Pallokerhon otteet kaukalossa kaudella 2016–2017

  • 246 379
  • 2 325

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
On totta, että Vesalainen on ikäänsä nähden pelannut hyvin, mutta HPK ei ole tästä kuitenkaan mitenkään hyötynyt. Olisihan se hauskaa peluuttaa Niko Kapasen kymmenvuotiasta poikaa ja kehua, kun saa kerran ottelussa syötön omille, mutta ei Kerho siitäkään hyötyisi hirveästi pelillisesti.

Jännästi tämä pelimies jakaa mielipiteitä. Itselleni Vesalainen on tuonut peliin sellaisen "alati vaarallinen" -elementin, jota ei jengissä ole juuri tällä kaudella näkynyt. Jaskan väläyttelyiden lisäksi. Minulle näyttävä pelaaja ja aina kun jäällä, voi odottaa että jotain nättiä on tulossa ja yleensä tuleekin. Toivoisin näkeväni loppukaudenkin kerhossa.
 

Ralph

Jäsen
ei ole syytä ajatellakaan heittävänsä muita bussin alle.
Pelaaja tekee kahdeksassa ottelussa 17 minuutin peliajalla 0+0 ja kun minun mielestäni hän ansaitsee pienemmän roolin, se on bussin alle heittämistä.

Sitten täällä vaan haukutaan kilpaa Petteri Nikkilää ja Joni Tuulolaa. Kun he antavat huonon avauksen, heidän kuuluu mennä Mestikseen ja "eivät ole voittavia pelaajia". Vesalainen hukkaa kiekon, niin puolustellaan poikaa ja haukutaan kritisoijat.
 
Viimeksi muokattu:

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos ei tule tulosta, niin on syytä hakea vauhtia alempaa ja antaa muiden kokeilla isommassa tontissa.

Melkein 100 minuuttia ylivoimaa pitkin kautta. Selvästi eniten koko joukosta. Tehot 1+2. Pitäisikö Sakari Manninen siis siirtää pois ylivoimasta ja antaa muiden kokeilla välillä?

Tämä tehottomuus kulkee läpi koko Kerhon porukan tällä hetkellä. Turha sitä on yhden kaverin päälle kaataa. Joka kuitenkin on pelannut ihan hyvin ja yritteliäästi. Se on valmennusjohtoa myöden kaikkien vastuulla pistää ko. homma kuntoon ja ei tuo homma mihinkään mene heittämällä Vesalainen bussin alle.
 

Ralph

Jäsen
Melkein 100 minuuttia ylivoimaa pitkin kautta. Selvästi eniten koko joukosta. Tehot 1+2. Pitäisikö Sakari Manninen siis siirtää pois ylivoimasta ja antaa muiden kokeilla välillä?
Ei taida riittää pelaajat kokoonpanossa, jos jokainen pitäisi tiputtaa ylivoimasta pois. Itse tiputtaisin ennemmin 0+0-Vesalaisen tai Somervuoren pois ylivoimasta kuin Mannisen.

ei tuo homma mihinkään mene heittämällä Vesalainen bussin alle.
Ja taas "bussin alle heittäminen" mainittu. Kaverilla on 134 peliminuuttia ja tehot 0+0, mutta hänen kritisoiminen on bussin alle heittämistä. Nikkilää ja Tuulolaa saa haukkua vaikka kuinka paljon, koska eivät ole superjunnuihquleijonia vaan jotain tylsiä hämeenlinnalaispoikia.

Minun mielestäni 134 peliminuutissa 0+0 on liian vähän, sinun mielestäsi ilmeisesti ei. Se on ero, mutta älä silti jaksa jauhaa "bussin alle heittämisestä", jos meillä on mielipidero jostain pelaajasta. Minä tykkään enemmän siitä, että HPK voittaa kuin siitä, että joku superjunnuykköskiekanvarausleijona saa paljon peliaikaa.

Kuten mainittua, jos joku kolmekymppinen Mestis-jannu pelaisi tuolla Vesalaisen paikalla noilla näytöillä, niin hänet olisi "heitetty bussin alle" Nikkilän, Tuulolan ja Turtiaisen kaveriksi jo aikoja sitten.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei taida riittää pelaajat kokoonpanossa, jos jokainen pitäisi tiputtaa ylivoimasta pois. Itse tiputtaisin ennemmin 0+0-Vesalaisen tai Somervuoren pois ylivoimasta kuin Mannisen.

Eikun kysymys on siitä, että tiputtaisitko tehottoman pelaajan "vastuuminuuteilta" vain siitä syystä, että hän on nyt tehoton. Eli ei synny maaleja. Vaikka muuten kentällä nähdyn perusteella sinne kuuluisikin. Mikäs haastattelu se nyt olikaan, jossa Pendo tokaisi Vesalaisen luoneen 6 maalipaikkaa. Eli kysymys ei ole siitä, etteikö Vesalainen pääsisi maalipaikoille tai loisi niitä itse. Kysymys on vain ja ainoastaan tehottomuudesta.

Ja aivan, kukaan Kerholainen Paukkua lukuunottamatta ei pelaisi näitä minuutteja, jos kaikki tehottomat heivattaisiin nyt ulos vastuuminuuteilta. Niin, että sikäli Vesalaisen heitto jollekin 7 minuutin peliajalle, nimenomaan juuri hänen siirtämisensä pois noilta isoilta minuuteilta olisi sitä nk. bussin alle heittämistä. Esimerkin tekemistä. Miksi ei saman tien Sakari Manninen, kun ei vaan osu tolppien väliin hänkään?

Nikkilää ja Tuulolaa saa haukkua vaikka kuinka paljon, koska eivät ole superjunnuihquleijonia vaan jotain tylsiä hämeenlinnalaispoikia.

Eikös Tuulolaa keritty puolestaan kehumaan tuossa hiljattain. Ainakin allekirjoittanut kirjotti, että on parantanut selvästi menoaan. Ja sitä paitsi Tuulolahan on nk. "superjunnuihquleijona", olihan hän Juolevin pakkiparina ykköspakkiparissa kun nuoret leijonat voitti mm-kultaa.
 
Viimeksi muokattu:

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Huuhkajat
Tuulolaa on mielestäni kehuttu, päinvastoin kuin Ralph väität, nyt kun sille on ollut aihetta. Eilenkin toiseen maalin johtaneessa tilanteessa esimerkillinen suoritus Jonilta. Myös mussukkasi Nikkilä on saanut hyvin vähän paskaa niskaansa, nyt kun ei ole sitä ansainnut.

Vesalainen on näyttävä pelaaja, joka on saanut paljon tilanteita aikaan omalla pelaamisellaan. Eilen maali roikkui kolmannessa erässä jo ilmassa, mutta viime hetkellä Viitaluoma löi mailan katki Vesalaiselta. En pahoittaisi mieltäni jatkosopimuksesta, sillä ei Vesalainen edes vie kenenkään oman junnun peliaikaa ja on oikeasti alati vaarallinen. Tietty joku valmis pelimies luokkaa Hagman kelpaisi ykköseen, mutta tämäkin kelpaa.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Käyt Ralph yhdenmiehensotaa,joten ei kannata jauhaa samaa laulua kokoajan. Koko HPK on kroonisessa maalinteko ongelmassa, joka alkoi siitä kun Lehtivuori tyrmättiin. Sen jälkeen ei ole puoleentoista kuukauteen onnistunut mikään eikä kukaan. Se voi olla monen asian summa, yhtenä isona on loukkaantumiset. Mutta kerho myös pelaa erittäin munattomasti pyörien pääosin pelin ulkopuolella. Suorat hyökkäykset ovat täysin poissa eivätkä ole minkäänlainen uhka. Ylivoimapelissä ei ole vetoja tai ne pysähtyvät ensimmäiseen mieheen. Koko touhusta puuttuu munaa ja sitä tappamisen meininkiä. Nättiä kiekottelua ja kulmassa pyörimistä. Jos kerho osaisi edes välttävästi maalin teon, oltaisiin Tapparan ja Kalpan joukossa.

Tästä tullaan yksittäisiin pelaajiin. Niitä, jotka saavat jotain tuosta munattomasti nyhräämisestä poikkeavaa aikaan ei ole monia. Vesalainen on yksi niistä joka saa. Haastaa ja menee maalia kohti. Turunen on sellainen, Lahtikin on. Keränen ja Kapanen on joskus. Muut ovat sitä puukätistä koohotusta tai pikkunäppärää pelin ulkopuolella kikkailua.
 

Ralph

Jäsen
Tuulolaa on mielestäni kehuttu, päinvastoin kuin Ralph väität, nyt kun sille on ollut aihetta.
Kelaa vain tätäkin viestiketjua taaksepäin ja löydät kyllä viestejä, joissa Tuulolaa "on heitetty bussin alle". Toki viime peleistä on kehuttu, mutta nyt en puhunut viime peleistä vaan koko kaudesta. "Ei ole Liiga-tasoa", "menkööt sinne Lukkoon", "ei ole voittava pelaaja" jne.

Tietty joku valmis pelimies luokkaa Hagman kelpaisi ykköseen, mutta tämäkin kelpaa.
Kuinka monta peliä Vesalainen saa vielä vetää kiikareilla, kunnes ei enää kelpaa? 20? 30? No, siihen tuskin saadaan vastausta, että kuinka monta kiikaripeliä ehtisikään vetää, kun Kerho-ura taitaa päättyä torstaina.

Ja sitä paitsi Tuulolahan on nk. "superjunnuihquleijona", olihan hän Juolevin pakkiparina ykköspakkiparissa kun nuoret leijonat voitti mm-kultaa.
Hirväesti ei Tuulolan nimi otsikoissa ole viime aikoina pyörinyt. Toisin kuin Vesalainen, joka on median silmissä jumalolento tässä HPK:n rosterissa.

Miksi ei saman tien Sakari Manninen, kun ei vaan osu tolppien väliin hänkään?
28 ottelussa tehot 5+10 vs. kahdeksassa ottelussa 0+0. Itse pidän Mannisen saavutusta huomattavasti kovempana. Toki alla on kolmen ottelun maaliton ja kahden ottelun syöttöpisteettömien pelien putki, joten ihan viime aikoina ei ole kulkenut niin kovaa. Toki jos olet sitä mieltä, että Manninen kuuluu ennemmin alempiin ketjuihin kuin Vesalainen, niin se on sinun mielipiteesi. En siitä sinua "heitä bussin alle".

Sen jälkeen ei ole puoleentoista kuukauteen onnistunut mikään eikä kukaan.
Näin se on ja siinä tilanteessa yleensä aletaan kierrättää rosteria, jotta löytyisi ne parit, jotka tekevät tulosta. Alkukaudesta kierrätettiin, vaikkei niin tarvetta ollut. Nyt ei kierrätetä, vaikka tarvetta olisi.

Käyt Ralph yhdenmiehensotaa
Osaan lukea sen itsekin. Se on tässä maailmassa hienoa asia, että ihmisillä on erilaisia mielipiteitä.
 
Viimeksi muokattu:

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onhan sitä ketjurulettia nimenomaan maajoukkuetauon jälkeen pyöritetty eikä sekään ollut kenenkään mielestä hyvä. Kerholla on niin ohut rosteri, että kun ne vähäinen kädet jäätyvät tai ollaan telakalla niin lopputulos on tätä kauheaa puristamista missä mikään ja kukaan ei tee mitään oikein.
 

Ralph

Jäsen
Onhan sitä ketjurulettia nimenomaan maajoukkuetauon jälkeen pyöritetty eikä sekään ollut kenenkään mielestä hyvä.
Ulkomuistista kaivelisin tiedon, että Vesalainen Kerhoon tultuaan pelasi kaikki ekat pelit Palven kanssa, kunnes tämän loukkaannuttua rinnalle tuli Manninen. Eli jokaisessa pelissä rinnalla on ollut hyvä kiekollinen peliätekevä sentteri. Mielestäni Vesalaisen nuoruuden tuoman yli-innostuksen vuoksi hän on syönyt kiekollista vastuuta sekä Palvelta että Manniselta. Heitän sellaisen villin näkemyksen, että Vesalaiselle olisi voinut paremmin sopia suoraviivaisempi sentterityyppi kuten Paajanen.

Heittäkään minut vain seuraavaana Nikkilän, Tuulolan ja Turtiaisen kaveriksi bussin alle, mutta näin minä vain näen Vesalaisen ajan HPK:ssa. Annettuun rooliin ja vastuusen nähden ei riittävän tasokasta jääkiekkoa.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
28 ottelussa tehot 5+10 vs. kahdeksassa ottelussa 0+0. Itse pidän Mannisen saavutusta huomattavasti kovempana. Toki alla on kolmen ottelun maaliton ja kahden ottelun syöttöpisteettömien pelien putki, joten ihan viime aikoina ei ole kulkenut niin kovaa. Toki jos olet sitä mieltä, että Manninen kuuluu ennemmin alempiin ketjuihin kuin Vesalainen, niin se on sinun mielipiteesi. En siitä sinua "heitä bussin alle".

