Päivän positiivinen

  • 1 841 320
  • 8 796

Reinhart

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Oli aika nasulia kun Ojantakanen upotti 3-4 niin silloin alkoi tuntua, että tästä voisi kenties tulla voitto. Joukkue puolusti siedettävästi ja Kokko hoiti hommat maalilla vaikka yksi sinne tippui niin silti hyvä peli olosuhteisiin nähden. Huhtamaan kannalta ei tietysti kiva juttu mutta eiköhän tämä voitto aina paranna koko joukkueen mielialaa ja Huhtamaakin pääsee tilastoihin voittopelissä.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ei ole ihan hetkeen ollut näin helpottunut olo, kun oma käsi nousee virheen merkiksi ylös.

Vastoin omia odotuksiani SaiPa otti sittenkin vielä tällä kaudella voiton ja vieläpä kolmen pisteen sellaisen.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Eipä ole kyllä hetkeen ollut näin positiivinen päivä joukkueen kannalta. Äsken katsoin facea niin ensimmäisenä minulle näkyi kun tuttu fani oli pitkästä aikaa vaihtanut profiilikuvakseen sellaisen, jossa hänellä on SaiPa paita.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Kyllähän se on mahtavaa, että nuoret saavat onnistumisen vielä tälle kaudelle. Ojantakanen ja Meskanen kisaa tosissaan maalintekijän herruudesta ja Kalapudas kerryttää aika kovi pisteitä myös. Airolalle myös yläpeukku.

Toki pelihän on niin limaista träppiä kuin olla ja voi, mutta annetaan me joukkueessa tasoitustakin ihan tarpeeksi että jostain se kilpailuetu on vaan kaivettava. Meskaselle ja Airolalle jatkot ainakin.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
SaiPan kaks parasta maalintekijää on top 10:ssä liigassa.

Edit: Onkohan miten harvinainen tilanne?
 
Viimeksi muokattu:

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Ihan miehekäs esitys tänään raumalla. Vaikkei tulosta tullutkaan, niin kyllä tämänkaltaista taistelevaa joukkuetta ihan mielellään katselee. Missä tämän kaltainen yritys on lymynnyt aiemmat kuukaudet on hyvä kysymys.

Airola pelaa kyllä itseään meikäläisen suosikkien joukkoon esityksillään.
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Morand kehuu jatkosopimusvideollaan oikein erikseen, miten hienoa on, että fanit kiertävät joka vieraspelissäkin paikanpäällä ja kannustavat, vaikka joukkueella on mennyt huonosti. Ei ole kuulemma koskaan kokenut vastaavaa, eikä osannut odottaa, että ihmiset olisivat näin mukavia Lappeenrannassa. Hänen mukaansa kannatus oli yksi syy jatkosopimukselle.

Hattua päästä jälleen Lötjöselle ja kumppaneille, kyllä fanituksella on merkitystä.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Kai tämän voi tähän ketjuun kirjoittaa. Täysi seitsemän ottelun Liiga-kierros tänään, ja SaiPa on voittokertoimella 1,68 Veikkauksen arvion mukaan kierroksen suurin ennakkosuosikki voittamaan ottelunsa. Koska SaiPa on viimeksi ollut täyden kierroksen suurin ennakkosuosikki? Tai koska edes voittajasuosikki omassa ottelussaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös