Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Patapaitoja maajoukkueissa

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana korkki, 12.11.2004 klo 00.12.

 1. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Ajattelin ensin laittaa tämän "poikamme maailmalla" -ketjuun mutta koska sen sisältö on minusta riippumattomista syistä mennyt täysin paskaksi avaan aiheelle oman ketjun.

  Eli kuten jotkut tietävätkin niin Ässistä on taas muutamia pelaajia eri maajoukkueissa. Tähän ketjuun voi laittaa kommentteja heidän peleistään tai muita tietoja.

  A- maajoukkue
  Tuomisen Patuhan pelaa siellä. En päässyt näkemään tämän päivän peliä, mutta Patu kuten koko muukin leijonamiehistö jäi pisteittä. Radioselostus ei ainakaan kertaakaan sanonut Patun edes olleen kentällä, joten ensi kerralla sitten.

  Alle 20-vuotiaat
  Vuodenvaihteen MM-kisoihin valmistautuva porukka pelaa harjoitusturnausta Ruotsin Växjössä. Siellähän on sitten vielä 18-vuotiaisiinkin mahtuva Joensuun poika. Heti ensimmäisessä pelissä Tsekkiä vastaan Jesse oli syöttänyt Suomen voittomaalin 2-1 voitossa. Ei mikään huono alku siis.

  Alle 18-vuotiaat
  Tämän vuoden drafti-ikäluokan maajoukkueessa USA:n Ann Arborin (Michigan, Detroitin lähellä) turnauksessa on mukana Jussi Peltomaa ja varamiehenä vielä Mika Halava. Suomi pelasi ensimmäisen ottelun tasan 2-2 Ruotsin kanssa ja Suomen tasoitusmaalin teki kukas muu kuin Peltomaa. Toisen ottelun Suomi oli hävinnyt Sveitsille (lähinnä sen maalivahdille) 1-3.

  Alle 17-vuotiaat
  Tämä ikäluokka kohtaa Tsekin kolme kertaa Tsekinmaalla. Tässä joukkueessa on mukana Kajaanin Hokista Ässiin tullut Joonas Kemppainen ja lisäksi Markus Kankaanranta on varamiehenä. Suomi oli heti ensimmäisessä kohtaamisessa ottanut voiton 3-1 ja tässä ottelussa voittomaalin oli tehnyt Kemppainen joka lisäksi syötti Suomen kolmannen maalin.

  Hyvältä näyttää tältä kantilta siis. Vielä kun Patulle annettaisiin kunnon näyttöpaikka.
   
 2. Il Tempo Gigante Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Hokki, Leijonat, Kings, Arsenal
  Haa.

  Juu, eikös tuo Pasi Tuominen pelanna ekan maaottelunsa ikinä ? Ilmeisesti oli 13. hyökkääjä, mut mitä sitte ? Maaottelu mikä maaottelu.

  Hä ?

  Vaan kovasti puskista on mielestäni tämä Porin maalirikkain Pasi iskenyt liigassa ?
  Henkilökohtaisesti en uhrannut ajatustakaan millekään Pasi Tuomiselle, keskusteltaessa liigan maalitykeistä, ennen käynnissä olevan kauden alkua.

  Eikös tuolla ole aikaisempi maaliennätys 17 maalia kaudessa ? Tullee reippaan puoleisesti parannusta ?
  Siitä vaan, kunhan ei tee yhtään 16.11. pelattavassa pelissä, eikä muissakaan vastaavissa kohtaamissa.

  Toivottavasti hää pääsee kentälle Venäjä-, tai Ruotsi-ottelussa...
   
 3. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Tosiaan. Patu oli melko näkymätön Venäjää vastaan. Kerran oli hyvä paikka maalintekoon. Luulin jo että Venäjän poika lähtee siitä istunnolle koska esti selkeästi maalinteon. Mutta jäähyn siitä saikin Patu. Muuten aika näkymätön peli, odottelin jo jatkoaikaa ja rankkarikisaa.

  Kaksikymppiset olivat jatkaneet Ruotsin turnausta tappiolla myöskin Venäjää vastaan. Jesse jäi pelissä pisteittä, tänään on vielä päätösottelu Ruotsia vastaan joten siitä myöhemmin.

  Kahdeksantoistaset hävisivät ensin mahataudille ja sitten USA:lle, ottelusta puuttui viisi pelaajaa ja USA lähes käveli Suomen yli 6-3 lukemin. Turnauksen pronssiottelussa Suomi kuitenkin onnistui maksamaan kalavelat Sveitsille ottaen voiton 6-3. Peltomaan Jussi teki avausmaalin ja syötti Suomen voittomaalin.

  Seitsentoistaset voittivat Tsekin toisen kerran, nyt numeroin 5-3. Joonas Kemppainen onnistui syöttämään yhden Suomen maaleista.
   
 4. Miksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Ja jälleen patapaita maajoukkueeseen. Eli Teemu Virkkunen on valittu Moskovan turnaukseen lähtevään joukkueeseen. Hieno homma, onnittelut Tepille.
   
 5. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Kyllä, Erkka kerää pisteet kotiin ainakin Porin suunnalta. Jäätävää toimintaa, jo kaksi Pataa valittu peliin mukaan. Jälkiviisaus on tietysti parasta, mutta salaa toivoin, että näin tapahtuisi. Ei Patu huonosti pelannut, en sitä sano, olisin hänetkin mielelläni siellä nähnyt, mutta kylläpäs vain suon Teemulle tämän.

  Ja jotta raumalaiset eivät vetäisi hernettä nenään, Pirneskin pääsi sinne, eikä huono valinta sekään.

  EDIT säätöä
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2004 klo 15.39
 6. Pata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Virkkusen valinnan arvoa nostaa vielä se, ettei Suomi lähde Moskovaan suoranaisesti millään B-maajoukkueella, vaan mukana on sentään jopa Olli Jokista, Ville Peltosta ja kumppaneita. Eli kovaan seuraan Teemukin pääsee näyttöjään antamaan aivan kuten Tuominen Karjala-turnauksessa.

  Melko monta vuotta saadaan muuten kelata taaksepäin, että löydetään tilanne jolloin peräti kaksi patamiestä ovat päässeet saman kauden aikana maajoukkueeseen. Jouduttaneenko kelaamaan jopa sellaiset 10 vuotta? Ja nythän kausi on vasta puolivälissä...

  Eikä ole ihan jokavuotista herkkua sekään, että kaksi porilaispelaaja valitaan nuorten MM-kisoihin. Aika pitkälle saadaan vastaavaa tilannetta kelata tämänkin merkkipaalun suhteen. Ja toki nuo valinnat ajavat hienoudessaan ja tärkeydessään jopa Virkkusen valinnan ohi.
   
 7. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Taitavat 1976 -ikäluokan Timo Salonen ja Tommi Rajamäki olla viimeinen "parivaljakko" porilaislähtöisistä pelaajista nuorten MM-kisoissa. Ja siitä on kymmenen vuotta eli ihan jokapäiväistä homma ei tosiaan ole.

  Myös U18, U17 ja U16 -maajoukkueet pelaavat turnaukset vuodenvaihteessa eli lisää porilaisvalintoja lienee odotettavissa.
   
 8. Johto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tuota Virkkusen maajoukkuekutsua odottelin jo tuohon Karjala-turnaukseen, mutta kutsua ei vielä silloin tullut. Hienoa kuitenkin, että mies pääsee nyt mukaan maajoukkueeseen, sillä kyllähän Virkkunen on paikkansa Leijonapaidassa alkukauden näyttöjen perusteella ehdottomasti ansainnut.
   
 9. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lisää valintoja noihin nuorempiin ikäluokkiin.

  U18 -maajoukkueen (1987 syntyneet) Sveitsin turnaukseen lähtevät Jussi Peltomaa ja "alaikäinen" (1988) Joonas Kemppainen. Halavan Mika on ollut loukkaantuneena, mutta tulee varmasti olemaan mukana kuvioissa lopullista 18-vuotiaiden MM-kisajoukkuetta kasattaessa.

  U17 -maajoukkueen (1988 syntyneet) turnaukseen Kanadan Lethbridgeen lähtee Kajaanista tullut iso pakki Eetu Heikkinen. Yllättävää ettei kukaan Ässien kasikasien hyökkääjistä mahtunut mukaan. Siellä on jo kuitenkin kokemusta noista maajoukkuepeleistäkin.