En puhunut alemmista ketjuista, vaan siirrosta pois ylivoimasta. Kaveri on pelannut selvästi eniten YV:tä, tulos on todella laihaa. Suhosella on pinna enemmän YV:llä. Kaadetaanko siis koko YV:n tehottomuus Mannisen niskaan ja heivataan helvettiin YV:ltä vai todetaanko, että ei nyt kollektiivisesti suju.

Vielä kerran, niin kuin niin moni muukin on todennut, Vesalainen on niitä harvoja Kerholaisia tällä hetkellä, joka on jatkuvasti vaarallinen, juonikas. Pystyy luomaan maalipaikkoja ja on hänellä montakin vaarallista paikkaa ollut itselläänkin. Tässä ei mennä missään Nuori Suomi-hengessä, vaan toivotaan kaverille jatkoja juuri siksi, että ko. pelaajatyyppiä Kerhon rosteri huutaa.
 

Ralph

Jäsen
Vesalainen on niitä harvoja Kerholaisia tällä hetkellä, joka on jatkuvasti vaaarallinen, juonikas. Pystyy luomaan maalipaikkoja ja on hänellä montakin vaarallista paikkaa ollut itselläänkin.
Hän on myös pitänyt turhan kauan kiekkoa itsellään, eikä ole pystynyt luomaan ketjukavereille juurikaan kunnon tilanteita. Tuota samaa juonikkuutta ja vaarallisuutta hän pystyisi esittämään myös Paajasen rinnalla. Nyt hän on syönyt kiekollisuutta Palvelta ja Manniselta, jotka muuten ovat ehtineet luomaan aika monta tilannetta Vesalaiselle.

Vesalainen pystyy pelaamaan nykyistä peliään Paajasenkin rinnalla. Manninen tai Palve eivät pysty pelaamaan omaa parasta peliään Vesalaisen rinnalla.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Sitten täällä vaan haukutaan kilpaa Petteri Nikkilää ja Joni Tuulolaa. Kun he antavat huonon avauksen, heidän kuuluu mennä Mestikseen ja "eivät ole voittavia pelaajia". Vesalainen hukkaa kiekon, niin puolustellaan poikaa ja haukutaan kritisoijat.

Ensinnäkin jos puolustaja hukkaa kiekon, niin SE ON AIVAN ERI ASIA, kuin jos hyökkääjä hukkaa kiekon. Huonosti pelaava pakki näkyy tulostaululla.

Kelaa vain tätäkin viestiketjua taaksepäin ja löydät kyllä viestejä, joissa Tuulolaa "on heitetty bussin alle".

Jep. Ollaan haukuttu. Olen itsekin haukkunut. En nyt tiedä voiko ihan sanoa, että ollaan heitetty bussin alle, tosin pahasti ollaan sanottu. Mutta Joni teki sellaisia virheitä, joka kostautui koko jengin pelissä. Mielestäni kritiikkiä sai aiheesta, tosin netissä varmasti kritiikki on aina liian voimakasta.

Omasta mielestäni Vesalaisen syyttäminen on todellakin sitä bussin alle heittämistä. Kuinkas se Palve ennen loukkaantumista? Entäs Lahti? Suurin osa tuolla on yhtä tehottomia. Jos pelejä katsoo, niin Vesalainen saa jotain aikaiseksi, TOKI hukkaa kiekkojakin, mutta pitää kiekkoa ja suojaa parhaiten. Vesalainen on ollut maalintekopaikoilla selvästi eniten Kerhosta ja poika on sinne ihan itsensä pelannut. Poika on tuonut selvästi jotain lisää tuonne. Tää tehottomuus on vain niin käsittämätöntä. Ihan yhtä hyvin Vesalaisella olisi ollut vähintään 4 maalia. Aika montaa miestä syytän ennen Vesalaista ja tää ei oo sen takia että olisi ihqsuperjunnu vaan poika on vain lainalla.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hän on myös pitänyt turhan kauan kiekkoa itsellään, eikä ole pystynyt luomaan ketjukavereille juurikaan kunnon tilanteita. Tuota samaa juonikkuutta ja vaarallisuutta hän pystyisi esittämään myös Paajasen rinnalla. Nyt hän on syönyt kiekollisuutta Palvelta ja Manniselta, jotka muuten ovat ehtineet luomaan aika monta tilannetta Vesalaiselle.

No ok, nyt sitten puhutaan siitä, että kannattaisiko kenties pistää hemmo tällaisen duunarimman ja suoraviivaisemman kaverin kanssa. Ja, joo, samaa mieltä. Vesalainen on kaveri, joka tykkää pitää kiekkoa ja on sellainen "itsekäs". Niinhän aika moni tämän tason talentti on. Ei välttämättä ole ehkä parhaimmillaan Kerhon muiden "itsekkäiden" pelaajien kanssa. Voisi toki toimiakin Paajasen kanssa.

Mutta kun se sinun alkuperäinen argumenttisi oli, että katsomoon tai viiden minuutin peliajoille. Koska 0+0. Viis siitä, mitä kentällä on nähty.

Sinulla ja monella muulla on täysin eri näkemys Vesalaisesta pelaajana näköjään.
 

Ralph

Jäsen
Ensinnäkin jos puolustaja hukkaa kiekon, niin SE ON AIVAN ERI ASIA, kuin jos hyökkääjä hukkaa kiekon. Huonosti pelaava pakki näkyy tulostaululla.
Myöskin kärkiketjuissa 0+0-tehoilla pelaava pelaaja näkyy tulostaululla. Jos pelaaja saa paljon vastuuta, mutta ei saa kiekkoa sisään, se näkyy usein negatiivisessa mielessä joukkueen maalisarakkeessa.

Toki ei ole ihan helppo verrata eri pelipaikan pelaajia. Jos maalivahti tekee virheen, se on käytännössä aina maali. Jos puolustaja tekee virheen, on vastustajan maali lähellä. Jos hyökkääjä tekee virheen, oma joukkue ei tee maalia.

Tuosta lainauksesta voisi saada käsityksen, että puolustaja ei saa tehdä koskaan virhettä, mutta hyökkääjä saa tehdä, koska se ei pääty vastustajan maaliin. Ellei sitten tee sitä virhettä alimpana pelaajana tai omalla alueella.

Omasta mielestäni Vesalaisen syyttäminen on todellakin sitä bussin alle heittämistä.
"Pelaaja tekee kahdeksassa ottelussa 17 minuutin peliajalla 0+0 ja kun minun mielestäni hän ansaitsee pienemmän roolin, se on bussin alle heittämistä."

Pelaaja A on pelintekijä, pelaaja B maalintekijä. Pelaaja A tarjoilee pelaajalle B kymmenen avopaikkaa yhdessä ottelussa. Pelaaja B laukoo jokaisesta ohi. Kummallakin on pelin jälkeen tehot 0+0. Kumpi on isompi syyllinen näihin 0+0-tehoihin. Se, joka tilanteet kaverille luo vai se, joka ne tilanteet hukkaa?

Jos viime keskiviikkona Cornet olisi ylivoimalla Mannisen tarjoilusta laittanut kiekon ohi maalin, ei olisi Manninen saanut syöttöpistettä vaan olisi ollut tehoton, vaikkei se olisikaan ollut hänen vikansa. Jos Vesalainen olisi niistä Palven tarjoilemista paikoista laittanut kiekkoa maaliin, voisi Vesalaisella olla näissä kahdeksassa pelissä tehot 5+0 ja Palvella 0+5. Jos Palve olisi Vesalaisen tarjoilemista paikoista laittanut kiekkoa maaliin, voisi nuo tehot olla toisinpäin. Mutta tarjoiliko Vesalainen niitä Palvelle? Ei ollut Palvekaan parhaimmillaan todellakaan noissa peleissä, mutta siihen yksi syy oli se, että hänen rinnallaan pelasi pelaaja, joka ei siihen sovi. Samalla tavalla Vesalainen on nyt pelannut kaikki kahdeksan peliä sellaisen sentterin rinnalla, joka ei siihen sovi.

Aika montaa miestä syytän ennen Vesalaista ja tää ei oo sen takia että olisi ihqsuperjunnu vaan poika on vain lainalla.
Niin, pelaaja on vain lainalla. Miksi pelaajaa, joka on vain lainalla, pitää väkisin peluuttaa liian isossa roolissa? Jos hän nyt vikassa pelissä saa maalihanat auki, niin HPK hyötyy siitä yhden ottelun verran ja Frölunda koko kevään verran.

En Vesalaisen tehottomuudesta valittanut ekan pelin jälkeen, koska kukaan ei tee aina maaleja. En toisen pelin jälkeen, en kolmannen. En edes neljännen tai viidennen, saati kuudennen tai seitsemännen. Mutta kahdeksannen kiikaripelin jälkeen totean, että liian kauan on HPK joutunut odottamaan Vesalaisen käynnistymistä.

Mutta kun se sinun alkuperäinen argumenttisi oli, että katsomoon tai viiden minuutin peliajoille. Koska 0+0. Viis siitä, mitä kentällä on nähty.

Kuten aiemmin kirjoitin, niin se viiden minuutin peliaika oli liioiteltu heitto. Pahoittelut siitä. Alkuperäinen argumenttini oli, että Vesalainen on saanut mielestäni tarpeeksi kauan jo kokeilla isossa roolissa ilman tehoja, joten olisi hyvä siirtää hänet hieman pienempään vastuuseen.

Toki nyt on jäljellä enää se yksi peli, mutta on siinäkin arvokkaita pisteitä tarjolla.
 

Ralph

Jäsen
Kuinka kauan se Sakari Manninen saa pelata sitä ylivoimaa, ennen kuin haluat hänet pois?
Riippuu siitä, kauanko tehottomammat saa kokeilla vielä ylivoimaa. Manninen ei ole ensimmäinen pelaaja sieltä putoamassa. Jos ensin tiputetaan Vesalainen, Somervuori, Keränen, Cornet ja Paajanen vuorotellen pois, eikä ylivoima siltikään toimi, niin Manninen voisi olla seuraavaksi vuorossa.

"Pelaaja A on pelintekijä, pelaaja B maalintekijä. Pelaaja A tarjoilee pelaajalle B kymmenen avopaikkaa yhdessä ottelussa. Pelaaja B laukoo jokaisesta ohi. Kummallakin on pelin jälkeen tehot 0+0. Kumpi on isompi syyllinen näihin 0+0-tehoihin. Se, joka tilanteet kaverille luo vai se, joka ne tilanteet hukkaa?"
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
"Pelaaja A on pelintekijä, pelaaja B maalintekijä. Pelaaja A tarjoilee pelaajalle B kymmenen avopaikkaa yhdessä ottelussa. Pelaaja B laukoo jokaisesta ohi. Kummallakin on pelin jälkeen tehot 0+0. Kumpi on isompi syyllinen näihin 0+0-tehoihin. Se, joka tilanteet kaverille luo vai se, joka ne tilanteet hukkaa?"

Ja kuinkas monta kertaa se Manninen onkaan taas pistänyt vaikkapa Palven syötön pleksien kautta alueelta ulos/molarin syliin jne.

Kuten aiemmin kirjoitin, niin se viiden minuutin peliaika oli liioiteltu heitto. Pahoittelut siitä. Alkuperäinen argumenttini oli, että Vesalainen on saanut mielestäni tarpeeksi kauan jo kokeilla isossa roolissa ilman tehoja, joten olisi hyvä siirtää hänet hieman pienempään vastuuseen.

Toki nyt on jäljellä enää se yksi peli, mutta on siinäkin arvokkaita pisteitä tarjolla.

No kannattaisiko aloittaa sitten vähän diplomaattisemmin.

Itse toivon, että ei olisi viimeinen peli Kerhossa. Tuolla tyylillä kun niitä tehoja alkaa oikeasti tulemaan ennemmin tai myöhemmin.
 

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sakari Manninen on kyllä tällä hetkellä suurin alisuorittaja niin pisteiden kun yleisen pelintekemisen suhteen. Kaiken lisäksi näyttää siltä että liikekin on todella huonoa.
 

Ralph

Jäsen
No kannattaisiko aloittaa sitten vähän diplomaattisemmin.
Pahoitteluni.

EDIT: Eiköhän mielipiteeni ole jo tullut selväksi. En keksi uutta sanottavaa. Veikkaan, että huomenna nyt itsenäisyyspäivää viettävät innostuvat kommentoimaan minulle, mutta kerron jo nyt, ettei ole huomiseksi mitään uutta kerrottavaa mielipiteeni jatkoksi.

EDIT: Ja minä siis haluaisin, että Vesalainen jatkaisi, koska hyökkääjää tarvitaan. Haluaisin, että Vesalainen pelaisi hyvin ja tekisi maaleja. Mutta tällä hetkellä nykyisillä vireellä en haluaisi nähdä häntä yli 15 minuutin peliajalla kakkosketjussa Mannisen rinnalla.
 
Viimeksi muokattu:

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pahoitteluni.

OK.

Ja lisätään vielä, että minuakin vituttaa Kerhon tehottomuus. Joukkue yrittää, pelityyli on näyttävä. Mutta aivan saatanan tehoton. Peli on pakko saada pois kulmista, kohti maalia. Ja juuri nyt en halua, että asiaa kaadetaan yhdenkään pelaajan tai valmennuksen syliin. Ja en todellakaan halua syyllistää tästä Mannista, vaikka esimerkiksi argumenttini takana nyt joutuikin.

Ko. ongelma, tehottomuus maalipaikoissa ja yleensä oikein kunnon suoriin maalipaikkoihin pääsy, on ihan kaikkien Kerhon pelaajien ja valmentajien. Kaikkien yhdessä on syytä katsoa peiliin ja alkaa korjaamaan ko. ongelmaa. Peruspeli tuottaa, johan sen corsitkin osoittaa, mutta kun tämä ei ole kaikki kaikessa. On myös se laadukkuus. Ihan ilman syytäkään, pelkästään onnettaren varassa ei Kerhon tehokkuus ole.

Ja Vesalaisen näen minäkin yhtenä pelaajista, jotka ovat poikenneet tuosta näpperyksen ja näennäishallinnan kulttuurista ja tuoneet sitä oikeisiin maalinpaikkoihin menemisen kulttuuria tialle. Lahti lisäksi se kaikista paras esimerkki tietysti.

En usko, että junnukisojen jälkeen jatkaa, mutta toivon sitä kuitenkin. Tällä kaudella tuntuu siltä, että asiat toteutuvat. Olihan se Porsekin vain heitto silloin syksyllä.....
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Pelaaja tekee kahdeksassa ottelussa 17 minuutin peliajalla 0+0 ja kun minun mielestäni hän ansaitsee pienemmän roolin, se on bussin alle heittämistä.

Sitten täällä vaan haukutaan kilpaa Petteri Nikkilää ja Joni Tuulolaa. Kun he antavat huonon avauksen, heidän kuuluu mennä Mestikseen ja "eivät ole voittavia pelaajia". Vesalainen hukkaa kiekon, niin puolustellaan poikaa ja haukutaan kritisoijat.

Jos niihin kahdeksaan peliin luo omalla tekemisellään 10 A-luokan maalipaikkaa, niin ei se huonosti ole. Samaan aikaan siellä hiihtelee muuan Eero, joka säkäsuupaisua lukuunottamatta ei saa aikaan hevonvittua, niin ei se Vesalainen sieltä voi olla ensinnä lähdössä. Tiedän, että olet samaa mieltä Somervuoresta, mutta kun ei ole miehiä, niin ei ole miehiä. Jos Eero olisi poppareilla, niin ei siinä mitään, voitaisiin keskustella uudelleen, mutta ennen sitä, yhden pelin takia, keskustelu on mielestäni turhaa.

Ja mitä Nikkilään ja Tuulolaaan tulee, niin Nikkilää olen ennemmin kehunut kuin haukkunut koko kauden, koska pelinsä on ollut oikein mallikasta koko kauden, surkuhupaisia onetimereita lukuunottamatta. Avojään pommit on karsiutuneet käytännössä minimiin, mutta ei siitäkään osaa olla pahoillaan kun peli muuten kulkee. Tuulolaa taas olen haukkunut koko alkukauden ihan vain siitä syystä, että suorittaminen oli huonoa. Aina väärät ratkaisut. Viimeisimmät pelit ovat olleet huomattavaa parannusta, mutten ole viitsinyt vielä kehua, etten jinxaa.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Aah ihanaa, pitkästä aikaa kunnon tekstiteeveeskouttausta. Mulla on siihen kaksi sanaa: rahaa pankkiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös