Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Patapaitoja maajoukkueissa

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana korkki, 12.11.2004 klo 00.12.

 1. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Eipä tässä nyt mitään paasata tarvitsekaan. Ei ollut sattumaa, että Saarela oli käytännössä koko lopun jäällä.
   
 2. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Joo, ei toki ollut sattumaa. Mutta nämä ovat kuitenkin junnupelejä, yksi peli on yhdenlainen ja toinen sitten taas toinen. Eli sikäli käyttäisin vähän maltillisempia ilmauksia.

  Kokonaisuutena ei ole Suomi pahemmin vakuuttanut joten sikäli vastuuroolia olisi tarjolla.
   
 3. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Saarela on ollut näissä kisoissa (ainakin vielä) parempi kuin Kapanen tai Rantanen. Noiden kahden pitäisi nostaa tasoaan ja tehdä tehoja.
   
 4. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Rantasella ja varmaan Kapasellakin painaa vielä jetlaagi jaloissa. Ja lisähämmennystä varmaan aiheuttaa se tosiasia, että Jalosen pelikirja ja AHL-pelikirja ovat kuin yö ja päivä. Ei AHL:ssa harrasteta mitään viivelähtöjä ja pelin pysäyttämistä oman maalin taa....
   
 5. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Jos Suomi olisi niitä tajunnut käyttää 1-3 tilanteessa olisi tuo peli taatusti voitettu. Nyt pelattiin nimenomaan sillä AHL-kirjalla ja tulos oli tämä.

  Saarela oli Suomen paras. Rantanen ja Kapanen ulapalla.
   
 6. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Nojoo, Saarela oli minustakin eilen yksi parhaista, mutta huolimatta viimeisen erän hyytymisestä sanoisin kuitenkin, että Aho ja Puljujärvi olivat ja ovat Suomen parhaat äijät ja olivat sitä eilenkin

  Nämä rapakon takaa tulleet äijät eivät ainakaan toistaiseksi ole tuoneet mitään lisäarvoa jengiin.
   
 7. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Silmiinpistävää oli Lammikon täydellinen hyytyminen, kun vaihdettiin miehen paikka 4-ketjusta 1-ketjuun ja mielestäni tää ei ollut ollenkaan Juhon vika vaan päinvastoin. Kuten on jo muutamissa viesteissä kirjoiteltu, niin Rantanen on ollut kyllä täysi lapanen toistaiseksi eikä Hintz vierellä ole saanut hänkään mitään aikaiseksi. Heikoin kaksikko tähän mennessä suomalaisista, mutta muutama peli on vielä aikaa kasvaa. Ekassa erässä Lammikon ollessa vielä 4 oli Suomella kaksi erittäin hyvää kentällistä. Pelaajien vaihdoksilla sekoitettiiin senkin kentän peli jalisäksi vielä 2-ketjukin voisiko sanoa, että hieman hyytyi. Toivottavasti Jalonen katsoo peliä hieman syvällisemmin vai yritetääänkö Rantasesta väkisin pistelinkoa kisoihin?

  Puljujärvi saa ottaa niskoilleen sen viimeisen maalin vaikka muuten pelasikin taas kohtuullisen pelin. Voiko paljon enempää odottaa?
   
 8. vero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kyllä Saarela on Suomen kokonaisvaltaisesti paras pelaaja. Sekä hyökkäys- että puolustupelaamien ovat balansissa. Aholla on isoja ongelmia sentterin puolustusvelvoitteen kanssa. Puljujärvi taas rakastaa kiekkoa liikaa ja kovia maita vastaan ei tule dominoimaan läheskään samalla tavalla. Venäjähän oli ihan unessa ensimmäiset 30 minuuttia ja heräsi pelaamaan vasta ottelun toisen puoliskon ja tämän jälkeen kakkosketju hävisi täysin kuvasta. Kakkosketjusta Laine on mielestäni se paras mies, hyviä ratkaisuja ja maailman luokan laukaus.
   
 9. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Aika vahvasti eri mieltä, joskin siitä olen samaa mieltä, että hyvin Allun peli on balanssissa ollut. Kyllä mä silti Ahon noista omaan jengiini valitsisin ihan koska vaan.

  Mutta turhaahan tämä väittely on, en halua vähätellä Allun mainiota peliä ja patasydämenä luonnollisesti toivon Ässä-pelaajille pelkkiä onnistumisia (ja ei loukkaantumisia, kiitos!).
   
 10. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Älä ny jaksa jinxata!
   
 11. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠
  Kyllä on paljon mukavampi seurata Suomen ja Saarelan otteita kuin Padan peliä. Go Allu!
   
 12. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Winnipeg Jets
  Saarela jatkaa johtajan elkein. Huikeaa peliä.
   
 13. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Upeaa peliä.