  U16 -maajoukkue (1989 syntyneet) pelaa joulukuussa peräti kahdessa eri turnauksessa (Norjassa ennen joulua ja lisäksi Ruotsi -maaottelut sekä kotimaassa joulun jälkeen). Nimetty porukka hieman vaihtelee. Jyskyn poika Jesse Jyrkkiö on valittu molempiin turnauksiin. Norjan turnaukseen on valittu lisäksi puolustaja Lari Salo ja Keski-Uudenmaan turnaukseen hyökkääjä Mikko Peltomäki.
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2004 klo 23.35
 10. Pata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  U18-maajoukkue valmistautuu huhtikuisiin MM-kisoihin helmikuussa Ruotsissa pidettävässä turnauksessa. Tuohon leirijoukkueeseen, joka on jo lähellä lopullista kisajoukkuetta, lähtee Ässistä Jussi Peltomaa, Joonas Kemppainen ja Tuomas Huhtanen. Jesse Joensuu jää Poriin kuntoutumaan ja valmistautumaan loppukauden haasteisiin. Hänen paikkansa lopullisesssa kisajoukkueessa on toki itsestäänselvyys.
   
 11. mustaseiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  tohon u-18 joukkueeseen on lisäksi varalla porista Mika Halava eli ei tuo 87-88 syntynyt ikäluokka kovin heikoissa kantimissa täällä porissa ole...

  Lisäksi Jesse "Juhan poika" Jyrkkiö pelaa U-17 joukkueessa.
   
  Viimeksi muokattu: 27.01.2005 klo 16.45
 12. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Suomi alle 18-vuotiaiden turnauksessa Slovakiassa. Paikalla maat 7+1 (Sveitsi).
  09.8.2005 klo 15.00 USA-Suomi
  10.8.2005 klo 18.30 Slovakia-Suomi
  11.8.2005 klo 15.00 Suomi-Venäjä
  13.8.2005 välierät
  14.8.2005 finaalit

  USA-Suomi 2-2 (1-1, 0-1, 1-0)

  1-1 Jan Mikael Juutilainen (Juuso Antonen, Eetu Heikkinen)
  1-2 yv Joonas Kemppainen (Eetu Heikkinen, Tomi Ståhlhammar)

  http://www.finhockey.fi/maajoukkueet/
   
 13. paze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
  Jesse

  Niin, Jesse Joensuu jatkaa siitä mihin Pitsiturnauksessa jäi.

  U20 turnaus, USA / Lake Placid

  USA Blue-Suomi 5-3 (1-0, 1-2, 2-2)

  Suomen maalit:
  1-1 Jesse Joensuu av
  3-2 Jari Sailio (Petteri Wirtanen)
  3-3 Joensuu (Sailio)

  Vahva alku Jesseltä siis.

  Suomen jatko-ohjelma:
  10.8 USA White - Suomi
  12.8 USA Blue - Suomi
  13.8 USA White - Suomi

  -paze-
   
 14. Metalheart Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Chris Pronger, HC '05 Banská Bystrica
  Komarov maajoukkueeseen.

  Komarovin omien sanojen mukaan hän tulee aika varmasti pelaamaan alle 20-v maajoukkueessa tällä kaudella. Aravirran mukaan varmuus 99%, eli näinköhän hän syrjäyttäisi Kuparisen Matin Ässien sentterihierarkiassa?
   
 15. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Pelaa tulevalla kaudella Mestisjoukkuetta vastaan.
   
 16. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ei syrjäytä Kuparista sentterinä, eli kirjoittajan spekulointi ei osunut.

  Leo sen sijaan tiesi mitä tulee.

  Leo komarov ja Jesse Joensuu on valittu alle 20v mm-kisoihin.

  Toivottavasti pääsevät samaan ketjuun. Scoutteja on katsomot täynnä, joten näytä niille Leo.
   
 17. JTR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kuusela ja Kivenmäki

  YLE Tekstitv s. 203
  LEIJONAT TSHEKIN TURNAUKSEEN 31.8. - 3.9.
  mm.
  Hyökkääjät
  Kristian Kuusela Ässät
  Marko Kivenmäki Ässät

  No höpöhöpö turnaushan tuo on mutta joka tapauksessa Ässien miehiäkin A-maajoukkueessa pitkästä aikaa.
   
