Viestin lähetti teroz
Fuddruckers
Lisäksi hampurilaiset kuulutettiin asiakkaan etunimellä, kun ne olivat valmiita haettaviksi. Esim. minun kohdallani "Mr. T, Customer Mr. T, your burger is ready"
Toista se on Ruotsissa - tämä on tarpeellinen tieto:
Oon käynyt parina viime kesänä svenskien maassa sekä Mäkkärissä että Börgör Kinggissä eli Burger Kingissä. Kummallakaan kerralla en saanut hampurilaista tilauksen yhteydessä, vaan jouduin odottamaan sitä.
Kun hampparini valmistui, sitä ei suinkaan esim. tuotu pöytään, vaan siellä huudetaan tiskiltä, mikä hampurilainen olisi nyt valmis. Ja varmaan kuulin niitä huutoja paikan sivupöytiin tai ulos. Odotteluksihan se meni. Toisella kerralla tajusin tämän käytännön.
Toinen huono puoli Ruotsissa on Mäkkärin aamutarjonta. Tultiin Tukholmaan luonnollisesti vähän väsyneenä ja nälkäisenä edellisyön laivareissun jäljiltä, mutta Tukholman keskustasta ei löytynyt millään aamupalamestaa. Omaan hotelliin ei vielä päässyt, Mäkkärissä ja pizzeriassa tarjoiltiin vain aamupalamenua. Ratkaisun tarjosi aito karvakäsikebabpaikka nimeltään Jerusalem Kebab.
Suomen hampurilaiskeskusteluun:
Mäkkäri on normipaikoista paras palvelullaan, hampurilaisten tasaisuudellaan sekä El Macollaan ja El Maco -ateriaan kuuluvilla ranskalaisten maustepusseillaan.
Hesestä tulee vedettyä kevyeen yönälkään tarjouskupongilla ostetut juusto- tai kanahampurilainen. Opiskelijaystävällistä - 1,5 tai 2,95 €.
Suosittelen American Dineriä Tampereen Finlayssonin alueella, Siperiassa. Kanapihvitkin ovat kunnollisia ja ranskalaiset kunnon paksuja maalaistikkuperunoita. Salaatti ja sen kastike on erikoisen hyvää.
Ässänä hihasta vedän Harrin Grillin Alavuksella. Se jykevä, kastikkeita pursuava kymppiburger on alkukantaisuudessaankin syömisen arvoinen, kun ajelee Etelä-Pohjanmaan läpi.