Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Palstalaisten keskinäiset NHL-vedonlyönnit 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 25.06.2017 klo 12.49.

 1. Zohan Jäsen

  Junnukisojen pakkivedosta hommat hoidossa ja plussat lähtee

  @Lico
  @Red Label
   
 2. Romppanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
  @Lico n kanssa otimme kauden alussa vedon pelaajien pistemääristä ja jokaisen joukkueen saavutettua runkosarjan puolivälin tilanne näyttää tältä.

  Meikäläinen siirtyi ensimmäistä kertaa kauden aikana johtoon, mutta silti pitäisin Licoa edelleen suosikkina. Potentiaalisia värinvaihtajia löytyy siniseltä puolelta huomattavasti enemmän (Granlund, Burns, Josi, Stastny etunenässä) ja meikäläisen mahdollisuudet lepäävät pitkälti Crosbyn ja/tai Panarinin nähtyä kovempana loppukautena. Crosby onkin laittanut hieman isompaa vaihdetta silmään tekemällä 11 pistettä edelliseen neljään peliin ja toivoa sopii, että vire säilyy. Loukkaantumiset ovat koetelleet enemmän meikäläistä, hyvässä tahdissa ollut Scheifele sekä pakkikaksikko Zaitsev-Hjalmarsson taitavat kääntyä vastustajalle poissaolojen takia.
   
 3. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
  Minun ja @sumuinen suo veto Ahon pisteistä taisi raueta. Ottelumäärärajana oli 72, ja taitaapi olla sen verran kauan sivussa ettei se tule täyteen.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  @Molkke :sta ei ole mitään kuulunut ja kuparikerho-vedon keksinyt @Viipastu sama juttu, kävi sentään palstalla kuitenkin. Luovutan!
   
 5. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Kurjaa että kadotaan palstalta/jätetään maksamatta, mutta sehän riski noissa "massavedoissa" aina on.

  Hienoa toisaalta että ilmeisesti 28/30 on hoitanut maksupuolen kuten pitääkin. Uskaltaa jatkossakin lyödä palstalla vetoa suht turvallisin mielin.
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Oli ehkä jo aikakin, että mun kohdalle osuu, sillä ei ole kenenkään kanssa ollut vielä näin vaikeaa!

  Mutta tosiaan pingasin jo kaikki maksaneet läpi ja kiitos vielä heillekin, nopiaa toimintaa. Kiitos teidän ei pahemmin harmita ne jännityksessä valvotut yöt!
   
 7. Zohan Jäsen

  Maalipörssiveto

  Stamkos @aessi 18
  Laine @pikkuvaimo 21
  Crosby @Knap 17
  Tarasenko @Zohan 21
  Kucherov @broilerinagetti 27
  Matthews @Hasselbaink 21
  Ovechkin @Kari Runk 29
  Malkin @Vini29 21
  Guentzel @Malkkinen 15

  Siellä Kuch ja Ovechkin koittanut ottaa vähän etumatkaa. Kyllähän tossa oikeastaa kaikki on vielä pelissä mukana. Kuitenkin vasta pari ottelua yli puolet kaudesta pelattu. Maalipörssin voittotaistelusta löytyy myös mielenkiintoisia yllättäjiä mm. Lee, Couturier ja W.Karlsson. Sitten näistä hieman odotetuimmista nimistä mm. Tavares olisi vahvoilla.

  Suomipörssiveto:
  Barkov @Zohan 15+28=43
  Laine @Lico 21+17=38
  Mi.Granlund @Anthoon 14+24=38
  Aho @Hockey Puck 16+21=37

  Barkov ja Laine aika tasaiseen tahtiin mättänyt pisteitä. Granlund tällä hetkellä NHL kuumimpia pelaajia ja nousee varmasti taistelemaan voitosta. Ahokin oli hyvässä vauhdissa ennen harmittavaa loukkaantumista. Toivottavasti ei kauaa oo poissa. Rantanenhan siellä johtaa pörssiä. Ei löytynyt kellään tarpeeksi luottoa ennen kautta.
   
 8. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Taas päivitystä. Hyvin Hedmanin loukin aikana Tampa kiritty kiinni kolmikkovedossa... @Lico painelee aika hyvin menojaan sekä veteraaneissa, että junnuissa...

  edit. No joo, eipä siinä @LostHorizon ole kuin kuuden pojon päässä junioreissa...
   