 18. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Huonompi homma joukkueen kannalta siinä mielessä että tärkeimmällä hetkellä sarjan alun kynnyksellä viedään kaksi parasta miestä viimeistelyvaiheessa pois rivistä noin viikoksi. Se vielä puuttuisi että tulee kapeaan materiaaliin loukkaantumisia jostakin höpöhöpö eurosarjan turnauksista. Nämä maajoukkuekuviot ei juurikaan ole 2000 luvulla Ässien touhuja sotkenut poislukien viime vuoden 20-V MM-kisat. Joensuu jo loukkasi olkapäänsä ja ei voi kuin toivoa että nämä kaksi nyt valittua virtuoosia säilyy ehjänä.
  Onnea toki pojille maajoukkuekomennuksesta. Onhan se varmaan yksilötasolla hieno meriitti ja tuo potkua uran jatkon kannalta. Palkkapyynnönkin voi ainakin tuplata kun on maajoukkue status hintalapussa.
   
 19. JustinCase Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, FC Liverpool
  Lainaus:
  Hyvä puoli on taas se, että maajoukkueen mukana tulee varmasti treenattua hyvin ja pysyy motivaatio kunnossa. Mavekin varmaan pistää taas putkiin vähän enemmän liikettä.

  Uutta potkua uralle. Ihan kiva uutinen.
   
 20. .jarska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Hieno homma molemmille kavereille. Näissä kohtaa tarvii vain aina olla sormet ristissä ettei käy niinkuin HIFK:lle joka kausi. Jätkiä sivussa puolen kautta kun teloo itseään höpöhöpö-turnauksissa.

  Hieno juttu joka tapauksessa. Toivottavasti mitään ikävää ei satu ja kauden alussa liigan kovimman ketjun rinnassa sykkii patasydän.
   
 21. JerryC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Nuoria 20v maajoukkueeseen

  Ässien sivuilla uutisoidaan 4 nuoren liittymisesta 20v maajoukkueen riveihin ruotsin turnaukseen. Kuulostaa hyvältä ;)
   
 22. pekoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kyllä nämä maajoukkuekomennukset ovat kaikin puolin positiivista uutista ja kertovat siitä, että seura on ollut viime ajat oikeilla urilla.

  Edustusjoukkueen kannalta nuo viikon 35 maaottelut iskevät kyllä melkoisen loven kokoonpanoon. Rauman turnauksesta ovat siis Ässien oletetusta kokoonpanosta poissa Kivenmäki, Kuusela, Wandell, Heikkinen, Kemppainen, Huhtanen ja Peltomaa sekä tähän päälle loukkaantuneet. Aika rikkonaisella kokoonpanolla lähtevät matkaan siis...
   
 23. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Oikeastaan ihan reilu velan maksu ja kunnon korkojen kera tuota tuppukylän joukkueen turnausta kohtaan. Ainakin joillakin on muistissa erään pissanvärisissä paidoissa pelaavan joukkueen vastaava tempaus täällä isomman kaupungin turnauksessa. Tosin silloin ei kyllä ollut maajoukkueen mukana pelaajia...
   
 24. reaper78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HIFK
  No toisaalta, ei olisi voinu paremmin Pajuojan toitottama Ässistä NHL:ään -teema lähteä käyntiin? Kyllähän tuonne änäriin yleensä maajoukkuemiehiä pääsääntöisesti otetaan..
   
 25. Pronger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Suosittelen että juot yli litran vettä enemmän päivässä jotta virtsasi vähän tuosta kirkastuisi. Toivottavasti puhuit siis vierasjerseystä.

  Kyllähän tuo ainakin omalta osaltani vähentää kiinnostusta katsomaan avajaisturnauksen Ässämatsia jos joukkueesta puuttuu noinkin suuri määrä avainpelaajia. Syy miksi lukko joskus pelasi KK-turnauksen jämäjoukkueella on unohtunut. Kuuselan maajoukkuekomennus on hieno juttu ja täytyy toivoa, että näytöt ovat hyviä ja MM-paikka keväällä olisi mahdollista.