Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Pallokerhon otteet kaukalossa kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'HPK' , aloittajana Ralph, 07.09.2017 klo 15.41.

 1. Ralph Jäsen

  Tylsästi samanlainen otsikko kuin viime kausilla, mutta olen tylsä ihminen. Huomenna alkaa ja huomisesta lähtien voidaan haukkua sekä kehua kauden 2017-18 HPK:ta todella.

  Heti sopiva testi, kun peräkkäisinä päivinä vastassa Kärpät. Paljon muuttunut oululaisjoukkue on rankattu hyvin samoille sijoille kuin HPK.
   
 2. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Millaisia ylivoimaviisikoita Kerho on käyttänyt? Vaikuttaako jokin viisikko jo vakiintuneelta ainakin tähän alkukauteen?
   
 3. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Lainaus:
  Yksi mikä on tainnut olla jonkin verran niin on seuraava.
  Turunen-Paajanen-Backman
  Lindgren-Lehtivuori
   
 4. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Jos tämä pitää, niin toisessa on viivassa varmasti Porseland. Hyökkääjinä neljä osastosta Palve, Lehtonen, Lahti, Vesalainen, Kainulainen, Keränen, Innala...
   
 5. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Ilvestä vastaan pelatussa kotipelissä ainakin käytettiin myös Porselandia ja Lindgreniä ylivoimaparina, kun pisti hyvin silmään koko ruotsalaistrio ylivoimalla. Eiköhän se Nikkiläkin sinne ylivoimalle ilmesty ainakin ajoittain, mutta muuten komppausta edellisiin viesteihin.

  Takuuvarmat kuusi yv-pelaajaa pitäisi olla kyllä nuo Turunen, Backman, Paajanen, sekä Lehtivuori, Porseland ja Lindgren, jos kysymys ehkä liittyi liigapörssiin tai muuhun vedonlyöntiin.
   
 6. Jinsui Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Näiden jälkeen varmimmin yv-vastuuta saanevat alkuun Leino ja Palve. Toivottavasti myös Kainulainen saa näyttöpaikan.
   
 7. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Kiitos @Santsu @Ralph ja @mailanmittaaja

  Kyllä, lähinnä Liigapörssiä varten kyselin, mutta kyllä kiinnostaa noin muutenkin, kun ei sieltä varsinkaan hyökkääjistä paista erityisesti kukaan ylivoimaisesti esiin minun silmään. Erityisesti kiinnostaa, miten nuoret Lindgren, Kainulainen, Vesalainen, Innala yms. pääsevät ylivoimalle ja ylipäätään pelaamaan.
   
 8. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Kerho osallistuu peliin, mutta ei mitään muuta. Aika selkeästi vie Kärpät alku minuutit. Kerho on laidoissa ja ei saa mitään aikaan, kun Kärpät hallitsee keskikaistaa. Ei muuta kuin parempaa.
   
 9. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Kyllä sinne sentterikaupoille kannattaisi kohta lähteä. Ja nopeasti. Ei nyt tule oikein mitään kiekon ylösviennistä, pelinteosta eikä yv:stä.

  Tämä siis otannalla ekasta kympistä, jonka aikana Kerho on ollut täysi vastaantulija.

  E: Ja Lahdelta aivan huikea yksilösuoritus saman tien. Olipa aidosti ilahduttava maali!
   
  Viimeksi muokattu: 08.09.2017 klo 19.01
 10. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Saatana kun tuli isokokoista poikaa sisään, kun ei maalinedessä pärjätty. Eipä silti siellä maalinedessä olla vieläkään. Lahen Jaska kun kerran näytti kun mennään suoraviivaisesti. Sitä tarvitaan lisää ja olis kiva nähdä oranssia siellä maalinkin edessä.
   
 11. HMenthal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Kärpät ovat olleet todella paljon valmiimpia pelaamaan ja pelikin on ollut niillä valmiimpaa. Kerho on ollut täysin telineissä ja välissä koko ajan liukkaasti liikuvien näätien välissä. Tasapaksua on ollut, kukaan ei ole oikein erottunut mitenkään kerholaisista. Kerhon kuviot ei toimi mitenkään, koko ajan tuntuu olevan kerholainen 1 vs. 2 -tilanteessa, tai liukkaammat näädät voittavat kaksinkamppailut. Larmi nyt ehkä parilla torjunnalla erottunut kenttäpelaajista. En kuitenkaan vielä lähtisi Crosbyä ostamaan, kun saisivat nyt ensin muuten tota peliä kuntoon. Pendo vs. Manner menee tässä vaiheessa selkeästi Mannerille.
   
 12. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Juu kukaan ei erottunut millään lailla. Oikein mitään suorituksiakaan ollut. Selviytymistä ollut. Tarvisis saatana saada penkin taakse joku joka huutaa vittuperkelettä, kun ei ole ihan eka kerta kun pojat on tullut vähän läpsytteleen.
   
 13. T70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  **** Tahko ****
  Aneemista paskaa sanoisi joku. Lahden maali todella tärkeä itseluottamuksen säilymiseksi. Nikkilä ei vaan riitä.
   
 14. Rinksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Syöttöjen laatu luokkaa ripulipaska, eikä pelin rakennekaan sen parempi ole. Jatkuvasti tuo toppaa ekaan peliä avaavaan syöttöön jo. Turha sitä on sitten isommin hyökkäyspäässä mitään odotellakaan, no tuollainen Lahden yksilösuoritus on se poikkeus joka vahvistaa säännön.

  Saas nähdä mennäänkö sapluunan mukaan ja peli alkaa parantua pikkuhiljaa. Larmi ottanut muutaman tärkeän tojunnan.
   
 15. stunt cock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, HPK
  Eipä ole yleisöä hirveämmin ilmaantunut paikalle. Jos peli näyttää tältä, tuskin jatkossakaan nähdään mitään yleisöryhtäystä.
   
 16. Aamuetana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Todella luokatonta peliä Kerholta koko ensimmäinen erä. Jotain todella radikaalia pitäisi tapahtua että tässä pelissä taisteltaisiin pisteistä.

  Vituttaa aika lailla kun on pitkään odottanut kauden alkua ja sitten se on tuollaista paskaa.
   
 17. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Ei mitään uutta, että Kerho aloittaa tahmeasti. Lahti teki sen, mitä Lahdelta odotetaan, eli sinne ainoa positiivinen merkintä ekasta erästä. Sitten aletaan parantaa koko porukalla, eiks vaan äijät?
   
 18. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, oranssi ja jellona.
  Mitäs mitäs, peli ekan erän jälkeen 1-1 ja täällä ollaan jo viiltelemässä ranteita.
  Mitähän helvettiä te oikein odotitte? Ei kai noi 9 NHL varausta yms. hehkutukset ole oikeasti noussut porukalla noin pahasti hattuun?
  Tänä vuonna taistellaan paikasta sääleissä, kaikki sen yläpuolelle on jo melkonen saavutus. Johtoporras on valinnut tämän linjan ja siinä ei mitään vikaa ole, kyllä nyt kannattaa jokaisen vähän ruuvata niitä odotusarvoja alaspäin. Nuori joukkue kyseessä, ei siellä ole valmiita tekijöitä kuin ihan kourallinen.
   
 19. Rinksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Eiköhän tämä tästä parane. Johan näihin todella tahmeisiin ottelun alkuihin on tottua saanut, mutta tässä nyt olisi Pendolle oikein kunnon peiliinkatsomisen paikka. Ei sitä sovi pelillisesti hävitä näitä ekoja eriä jatkuvasti pystyyn näin.
   
 20. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Tätä ihmettelin kanssa; miksei avausmatsiin laitettu ihan markkinointitempauksena esim. "kaikki istumapaikkaliput 10 e" -tyyppistä tarjousta, jolla olisi voinut saada alarivitkin täyteen vielä siinä vaiheessa, kun on huomattu, että ennakkomyynnin perusteella halliin ei todennäköisesti tule edes 4000 katsojaa. Täysi tupa heti sarja-avauksessa olisi jo symbolisesti sen verran kova juttu, että siihen kannattaisi mielestäni panostaa - vaikka "keinotekoisesti".

  Kenttätapahtumien aneemisuus - ja jopa pelokkuus - yhdistettynä "puolityhjään" A-katsomoon oli sen sijaan jokseenkin karu kombinaatio.
   
 21. Aamuetana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Niin, minä ainakin olen ollut koka ajan sitä mieltä, että säälipaikka on realistinen tavoite, enkä ymmärrä yhtään näitä top 5 rankkauksia. Siltikin, peli on aivan kauhean näköistä oli tilanne mitä tahansa.
   
 22. Ralph Jäsen

  Eihän kausi vielä ole ohi, mutta kai silti saa sanoa, että eka erä oli huono. En tiedä miten muuten kuvailisi. Pelokas? Jännittynyt? Arka?
   
 23. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Jep, olen täysin samaa mieltä, ja olen hämmästellyt koko harjoituskauden ajan palstaväen ja toimittajien juttuja Kerhon sijoittumisesta kuuden sakkiin; kymmeneskin sija olisi mielestäni hieno ja hyvä suoritus rosterilla, joka on yksi Liigan nuorimmista ja kokemattomimmista, ja josta puuttuvat kokonaan kärkisentterit.

  Kerhon peli on todella ollut tänään aivan kauheaa, mutta luotto joukkueeseen on silti kova, kiitos Pennasen. Kannattaa myös muistaa, että runkosarjaa on vielä jokunen minuutti (n. 3 570) jäljellä, joten kaikki on mahdollista. Ei siis panikoida.

  E: Mutta se yv. Se yv...
   
  Viimeksi muokattu: 08.09.2017 klo 19.57
 24. Ralph Jäsen

  Toinen erä kokonaisuutena paljon parempaa. Mutta ylivoima ja viimeistely yleisestikin... samaa kuin viime kaudella. Heikkoa.
   
 25. Anthero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Symp. Jukurit
  Se on jännä miten pelaajat vaihtuu, valmennus vaihtuu, toimiston väki vaihtuu. Mutta yksi asia pysyy: se on Kerhon ylivoiman laatu.