Pallokerhon otteet kaukalossa kaudella 2017–2018

  • 334 349
  • 2 836

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Nyt taitaa näkyä tasoero todella pahasti. Meillä kaks ketjua jotka pystyvät peliä tekemään ja sehän ollut ongelma koko kauden.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Voiko joku avata tämän Niemeläinen - Karjalainen -parin ideaa? Kumpikaan ei oikein osaa lukea peliä ja varsinkin Niemeläinen on aivan liian usein hukassa. Huonosti muodostettu pari mielestäni.
Toimi ennen kuin Mirolta vietiin kassit. Nyt kumpikaan ei oikein taklaa.

Karjalainen tuijottaa vihellyksien jälkeen lähinnä jäähän. Puuttuu täysin se tuttu vittumaisuus.
 

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Karjalainen tuijottaa vihellyksien jälkeen lähinnä jäähän. Puuttuu täysin se tuttu vittumaisuus.

Hyvin Miro kolas haatajan, ja yllättäen eräs mukakova hyökkäs heti paikalle.
 

Ralph

Jäsen
Nyt vaan erän alkuun taas 35 sekunnissa maali ja heti henkinen yliote. Perkele Kerho, maalia.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jälleen kerran, vastustajan ei tarvitse itse rakentaa. Lähes kaikki kerholle tehdyt maalit viime viikkoina ovat tulleet luokattomasta puolustusalueen pelistä. Ei saada purettua kiekkoa vaan kun ollaan jo ennestään pelattu pitkävaihto, puretaan viivalle vastustajan lapaan ja uusi puolen minuutin ralli alkaa väsyneille kavereille. Tai sitten kuten tänään, hävitään päädyssä kun ei pystytä liikuttamaan kiekkoa riittävän nopeasti eteenpäin tai tulemalla tilanteen alta itse pois kiekon kanssa. Helppoa on vastustajalla kun kaksi antaa painetta ja kolme pitää viivan kiinni linjassa, niin joku niistä sen kiekon pian saa kun kerhonmies syöttää lapaan.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Hyvin Miro kolas haatajan, ja yllättäen eräs mukakova hyökkäs heti paikalle.
Hauskinta oli, että Turtiainen meni siihen väliin puolustamaan ja Miro koputti vähän olkapäätä ja ilmotti, että ehkä mä pärjään, Turtiainen taisi siinä vaiheessa tajuta että hetkinen, hän on väärässä välissä.
 

Ralph

Jäsen
Keränen pelaa kauden ensimmäistä hyvää peliään. Jos jatkaa näin, niin mainio "vahvistus" loppukaudelle. Vielä kun alkaisi taklaamaankin.

Joo kyllä, Sillanpään ketju tehnyt tänään kaksi ja Palven sekä Paajasen yhteensä nolla. Silti tuo vaikuttaa siltä, että kaksi ketjua hyökkää ja kaksi yrittää selviytyä. Pennasen lanseeraamaa "neljä tasaista hyökkäävää ketjua" ei oikein pure. Toki ei ole purrut missään vaihessa tätä Pennasen aikakautta, aina siellä on ollut ainakin se yksi selvä nelonen.

Paajanen ja Palve vaihtanut paikkoja.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Miten jäi taas sellanen fiilis, että annettiin puoli-ilmasia maaleja omiin. Näitä kotipelejä vaan pitäisi alkaa voittamaan.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Ei tää nyt missään nimessä huono peli ollut, sillä HIFK oli vaan ihan pirun kova. Pisteellä taas Ässiä kiinni, mutta ei toi säälipaikasta taistelu ole vain Ässien ja Kerhon välinen.
 

Ralph

Jäsen
Ei tuollaisen pelin jälkeen kannata työntää päätä pensaaseen, vaikka turpiin tuli. Toki yksi piste on enemmän kuin mitä Ässät sai.

