrik Laine ei ole enää siinä tilanteessa. Laineella alkaa jo neljäs kausi rapakon takana. Hän on "konkari" ulkomailla. Tuossa vaiheessa elämisen systeemit pitäisi kyllä olla jo selvänä.
   
 22. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Oli se Jari Kurrin kiekkokoulussa 90-luvun puolivälissä. Eli loppupeleissä lähelle pääsi.

  Mutta toki hyvä että ei koskaan ammattikiekkoilijaksi päätynyt. Eipä ois perkele illanviettoja hänen järjestämänään jouluisin!
   
  teppana ja FASlapsi tykkäävät tästä.
 23. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Hei sun kannattaisi varmaan kertoa ne elämisen systeemit Patrik Laineelle eikä päteä täällä netissä. Varmaan jotain fanipostia voi lähettää esim. Winnipeg Jetsin kautta.
   
 24. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  En meinaa. Sanoin jo, että noilla tuloilla palkkaisin itsekin apua kotihommiin. Ja sanoin myös sen, että minä teen eron siinä, palkkaanko ulkopuolisen vai äitini. En ihan rehellisesti sanoen usko, että maailmasta löytyy äitiä, joka osaa asennoitua oman poikansa paapomiseen työnä. Äiti on aina äiti ja asennoituu poikansa suhteen aina äitinä. Ja samaan tapaan uskon myös, ettei maailmasta löydy kovin montaa poikaa, jotka asennoituvat äitiinsä, kuin hän olisi palvelusväkeä. Pojalle äiti on aina äiti.
   
 25. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Senkin oon jo kertaalleen sanonut, ettei Laineen toiminta ole rangaistavaa ja puolestani hän saa elää miten huvittaa. Mutta ei se poista sitä, että MINUN MIELESTÄNI hän on helvetin säälittävä mammanpoika, jonka olisi jo aika kasvaa aikuiseksi.