Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Palautteet ja bugit palstasta

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Ylläpito, 09.09.2014 klo 10.16.

 1. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Hyvä niin.

  Piti nostaa tuo esille ihan vain, koska viimeinen lauseesi pitää sisällään omat ajatukseni.
   
 2. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  No nyt en saa enää toistettua tuota ongelmaa. Toimii kuten ennenkin.
   
 3. Ylläpito Administrator

  Keskustelupalsta oli alhaalla odottamattoman palvelinongelman takia n. klo 14.00-15.15. Kaiken pitäisi toimia taas normaalisti.

  -Jussi
   
 4. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  Tehtiinkö palstalle jotain merkittävää päivitystä viime viikolla - oletettavasti keskiviikkona tai torstaina?

  Vika/ominaisuus alkoi viime tammikuussa:

  Lainaus:
  Sama vika/ominaisuus vaivasi myös ainakin toista käyttäjää:

  Lainaus:
  Lainaus:
  Vika/ominaisuus ei ilmeisesti vaivannut kaikkia käyttäjiä - sellaisiakin vastauksia tuli. Ylläpito ei kommentoinut ongelmiamme millään tavalla. Jossain vaiheessa (muistaakseni melko nopeasti?) painettaessa "siirry uusimpaan lukemattomaan viestiin" uusi välilehti avautui kyseisen ketjun lopusta. Toisin sanoen aina joutui kelailemaan takaisinpäin ja yrittää muistella mikä saattaisi olla se uusin lukematon viesti.

  Mielestäni viime viikon torstaina (25.10.2018) huomasin, että uudet välilehdet avautuvat juuri viimeisimmän lukemattoman viestin kohdalta. Näinhän sen pitäisikin toimia - ja näin se toimikin viime tammikuuhun saakka. Nyt muutaman päivän käyttökokemuksella palsta toimii jälleen niin kuin pitääkin. Eli tehtiinkö palstalle jotain merkittävää päivitystä viime viikolla vai miksi vika/ominaisuus poistui kuin taikaiskusta?
   
 5. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Mikä hemmetin tykkää nappi tänne on tullut? Nyt ei ole enää kaukana, että monen toive toteutuu ja tämä palsta jää, kun tänne pitää nää tälläset tiina 5v lastentarhasomehimmelit ympätä.. "hei tykkää mun tekstistä joo mä tykkään sun instawazupista! IHKUU!!" Morjens.
   
  FASlapsi, JKyykka, Jussizip ja 10 muuta tykkäävät tästä.
 6. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Edellisen postauksen innoittamana, olisiko tykkää-napin lisäksi mahdollista saada myös Facebookista tutut sydän- ja nauru -nappulat?

  <3
   
 7. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Toi peukku pois tosta tykkää napista. Pelkkä tykkää ja raportoi tyylikkäämpi vierekkäin.
   
  Noppa10 ja Lico tykkäävät tästä.
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Oon samaa mieltä. Vähän turhan facebookmainen.
   
 9. Anssi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Ottakaa edes peukun kuva pois.

  Eikä toi tykkäystoiminto edes näköjään vähennä näitä "me too" viestejä.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Varmasti vähentää, tottumuksesta tuli laitettua tuo samaa mieltä viesti!
   
 11. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Semmonen tuli mieleen, että saisiko tuota tykkäämis-informaatiota hieman sivummalle. Esimerkiksi tuonne oikeaan laitaan. Mielestäni tuo "ylimääräinen informaatio" häiritsee tällä hetkellä hieman itse viestien lukemista, varsinkin jos melkein joka viestissä on tykkäyksiä.

  En siis ole itse välttämättä niin kiinnostunut tuosta ylimääräisestä informaatiosta. Jos tykkäykset näkyisivät esimerkiksi tuolla oikealla laidalla, niin ne eivät hyppisi niin paljon silmille ja itse viestit olisivat silloin enemmän pääosassa. Sieltä ne voisi kuitenkin halutessaan helposti pongata. Itse arvostaisin, että palstan luettavuus pysyisi mahdollisimman sujuvana.
   
 12. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Lainaus:
  Nämä kaksi asiaa tosiaan näin pienen totuttelun jälkeen iskivät heti palstan selkeyden kannalta silmille.
   
 13. Hereworth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
  Lainaan itseäni toisesta ketjusta liittyen tykkää-nappiin.

  Lainaus:
  Peukun kuva ja tekstin väri haaleammaksi, niinkuin viereisellä raportoi-painikkeellakin. Lisäkisi tykkäykset tosiaan pelkäksi numeroksi tms. viestikentän reunaan.
   
  BileTooth tykkää tästä.
 14. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Paukahti kaikki palstan etusivun kuvat mustiksi (pl. tuo jatkoajan 65). Piti oikein varmistaa kännykällä ja sivun päivityksen jälkeen sama juttu siellä.

  Edit. jaha tämä korjaantuikin juuri.
   
 15. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Onkohan palstabugi vai mikä...? Aiemmin olen kyennyt seuraavaan myös puhelimella ja tabletilla. Tietokoneella homma pelaa ihan jees.

  Kun lainaan jotain viestiä, tulee lainattavan viestin teksti tähän kirjoituskenttään. Jos haluan editoida tekstiä, valitsen jonkun sanan esim. tuplaklikkaamalla ja sana molempiin päihin ilmestyy pystyviiva, ikään kuin kursori. Ja sana tulee maalatuksi. Eikä tämä koske pelkästään lainattua tekstiä, samaa tuntuu tekevän tässä omassakin sisällöntuotannossa.

  Tässä kohtaa pitäisi olla mahdollista laajentaa valintaa kursoreita siirtämällä, mutta homma menee vituiksi. Jos yritän siirtää vasenta, se siirtyy aina ja pakotetusti oikealle siten, että maalatuksi alueeksi jää vain yksi merkki. Oikeasta taas ko. kappaleen loppuun tai vieläkin laajemmin. Mutta aina jonkun rivin loppuun. Eikä valintaa voi tuon jälkeen mitenkään laajentaa. Ei siten oikeasti pysty maalaamaan haluamaansa aluetta enää iPhonella tai iPadillä. Aiemmin on toiminut oikein ja eräällä toisella palstalla juuri testasin ja toimi myös oikein.

  Eli, onkohan koodissa joku bitti vinossa vai missä vika?
   
 16. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Xenforon tukiforkalta löytyi aiheesta ketju, jossa nostivat käden pystyyn ja toteavat että kyseessä on iOSin ongelma jota he eivät pysty 1.5-versioon korjaamaan. Kannattaa kokeilla tekstieditorin laittamista simppelimoodiin, yllä oikealla reunassa oleva Tx-ikoni tekee sen.

  Tässä vielä aiheesta keskustelua: XF1 Text Selection issue in iOS 12 Safari
   
 17. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tuonne viestikentän alle eli ihan sivun alalaitaan on tullut tuollainen valtava koko sivun navigointiosio. Se on mobiilia käyttäessä aika huonossa paikassa keskustelupalstan kannalta, sillä alaspäin liu'uttaessa palstan navigointi jää ruududta ulos. Siis tuo palkki jossa on esim. "Palsta", "Vapaa keskustelu" ym. Voisiko sen siis siirtää jonnekin muualle @Ylläpito ?
   
 18. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Kissa on koiraa
  Lainaus:
  Kiitos nopeasta vastauksesta. Hyvä huomata, että ongelman ydin ei ollut käyttäjässä tai käyttäjän laitteen asetuksissa (vaan käyttöjärjestelmän ominaisuuksissa).

  Sen verran salakieltä tuolla ketjussa kerrottiin, etten ihan kaikkea ymmärtänyt. Tai edes yrittänyt ymmärtää. (Enkä nyt tarkoita englantia.) Mutta, jos nyt oikein ymmärrän, niin Jatkoajan keskustelupalstakin käyttää mainittua Xenforen 1.5:ttä (tai mitä tahansa 1.x:ää) ja niin kauan kun alustaversio on tuo 1.jotain, niin korjausta ei ole tulossa. Onkohan tänne ehkä joskus tulossa joku versio 2.x tai mikä tahansa, jossa tuo IOS:n ominaisuus olisi sitten taas huomioitu?

  Ymmärrän alustaan liittyen reunaehdot, että semmoinen pitää ensin tehdä ja julkaista jne., mutta noin niin kuin periaatteen tasolla. Jos siis ongelman ohittava versio tulee, niin onko toiveissa saada se myös Jatkoajalle?
   
 19. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  On. Ko. projekti (XF 1.5 => XF 2.x) on budjetoitu ensi vuodelle.

  - Matti
   
 20. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Tähän liittyen, koska allekirjoitan tämän sanasta sanaan, eikö olisi parempi ratkaisu siirtää navigointi sivun yläreunaan, joka mielestäni muutenkin olisi huomattavasti loogisempi paikka sille? Kuinkahan monta kymmentä kertaa jo pelkästään tänäänkin on tullut rullailtua "yli" mobiililla. Enkä nyt jaksa uskoa, että tuohon ihan hetkeen kukaan on tottumassakaan.
   
 21. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Joo, aika hölmö ratkaisu tämä mobiilisivun uusi footer on...
   
  Virveliä kainaloon ja V-G- tykkäävät tästä.
 22. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Olen myöskin samaa mieltä tuon alareunan valikon surkeudesta. Kirjoitan sen näin erikseen luodakseni mielikuvaa suuremmasta kärsijäjoukosta pelkän edellisistä viesteistä tykkäämisen sijaan. Tämä tilanne on historiallinen häpäisy, kaikkien aikojen farssi. Tämä palstan alasajo on arvoton näytelmä, jonka loppufanfaarista ei ole vielä tietoakaan.
   
  sinnepäinsä tykkää tästä.
 23. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Aivan täysi farssi läppärilläkin. En ole uskaltanut vielä luurilla kokeilla.

  Se on vain liian iso ja täynnä tietoa mitä kukaan ei tarvitse tai klikkaa. Ja jos tarvitsee jotain noista, niin se voisi varmaankin olla jossain muualla.

  Rekisteriseloste, tietosuoja, naiskiekko, arkisto. Varmaankin aivan palstan suosituimpia ja tärkeimpiä juttuja. Rekisteriseloste ja tietosuoja näkyy muutenkin olevan kahteen kertaan.

  Naiskiekkoa vastaan minulla ei ole mitään ja olen joskus ollut peleissäkin, mutta ei sen nyt tarvitse kaiketi silti koko ruutua täyttää. Kuten ei miesten kausiennakkokaan, lukeeko sitä joku vielä.

  Puihin vedetty juttu ja joku perustelu olisi kiva tälle kuulla.
   
  pikkuvaimo tykkää tästä.
 24. Redrose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki
  Mulle on tullut useamman kerran tällainen ilmoitus: An unexpected error occurred. Please try again later.

  Virheilmoitus on tullut, kun olen yrittänyt avata viestiketjuja, jotka sisältävät uusia viestejä. Käytössäni on HP:n Windows 10 -läppäri vuosimallia 2017, jossa selaimena Opera.
   
  McBean tykkää tästä.
 25. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
  Lainaus:
  Sama tuli äsken. Kesken kaiken viestin kirjoittamisen.