  Liitetyt tiedostot:

 9. Vahamestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Nhl-sympatiat Nashvilleen
  Väitän, että Nikita Kucherov EI voita pistepörssiä. Voidaan sopia peliraja esim 65 ottelua.
  Panos 20€. Ensimmäisen halukkaan kanssa betsi pystyyn.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Mä voin ottaa, 65 ottelua on hyvä peliraja.

  Eli Kucherov voittaa pistepörssin tai 20 euroa siirtyy sulle. Jos voittaa, mulle.
   
 11. Vahamestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Nhl-sympatiat Nashvilleen
  Lainaus:
  Juuri näin! Kiinni veti
   
 12. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Kucherovilla tosiaa kuiva kausi menossa pisteiden suhteen vaikka paikkoja saa kyllä joka pelissä ja sekös on pistänyt tuon kolmikkovedonki viel tiukemmaks kun Dallas on ollu hirmuiskussa samaan aikaan, jännäksi menee loppukauden osalta.
   
 13. Zohan Jäsen

  Mun Washingtonin siellä kanssa väijjyy. Bäckström kun vielä pääsisi viime kauden vireeseen pisteiden osalta niin tiukkaa voisi tulla.
   
 14. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Viisikkovedon tilanne:

  @Abdel:

  Laine (21+17=38) - Bäckström (9+28=37) - Seguin (22+20=42)
  Schultz (2+11=13) - Karlsson (4+27=31)
  =161p (124p)

  @Lico:
  Benn (20+27=47) - Tavares (21+36=57) - Draisaitl (12+27=39)
  Hamilton (8+14=22) - Burns (7+32=39)
  =204p (153p)

  @viikst:
  Tarasenko (21+25=46) - McDavid (15+38=53) - Matthews (21+15=36)
  Shattenkirk (5+18=23) - Werenski (11+10=21)
  =179p (150p)

  @Linnunpelätin:
  Scheiffele (15+23=38) - Crosby (17+35=52) - Giroux (14+42=56)
  Subban (11+24=35) - Ristolainen (3+18=21)
  =202p (150p)

  @tankero
  Radulov (20+27=47) - Kane (20+29=49) - Kucherov (27+34=61)
  Josi (8+20=28) - Letang (3+25=28)
  =213p (164)

  @V-G-:
  Malkin (21+28=49) - Getzlaf (6+25=31) - Marchand (21+29=50)
  Hedman (6+27=33) - Klingberg (6+42=48)
  =211p (140)

  Perkele just kun alkoi mennä hyvin, niin Hedman on ikuisesti poissa ja Marchand oli taas niin Marchand... Tämä menee VARSIN jännäksi vielä!

  edit. Suluissa siis edellisen mittauspisteen tulos tästä ketjusta.
   
 15. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  Tällaista tyhmyyttä tuli ennen kauden alkua harrastettua @V-G- kanssa...

  Yllättävän tiukilla tässä mennään vieläkin? Jetsillä 50 peliä takana ja 32 vielä edessä. Laineella pisteitä kasassa 22 + 17 eli 39 pistettä. Viime kaudella pisteitä 64 (muistelin, että olisi ollut 68, mutta tämähän on oma moka..) Jäljellä olevista peleistä pitäisi raapia vielä 26 pistettä, jotta V-G korjaa potin. Kunhan sairastumisia/loukkaantumisia ei tule, niin hyvät mahdollisuudet viime kauden pistemäärään ylitykseen edelleen ovat. Nyt kun koko tähänastinen kausi on odoteltu jumin loppumista ja vauhtiin pääsemistä, niin puhdin loppuminen tuskin tulee kysymykseenkään, heh

  Laine on raapinut keskimäärin 0.78 pistettä per matsi tähän mennessä ja pikkuisen pitäisi pistetahdin kiristyä tuosta per peli - 0.81 - jotta viimekautinen pistemäärä ylittyy. Jännäksi menee, tai sitten ei! Rehellisesti sanottuna odotin itsekin Laineen yltävän (helpostikin) yli 70 pisteen kauteen ja onhan se vieläkin mahdollista.

  Mun veteraaniveto sen sijaan kusee pahemman kerran. Tuli laitettua pelimerkit pariin väärään hevoseen, kun valitsin viisikkoon Jagrin ja Paul Martinin kaltaiset "pistelingot". Varsinkin Paul Martinin täydellinen sulaminen tuli ihan puskista, kun nolla pistettä on kasassa ja edes pelaamaan ei pääse. Taisivat myös Floridassa tietää allekirjoittanutta paremmin Jagrista luopuessaan, miksi Jagr vielä viime kaudella paukutti 46 v***n pistettä. Mutta tässähän tämä veteraani-vedon suola on...
   
 16. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Todellakin mennään. Itse olin suorastaan ylimielisen varma, että tästä tulee helpoimmat rahat kotiin, mutta näin ei käynyt, ei ainakaan näillä näkymin.

  Muutkin vedot ovat tiukilla: Ovechkin voi hyvin yltää vielä 51 maaliin, vaikka tuskin niin tekee. Samoin Hedman voi kokea ihmeparantumisen ja Marchand laittaa vipinää tuohon pelikieltonsa kärsimiseen, jolloin voisivat tulla pelastamaan viisikkovetoni. Niin ja periaatteessa Dallasin pojista ainakin kolmella on vielä mahdollisuuksia yltää 20 maaliin, mutta tämän vedon voittoon uskon kaikkein vähiten.
   
 17. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  Kunhan Laine ei vaan sairastu tai loukkaannu, niin pistemäärän ylitys kuitenkin hoitunee. Mutta mitään 5+ pelin poissaoloa ei oikein kestä tapahtua. Sitten menisi jo tiukille, kun pitäsi paukuttaa piste per peli tahtia. Vaikka tuossa edellisessä viestissä hiukan vitsailinkin asiasta, niin en myöskään usko Laineen kohdalla loppukauden väsähtämiseen, vaikka nuoresta pelaajasta vielä puhutaankin. Viimeiset pari kolme matsia saattaa mennä - joukkueen sijoituksesta toki riippuen - jo pudotuspeleihin valmistautuen, joka saattaa heijastua joukkueen kokoonpanoon tai ainakin peliaikoihin? En ihmettelisi hurjasti, jos Maurice lepuuttaisi Lainetta runkosarjan loppua kohti (olettaen että siihen mahdolisuus on), jotta Laine pääsisi starttaamaan tuoreemmilla jaloilla. Mutta nyt menee jo tukevasti spekuloinnin puolelle.
   
 18. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:
  Starsilta tulee 3 kolmikkoa takaa lujaa, Pensiltä 2. Näkisin että tässä on 7 kolmikkoa kisaamassa voitosta ja kaikilla on ihan yhtä hyvät mahdollisuudet. Tampan iso kaula antoi vähän siimaa ja voi hyvinkin kestää tuon Hedmanin loukin, kunhan se ei vaan veny kauheasti. Mielenkiintoista seurattavaa, ja kyllä varmaan tulee pyörimään sijoitukset vielä kivasti ennen runkkarin loppua.
   
 19. Linnunpelätin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki
  Pahalta näytti viisikkoveto siinä vaiheessa kun Scheifele joutui saikulle, mutta Crosbyn (ja Ristolaisen) herääminen kauden edetessä on pitänyt kuitenkin tilanteen mielenkiintoisena omaltakin osalta. Tällä hetkellä näyttäisi vähän siltä että veto olisi neljän kauppa, vaikka runkosarjaa on vielä sen verran jäljellä että paljon ehtii tapahtua. Toivotaan että pysyy jännittävänä viimeisille kierroksille asti!
   
 20. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Sanon että Boston Bruins voittaa Stanley Cupin. Voit lähteä mukaan vetoon millä tahansa muulla joukkueella, mutta en ota vastaan kun yhden vedon per joukkue. Panos olkoot vaikka 30€. Eli siis Stanley Cup ja veto mitätöityy jos vedon osapuolista kumpikaan ei voita kannua.
   
 21. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Wäsingtön

  Ja kun kerran on paukkunut Ben Blood tyyliin jo onelinerista pelikiellot päälle, niin selkeytetään toiselle riville että Washington Capitals.
   
  Viimeksi muokattu: 30.01.2018 klo 15.11
 22. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Hyvä hyvä roger moore. Uskoisin että tähän halutaan muutomalla muullakin joukkueella lähteä mukaan.
   
 23. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Otetaanko muita mukaan kimppavetoon? Eli useampi tiimi ja voittaja korjaa koko potin?

  @Artturenos : Boston Bruins
  @TylerDG : Washington Capitals

  Panos 30 €
   
 24. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  No en tullut heti ajatelleeksi, mutta kyllähän tuo joukko vedoksi taipuu. Toki silloin sinä joutuisit ottamaan muitakin joukkueita vastaan haasteen kuin Bostonia. Minuunhan tuo ei vaikuttaisi kun olen valmis lyömään Bostonilla ketä vaan vastaan. Kumpi ehdotus nyt keräisi enemmän osallistujia, niin itse olen sen puolella.
   
 25. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Lähdetään Tampa Bayllä mukaan.