Tulipa tämäkin ketju luettua kokonaan.
Tietääkseni Carrollsseja löytyy vielä 4kpl pk-seudulla, Aleksilla, Stokkalla, Itiksessä ja Isossa Omenassa - mutta tiesittekös että ollaan avaamassa ainakin yksi yksikkö lisää - tosin vähän kauemmas, Imatralle? Tiedä sitten onko tämä vain alkua, mutta satunpa tietämään, että Aleksin Carrolls myy pikaruokaravintoloista eniten Suomessa - ja ilmeisesti H. Salmela rohkaistui tämän myötä avaamaan yhden "Rolssin" lisää.
Clubburgerin soosi todellakin muuttui Keskon jäädessä pois jaloista (v. 2002 alussa), se ei ole ollut entisen veroista, mutta hyvää edelleen. Valitettavasti samoin kävi perunoille - Super Juliennet vaihtuivat samaan aikaan astetta huonompaan laatuun, mutta syykin taisi olla niiden hinnassa, 100mk kilolta siihen aikaan, nykyisestä ei ole tietoa.
Ja alalla töissä olleena voi aina sanoa, että huonot burgerit ovat lähes aina laiskojen työntekijöiden syytä - tehdään burgeria valmiiksi läjäpäin ja sitten myydään sitä vanhentunutta (max säilytysaika 25-30min) skeidaa vielä tunninkin päästä. Tuore purilainen on aina vähintään ok, vanha ei koskaan. Sama pätee ranskalaisiin - mätetään vaan tuoretta perunaa siihen kasan päälle ja auta armias kun se kasa siitä pienenee ja joku saa pohjalla lojuneet vanhat potut syötäväkseen...yäks!
Vaan onhan se nähty, että etenkin humalaiset asiakkaat (yöaikaan) eivät juuri tästä piittaa, kaikki menee alas - yleensä ilman valituksia.
Ai niin ja Mäkkärin El Maco (+ spesiaalimausteella maustetut perunat) on se paras makuelämys ainakin toistaiseksi - siitä ääni tälle ketjulle.
P.S Kokeilkaapa joskus kysyä pikaruokalassa hiljaisena hetkenä (paljon hampurilaisia valmiina) "kauankos tuo ja tuo purilainen on tuossa ollut?". Meni kerran myyjä aika vaikean näköiseksi, kun kävi tarkistamassa ajan keittiön tietokoneelta :) - ja pyysi köökkiä tekemään uuden.