Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Palautteet ja bugit palstasta

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Ylläpito, 09.09.2014 klo 10.16.

 1. Inttikaveri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK (Joukkue ja nimimerkki)
  Lainaus:
  Samaa vikaa oli täälläkin, eli sisään ei päässyt vaikka salasana oli tallennettu selaimeen (Chrome) ja lopulta tunnus meni lukkoon hetkeksi. Uusi salasana tuli ensimmäisellä yrityksellä. Kännykällä onnistui sisäänkirjaus aiemmin.
   
 2. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  Pöytäkoneellakin piti kirjautua uusiksi. Hetki sitten avasin palstan ensimmäistä kertaa päivitysten jälkeen, mutta tällä kertaa sisäänkirjautuminen onnistui muistaakseni ensimmäisellä kerralla. En ajatellut asiaa sen tarkemmin kirjauduinko kerran vai kaksi. Asetusten muuttuminen oli lennättää mut sillä hetkellä perseelleeni! Miten on mahdollista, että sivustoasetuksistani on muutama täppä poistunut?

  Lainaus:
  Lainaus:
  Ensimmäinen yritykseni oli noin puolen päivän aikoihin kännykällä (Samsung S6 - Android). Ensin ihmettelin miksi en ollut kirjautuneena (Pysy sisäänkirjautuneena -täppä on valittuna). Sisäänkirjautuminen ei onnistunut. Käyttäjätunnus ja salasana ovat tallennettuina selaimeen (Chrome). Yritin pari kertaa ja totesin, että antaa paskan olla.

  Seuraavaksi kokeilin samalla kännykällä uudelleen joskus kahden aikoihin. Sama paska jatkui, mutta olisiko mennyt toisella tai kolmannella yrittämällä sisään? Aika nopeasti sen jälkeen kirjoitinkin vikailmoituksen. Mun tuurini näemmä oli se, että en ensimmäisellä kerralla yrittänyt sisään kuin ehkä kaksi kertaa. Näyttää siltä, että ainakin parilla nimimerkillä on mennyt tunnus lukkoon pelkistä yrityksistä.
   
 3. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Puhelimella kirjautuu normaalisti. Pöytäkoneella väittää salasanaa vääräksi, vaikka salasana on tallennettuna.
   
 4. Ylläpito Administrator

  Kiitos infoista. Mitään kovin akuutteja ongelmia ei näytä olevan, mutta jatkamme ensi viikolla tarkistelua, seuraamme tilannetta ja erityisesti palstan nopeutumisen lukuja.

  Sisäänkirjautumisten osalta varmaa selitystä ei ole, mutta ongelmakuvausten perusteella n. 98-prosenttinen teoria.

  * Aiemman katastrofimaisen päivitysyrityksen jäljiltä kaikille käyttäjille pakotettiin salasanan vaihto.
  * Moni käyttäjä on silloin varmasti salasanansa vaihtanut, valinnut sen jälkeen "Pysy kirjautuneena" -valinnan, eikä ole sen jälkeen joutunut kertaakaan salasanaansa antamaan.
  * Usealla on kuitenkin samassa yhteydessä jäänyt päivittämättä selaimen muistiin / ehdotuksiin jäänyt salasana, joten se on yhä se ennen pakotettua vaihtoa ollut salasana.
  * Ennen uuden päivityksen alkua kaikki sisäänkirjautumiset / sessiot tapettiin, jotta kukaan ei katkon aikana päässyt kirjoittamaan mitään tai tekemään muita muutoksia.
  * Päivityksen jälkeen näin kaikkien piti kirjautua uudelleen sisään, selain tarjosi sitä väärää salasanaa ja näin päädyttiin ongelmiin.

  - Matti Liljaniemi
   
 5. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Mitkä nämä muuttuneet asetukset olivat?
   
 6. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Miksi "unohditko salasanasi?" täpän kautta ei tule spostiin mitään?
   
 7. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Ainakin toiminto ja viestit meidän päästä toimivat tällä hetkellä. Viesti voi mennä sähköpostin roskapostikansioon, tarjoukset-kansioon tms., jotkut postipalvelimet voivat kokonaan blokata Jatkoajan kaltaisten palveluiden postit, tiedoissasi voi olla virheellinen sähköposti, tai monta muuta syytä. Jos viestiä ei löydy ja/tai ongelma jatkuu, laitatko vielä yksityisviestillä infoa, niin voidaan manuaalisesti tehdä toimenpiteitä.

  - Matti Liljaniemi
   
 8. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  Lainaus:
  Sivustoasetuksissa oli sisäänkirjauduttuani yksi ainoa täppä - "Käytä rich text editoria".

  "Poista käytöstä lainaamalla maalaaminen" - lukiessani erästä pidempää viestiä maalaten tajusin käydä vilkaisemassa asetuksia!
  "Näytä allekirjoitukset" - tästä en ole varma, mun mielestäni mulla on ollut täppä siinä.
  "Näytä paikallaolosi" - tästäkään en ole varma, mutta joka tapauksessa täppä puuttui.

  Poista käytöstä lainaamalla maalaminen on ainoa, josta olen satavarma, että mulla on aina ollut se valittuna. Toisaalta nyt huomasin sellaisen asian, että se ei ilmeisesti poistukaan käytöstä, vaikka valinta onkin ruksittu.
   
 9. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Viimeaikoina on aika useesti käyny silleen että en oo saanu hälytyksiä viesteistä mistä pitäis saada. Onko tää yleistä? En tiedä.
   
 10. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Voitaisiinko saada jonkinlainen peukutus nappula? Että voisi peukuttaa viestejä. Ihan vain siitä syystä, että joskus kun huomaat hyvin kirjoitetun viestin, ainoa asia mitä voit lisätä on se "samaa mieltä" tai "hyvä viesti" kommentin joka ei tuo keskusteluun mitään lisää. Tämä yksinkertainen peukutus ajaa saman asian kuin turhanpäiväinen "samaa mieltä" viesti.
   
 11. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Antaisin tälle viestille peukun ja saman asian ajaa tykkäys-nappi. TechBBS:ssä on tuo tykkäys-nappi tehty hyvin: TechBBS
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Olin tätä vastaan pitkään, mutta HFBordsille kun olen kirjoitellut ja huomannut siellä sen toimivuuden, alan kallistua tykkäys-nappiin.
   
 13. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Onko tänne tehty joku päivitys? Opera mini- selaimella ei näköjään mobiilissa enää aukea koko palsta.

  Edit: eipä mitään, ilmeisesti selaimeen oli tullut päivitys ja siksi ei toiminut.
   
  Viimeksi muokattu: 31.07.2018 klo 07.11
 14. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Äsken en saanut linkattua Instagram-tiliä tänne. Joskus aiemminkin ollut näin. Kokeillaan taas:

  ei onnistu, puhuu palvelinvirheestä.

  Yritin linkata tiettyä kuvaa, onnistuisiko, jos linkitän koko tilin:

  AtoMikko (@atomikko) • Instagram-kuvat ja -videot


  edit. KYLLÄ
   
 15. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Oikealle sivulle tullut paikalle olevat käyttäjät ja sen sellaiset tiedot, vie aikamoisen tilan sieltä. Ei ole mitenkään oleellisia tietoja, niin minun puolestani saisivat jatkossakin olla tutulla paikallaan alhaalla. Ainakin näin Chrome-selaimella.
   
 16. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Sama tapahtui enkä todellakaan koskenut mihinkään. Joku meni rikki ja nyt se pitää korjata.

  Missään tapauksessa kukaan ei voi olla niin tyhmä, että haluaisi tälläisen.
   
 17. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Yhdytään edellisiin. Kaksi tuntia sitten edellisen vierailun aikana kaikki kunnossa, nyt tuossa oikealla nuo paikalla olevat käyttäjätiedot. Etusivulla ollessa siis, nyt tämä ketju auki ollessa pelkkää tyhjää tilaa siinä.

  Ajan tasalla oleva Chrome-selain käytössä.

  Edit. Asia on nyt entisellään. Kiitokset sille taholle joka korjasi tilanteen nopeasti.
   
  Viimeksi muokattu: 16.08.2018 klo 15.48
 18. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Tulee palvelinvirhettä kun yrittää postata "HIFK:n fanitoiminta ja -matkat kaudella 2018-2019" ketjuun. Pari kertaa olen yrittänyt.
   

  Liitetyt tiedostot:

 19. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Ilmeisesti yritit linkata Instagramiin/Twitteriin? Näistä on joistain tapauksista tullut ongelmaa. Yritetään selvittää mikä niissä panee vastaan jotta linkkaaminen jatkossa onnistuisi paremmin.
   
 20. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Jep, Instagramiin yritin linkata.
   
 21. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Kokeileppas @Tinke-80 nyt uudelleen.
   
 22. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
 23. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K11ng Perrin, David Tomasek. Ja JYP.
  Lainaus:
  Samaa ongelmaa. Vierailijana näkyy oikeessa kulmassa. Ja sisäänkirjautuneena taas ei.
   
 24. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Minkä takia viestiä kirjoitettaessa fontin pitää olla niin pientä piiperrystä?
   
 25. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Fontin pitäisi olla samaa kokoa kuin viestien tekstitkin. Onko antaa screenshottia tälläisestä liian pienestä tekstistä?