  Harmi, että joutuu palaamaan takaisin Poriin, keskelle äärimmäisen negatiivisia tunnelmia. Nyt olisi ehkä oikea aika tehdä "tähtiset" ja siirtyä Lukkoon.
   
 14. Lone Wanderer Jäsen

  Lainaus:
  No Lukko tarvitsisi sentteriä kyllä, mutta Saarela oli kerran jo Tuhvan käytössä ja taisi yhdessä pelissä saada pelata jopa ylivoimaakin. :D Allun itsensä kannalta P-Amerikka olisi paras vaihtoehto ja noilla näytöillä sieltä saattaa tulla sopparia taskuun pian.
   
 15. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Nyt nimenomaan rapakon taa ei ainakaan kannata lähteä heittämään kiekkoa plekseihin. Nyt vaan isoa kiekollista roolia lisää.
   
 16. Lone Wanderer Jäsen

  Lainaus:
  Eiköhän sitä kiekollista roolia Ässissä ole tarjolla eniten juuri nyt. Uskon silti että ensi kaudeksi lähtee AHL:ään.
   
 17. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Tottakait tässä mielessä Ässät on paras paikka. Toivon vaan Allun puolesta, että hyvä henki kantaa kisoista myös Poriin, siellä näet taitaa olla vähän hiljaisempaa positiivisten kokemusten kanssa.
   
 18. Lone Wanderer Jäsen

  Lainaus:
  No joo totta. Eipä silti Raumallakaan paljon paremmin asiat ole. Alaspäin tullaan ja lujaa. Ja valmentajana kaikkien nuorten pelaajien unelmakoutsi Risto vielä :)
   
 19. Ribals Jäsen

  2+0 taas tänään Allulle. Hienoa! Ja peliaikaa vielä reilusti jäljellä.
   
 20. Blade80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Ei mielestäni tehnyt kuin 2-2 tasoituksen, YLEn sivut näyttää myös ekaa maalia Allulle, sen teki Aho?

  edit. Mutta muuten hyvin pelasi, antoi muutamat namupassit ja tärkeässä osassa noissa ykkös YVn maaleissa.
   
 21. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Okei, ei ollut livetuloksiin uskomista.
   
 22. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Yksi maali tosiaan vaan mutta se oli maalintekijän osuma ja tuli todella tärkeään paikkaan. Hyvä peli kaiken kaikkiaan muutenkin vaikka tietysti se päähuomio on nyt eräässä toisessa ketjussa.

  Tuntuisi että ketjut menivät Suomella nyt aika hyvin kohdilleen ja se näkyi myös Ässätaustaisten pelaajien menossa. Kapanen piristi kolmosketjun peliä ja Lammikko sopii hyvin nelosketjun keskelle. Itse turnaus on vielä sellainen että paha sanoa juuta tai jaata. Huominen Tsekki - peli voi näyttää paljon, parempaan suuntaan toivottavasti.
   
 23. Blade80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Kapanen pelaa aika itsekkäästi ja hyökkäyspäässä saisi pistää kiekkoa liikkeelle, mutta ehkä se siitä, kun sai tuon maalinkin tehtyä.
  Tolla toisella kentällä on draivi päällä ja maaleja tulee melkein milloin vaan, hyvä niin aika paljon kuitenkin Suomi heidän harteilla on maalien suhteen.
  Saarela hoitanut kyllä hyvällä prosentilla aloitukset YV:llä ja Aho aloitti kerran YV:llä ja hävisi heti.
  Saarela antoi muutaman hyvän pomminkin ja pelaa vahvasti alaspäin myös.
   
 24. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Näen kuitenkin aika paljon potentiaalia siinä, että Saarelan ketjussa on yksi vielä astetta taitavampi kaveri.
   
 25. Sökö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Selostamossa hehkutetaan Nättisen aloituksia (ei siinä, varmaan ihan hyvin mennytkin), mutta Saarelan vastaavista ei puhuta mitään. Olisi kiva tietää Suomen joukkueen aloitusprosentit. Äkkiseltään sanoisin, että Saarela ei montaa ole hävinnyt (jos kohta ei vakituisesti aloitakaan kuin yv:llä).
  Ja onhan Allu muutenkin ollut yksi parhaista kokonaiskuvassa. En vaan ainakaan minä ole paljoa studiosta kuullut kehuja Saarelan suuntaan, kun siellä menee kaikki aika Pulju-Aho-Laine osaston hehkuttamiseen... juu, varmaan odotusarvoltaan kovempi sakki, mutta tässä turnauksessa Saarela (ja koko kolmonen samalla) on ollut ainoa, joka on pystynyt koko ajan edes jonkinmoiseen peliin. Kakkonenkin hyytyi Venäjää vastaan. kun alkoivat luulemaan liikoja toisessa erässä...