Ensi viikolla KooKoo kerran ja SaiPa kahdesti. Siinä on paikka...
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Vittu että syö, kun olisi ollut enempikin pinnoja tarjolla. Halpoja maaleja jälleen kerran, liian halpoja.
Tuo Paajasen ja Palveen paikan muutos voi olla ihan hyväkin, koska toi "ykkönen" on ottanut aivan liikaa maaleja omiin. Tuulolakin voisi miettiä sitä puolustamista eikä käsien levittelyä, se oli sun mies! Et tehnyt mitään siinä tilanteessa.

No joka ilta pelataan voitosta, on vastassa sitten sarjan kärki tai tulikuuma iso ja paha. Se on helvetin positiivista. Tulee pitkä kevät.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Tämä peli olisi pitänyt niitata kolmannessa erässä, kun HIFK alkoi olemaan kusessa. Vähintäänkin kaksi pistettä olisi pitänyt ottaa.

Syö entistäkin enemmän, kun tietää sataprosenttisella varmuudella, että tämä matsi olisi ollut huomattavasti helpommin voitettavissa, kuin tulevan tiistai-illan via dolorosa Kouvolassa. Siellä nimittän ei sitten tämän illan viihdyttävyydestä tulla näkemään jälkeäkään. Kolme pistettä sieltä pitää ottaa ja se on sitten aivan sama, että miten.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Noniin, peli oli tasainen ja jännä ja hallissa odotetusti hyvä tunnelma. Lopputuloksen voi nähdä kahdella tapaa, joko menetettiin pisteitä tai sitten voitettiin yksi piste. Varsinkin toisessa erässä HIFK tuli juuri sellaisella karvauksella ja paineella päälle, kuten ounastelinkin ja HPK joutui lähinnä heittelemään roikkukiekkoja alueelta pois. Se, että selvittiin vain kahdella takaiskumaalilla oli jo eräänlainen torjuntavoitto varsinkin, kun itse päästiin erän alussa ensin johtoonkin. Kolmannessa erässä joukkue sitten kokosi itsensä ja otti peliä taas haltuunsa ja tasoitti pelin ansaitusti. Toki voidaan jossitella, että sen hallinnan aikana olisi pitänyt tehdä se voittomaalikin, kun paikkoja siihen kerta oli, mutta näin tällä kertaa. Jatkoaika nyt sitten meni tällä kertaa näin päin.

Olen ainakin itse tyytyväinen pisteeseenkin. Saatiin taas Ässiä pisteellä kiinni vaikka toisaalta Ilves ja KooKoo nousivat meidän kanssa tasoihin. Ei muuta kuin hyvällä ilmeellä jatkossakin niin kyllä tämä lopulta vielä meidän eduksi kääntyy.
 

Valistaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onkohan Jaska täysin pelinkuntoinen, kun karttaa koko ajan kontakteja, taklaukset puuttuu ei haasta kiekon kanssa maalia kohti, vaan kaartaa aina kulmaa kohti ja näin ollen laukauksen vetokulma pienenee entisestään. Vähän meni Hifk:n maali pienestä kulmasta sisään, mutta pistekkin oli tänään erittäin tärkeä.
 

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hieno peli vaikka jatkoilla takkiin tulikin. Harmi, kun ne kolmannen erän alun parhaat paikat tuli mm. Niemeläiselle, jonka maalikiintiö varmaan täynnä. Oli muuten hieno rintamahyökkäys.

Huomasi palstavelejt kuinka ifk ekassa maalissa juuri Niemeläisen maila todella pitkään kiinni Åstenin kainalossa blokissa. Aivan selvä jäähynpaikka, mutta olihan niitä varmaan toiseenkin suuntaan. Jäi vaan selvästi hidastuksesta mieleen.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Hyvin pelas Kerho tänään ja jos ton moodin saavat pidettyä loppuun asti ni kyllä te vielä sääleihin nousette! Viihdyttävä peli kaikin puolin ja yleisölle iso peukku!
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
No HIFK on kovassa lyönnissä ja muutenkin ollut viime aikoina mörkö meille, eli piste ihan hyvin. Iso plussa siitä, että tänään pisteet teki meidän paska jaosto. Jos sieltäkin voidaan odottaa edes joskus pisteitä niin kova juttu. Vielä kun puolustuspää kiinni, niin meitä ei pysäytä kukaan.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Huomasi palstavelejt kuinka ifk ekassa maalissa juuri Niemeläisen maila todella pitkään kiinni Åstenin kainalossa blokissa. Aivan selvä jäähynpaikka, mutta olihan niitä varmaan toiseenkin suuntaan. Jäi vaan selvästi hidastuksesta mieleen.

Huomasin ja tätä näkee kaikissa peleissä ihan älyttömästi, myös Kerhon pelaajien toimesta ja tuo on ällöttävää. Tuossa tilanteessa avautui vielä maalipaikka kun pakki myöhässä, mutta nämä pitäisi saada pois.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Pirun hyvä peli. Kun ohjelmaa katsoo taaksepäin, niin ihan ymmärrettävästi kotijoukkue ei ollut ihan terävimmillään. Silti hieno vääntö pisteille kolmannessa erässä. Nyt huilia ja uutta usvaa putkeen tiistaiksi.

Kyllä tästä kelpaa jatkaa.
 

Avorayska

Jäsen
Viimeiseen 12otteluun 40päästettyä maalia.
Viimeksi alle kaksi maalia omiin 13peliä taaksepäin 6.1. 1-0 voitossa Lukkoo vastaan. Larmin torjunta% vuoden vaihteen jälkee karvan verran yli 90%. Ennen vuodenvaihdetta semmonen 92%.Ja jos miettii et niitä huippukoppejakin on tullu nii kertoo kyllä aika karuu kieltä puolustuksen tasosta.


Jos omat maalihanat menee tukkoon, niin tulee kyllä ihan hiton nopeesti noutaja tässä playoff-paikka taistelussa.
 

Ralph

Jäsen
Vaikka KooKoon puolustus yllättävän tehokkaalta kuulostaa, niin onhan tuo sellainen kalusto, jota vastaan HPK:n pitäisi pystyä pelaamaan omaa hyvää peliään loistavasti. Pelaavassa kuusikossa on sellaiset nimet kuin Peetro Seppälä, Santeri Salmela, Niko Tuhkanen ja Arttu Pelli. Toki Jyri Niemi on tuttu jämäkkä pakki ja Jake Newton monipuolinen erinomainen puolustaja, mutta muut neljä. Tuo pakkikalusto on pakko pystyä laittamaan tiukoille.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Viitaten tuohon mitä @Ralph yllä kertoilee KooKoo:n puolustuksesta niin tänään pitää ne työhaalarit olla päällä heti alusta ja helvetillinen ralli päälle ja jatkuva paine vastustajan päätyyn. Kyllä siellä alkaa virheitä tulemaan ja näistä pitää sitten iskeä. Tosin jos sinne lähdetään vähän lätkyttelemään, kylmät käy ja sitten vasta vituttaakin.

Todennäköisesti erittäin ikävä peli luvassa ja hiuksia saa repiä päästä kun kotijoukkue sumputtaa ja iskee vastaiskuista. Ei saa lähteä siis ylipelaamaan kuitenkaan.
 

Ralph

Jäsen
En näe peliä, mutta osaan lukea tekstitv:tä ja sen perusteella tänään olisi aika ikävä hävitä. Ässät, Ilves ja Pelicans voittamassa kaikki, joten hyvä olisi ottaa itsekin ne pisteet.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kerholla oli hyvää mylläkkää, pari huolimatonta jäähyä ja omassa päässä muutama ikävä pyöritys. Hyvin päästiin paineistamaan. Lisää vaan putkiä hyökkäyksiä niin kyllä tästä hyvä tulee. Huolellisuutta vaan ja vetoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös